Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-01, 17:19   #721
farminka
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Basia śliczny jest i zdjęcia fajne.Pokazałam TŻtowi to stwierdził,że podobny do naszej,ale widać,że chłopiec
Siala a jak nie czopki to jeszcze jest syrop- Lactulose o tym samym działaniu i też można w ciąży.Co kto woli,bo ja osobiście nie lubię leków stosowanych "od tamtej strony"
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 17:21   #722
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Basia śliczny jest i zdjęcia fajne.Pokazałam TŻtowi to stwierdził,że podobny do naszej,ale widać,że chłopiec
Siala a jak nie czopki to jeszcze jest syrop- Lactulose o tym samym działaniu i też można w ciąży.Co kto woli,bo ja osobiście nie lubię leków stosowanych "od tamtej strony"
Ja jeszcze nie stosowałam i nie wiem jak mi to pójdzie
Ale czopek dam jeden i zadziała (chyba powinien) a syropek.. no nie wiem jak to by wyszło z jego wydajnością

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 17:24   #723
farminka
Wtajemniczenie

Co do wydajności to nie mam pojęcia,bo nie stosowała ani jednego ani drugiego.Na szczęście
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 17:27   #724
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! bylam dzisiaj na usg 3D/4D i niech ktoras jeszcze raz powie ze w 30 tygodniu nie wychodza ladne zdjecia!!!!!!!! maly jeszcze sie nie obrocil lezy sobie na pleckach zamiast glowa w dol i przytula sie do swojej stopy
ŚŚŚŚliczne foteczki!!! Dzidzolek spał nawet nie czuł że ktos go podgląda co do fotek to ja nigdy nie biorę do siebie to co wypisuje sie w necie
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 18:09   #725
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Dziewczyny trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.
Dzwoniłam do mamy (poszli z ciocią i wujkiem na ogródek) i chciałam wiedzieć o której wrócą a mama do mnie z tekstem "tylko nie krzycz na tatę jak przyjdziemy bo on już jest "biedaczek"" co oznacza, że już jest nieźle wstawiony. A ja jej na to "jak nie umie pić to niech nie pije", a mama na to "wiesz, że tata nie umie odmówić". To, że nie umie odmówić to chyba wie każdy. Dobrze, że z nimi nie poszłam, bo bym się tylko wstydu najadła. Najchętniej bym gdzieś wyszła żeby ich nie widzieć jak wrócą ale nie mam gdzie. Sama nie lubię spacerować, centra handlowe pozamykane, a wszyscy znajomi gdzieś powyjeżdżali...
Uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale trzeba z tego korzystać z umiarem i rozsądkiem, a nie upić się w trupa i robić wstyd.
Stary 2010-05-01, 18:23   #726
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość

MA-ŚLA-NKA. Wypij cały duży kartonik- chyba litr albo 0,75 litra.
Mi pomaga. Dwie godziny od wypicia wszystko jeździ mi w brzuchu i w jelitach a potem, tak jak w reklamie Heyah, no to sruuuu
zgadzam sie maslanka lub kefir siala sprobuj!

Cytat:
czesc dziewczyny! bylam dzisiaj na usg 3D/4D i niech ktoras jeszcze raz powie ze w 30 tygodniu nie wychodza ladne zdjecia!!!!!!!! maly jeszcze sie nie obrocil lezy sobie na pleckach zamiast glowa w dol i przytula sie do swojej stopy
sa przepiekne pozostaje mi jedynie pozazdroscic naprawde cudne
ech ze moj synek sie nie chcial pokazac...
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 18:27   #727
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Idę się wykąpać. Jak mnie wkurzą jak wrócą to sobie pójdę w p...ierony.
Stary 2010-05-01, 18:50   #728
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Niee. Ja też tak myślę, że mógłby pomyśleć, że o nim myślę.
M. ma urodziny 6 lipca. 7 lipca byłaby nasza 8 rocznica... nie wiem jak ja ten dzień przeżyję.
Hmm do tamtego na twoim miejscu bym nie pisała ale M. bym jakos szczególnie w urodziny obdarowała coś czego by się nie spodziewał nie wiem
Cytat:
Jak : love:słodko!!! jejciu szkoda że moje maleństwo główką w dół i na dodatek twarzyczką odwróconą :/ juz tak od 20 tygodnia tak jest zobacze jeszcze we wtorek.
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie stosowałam i nie wiem jak mi to pójdzie
Ale czopek dam jeden i zadziała (chyba powinien) a syropek.. no nie wiem jak to by wyszło z jego wydajnością
hmm powiem ci tak ja na poczatku ciązy miałam straszny problem z zaparciami w sumie do poczatku 6 miesiąca , i ani siemie lniane , ani błonnik ten prawdziwy, no nic mi nie pomagało masakra, teraz jem duuzo marchewki tak sobie chrupie cała i jablek tez tone jem i do tego woda i jakos odpukac nie nazekam
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:36   #729
Zuziunia
BAN stały

Hej laseczki, od wczoraj jestem w domu, ale nie miałam siły pisac....
leże cały czas mam leki...i tyle... z laptopa pewnie zadko bede korzystać bo jednak mi na leżąco nie wygodnie.
Czuje sie nawet ok, czasami troszkę ciągnie mi brzuszek.

Moja niunia nie nawidzi ktg.... buntuje sie strasznie.
Szczerze to nie wiem co mam pisać, dziękuję za kciuki i wsparcie.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:

moja niunia waży prawie kg i tez robi świetne minki...
ułożyła się główką w dół bo tak kopała mnie po szyjce....

nie znosi ktg.... mowię wam bunt
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:50   #730
Xawmeli
Rozeznanie

u mnie słońce dziś.......mała szaleje hmmm to tak już będzie, że coraz bardziej,częściej,mocniej ..........??
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:02   #731
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Hmm do tamtego na twoim miejscu bym nie pisała ale M. bym jakos szczególnie w urodziny obdarowała coś czego by się nie spodziewał nie wiem
I tak zrobię -nie napiszę.
Jeśli M. się z nikim nie zwiąże do tego czasu to coś wymyślę dla niego na urodziny. Bo jeśli będzie kogoś miał to to by było chyba bez sensu.

Już się wykąpałam. Zrobiłam maseczkę na twarz. Posmarowałam buźkę kremem- jak pupcia niemowlaka. Zrobiłam peeling całego ciała, wysmarowałam się balsamem z Ziaji- masło kakaowe i stópki kremem też wysmarowałam. Włosy wysuszyłam, wyprostowałam. No mówię Wam- zaszalałam.

Ciotka z wujkiem kłócą się które z nich potrafi więcej wypić
A tata już nie potrafi wypowiedzieć swoich myśli
Mam nadzieję, że szybko pójdą spać.
Szkoda, że nie mam żadnego fajnego filmu na dvd.
Ale może po raz setny obejrzę- Kochaj i tańcz... Nie wiem. Znów będę płakać, bo Damięcki przypomina mi M....
Zastanowię się jeszcze.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
u mnie słońce dziś.......mała szaleje hmmm to tak już będzie, że coraz bardziej,częściej,mocniej ..........??
Zazdroszczę słoneczka.
Jak jutro będzie u mnie pogodnie to się wybiorę na spacer do parku. Sama bo sama, trudno.

To już chyba tak będzie, że nasze dzieciątka będą teraz coraz mocniej i częściej kopać. Jak się kąpałam to siedziałam w wodzie a maleństwo kopało i to było takie śmieszne
Stary 2010-05-01, 20:06   #732
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Hej laseczki, od wczoraj jestem w domu, ale nie miałam siły pisac....
leże cały czas mam leki...i tyle... z laptopa pewnie zadko bede korzystać bo jednak mi na leżąco nie wygodnie.
Czuje sie nawet ok, czasami troszkę ciągnie mi brzuszek.

Moja niunia nie nawidzi ktg.... buntuje sie strasznie.
Szczerze to nie wiem co mam pisać, dziękuję za kciuki i wsparcie.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

moja niunia waży prawie kg i tez robi świetne minki...
ułożyła się główką w dół bo tak kopała mnie po szyjce....

nie znosi ktg.... mowię wam bunt
Witaj kochana to odpoczywaj sobie ciesze sie że juz cię wypuścili i dalej jesteś w dwupaku pozdrawiam

Cytat:
I tak zrobię -nie napiszę.
Jeśli M. się z nikim nie zwiąże do tego czasu to coś wymyślę dla niego na urodziny. Bo jeśli będzie kogoś miał to to by było chyba bez sensu.

Już się wykąpałam. Zrobiłam maseczkę na twarz. Posmarowałam buźkę kremem- jak pupcia niemowlaka. Zrobiłam peeling całego ciała, wysmarowałam się balsamem z Ziaji- masło kakaowe i stópki kremem też wysmarowałam. Włosy wysuszyłam, wyprostowałam. No mówię Wam- zaszalałam.

Ciotka z wujkiem kłócą się które z nich potrafi więcej wypić
A tata już nie potrafi wypowiedzieć swoich myśli
Mam nadzieję, że szybko pójdą spać.
Szkoda, że nie mam żadnego fajnego filmu na dvd.
Ale może po raz setny obejrzę- Kochaj i tańcz... Nie wiem. Znów będę płakać, bo Damięcki przypomina mi M....
Zastanowię się jeszcze.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Zazdroszczę słoneczka.
Jak jutro będzie u mnie pogodnie to się wybiorę na spacer do parku. Sama bo sama, trudno.

To już chyba tak będzie, że nasze dzieciątka będą teraz coraz mocniej i częściej kopać. Jak się kąpałam to siedziałam w wodzie a maleństwo kopało i to było takie śmieszne
a wiesz co ja bym nie patrzyła czy kogos ma czy nie, jak juz walczyc to walczyc ale ja mam taki charakter bo tak stawiam się na twoim miejscu i tak sobie wyobrażam jak ja bym miała walczyc o mojego M to chyba do końca zycia tak go kocham ...

Ale jesli sie jednak nie powiedzie z powrotem u Ciebie to mam nadzieję że znajdziesz drugą jescze większą miłość szczera która zaakceptuje ciebie i malentwo

I współczuję że musisz sama siedzieć :/ ja w sumie tez siedzę w domu heh ale M jest juz po pracy jest jakos inaczej juz jak on jest no i już mam Bastka to tez inaczej ale on by tylko sie bawił i przytulał i w miedzy czasie" mamo chce kanapke z serkiem/dżemem"
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Edytowane przez eleonoremio
Czas edycji: 2010-05-01 o 20:08
Stary 2010-05-01, 20:10   #733
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

My właśnie wróciliśmy ze spaceru na promenadzie w Międzyzdrojach, nawet pogoda byla oki
Zjedlismy Kebaba no i troszke pospacerowalismy, na laweczce posiedzielismy
Zaraz wpadnie do nas narzyczony kuzynki na noc, bo pywa na promach i nas odwiedzi
Wklejam fotke ze spacerku
A i mam dostac ubranka dla dziewczynki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:11   #734
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak się kąpałam to siedziałam w wodzie a maleństwo kopało i to było takie śmieszne
ty jeszcze mozesz siedziec w wannie??? ja tylko i wyłącznie prysznic..
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:25   #735
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Witaj kochana to odpoczywaj sobie ciesze sie że juz cię wypuścili i dalej jesteś w dwupaku pozdrawiam

a wiesz co ja bym nie patrzyła czy kogos ma czy nie, jak juz walczyc to walczyc ale ja mam taki charakter bo tak stawiam się na twoim miejscu i tak sobie wyobrażam jak ja bym miała walczyc o mojego M to chyba do końca zycia tak go kocham ...

Ale jesli sie jednak nie powiedzie z powrotem u Ciebie to mam nadzieję że znajdziesz drugą jescze większą miłość szczera która zaakceptuje ciebie i malentwo

I współczuję że musisz sama siedzieć :/ ja w sumie tez siedzę w domu heh ale M jest juz po pracy jest jakos inaczej juz jak on jest no i już mam Bastka to tez inaczej ale on by tylko sie bawił i przytulał i w miedzy czasie" mamo chce kanapke z serkiem/dżemem"
Ja też jestem taka, że chcę walczyć. Kocham Go i tak łatwo nie zrezygnuję ale też nie chciałabym żeby robił coś na siłę czy z litości.
Małymi kroczkami będę zmierzać do celu. Postaram się.

Na chwilę obecną nie potrafię sobie wyobrazić żebym mogła być z kimś innym. W sumie w trakcie ciąży (oprócz "propozycji" ojca dziecka) miałam już 3 propozycje związku. Każdy deklarował, że zaakceptuje ciążę, dziecko. Jednak ja nie wyobrażam sobie życia z kimś bez miłości. Dlatego nie przyjęłam żadnej z tych propozycji. Nie mogłabym. Wolę kochać M. i całe życie być sama jeśli nie będzie chciał ze mną być niż być z kimś bez miłości.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
ty jeszcze mozesz siedziec w wannie??? ja tylko i wyłącznie prysznic..
Nawet nie w wannie a w głębokim brodziku od prysznica.
Ja jestem niziutka, bo mam 157 cm wzrostu i nie mam dużego brzucha.
Stary 2010-05-01, 20:26   #736
kashha
Zadomowienie

My też już po kąpieli z peelingiem, ciało tak fajnie pachnie
Oglądamy jak rozpętałem 2 wojnę światową... stare jak świat i widziałam już naście razy, ale to akurat mogę oglądąć

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:28   #737
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem taka, że chcę walczyć. Kocham Go i tak łatwo nie zrezygnuję ale też nie chciałabym żeby robił coś na siłę czy z litości.

Na chwilę obecną nie potrafię sobie wyobrazić żebym mogła być z kimś innym. W sumie w trakcie ciąży (oprócz "propozycji" ojca dziecka) miałam już 3 propozycje związku. Każdy deklarował, że zaakceptuje ciążę, dziecko. Jednak ja nie wyobrażam sobie życia z kimś bez miłości. Dlatego nie przyjęłam żadnej z tych propozycji. Nie mogłabym. Wolę kochać M. i całe życie być sama jeśli nie będzie chciał ze mną być niż być z kimś bez miłości.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Nie mozna zmusic kogos do milosci, dlatego spokojnie, po prostu zyj, ciesz sie maciezynstwem, a milosc napewno sie kiedys pojawi, zobaczysz nic na sile

Stary 2010-05-01, 20:31   #738
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:

musisz byc piękna kobieta masz nasza klase??
Rozumiem cie że jak narazie sobie nie wyobrażasz zycia bez M, a jemu powiedziałaś to że albo znim albo bez zadnego że aż tak go kochasz?
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-05-01, 20:31   #739
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Nie mozna zmusic kogos do milosci, dlatego spokojnie, po prostu zyj, ciesz sie maciezynstwem, a milosc napewno sie kiedys pojawi, zobaczysz nic na sile
Nie chcę nikogo do niczego zmuszać. Ale spróbować rozpalić na nowo płomień nie zaszkodzi.
Stary 2010-05-01, 20:33   #740
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Tak masz racje ale tu w tym przypadku z tego co kojażę ta miłośc była dość długo przed rozstaniem...

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Nie chcę nikogo do niczego zmuszać. Ale spróbować rozpalić na nowo płomień nie zaszkodzi.
Dokładnie tak "na nowo" a to duża różnica
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-05-01, 20:36   #741
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zaszkodzi, kazde chwyty dozwolone by osiagnac upragniony cel

Stary 2010-05-01, 20:41   #742
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
musisz byc piękna kobieta masz nasza klase??
Rozumiem cie że jak narazie sobie nie wyobrażasz zycia bez M, a jemu powiedziałaś to że albo znim albo bez zadnego że aż tak go kochasz?
Nie uważam siebie za piękną. Mam wiele kompleksów. I tak naprawdę nie wiem co Ci faceci we mnie widzieli. Z resztą z każdym z nich zerwałam kontakt.
M. wie o tym, że ja nie z Nim to z nikim innym.
Link do naszej-klasy http://nasza-klasa.pl/profile/2398611
Ale mam tam tylko jedno zdjęcie.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Tak masz racje ale tu w tym przypadku z tego co kojażę ta miłośc była dość długo przed rozstaniem...

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Dokładnie tak "na nowo" a to duża różnica
Dokładnie ponad 7 lat. Pierwsza i jedyna wielka miłość. Związek z różnymi przejściami i perypetiami. Całe moje życie. I potem taki błąd nie wiadomo skąd.
Stary 2010-05-01, 20:48   #743
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Nie uważam siebie za piękną. Mam wiele kompleksów. I tak naprawdę nie wiem co Ci faceci we mnie widzieli. Z resztą z każdym z nich zerwałam kontakt.
M. wie o tym, że ja nie z Nim to z nikim innym.
Link do naszej-klasy http://nasza-klasa.pl/profile/2398611
Ale mam tam tylko jedno zdjęcie.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Dokładnie ponad 7 lat. Pierwsza i jedyna wielka miłość. Związek z różnymi przejściami i perypetiami. Całe moje życie. I potem taki błąd nie wiadomo skąd.
7 lat masakra super my dopiero jesteśmy 4 lata ze soba 3 lata po slubie ale od pierwszzego dnia czulismy jakbysmy sie znali juz kupe lat odpukac nasze uczucie nie słabnie i już druga dzidzia w drodze szybcy jesteśmy nie ale takie mamy charaktery

Ide kapac Bastka:0 bo już mnie woła od pół godziny

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A jednak ładna kobitka z ciebie zapro wysłane
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-05-01, 20:53   #744
Basia84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Basia tez bym chciala widziec jak sie przemieszcza kulka u mnie w brzuchu Ale chyba jeszcze musze poczekac... Od kilku dni ruchy malej staly sie bolesne, czuje tak jakby kamien w srodku mi sie przesuwal, a najgorzej jest jak sie przewracam w lozku z boku na bok, ale jak chodze to tez mi ciazy i ciagnie do dolu, a pozatym jest ok
Jejjj patrze na pogode w Chicago i widze ze macie humid 73%!!! jak Ty tam zyjesz?

Dobranoc mamusie, ide sie wykapac i wskazuje do lozka, dzisiaj porobilam troche fotek i wklejam zdjecie szpitala w ktorym bede rodzic
73% to jeszcze nic nieraz jest 90% i 90F + slonce a dzisiaj na szczescie niebo zachmurzone. tez tak mialam z tym kamieniem w srodku. ale pozniej mi przeszlo. w nocy jak sie obracal z bok na bok to czulam taki wielki ciezar jakbym wlasnie miala kamien w brzuchu i tak ciezko mi sie bylo obrocic. widocznie dziecko przybiera jakas pozycje ze nam strasznie ciazy.
Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
dzień dobry, dzień dobry

Chciałabym poinformować iż będę mieć zdrowego synusia jednak Wasze magie nie poskutkowały mój oczywiście dumny i blady bo w końcu syn być musi jako pierwszy zdecydowaliśmy że będzie Oskarek. A mały waży 450g

uciekam do Tż-ta go trochę po molestować
gratuluje!!! u nas tez bedzie Oskar
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:58   #745
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
no właśnie, dlatego warto pomyśleć o zabezpieczeniu zewnętrznym teoretycznie ten okres niepłodości trwa dopóki karmimy tylko piersią (muszę dopytać, czemu ustaje jak się dodaje inny pokarm), ale to tylko teoretycznie. Co do Twojej szybkiej miesiączki to moja koleżanka powiedziałaby "każdy organizm jest indywidualny", bo zawsze mi tak powtarza jak coś doradza.
Żeby karmienie działało, trzeba karmić regularnie co do godziny, co dzień. U nas nie ma takiej opcji...

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

a mnie się ciemne podobają
Nasza Niunia chyba będzie miała czarny z niebieskimi wstawkami. (wiem, że chłopięcy, ale najbardziej nam odpowiada)

Kashha myślałam dziś o Tobie i Twojej sytuacji i mam kilka pomysłów na to, dlaczego M. się tak zachowuje, ale dziewczyny mnie za to zjedzą, jak to napiszę. Niestety nic optymistycznego...
Jutro zrobię długi wywód na ten temat.

Cytat:
Jakie piękne zdjęcia...

Wiecie co? My byliśmy dziś na godzinę na spacerku, bardzo powoli i bez wysiłku i już mi się brzuch z 8 razy postawił dziś .
Strasznie się tego boję. Jedyne co mnie pociesza to to, że mała bryka bez ograniczeń, więc chyba jest dobrze dotleniona. Coś mi się zdaje, że tych skurczy jest za dużo i za często. Jak jutro będzie powtórka, to jedziemy do szpitala.

Zaraz będzie burza...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:58   #746
kashha
Zadomowienie

Oglądam film i boki zrywam po raz kolejny...

Dzidzia ja już nie mam siły się nad tym zastanawiać co M robi... bo nie jestem w stanie go zrozumieć, ani jego postępowania, dla mnie to jest coraz bardziej dziwne. Niech robi co chce, jego życie jego decyzje, konsekwencje takiego a nie innego postępowania względem dziecka i mnie też on będzie ponosił on, byle tylko kiedyś za parę miesięcy nie miał do mnie żalu czy pretensji, jak konsekwencje jego postępowania nie będą mu na rękę... tyle

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:

Edytowane przez kashha
Czas edycji: 2010-05-01 o 21:02
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 21:12   #747
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
7 lat masakra super my dopiero jesteśmy 4 lata ze soba 3 lata po slubie ale od pierwszzego dnia czulismy jakbysmy sie znali juz kupe lat odpukac nasze uczucie nie słabnie i już druga dzidzia w drodze szybcy jesteśmy nie ale takie mamy charaktery

Ide kapac Bastka:0 bo już mnie woła od pół godziny

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A jednak ładna kobitka z ciebie zapro wysłane
Wiesz co myśmy się poznali jako smarkacze. Ja miałam 16 lat, a On 18.
Więc nie było możliwości żeby się wszystko tak szybko potoczyło. Z resztą tak jak to pisałam wcześniej- były różne sytuacje.. o których nie miejsce żeby pisać.

Dziękuję za komplement. Zaproszenie przyjęte
Stary 2010-05-01, 21:13   #748
żabka19
Raczkowanie

Zwierciadelko Bardzo ladny ten wozek. Jak juz kupilam Marite to zobaczylam jego zdjecia i strasznie mi sie spodobal wlasnie w tym kolorze. Chcemy miec za 2-3 lata drugie dziecko wiec mysle,ze kupimy X-landera. Tylko ,ze ja zmieniam zdanie co tydzien to moze mi sie inny jeszcze spodobac
Bajka ja chyba tez napisze podanie do mojego M. ..
Xawmeli nie wiem w ktorym jestes tygodniu ,ale ja jestem teraz w 29 i maly od 18. kopal prawie non stop ,od 23 tak mocno ,ze brzuch podkakiwal ,a od niedawna bardziej sie wypina niz kopie.
Zuziunia Dobrze ,ze juz w domku! Dbaj o siebie i malenstwo
Basia84 Przesliczny twoj synek! Piekne zdjecia! Zaluje ,ze moj maly sie tak pieknie nie odslonil ,zalozyl nogi i rece na glowe i dobra
Carmena Gratuluje synka!

Ale my sie dzis zrobilismy.. Odlozylismy zakupy wczoraj ,a zapomielismy ,ze w No tez jest swieto ,no i pojechalismy do marketu z mysla o duzych zakupach ,a tu wszystko pozamykane. Kupilismy tylko pare niezbednych rzeczy w 24 h sklepiku.

Troche wkurzylam sie dzis na M. nie wiem dlaczego on jest tak nieodpowiedzialny. Rozmawialismy o jego pobycie w Polsce (w pn. wyjezdza na 2 tyg.) i mowilam mu zeby przypadkiem nie wsiadal na motocykl nawet do fotografowania sie to tylko zasmial sie pod nosem. Wiem ,ze juz planuje ,ze bedzie jezdzil. Przeciez ja tu na zawal umre jak sie dowiem ,ze gdzies szaleje,on rzadko jedzie mniej niz 200 na moto.. Nie chce nawet myslec co mogloby sie stac.. juz sie boje jego wyjazdu

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-05-01 o 21:19
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 21:14   #749
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

I dziękuję za inne zaproszenia
Stary 2010-05-01, 21:15   #750
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Oglądam film i boki zrywam po raz kolejny...

Dzidzia ja już nie mam siły się nad tym zastanawiać co M robi... bo nie jestem w stanie go zrozumieć, ani jego postępowania, dla mnie to jest coraz bardziej dziwne. Niech robi co chce, jego życie jego decyzje, konsekwencje takiego a nie innego postępowania względem dziecka i mnie też on będzie ponosił on, byle tylko kiedyś za parę miesięcy nie miał do mnie żalu czy pretensji, jak konsekwencje jego postępowania nie będą mu na rękę... tyle
Tylko z moich przemyśleń wynika, że możesz stracić dziecko...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości