![]() |
#4561 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIV
Cytat:
![]() Cytat:
dobranoc Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-04-30 o 23:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Pokażę Wam, co teraz będę przemalowywać albo, jak się wścieknę, zamalowywać. Ten obrazek nie jest zły, ale, kurczę, tak mnie przygnębia...Nawet został sprzedany, ale po paru dniach babka błagała mnie, żebym wymieniła go na inny- bo nie może z nim wytrzymać w jednym pokoju. Był już na niezliczonych moich wystawach (no, gdzieś tak 5ciu) i nie miał amatora. A ja zawsze na wernisażach musiałam odpowiadać, co na nim jest.
![]() Wojtek mówi, żeby może z niego (konia) krakowskim targiem zrobić konika morskiego, ale ja po płaszczce (z której jednak nie jestem zadowolona) jeszcze nie jestem gotowa na morze. A jutro Wojtek wyjeżdza, co oznacza, że 24h na dobę komp jest mój!!!! ![]() Załącznik 3071210
#4563 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nareszcie łikend ![]() ![]() ![]() Idę spać bo rano kierunek Eger ![]() Udanego weekendu wszystkim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
tak to przerażony koń na arenie cyrkowej brrr, przepraszam Justyna ale tak go odebrałam
![]() |
#4566 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Deal!
![]() Limitowana ilość ich była. A właściwie to od jakiegoś czasu już ich nie było ![]() ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez lubie ![]() ale nie zgadniecie czego ja dzis słuchałam przez cały dzień The Exploited ![]() Cytat:
![]() a co Unia finansuje? moze ja tez skorzystam..choc wątpię ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale cos Ty! to świetny obraz jest! moze wyślij go pani Kulczykowej ![]() zamiast zamalowywac trzeba znaleźc odbiorcę temu koniu ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-04-30 o 23:58 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tło załatwi sprawę i jeszcze twarz konia bo mnei zdziwiło tło że to cyrk być moze antylopy były wolne - i zabujane ![]() moze koń mustang w górach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-05-01 o 00:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Tak miałam z Protest The Hero na przykład. Heh... Drogie ich płyty są jak skurczybyk. Poczaję się, może trafię na okazję. Cytat:
Na tej samej Metalmanii ogromny szacun wzbudzili we mnie Forever Will Burn - zagrali dosłownie dla trójki ludzi. Potem trochę ekipy doszło, ale ogólnie puchy, bo na dużej scenie Vital Remains grało, ale powiem wam, że zwalili mnie z nóg. Profesjonalizm, kupa poweru i cała fura muzyki w muzyce. I jeszcze do tego po koncercie gitarzysta przyszedł mi podziękować za to, że...No nie wiem za co. Że się dobrze bawiłam chyba. ![]() Wbijaj i trzymaj się mocno. Niezła karuzela tu będzie. ![]() Cytat:
Koń wymiata! Cudowny jest! ![]() Ma moc i życie jak Szał Podkowińskiego. Popełniłam kiedyś wiersz TAKI Ten obraz idealnie pasuje do ostatnich wersów. Do mnie przemawia najbardziej chyba z Twoich obrazów. Ale ja porypana jestem. Cudny jest, nie niszcz go... ![]()
![]() |
#4573 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Pogoda się zepsuła ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4577 | ||
Zakorzenienie
|
o kurcze jestem w podpisie Vesenki
![]() ![]() Jak wieści z piekarniczo-cukierniczego frontu Vesenko? no i dzień dobry wszystkim.... ![]() ![]() Tak sobie gadacie i piszecie i gadacie a ja w 80% nie czaję tematów ,więc się nie wtrancam ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-05-01 o 08:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() hello! u mnie leje i dobrze-nie bedzie mi zal ze cały dzien sprzatania zamiast odpoczynku ![]()
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() U mnie też pięknie,a musimy siedzieć w domu,bo mały kończy antybiotyk,a mnie od wczoraj gardło boli ![]() ![]() też mam ochotę na jakieś ciasto ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hah, też byłam u Wujka Google. Dokształcania się nigdy za wiele ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie robienie zajęło mi prawie 2 godziny, ale robiłam z podwójnej ilości-jedno ciacho dla rodziców.
![]() |
#4584 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak to rozwałkować na taką mgiełkę cieniutką ![]() robię czasem taki sernik warstwowy gdzie każda warstwa ciasta jest ok 0,5-1 cm i to już kurcze jest nie lada sztuka...tzn dla mnie ![]()
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Da się zrobić. ![]()
![]() |
#4586 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie czuje coraz ciemniejsza jak czytam smaczny ![]() a Bathory polecam wszystkim ![]()
![]() |
#4587 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też o tym pomyślałam ![]() znam ten ból ![]() Cytat:
![]() Idę robić sernik ![]() Jejku, jak mi się nic nie chce, pada i pogoda jakaś taka nieżyciowa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-01 o 09:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
BAN stały
|
Pozwolę sobie wkleić mój post z wczoraj, który se sprytnie zapisałem, bo cholerny modem mi się zbiesił i po godzinie oczekiwania dałem sobie spokój
![]() --- Tym razem fińskie trolle w gaciach & facet w tychże grzebiący - robi się coraz ciekawiej ![]() Bo to ostateczny moment, aby rozpocząć (i zakończyć) AK przed 22. maja ![]() Cytat:
Aktualnie mdli mnie z głodu i chętnie bym se haftnął, ale nie mam czym ![]() Będę nie do zniesienia, obiecuję ![]() Ja próbowałem chyba ze dwa razy w życiu, ale bunny meat mi nie smakuje ![]() --- Wybrałem się do Reala, busem (tak przypuszczałem, że lepiej nie samochodem, bo majowy weekend, tłumy ewakuujące się z miasta lub okupujące sklepy w poszukiwaniu piwa, węgla i śląskiej - sprawdziło się) ![]() ![]() ![]() ![]() Btw - internet uświadomił mnie właśnie, że to buty na deskorolkę (dla mnie to jednak styl a 'la szalone ejtis) ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-05-01 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.