|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Basia śliczny jest i zdjęcia fajne.Pokazałam TŻtowi to stwierdził,że podobny do naszej,ale widać,że chłopiec
![]() Siala a jak nie czopki to jeszcze jest syrop- Lactulose o tym samym działaniu i też można w ciąży.Co kto woli,bo ja osobiście nie lubię leków stosowanych "od tamtej strony"
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Ale czopek dam jeden i zadziała (chyba powinien) a syropek.. no nie wiem jak to by wyszło z jego wydajnością
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do wydajności to nie mam pojęcia,bo nie stosowała ani jednego ani drugiego.Na szczęście
|
|
|
|
#724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do fotek to ja nigdy nie biorę do siebie to co wypisuje sie w necie
|
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.
Dzwoniłam do mamy (poszli z ciocią i wujkiem na ogródek) i chciałam wiedzieć o której wrócą a mama do mnie z tekstem "tylko nie krzycz na tatę jak przyjdziemy bo on już jest "biedaczek"" co oznacza, że już jest nieźle wstawiony. A ja jej na to "jak nie umie pić to niech nie pije", a mama na to "wiesz, że tata nie umie odmówić". To, że nie umie odmówić to chyba wie każdy. Dobrze, że z nimi nie poszłam, bo bym się tylko wstydu najadła. Najchętniej bym gdzieś wyszła żeby ich nie widzieć jak wrócą ale nie mam gdzie. Sama nie lubię spacerować, centra handlowe pozamykane, a wszyscy znajomi gdzieś powyjeżdżali... Uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale trzeba z tego korzystać z umiarem i rozsądkiem, a nie upić się w trupa i robić wstyd.
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ech ze moj synek sie nie chcial pokazac...
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę się wykąpać. Jak mnie wkurzą jak wrócą to sobie pójdę w p...ierony.
|
#728 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#729 | |
|
BAN stały
|
Hej laseczki, od wczoraj jestem w domu, ale nie miałam siły pisac....
leże cały czas mam leki...i tyle... z laptopa pewnie zadko bede korzystać bo jednak mi na leżąco nie wygodnie. Czuje sie nawet ok, czasami troszkę ciągnie mi brzuszek. Moja niunia nie nawidzi ktg.... buntuje sie strasznie. Szczerze to nie wiem co mam pisać, dziękuję za kciuki i wsparcie. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() moja niunia waży prawie kg i tez robi świetne minki... ułożyła się główką w dół bo tak kopała mnie po szyjce.... nie znosi ktg.... mowię wam bunt
|
|
|
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
u mnie słońce dziś.......mała szaleje hmmm to tak już będzie, że coraz bardziej,częściej,mocniej ..........??
|
|
|
|
#731 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli M. się z nikim nie zwiąże do tego czasu to coś wymyślę dla niego na urodziny. Bo jeśli będzie kogoś miał to to by było chyba bez sensu. Już się wykąpałam. Zrobiłam maseczkę na twarz. Posmarowałam buźkę kremem- jak pupcia niemowlaka. Zrobiłam peeling całego ciała, wysmarowałam się balsamem z Ziaji- masło kakaowe i stópki kremem też wysmarowałam. Włosy wysuszyłam, wyprostowałam. No mówię Wam- zaszalałam. Ciotka z wujkiem kłócą się które z nich potrafi więcej wypić ![]() A tata już nie potrafi wypowiedzieć swoich myśli ![]() Mam nadzieję, że szybko pójdą spać. Szkoda, że nie mam żadnego fajnego filmu na dvd. Ale może po raz setny obejrzę- Kochaj i tańcz... Nie wiem. Znów będę płakać, bo Damięcki przypomina mi M.... Zastanowię się jeszcze. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Jak jutro będzie u mnie pogodnie to się wybiorę na spacer do parku. Sama bo sama, trudno. To już chyba tak będzie, że nasze dzieciątka będą teraz coraz mocniej i częściej kopać. Jak się kąpałam to siedziałam w wodzie a maleństwo kopało i to było takie śmieszne
|
|
#732 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciesze sie że juz cię wypuścili i dalej jesteś w dwupaku pozdrawiamCytat:
ale ja mam taki charakter bo tak stawiam się na twoim miejscu i tak sobie wyobrażam jak ja bym miała walczyc o mojego M to chyba do końca zycia tak go kocham ... Ale jesli sie jednak nie powiedzie z powrotem u Ciebie to mam nadzieję że znajdziesz drugą jescze większą miłość szczera która zaakceptuje ciebie i malentwo ![]() I współczuję że musisz sama siedzieć :/ ja w sumie tez siedzę w domu heh ale M jest juz po pracy jest jakos inaczej juz jak on jest no i już mam Bastka to tez inaczej ale on by tylko sie bawił i przytulał i w miedzy czasie" mamo chce kanapke z serkiem/dżemem"
Czekamy ![]() https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqtqywd83r0zcb.png Już z nami ![]() Sebastian 2007 Sara 2010 Sylwia 2017 Kruszynka[*]29.11.2012 Maleństwo[*]18.12.2013 Edytowane przez eleonoremio Czas edycji: 2010-05-01 o 20:08 |
||
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy ze spaceru na promenadzie w Międzyzdrojach, nawet pogoda byla oki
![]() Zjedlismy Kebaba no i troszke pospacerowalismy, na laweczce posiedzielismy Zaraz wpadnie do nas narzyczony kuzynki na noc, bo pywa na promach i nas odwiedzi Wklejam fotke ze spacerku ![]() A i mam dostac ubranka dla dziewczynki
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
ty jeszcze mozesz siedziec w wannie??? ja tylko i wyłącznie prysznic..
|
|
|
|
#735 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Małymi kroczkami będę zmierzać do celu. Postaram się. Na chwilę obecną nie potrafię sobie wyobrazić żebym mogła być z kimś innym. W sumie w trakcie ciąży (oprócz "propozycji" ojca dziecka) miałam już 3 propozycje związku. Każdy deklarował, że zaakceptuje ciążę, dziecko. Jednak ja nie wyobrażam sobie życia z kimś bez miłości. Dlatego nie przyjęłam żadnej z tych propozycji. Nie mogłabym. Wolę kochać M. i całe życie być sama jeśli nie będzie chciał ze mną być niż być z kimś bez miłości. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Ja jestem niziutka, bo mam 157 cm wzrostu i nie mam dużego brzucha.
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
My też już po kąpieli z peelingiem, ciało tak fajnie pachnie
![]() Oglądamy jak rozpętałem 2 wojnę światową... stare jak świat i widziałam już naście razy, ale to akurat mogę oglądąć
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musisz byc piękna kobieta masz nasza klase??![]() Rozumiem cie że jak narazie sobie nie wyobrażasz zycia bez M, a jemu powiedziałaś to że albo znim albo bez zadnego że aż tak go kochasz?
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chcę nikogo do niczego zmuszać. Ale spróbować rozpalić na nowo płomień nie zaszkodzi.
|
#740 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
M. wie o tym, że ja nie z Nim to z nikim innym. Link do naszej-klasy http://nasza-klasa.pl/profile/2398611 Ale mam tam tylko jedno zdjęcie. ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Dokładnie ponad 7 lat. Pierwsza i jedyna wielka miłość. Związek z różnymi przejściami i perypetiami. Całe moje życie. I potem taki błąd nie wiadomo skąd.
|
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super my dopiero jesteśmy 4 lata ze soba 3 lata po slubie ale od pierwszzego dnia czulismy jakbysmy sie znali juz kupe lat odpukac nasze uczucie nie słabnie i już druga dzidzia w drodze szybcy jesteśmy nie ale takie mamy charaktery Ide kapac Bastka:0 bo już mnie woła od pół godziny ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- A jednak ładna kobitka z ciebie zapro wysłane
|
|
#744 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza Niunia chyba będzie miała czarny z niebieskimi wstawkami. (wiem, że chłopięcy, ale najbardziej nam odpowiada) Kashha myślałam dziś o Tobie i Twojej sytuacji i mam kilka pomysłów na to, dlaczego M. się tak zachowuje, ale dziewczyny mnie za to zjedzą, jak to napiszę. Niestety nic optymistycznego... Jutro zrobię długi wywód na ten temat. Cytat:
Wiecie co? My byliśmy dziś na godzinę na spacerku, bardzo powoli i bez wysiłku i już mi się brzuch z 8 razy postawił dziś .Strasznie się tego boję. Jedyne co mnie pociesza to to, że mała bryka bez ograniczeń, więc chyba jest dobrze dotleniona. Coś mi się zdaje, że tych skurczy jest za dużo i za często. Jak jutro będzie powtórka, to jedziemy do szpitala. Zaraz będzie burza...
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Oglądam film i boki zrywam po raz kolejny...
Dzidzia ja już nie mam siły się nad tym zastanawiać co M robi... bo nie jestem w stanie go zrozumieć, ani jego postępowania, dla mnie to jest coraz bardziej dziwne. Niech robi co chce, jego życie jego decyzje, konsekwencje takiego a nie innego postępowania względem dziecka i mnie też on będzie ponosił on, byle tylko kiedyś za parę miesięcy nie miał do mnie żalu czy pretensji, jak konsekwencje jego postępowania nie będą mu na rękę... tyle
Edytowane przez kashha Czas edycji: 2010-05-01 o 21:02 |
|
|
|
#747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc nie było możliwości żeby się wszystko tak szybko potoczyło. Z resztą tak jak to pisałam wcześniej- były różne sytuacje.. o których nie miejsce żeby pisać. Dziękuję za komplement. Zaproszenie przyjęte
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Zwierciadelko Bardzo ladny ten wozek. Jak juz kupilam Marite to zobaczylam jego zdjecia i strasznie mi sie spodobal wlasnie w tym kolorze. Chcemy miec za 2-3 lata drugie dziecko wiec mysle,ze kupimy X-landera. Tylko ,ze ja zmieniam zdanie co tydzien to moze mi sie inny jeszcze spodobac
![]() Bajka ja chyba tez napisze podanie do mojego M. .. ![]() Xawmeli nie wiem w ktorym jestes tygodniu ,ale ja jestem teraz w 29 i maly od 18. kopal prawie non stop ,od 23 tak mocno ,ze brzuch podkakiwal ,a od niedawna bardziej sie wypina niz kopie. Zuziunia Dobrze ,ze juz w domku! Dbaj o siebie i malenstwo ![]() Basia84 Przesliczny twoj synek! Piekne zdjecia! Zaluje ,ze moj maly sie tak pieknie nie odslonil ,zalozyl nogi i rece na glowe i dobra ![]() Carmena Gratuluje synka! Ale my sie dzis zrobilismy.. Odlozylismy zakupy wczoraj ,a zapomielismy ,ze w No tez jest swieto ,no i pojechalismy do marketu z mysla o duzych zakupach ,a tu wszystko pozamykane. Kupilismy tylko pare niezbednych rzeczy w 24 h sklepiku. Troche wkurzylam sie dzis na M. nie wiem dlaczego on jest tak nieodpowiedzialny. Rozmawialismy o jego pobycie w Polsce (w pn. wyjezdza na 2 tyg.) i mowilam mu zeby przypadkiem nie wsiadal na motocykl nawet do fotografowania sie to tylko zasmial sie pod nosem. Wiem ,ze juz planuje ,ze bedzie jezdzil. Przeciez ja tu na zawal umre jak sie dowiem ,ze gdzies szaleje,on rzadko jedzie mniej niz 200 na moto.. Nie chce nawet myslec co mogloby sie stac.. juz sie boje jego wyjazdu
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-05-01 o 21:19 |
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
I dziękuję za inne zaproszenia
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

zdecydowaliśmy że będzie Oskarek. A mały waży 450g
.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)