|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
potrzebuję innej opowieści, czegoś co wyzwoliłoby mój oddech.
zabiłabym się gdybym nudziła się sama ze sobą. dlatego dziś, z całego serca życzę Ci okrutnie beznadziejnych dni. dziś nie jestem sobą.
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym Ci podziękować. Podziękować za każdą godzinę wieczornych sobotnich spacerów. Za każdą minutę uniesień spowodowanych Twoimi pocałunkami. Podziękować Ci chcę za wszystkie sekundy, w których Twój oddech mi towarzyszył. Pooddychać chcę Twym oddechem. Nie odbierać mi powietrza, bez którego teraz się duszę. OBIECAŁEŚ !
|
#3273 |
|
Zadomowienie
|
i chcę wiedzieć, że Ty też chcesz tego, co ja.
i nie mieszaj mi w głowie. nigdy więcej.
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu, ja. od ciebie. ! <olaboga>i to pierwsza. dziekuje ![]() czii, papergirl, cirii - <3 nakradłam (; * * * * * *
tyle czasu minęło, a ja wciąż pamiętam o wszystkich naszych błędach, o każdy smsie, i każdym dotyku, o każdym słowie do mnie od Ciebie. Brakuje mi Ciebie wciąż, tak samo bardzo. Kiedy przyjdziesz pierwsze co zrobię, to zapytam: Kim jesteś? Nie życzę Ci źle. Ale dobrze Ci by było ze mną... Choćbyś stał pomiędzy setką najładniejszych chłopaków na świecie, moje oczy byłyby zwrócone tylko na Ciebie.
|
|
|
#3275 |
|
Raczkowanie
|
Kropla spadała za kroplą. Za oknem padało.. W sercu też.
Nie wiedziała, że całują się po raz ostatni, że po raz ostatni on trzyma ją za rękę, że po raz ostatni czuje jego dotyk, że chwilę później jej świat runie w gruzach.... Włączyła komputer. Automatycznie włączyło się gadu- gadu. Wyskoczyła reklama.. Para trzymająca się za rękę. Nie wiedziała, że po pół roku dalej ją to boli. Popłynęły łzy... Szczęście zawsze omija tych, którzy go pragną... Widział ją dzisiaj.. Nie była sobą. Czegoś się bała.
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
PaniJana & Paralogiczna - na zdrowie. <3RobCoChcesz & beautiful_lie - to najcięższa praca w życiu
- praca nad samym sobą nierealnie, jak sen są słowa, które dają serca bicie nareszcie szczęśliwa poprzez kolejne chwile kontaktu z rzeczywistością prawdziwe szczęście osiągnie się jedynie przez cierpienie wciąż jednak nie wiem co to znaczy
|
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;18949873]po to są. <3
You look like my next boyfriend. (ang.wyglądasz jak mój przyszły chłopak) [/QUOTE] więc nie będę się już tłumaczyć.. ; * ________________ Ileż można udawać?
Ileż można się cieszyć z czegoś, co nie cieszy?!
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz mi wybaczyć, ze brak mi sił, by o Ciebie walczyć.
zakładać Twoją koszulę i pachnieć Tobą całą noc <3 nie potrafiła zasnąć, gdy nie napisał sms'a o treści 'dobranoc, skarbie'. nie potrafiła się uśmiechać w ciągu dnia, gdy nie napisał : 'dobrego dnia kochanie'. teraz już nie dostaje żadnych sms'ów. porzucił ją. aby pisać takie wiadomości do innej. a ona spędza bezsenne noce z samą sobą i zamiast uśmiechać się co dnia - krzyczy wewnętrznie z rozpaczy. sny są jak tęcze.. tylko idioci je gonią. zakochałam się w kształcie Twoich oczu, który przybierają gdy patrzysz na mnie <3 ;* Potem będę ryczeć w poduszkę. A potem puszczę się z innym. to przez Ciebie każdy margines w każdym zeszycie zapełniony jest serduszkami ;* obcasy, mini i czerwona torebka.. bo podobno kochasz takie s.u.k.i. lubię soboty. lubie papierosy, przeklinać i czekoladę, czarny kolor i całe dnie spędzać w sklepie, lubie angielski i pomarańcze. ale to Ciebie k.u.r.w.a kocham. ukryta nadzieja w pustej flaszce po Finlandii.
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna - dziękuję.
![]() _____ moje imię ma 6 liter, powiedz co wiesz o mnie. nic między nami nie dzieje się przypadkiem, to déjà vu w czasoprzestrzeni. Alright stupid jerk Thats all // W porządku, głupi kretynie, To wszystko och, widzę słońce. widzisz, to wszystko jest takie fascynujące. nigdy nie widziałam Twoich oczu, nigdy nie słyszałam Twojego głosu, ale... tak bardzo mnie pociągasz. give me all the peace and joy in your mind // daj mi cały spokój i radość twojego umysłu
|
#3280 |
|
Zadomowienie
|
myszka23101 - dz. szkrabie
_____ Przynosiłeś mi codziennie żółte róże, od początku dawałeś mi symbole zdrady, tylko ja głupia nie umiałam ich odczytać. - A mama gdzie? - Toż mówili że wojsko idzie to trzeba kury połapać. ( Sami Swoi )Nie udawaj że mnie znasz.
|
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
mrs de-dlatego dziś, z całego serca życzę Ci okrutnie beznadziejnych dni. <- kilka postów wcześniej dodałam taki sam opis ;/.
uwielbiaj- gdzie jesteś słońce? ![]() ________________________ .Kocham każdą wiadomość, którą mi przyślesz. .Spotkałam Ciebie, mam Ciebie, tylko Ciebie. .Czasem chowam się z twoim zdjęciem.. ..umrzeć ,niż sprawić że będziesz smutny. .trzymaj mnie ciasno, nigdy nie daj mi odejść. .kocham te twoje małe przekleństwa. .to była nasza bajka, w sumie jeden rozdział..
|
|
#3282 |
|
BAN stały
|
dreams_x33, patrysiowa_, Paralogiczna, bierzcie słonka ile wlezie.
![]() boundlessly, fajnie widzieć, że ktoś czekał. gdyby tak ktoś nagrał wszystkie moje sny, a później puścił w kinie, miałbyś biografię lepszą niż sam Brad Pitt.
byle mieć złudzenie ciepła i miłości. prawdopodobieństwo, że uwierzę w miłość jest tak niewielkie, że nawet nie opłaca Ci się mnie zagadywać. analiza ust błękitnookiego obiektu zakończona. można przystąpić do całowania. ![]() |
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy nastają dni, takie jak ten, biorę mój ulubiony długopis, stukartkowy notatnik z uśmiechniętym Kubusiem Puchatkiem na okładce i zaszywając się gdzieś w pustym pokoju, zapisuję jakim jesteś draniem. Czasem brakuje mi już słów, wtedy po prostu muszę drukowanymi literami napisać KU*WA.
|
#3284 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję ![]() --- nikt nie zdoła zniszczyć tego co między nami jest. kocham Twój głos, kocham wtulać się w Twój śmiech. przecież niewiele trzeba nam by poczuć się jak w niebie. hey, baby. you know that I always had you as handsome man. a teraz... teraz jest czas, żeby sobie odpuścić. żeby nam odpuścić. mogłabym trzymać Cię w ramionach całą wieczność, a to i tak byłoby za krótko. ten gość Cię kocha. przeniósłby góry gdybyś go o to poprosiła.
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
;*******************
mam kompleksy miłości Przecieramy przerażone, podgrążone oczy, mając nadzieję, że światem nie wstrząsają dreszcze. Nasze serca nie tlą się przecież w zwątpieniu, w rozpaczy, w niepewności i zagubieniu, prawda, że tak nie jest?? krzyczałam do wewnątrz, coś skrzypiało, och serce.
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
Całując go skupiałam się tylko nad tym żeby nie zapomnieć oddychać .
|
|
#3287 |
|
Rozeznanie
|
PaniJana - bardzo mi miło
![]() wszystko zaczęło psuć się właśnie wtedy,
gdy pokazałam Ci, że bardzo mi na Tobie zależy. ' Cicho przyznaję, że najlepiej jest, gdy obok jesteś Ty. ' niczego nie żałuję każdy dzień z tobą był szczęściem... czuję że ktoś wypala mnie od środka. ah, to znowu ty. nie miej nadziei na lepsze jutro, tak żyje się lepiej. bez jakichkolwiek złudzeń
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
pocałuj mnie ostatni raz. znaczy pierwszy raz.
i wiem, że wiesz, jakie to dla mnie było ważne.
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
Everybody lies. chciałabym zniknąć , choć na chwilę .. chcę opowiedzieć ci co czuję Ja pragnę czytać prawdę z błękitu twoich oczu Milion myśli w mojej głowie, w każdej jest twa osoba Tylko Ciebie w życiu potrzebuję Nic nie usprawiedliwia zdrady -.- A czy jeśli przyjdę do Ciebie o 5 z psem pójdziesz z nami ? Kocham Cię Tak do gwiazd i księżyca 86400 na dobę <3 wiem że żyję ale czuję jakbym umarła ... może kiedyś dostrzegę piękno tego bólu .. I jedyne co pozostało, to pogodzić się z tym, że to koniec Jesteś tym, który nigdy mnie nie zawiedzie <3
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
;*******************
moje ciało samo wstało i się do goła rozebrało moje ciało twemu ciału się przyjrzało i się mu zachciało ciału ciało ciała dało ![]() Twoje ciało Moim ciałem się przykryło MARIA AWARIA
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-05-01 o 16:30 |
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;18949873]
taki zwyczajny, ale podoba mi się <3[/QUOTE] zwyczajne są najlepsze. ![]() Cytat:
![]() ***
Nie chcę budzić sie z kimś innym Nigdy nie myślałam, że to się może zdarzyć. Nawet w najśmielszych snach |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
'Wiesz co mnie przeraża w związkach? Twoje życie staje się nagle takie realne, inne niż planowałeś, prawdziwe.'
(fiml:Ocaleni)
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
- kiedy zrozumiałaś, że go kochasz?
- kiedy robiąc herbatę dla siebie, zrobiłam dwie. ♥ - kochasz go? - tak - to przestań - a oddychasz? - tak - to przestań.. kochają się, mimo wszystko.
|
#3295 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;*******************
Cytat:
kochanie, talenciaro ty ! więcej tego chce ! <3
mam lat szesnaście , widzę cię niewyraźnie, mogłoby być cieplej skoro nie jest jaśniej huśtawka pod blokiem, widzę tylko twój zarys w oknie. wiem, kto jest u ciebie, ale nie dojrzę, gdy cię dotknie za to wiem, jak to będzie bo pamiętam kolor twego ciała, gdy spada sukienka wyobrażam sobie dłoń, nie moją aż do krwi i twoje oczy, kiedy mówią "dotknij" a ja siedzę i patrzę w okno bo jeszcze wierzę w gesty mam siedemnastkę i zmarznięte ręce, a uszach walkmana, w walkmanie kasetę a na kasecie pan opowiada jak zabija się kobietę. każdy ma swoja teorie szczęścia... wyciągam w Twym kierunku ręce by mieć Ciebie więcej. + xsxs . nydee .
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
One for all , Extremalna , Primadonna , Paralogiczna , agatka944 - okradłam.
minimum4znaki - Orzeszek się raduje. Larav - _ZaagubiOna_ - mm. dziękuję. również uwielbiam. xxgroszek07xx - szczęka mi opadła. cieszę się strasznie. za skromna jesteś, boskości. sorry, kotku, myślę tylko o sobie. chowasz się ? idzie ci całkiem dobrze. siedzę na parapecie, macham energicznie nogami i myślę.. myślę, czy się czasami nie zgubiliśmy, wiesz.. ? nie mamy uśmiechu tylko dla siebie. na odległość pragną się przez sen. i spójrz na mnie jak chcesz to ważna rzecz tak abym z miejsca rozpłynęła się w ciecz nie ma szans, by było tak jak wcześniej.. Myślisz, że jesteś przy osobie, która kocha cię nad życie. Ale tak nie jest. Tak po prostu nie jest. Widzisz gesty i czujesz serce. Ale nie dostrzegasz różnicy między miłością a zauroczeniem. Gdy jesteś bystra wiesz wszystko. Wystarczy, że spojrzysz w oczy. Przecież to nic trudnego. Tym bardziej, że ta osoba jest twoja. Chciałabyś poczytać o czym tak naprawdę myśli. Chciałabyś zobaczyć jego myśli. Nie udawaj, że tego nie widzisz! To widzi każdy. Nawet największy idiota.
|
#3297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'Wchodzę do ogrodu z dzieciństwa, kolory są jak z narkotykowej wizji, kwiaty ostre czerwone szafirowe różowe zielona trawa cisza i szum trasy łazienkowskiej zadbane alejki zapach spalonych liści zapach wiosny zapach początku wszystkiego.' nie wiem już co jest lepsze. gubię się. Ty mnie gubisz. kawałek po kawałku.. i nawet tego nie widzisz.
Jestem niewyobrażalnie samotna. - słyszysz ?! co to ?! -ciii.. tylko, motylki w brzuchu .. Przed oczami mieć kształt twoich ust. ![]() ![]() ![]()
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
Jak na faceta przystało rozkochujesz w sobie i znikasz na dobre nieponosząc żadnych konsekwencji. To jest moje prywatne i własne siódme niebo, taki mój eden. Od dziś nie masz prawa tam wstępu.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-05-01 o 18:01 Powód: nagły przypływ weny :D. |
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ;*******************
Cytat:
____ nie dotykasz mojej szyi tak jak robią to inni, nie powtarzasz co dwie minuty jak bardzo mnie kochasz, rzadko trzymasz mnie za rękę, nie zapraszasz mnie do najdroższych restauracji i nie śpimy pod aksamitną pościelą; pijesz ze mną piwo i robisz mi kolczyki z kapsli, mówisz do mnie po imieniu, a najpiękniejsze chwile spędzamy na mokrej trawie - z jointami i rozmowami o niczym. ...bo scenariusz naszej miłości piszemy sobie sami. mój schemat na życie szczegółowo rozrysowany na szczeblu ławki tworzy coś jakby znak, znajdź go. rozrywam się na kawałki, całki, ułamki. to skomplikowane znaleźć mnie, choć jestem tak blisko.
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
bryym
czy zapomni o mnie każdy, kto mówił 'będę pamiętał' ? ...
staram się zapomnieć. o twoich słodkich jak czekolada pocałunkach, słowach które budowały nasz związek. to nie takie proste wiesz? bo kiedy mówisz 'na zawsze' powinieneś brać za te słowa pełną odpowiedzialność... nie rzucaj słów na wiatr, szczególnie jeżeli chodzi o M I Ł O Ś Ć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

! <olaboga>
dziekuje

<3