|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
BAN stały
|
Dot.: American&Polish Girls część XVIII
![]() a swoja droga to smieszne,ze w Polsce jak ktos ma cos oryginalnego,to i tak jest posadzany o to,ze jakas podrobka ![]() ale tak to u nas ' juz jest,ze jak ktos cos ma,to albo ukradl albo ma sponsora albo podroba zalosne . Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-05-01 o 15:37 |
|
|
|
#4232 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4233 | ||
|
Zakorzenienie
|
słyszałyście jennifer lopez - louboutins
?Cytat:
![]() mam peełno ślicznych rzeczy w zeberkę i panterkę ale najzwyczajniej w świecie mi glupio ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
nawet za jakieś Abercrombie czy Hollister, to jest nienormalne ![]() swoja droga, przyszla do mnie niebieska koszulka Hollister z rozowym napisem ''What tan lines?'' <3
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ Edytowane przez socialite Czas edycji: 2010-05-01 o 15:43 |
||
|
|
|
#4234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4235 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() teraz chyba nic nie zaloze w panterke,oprocz chusty,ktora kocham,mam w roznych kolorach,chociaz tez co druga laska ma taka chuste tez sie czuje glupio i co wiecej tandetnie i bazarowo chociaz za te rzeczy sporo zaplacilam . i mam sporo takich ,ktorych nie ma w polskich sklepach,bazarkach i mozna powiedziecz,ze sa oryginalne to i tak czuje sie zle w tym jaki lament nad panterka
|
|
|
|
|
#4236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kiedyś, jak minie ten wielki bum na motywy zwierzęce![]() Cytat:
Ah
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ Edytowane przez socialite Czas edycji: 2010-05-01 o 15:51 |
||
|
|
|
#4237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co najlepsze - wierzyli i kończyli pytania
|
|
|
#4238 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
pewnie minie i kazdemu bedzie sie kojarzyc z czyms nie modnym . teraz jest szal na styl marynarski . i nie powiem,bo mam pare rzeczy w paski i ta sukienke co ostatnio pokazywalam z lumpa,ale jestem pewna,ze takiej nikt nie bedzie mial przynajmniej i dlatego kocham lumpeksy i to,ze zamawiam sobie cos konkretnego i mi to dziewczyny przywoza ![]() zreszta mam swoj styl . czy komus sie to podoba czy nie,a to drugie czesciej . nie ubieram sie w worek od kartofli,nie ukrywam sie w wielkich swetrach nie chodze w plaskich butach i swietnie sie z tym czuje ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
ale najlepiej tak mowic,zreszta co sie masz tlumaczyc skad mialas siano poza tym to,ze ktos ma cos oryginalnego nie oznacza,ze wydal na to majatek . za granica wszystko jest tansze - to raz . a dwa - mozna kupic np w sh . ludzie sa dziwni . skupiaja sie na tym kto z kim za ile skad ma po co sranie w banie
|
||
|
|
|
#4239 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4240 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() smieszne te Polskie ulice,ludzie-klony,a kazdy przejaw oryginalnosci w sposobie bycia,ubierania sie jest negowany .
Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-05-01 o 16:06 |
|
|
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
fakt wkurzające. denerwuje mnie to że na polskich ulicach żadko idzie spotkac osobe która ma swój styl i nie wstydzi sie go pokazać i mieć w nosie to co mowia o niej inni, brakuje mi tego jak jest np w W. Brytanii, Niemczech...
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2010-05-01 o 16:08 |
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam tak z moją koleżanką. Najpierw mówi, że wyglądam w czymś jak pani lekkich obyczajów, a na drugi dzień sama wychodzi tak ubrana. A jeszcze się cieszy.
|
#4244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
laska ma 14 lat a ubiera sie i maluje jak ja robi sie na 18latke . jej mama - przyjaciolka mojej mowil,ze ta mloda kiedys jej powiedziala,ze jestem jej yy idolka ![]() mialam zdjecie na nk w jakims stroju - ona zrobila takie samo ![]() nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac,ale z biegiem czasu mi to juz zwisa
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś chodzącą inspiracją ![]() niedlugo nowy watek
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ Edytowane przez socialite Czas edycji: 2010-05-01 o 16:24 |
|
|
|
|
#4246 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4248 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4249 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche by mnie cisnely? w 39 metra bym w nich nie uszla ale dzieki za dobre checi |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz wstawie zdj moich beżowych platform
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
Ja odpowiadam, że sponsiu mi kupił.
Mi madre piecze ciasto. Zapach mi się po całym domu rozchodzi. Mmmm. Już nie mogę się doczekać, aż będzie gotowe.
|
#4253 |
|
BAN stały
|
okeej ![]() a zamawiasz te z allegro ? bo ja sie siedze i dumam nad tym tematem nadal i chyba sie skusze ![]() a dlaczego nikt dzisiaj o cwiczeniach nie wspomina ?
Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-05-01 o 16:40 |
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ile dalas za torebke? Mnie sie bardzo podobaja kuferki LV, to znaczy ich ksztalt |
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Bo buty od projektantow jeszcze sa jakies w miare cenowo do przezycia. Oczywiscie nie mowie ze tysiak za buty to malo. Ale w porownaniu do 30 tysiecy za zakiet chanel to malo
|
||
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
Seniorita
Moja sis pojechała i nie mam z kim ćwiczyć.
|
#4258 | |
|
Zadomowienie
|
ehh
bo ileż można każdemu tłumaczyć ,że to nie podróbki i że nie sram kasą tylko dostałam w prezecie , czasem trzeba po chamsku ale skutecznie Cytat:
|
|
|
#4259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam cenowo wygladaja sweterki? I co wazniejsze: jak jakosciowo? Bo jak widze te swetry bawelniane z sieciowek tracace ksztalt po 3 praniach to ja dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
ile taka przyjemnosc kosztuje? |
||
|
|
|
#4260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

soooo sad 

może kiedyś, jak minie ten wielki bum na motywy zwierzęce