|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Dzień dobry
![]() Wczoraj miałam wspaniałą okazję jechać 3h pociągiem, stojąc w przejściu... ehhh niezapomniane przeżycie Jechałam z kolegą z grupy całą drogę, ale byliśmy tak wkurzeni na nasze miejscówki (plan był taki, że atakujemy przedział i idziemy w kimę), że się do siebie w ogóle nie odzywaliśmy Zakwasy po czwartkowym rajdzie mam niesamowite. Chodzę jak kaleka Wczoraj też miałam okazję przekonać się, ile można mówić na temat "motocykle to zło, a każdy kto czymś takim jedzie więcej niż 50km/h to samobójca". Otóż, moje drogie..... 1,5 godziny!!! Tak, taki wykład dostałam od rodziców, co wskazuje na to, że mojej radości z przejażdżki raczej nie podzielają ![]() I co jeszcze.... rodzice pojechali do Sandomierza a ja sama na włościach zostałam. Wykąpałam psa, który ze strachu mało mi nie kopnął w kalendarz pod prysznicem (boi się wody nie wiem czemu), wypsikałam psa i kota specyfikiem przeciwkleszczowym, wypuściłam żółwia na spacer ( ), ciacho marchewkowe się piecze a ja idę obejrzeć jakiś film
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
już się pogodziliśmy
poszłam i się przytuliłam i od razu lepiej ![]() Olka heh bo motory to złoooo :P Ale fajny dzionek masz widzę mi znowu mija za szybko, ale w sumie 2 prania zrobiłam i zaraz zrobię ciastka
|
|
|
|
#1893 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to tam![]() Cytat:
to miłego oglądania filmu mnie też rodzice opuścili ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jakie ciastka robisz? ![]() Ja już zbieram sie powoli bo niedługo Tż po mnie bedzie do pogadania wieczorkiem
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej umieram ..... i w ogóle jest do
jeszcze TŻ ma przyjechać dziś koło 20 .... Zdycham nooooo Skończyłam tort i dzielę się z Wami nim . On na pewno w cycki pójdzie
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja juz wrocilam z wycieczki na zamek - bylo bardzo fajnie dawno nie spedzilismy z P. razem tyle czasu - udany wypad ![]() zdjec niestety nie bedzie - bo sierota wzial aparat ale rozladowala sie bateria bo nie sprawdzil wczesniej, ze trzeba naladowac
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
eh eh a ja dziś mam leniwy dzień, byłam rano na korkach ale w sumie nic wielkiego.
w ogole moja matka działa mi na nerwy ;/ szarpie moją 2 letnią siostre :[ normalnie można się wściec, bo ona coś sie rozpłakała a ta ja na ręce i z taką siła ją posadziła na blacie kuchennym że aż jej musiałam coś powiedzieć. zwyzywała mnie więc poszłam. nie wiem jak tak się można z dzieckiem obchodzić... wychodze zaraz chyba do TŻta... |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu trąbię o ciastkach i trąbię :P Z ciasta francuskiego rogaliki z czekoladą i zawijańce z dżemem zrobiłam
Tanie i dobre ![]() Ale z TŻtem znowu się pogryzłam, do dupy ten dzień ![]() Aniołku tort ![]() Sanrioo ehhhhh najgorzej jak rodzice wyżywają własne frustracje na dzieciach a potem jak coś się stanie to oczywiście oni święci.
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż też od kilku godzin milczy , nie lubię tak czekać za nim .... nawet nie znam powodu czemu tam późno przyjedzie .
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos powodzenia w dogadywaniu się. Powinniście się cieszyć sobą, a nie stresować.
Ja idę na pociąg za kilka minutek. Edit - pomyliłam się - za 1h I tak pragnę być przy Tż :/ Miłego weekendu ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- I w ogóle patrzę, że mogę spokojnie wyjść za 1,5 h - bo ten pociąg jedzie przez stację koło mnie (15 minut piechotą), ale nie wiem :/
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-05-01 o 17:38 |
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść
![]() Tż zdrowieje pod moją czułą opieką pewnie też w tym spora zasługa antybiotyku, ale mimo wszystko powinien się cieszyć, że mnie ma na miejscu ![]() Oglądaliśmy "Zmierzch tytanów"... OMG, tragedia zwłaszcza dla mnie, bo dawniej miałam kota na punkcie mitologii i straszliwie mnie wnerwiały te wszystkie zawirowania mitologiczno-scenariuszowe. Wiem, czepiam się, ale tak już mam, że we wszystkich filmach mocno na to zwracam uwagę ![]() Cytat:
ewentualnie jakiś kolorowy dodatek i wio ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
a dzwonil? mowil kiedy bedzie?
Bezsensu, ty sie tak starasz a jego nie ma
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ostatni jego sms , że nie przyjedzie wcześniej niż na 20. |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjechać to przyjedzie ale późno . Przyzwyczaiłam się już , za stary jest by go zmienić . Mi sprawia radość , że mogę coś dla niego zrobić i np . mu to smakuje .
Nie mogę też powiedzieć , że jest nie dobry dla mnie , ale kurcze denerwuje mnie czasem no . |
|
|
|
#1906 | |||||
|
Zakorzenienie
|
coś mała produkcja
![]() ja dzisiaj kończyłam pracę pisemną, której termin jest na za 2 tygodnie pisałam polemikę z tekstem 'O sławie' Kołakowskiego.Cytat:
![]() ależ Ty masz nogi Cytat:
będzie dobry bo elegancki ale dobierz sobie jakąś kolorową apaszkę czy butki a jak tam wyprowadzka ?to dalejże się godzić ![]() Cytat:
Cytat:
a ja chciałabym swojemu upiec ciasto i marzy mu się snickers. Może ten przepis ? http://karolinka335.blogerki.pl/2010...ers_aibgj.htmlCytat:
głupio, mogłaś ją wziąć do TŻ i niańczyć Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-05-01 o 18:54 |
|||||
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
no to chyba kupię składniki i zrobię mu je za tydzień
bo w Poznaniu mam kiepski piekarnik... chyba że poproszę ciocię żebym mogła u niej piec i dam jej jako łapówkę część tego ciasta ![]() (a jak mu robiłam ciastka to co prawda smaczne ale zamiast wziąć foremki albo chociaż kroić kubkiem to mu ręcznie lepiłam serca i buźki i wyglądało to pokracznie )
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-05-01 o 19:02 |
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam gotować dla TŻ , w poniedziałek będę robić pieczoną szynkę ze śliwkami i sałatkę grecką .
Ogólnie wolę w domu coś przyrządzić . Chociaż od czasu do czasu TŻ zabiera mnie na tzw. randkę gdzieś do jakiejś knajpy na kolację . Nic mi się nie chce , za kilka dni matura a ja nic się nie uczyłam
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on by był zachwycony gdybym mu gotowała bo jego mama to sałatkę kebabową, jajka w galarecie a poza tym to kurę na 5 sposobów czyli z różnymi sosami Knorra a wtedy w mig mi się oświadczy żeby mieszkać ze mną i moimi potrawami ![]() no bo ładne masz nogi
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
arrakis super wyglądasz w tej sukience!
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh i nastała cisza :/
No godzić się próbujemy.. tylko czasem po kłótni ja potrzebuję przytulenia a TŻ odosobnienia (te które czytały Mężczyzn z Marsa etc. to będą wiedziały - oznajmił mi że musi iść do jaskini). No to ja czekam cierpliwie. Ehh aż się wierzyć nie chce że wczoraj i przedwczoraj było tak cudnie, a dziś to siekierę by zawiesił w tej atmosferze ![]() No to pozostaje czekać. Może przynajmniej ang porobię ![]() Rain my byliśmy w kinie na Starciu Tytanów, dla mnie bajka taka jak Władca Pierścieni (czyt. jakiej nie lubię), ale TŻtowi się podobał film. Aniołku mam nadzieję że Twój się zaraz zjawi i spałaszuje cały tort
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
a no bo razem to czytaliśmy i nawet dużo nam to dało w rozumieniu siebie nawzajem
![]() Arrakis potwierdzam masz boskie nogi |
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki
to udanego weekendu zycze
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj zrobiłam to ciasto marchewkowe. (Błyskawiczne jest!) I zrobiłam jeszcze na górę taki krem z serka i jest pyyycha. Chyba za dużo zjadłam i mi za słodko.Cytat:
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcemy zdjęć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

Jechałam z kolegą z grupy całą drogę, ale byliśmy tak wkurzeni na nasze miejscówki (plan był taki, że atakujemy przedział i idziemy w kimę), że się do siebie w ogóle nie odzywaliśmy
Wczoraj też miałam okazję przekonać się, ile można mówić na temat "motocykle to zło, a każdy kto czymś takim jedzie więcej niż 50km/h to samobójca". Otóż, moje drogie..... 1,5 godziny!!! Tak, taki wykład dostałam od rodziców, co wskazuje na to, że mojej radości z przejażdżki raczej nie podzielają
), ciacho marchewkowe się piecze a ja idę obejrzeć jakiś film 

zwłaszcza dla mnie, bo dawniej miałam kota na punkcie mitologii i straszliwie mnie wnerwiały te wszystkie zawirowania mitologiczno-scenariuszowe. Wiem, czepiam się, ale tak już mam, że we wszystkich filmach mocno na to zwracam uwagę 

a ja chciałabym swojemu upiec ciasto i marzy mu się snickers. Może ten przepis ?
13.03.2008
bo w Poznaniu mam kiepski piekarnik... chyba że poproszę ciocię żebym mogła u niej piec i dam jej jako łapówkę część tego ciasta 
chcemy zdjęć