|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
dobranoc...
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
![]() nie wiem co to ![]() Ide spać bo padam na pysk Dooobranoc !!Strippi a ty też do spania
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha noo 2 zł 2zł
|
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki Cytat:
Cytat:
![]() Marta Twoj Tz bardzo ladnie zarabia,pozazdroscic
|
||
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas 1 i 3 maja od 8 do 18.... tragedia... no wiesz sa miesiace cieple pogodowo gdzie zarabia duzooooo i naprawde wiele jestemy w stanie zrobic... a jest zima czy pozna jesien ew. wczesna wiosna gdzie leje jest snieg.. i ma ledwo tyle co ja.. uroki bycia na swoim... a co sie na kopie lopata i po kolana w wodzie ostoi to jego... (robi przylacza wod-kan do domkow..) wiec staramy sie w miesiacach fajnych odlozyc jak najwiecej zeby na zime cos bylo.. no ale przez slub wynajem kredyt itd... poplynelismy troche i sie zapasy zmyly ale juz jest dobrze wychodzimy na swoje.. (przez co remont mieszkania a raczej jego urzadzanie na nowo sie lekko opoznia )z tym ze myslimy ze jak sie dzieciatko urodzi bedziemy juz po wszytkim i bedzie mozna cos znowy odlozyc na zime... szczegolnie ze ja bede miala macierzynskie do stycznia... i nie wiadomo czy od lutego pojde do pracy czy od wrzesnia (razem z rokiem szkolnym) wiec moze byc ciezej...ale damy rade mamy siebie;D ![]() ![]() a wogole to dzien dobry wieczor ja wlasnie wrrocilam z imprezki ale na dworze jest cieplo nawet sie niespodziewalam![]() ide spac pojadalm to pewnie zasne a maz sie bawi z przyjciolmi dalej pieknie mnie odprowadzl i hula niech sie bawi a co![]() spijcie dobrze
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-05-01 o 02:17 |
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego... ale widziałam... Kliwia.... serdecznie gratuluję my dzisiaj na weseleicho lecimy.... a nie chce mi się tak strasznie heh... ale cieszą mnie 3 dni wolnego miłego weekendu kobitki
|
#2827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TZ powiedzial że po tych masażach jak już mnie nie bedzie boleć to wznowimy staranka bo wlaśnie z tego powodu je przerwaliśmy. |
|
|
|
|
#2828 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a wyjazd to niekoniecznie wypoczynek, lezeć w łózku to my możemy w domku![]() Cytat:
Ja też mam viste, z samym kompem nie mam problemów ale mam problem kiedy chce coś wydrukować to musze nagrać na płytke i na stacjonarnym(bo tam jest drukarka podłączona) no i nie czyta tej mojej visty tylko hieroglify wyskakują. Tak samo jak chciałam dać zdjęcia na płytce do wywołania, mieli jakis stary sprzęt i też nie potrafił odczytać. Cytat:
![]() Chiałam wam jeszcze napisać że siostry tża organizowały wczoraj wieczór panieński no i ja oczywiście nie zostałam zaproszona ale kit z tym, zrobiliśmy sobie z tż romantyczny wieczorek z filmem, winkiem i....głośnym seksikiem, bo chata była wolna a tż do mnie: to krzycz
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-05-01 o 09:12 |
||||
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki, wpadlam tylko na chwilkę pochwalić się że mamy dziś z TZem 7 rocznice
) ale jeszcze caly weekend przed nami ![]() Strippi - dla Ciebie i TZa też wszystkiego naj bo pamiętam z Wy dzis też macie rocznice Miłego weekendu Kochane. Buziaki.
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-05-01 o 09:20 |
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj wróciłam koło 18 i padłam na wyro, bo już byłam tak skonana, że szok! po pracy u rodziców na trochę, bo już chyba 3 tyg nie byłam, pogadałam, najadłam się i wróciłam. Oczywiście w drodze do domu już takiego doła miałam jaki to świat jest po*****y i w ogóle już prawie się poryczałam ![]() A Wy na dzień dobry 10 stron mi każecie nadrabiać Cytat:
no i wstać trzeba krótko przed czwartą, bo o 4.50 muszę wyjść już na autobus.Dolar??? mmm nie mam pojęcia! A za te ciuszki nówki chyba bym dała 10- 12 zł nie wiem po ile ciuszki dla maluszków ![]() Cytat:
![]() Laski co do ciuszków, polecam śledzić promocje w carrefourze oraz realu, kiedyś mieliśmy promocję na śpioszki= jedno za 2,50 ? bodajże, ludzie się rzucali na to proszę przeglądać na necie gazetkę co czwartek ![]() mona_ja oczywiście, będą otwarte centra handlowe dobra, jestem na 7 stronie... nadrobię później, bo teraz idę do mężulka pokorzystać
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój męzus oczywiscie w pracy do 16 w takim razie ide wszamac sniadanie i zabieram się za sprzatanie
|
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam w podstawówce moja mama też mnie wzięła do kręglarza, ale nie wiem po co, chyba na skoliozę kręgosłupa. Trochę mnie ponastawiał ![]() Cytat:
no mój mąż też uwielbia te wszystkie ochy i achy jeszcze nigdy nie kupowałam gumek (jakoś tak mi wstyd i chyba bym wygladała jak burak w aptece, albo się zaczeła śmiać ) i wczoraj na szczęście miałam jedną schowaną. No i jest mi super... już prawie , prawie a mój maż mówi ,krzycz" ... i w tym momencie wszystko mi opadło dzisiaj jedziemy na kilka dni do rodziny tż i pewnie będzie ten temat co na klubie pisałam więc trzymajcie kciuki, bo nie ręczę za siebie
|
||
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Wczoraj miałam zalatany dzień. Dostałam pensje z której o opłaceniu rachunków i to nie wszystkich , zrobieniu zakupów nie za wiele zostało. Ale mam nadzieje, że jak Tż przyniesie kasę w poniedziałek to nie będzie tak źle. Wyszłam z pracy , poleciałam na miasto, przeszłam przez prawie cały deptak, kupiłam sobie soczewki... jak się robi ciepło to mi tak odbija czasem sobie kupuję soczewki ![]() Koszulkę kupiłam Tż z UMBRO za 35 zł w takim outlecie. A no i w ciuchaczu parę ubranek kupiłam i osłonkę na łóżeczko za 10zł z IKEI. A potem strzeliło mi coś do głowy i szukałam fryzjera żeby mi fryzurkę odświeżył... noo i byłam u fryzjerki , mam taką samą fryzurkę jak wcześniej , delikatnie podcięłam końcówki i bardzo delikatne cieniowanie i bardzo mi się humor poprawił po tym zalatanym dniu. A potem pojechaliśmy do Reala na zakupy tam wydaliśmy ponad 100 i kupiłam zarąbiste body z różową panterą !!! Dla maleństwa oczywiście. A potem przyszli znajomi (koleżanka z kolegą) i Tż z tym kolegą wypili 0.5 ( nie cierpię tego) zamówiliśmy pizze i poszli około 23:30. Więc już byłam nieźle padnięta ale oczywiśćie ścielałam łóżko... Nooo i dziś rano wstałam, wypiłam na czczo litr maślanki w nadzieji na załatwienie się a tu lipa... już minęła godzina i nic ![]() Ja nie wiem już mnie to osłabia... |
|
|
|
|
#2835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przecież już się buduje więc za niedługo też sobie pokrzyczysz
![]() Cytat:
A nie wiem czemu mnie nie zaprosiły, może myślały że jak już nie jestem panną to sie nie nadaje na wieczór panieński. Apropo tego to mieszkamy pod jednym dachem, więc by wypadało, no ale...Trzymam kciuki za rozmowe w wiadomej sprawie
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
u Was też taka lipna, pogoda, że zimno i pada?
Buu... ![]() Idę piec sernik, posprzątać... A potem włączę sobie swój ulubiony smęcący zespół ![]() Ech, średnio ta majówka się zapowiada
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
pocieszę Cię, że tak.... ta pogoda to może dobić człowieka....
|
#2838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maju dzięki za to Międzygórze... Ja też sprzątam a czasem zerkam na wizaż ale tu dziś cicho jakoś, a potem zrobie rogaliki
|
|
#2839 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc. pada ech.. i chyba dupa z grilla. Mąz pojechał zawieźć klientowi ciagnik do koszenia trawy
rano dalismy mamie prezent (ksiązkę) baaardzo się ucieszyła. Cytat:
dla męża.Cytat:
Zresztą ja zawsze jestem głośna i z tym jest problem, bo by rzadko jestesmy sami, a w nocy to juz w ogóle. I wtedy TZ zawsze musi mi buzie zatykac Kiedys przez niego o mało co się nie udusiłam. bo jak zasłonił mi buzie, to zatkał mi niechcący przy tym nos. ![]() Cytat:
ja tez bym sie jakos wstydziła kupowac gumki nie wiem czemu w sumie, ale jakos bym się wstydziła .---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- a tę książke kupilismy mojej mamie http://merlin.pl/Stateczna-i-postrze.../1,706270.html najbardziej, to się tata śmiał z tytułu |
|||
|
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja jestem meteopatką i mam wrażenie, ze zaraz się przekręcę
Albo dobiję balladami Anathemy (uwielbiam ![]() Cytat:
Noclegów mają sporo, bo to taka mała wypoczynkowa wiocha ![]() Cytat:
(to moze od czasu do czasu zabawa z zakneblowanymi ustami? )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-01 o 11:18 |
||
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co ja poradze jak mi tak dobrzeCytat:
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
u nas słoneczko nieśmiało wygląda za chmur, ale to nie są chmury deszczowe. Tak jakby słońce było za mgłą, ale wypogadza się
![]() Wiecie co...całą noc kiepsko spałam, jakieś głupie sny, a wszystko przez kota. Byliśy wczoraj na ogrodzie (mamy koło domu) i wzięliśmy kotkę, bo ona się nas trzyma i daleko nie odchodzi. No i my już z ogródka wróciliśmy do domu, a kocicy nie było, ale ona tak sobie chodzi. I nie wróciła przez całą noc. Dopiero z godzinę temu wyszliśmy z tż przejść się za nią i się okazało, że sąsiad ją zamknął w garażu wczoraj, oczywiście nie specjalnie. Martwiłam się bo ona zntybiotyk miała zacząć dzisiaj brać. Ehh mamy się z tym kotem, a w domu jej nie idzie utrzymać
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez pochmurno ... a mnie juz głowa boli...
dalej sprzatam i konca nie widac
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej ja nie potrafię w ogóle to czasami sie we mnie inna natura wtedy odzywa |
|
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny powiedzcie jakie wy macie aparaty cyfrowe? Chcemy sobie kupić nowy ale nie zdecydowaliśmy jeszcze jaki.
|
|
|
|
#2847 |
|
Wtajemniczenie
|
bzyczka dobrze że sąsiad zauważył wasza kotke i że jset wogóle na weekend w domu, tak by bidulka tam siedziała. A antybiotyk ma dostać raz czy dwa razy dziennie? najwyżej przesuniesz ta pierwszą dawke.
India ja tez tak mam w pochmurne dni ale przeważnie mocna kawa pomaga Madzialenka, czasem myśle że przecież jesteśmy małżeństwem i nic by się nie stało jakby domownicy coś usłyszeli, mamy prawo się bzyknąć chociaż i tak uważam że to troche głupio![]() Ania my mamy Panasonica tzn mieliśmy bo po dwóch miesiącach wskutek niewielkiego upadku rozlał się wyświetlacz i teraz aparat jest w serwisie. A polecam Fujiki i Canony, żałuję że kupiliśmy to chińskie badziewie.
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-05-01 o 11:40 |
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bedziemy się kręcili za jakimś nowym, ale chyba się na lustrzankę zdecydujemy A wy?? chcecie lustrzankę, czy zwykłą cyfrówkę?? a własnie zapomniałam wam powiedziec Mój mąż czasami rozmawia ze mną przez sen (oczywiscie rano tego nie pamięta). Np. z 2 tygodnie temu budzi mnie w nocy i mówi tak TZ: pamiętaj ciebie też to spotka Ja: ale co takiego?TZ: zgieniesz jak ci wszyscy w tym samolcie Ja: K. nie mów takich strasznych rzeczy TZ: zobaczysz, będziesz następna. Nie ominie to ciebie I poszedł dalej spac ale mnie wystraszył.A kilka dni temu, przez sen odwrócił mnie na brzuch (spałam na boku) zdjął mi majtki i zaczął mi dawac klapsy ach ten mój mąż.... pewnie mu sie jak zwykle coś śniło |
|
|
|
|
#2849 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i napisz potem w k jak to sie rozwinelo... ![]() u nas padalo ale teraz sie rozpogadza ![]() lustrzanka czy kompakt? najlepiej doradzi ci chyba scio bo sie tym interseuje.. ale wsyztko zalezy od tego czy chcesz kompakcik maly cyfrowy czy jakis juz powazniejszy lustrzany
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcemy jakiś lepszy kompakcik
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

nie wiem co to 

ciesze sie ze juz masz po wszytskim i ulge na plecach i duchu 

w takim razie ide wszamac sniadanie i zabieram się za sprzatanie
dla męża.
)