![]() |
#4711 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XIV
Za dużo mi się skasowało poprzednim razem, chciałam na pisać to co Polly:
Cytat:
![]() Cytat:
obawiamsię, że muszą czegoś dodawać, i do lodów i do żarcia, bo jak tam coś zjesz to tajemniczo ciągnie cię do tego mcdonaldowego smaku jeszcze raz i jeszcze raz.... Cytat:
![]() A Żywiołak nad rzeką nie może nie wypaść dobrze ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
nie wiem
![]() Cytat:
![]() ![]() Całą podstawówkę na paleontologię chorowałam wielce ![]() wyżłopalam 3/.4 wina i jest git ![]() puśiciłam se jakąś wściekła muzę i szaleję ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-01 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ju, zapomniałam, skleroza jedna
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ło jezu...ja myślała ze chcesz kudłatego lwa z mcdonalds... a takie lody to przypuszczam ze samemu mozna zrobić. Batonów tez nie jadam...ja mam wogóle jakis uraz do wielkich koncernów...wole wytwory niszowe ![]() a przepraszam-cole pije-zadko,ale piję ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- obadąłam ze niedługo jest koncert The Exploited w krakowie i to prawie pod moim blokiem....i tak pomyslałam ze moze bym poszła ![]() a kiedys tam bedzie die toten Hosen ![]()
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie graja The Exploited? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O matko - miałam rozłożyć sobie butelkę wina na cału weekend, a dzisja wypiłam prawie cała ![]() i jeszcze te ptaki tak napierdzielają... u Was też? Normalnie środek nocy, a ptaki na dworze ćwirkają jak wściekłe ![]() ![]() edit: kurde, imprezy ze starymi znajomymi mi się chce... a wszyscy się na mnie wypięli ![]() ***ana majowka, wszyscy gdzieś balują, a koleżaneczki mają mnie gdzieś ![]() edit2: od sąsiadki właśnie facet odjechał... mam 3 sąsiadki, które dopiero co licka skończyły i wszystkie mają facetow, a ja obok stara ![]() ![]() Chyba =idę spać... Dzisiaj problemu z bezsennością nie będę mieć na pewno ![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-01 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Exploited grają w Kwadracie
![]() |
#4718 | ||
Zakorzenienie
|
powróciłam,czynne było
![]() Może mnie ktoś oświecić? Czemu Blue nie jest już Modką ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-05-01 o 22:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Rany, aleście ponapisywały
![]() Ja dziś posprzątałam u siebie i u mamy, opieliłam cały parking i ogródek, i namalowałam to co w załaczniku. Wymaga jeszcze trochę pracy, ale już mniej więcej coś widać. Ciachulec twierdzi, ze dłonie sa za małe ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-05-01 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
ki diabeł?
![]() Ee, oblukałam i jednak nie ![]() W dzisiejszym filmie miałam niszowe ciacho -hłe hłe... jakąś niesymetryczną tę szczękę ma ![]() http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/12/08-15/harry-connick-jr-letterman-christmas-kids-picture.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-01 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie próbujcie tego numeru z miseczką, wodą i lakierem na własnych paznokciach
![]() Kiedyś próbowałam trzy razy i za każdym razem było tak samo. Całe paluchy w lakierze i szorowanie łap zmywaczem... nie wiem jak te dziewczyny to robią, ale to nie takie proste. a na pewno nie róbcie tak zaraz przed wyjściem na imprezę. ![]() Chyba najlepiej sztuczne pazury w tym maczać, a potem naklejać, jeśli któraś nosi... |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie Muncha mi przypomina...
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak na szybko uwieczniłam Futrzastą Lolę vel Rosół z dedykacją dla Tróskawy ![]() Ale mi się nie chce jutro na tą komunię iść ![]() ![]() Nawet nie wiem w co się ubiorę, pewnie rano zacznę kombinować i odprasowywać kiecki... ![]()
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Jaki fajny futrzak!
![]() ale za***ista audycja w radiu, chyab w trójce - ze światowymi coverami polslich piosenek. Właśnie leciało "takie tango" w wersji tajwańskiej - padłam ![]()
#4728 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Betty - uroczy zwierzak
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście na zdjęciu przypomina Muncha, w rzeczywistości znacznie mniej. Będę jeszcze złocić aureolkę, brzegi no i szósty palec zamaluję ![]() Nie, nie specjalnie ![]() Betty, jakie słodkie futrko ![]() Sliczny ma kolor sierści . Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-05-01 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||||||
BAN stały
|
Myślałem, że to potrafią tylko faceci
![]() Cytat:
![]() Fajny jest, wyrazisty, oryginalny i zdecydowanie retro - pasuje do Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O ile dobrze pamiętam, tylko 1 lub 2 dni w roku mają nieczynne - 25. grudnia i... i nie wiem ![]() Siostra moja nabyła, skuszona wizją "arabskich oczu" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() To dobrze, że nie takie szczupłe - won od diet, to będziesz miał szanse ![]() Ale chyba i tak wróce do zainteresowania trollami - chciałam sobie puścić jakis kawałek z yt, a znalazłam nagranie, jak Skrymer i vreth udzielają wywiadu pijani w 3 ![]() ![]() Jeszcze Iron Maiden przed snem i lulu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4735 |
grozi wypollizowaniem
|
aaaaaaaaa...
...ja myslałam ze furry lion ![]()
#4737 | ||
BAN stały
|
![]() Ale jesteś przynajmniej silna, samodzielna i samowystarczalna, o! ![]() Cytat:
![]() Chyba antyreklama ![]() Btw - Polly, czy Ty chcesz własne wyroby kulinarne do knajpy przemycić? ![]() Cytat:
![]() Też bym się białego, półsłodkiego napił ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Skarbiątko, wiesz, gdzie jest już twój Koń? W Radomiu
![]() Jeżeli tylko mój mąż pojedzie do Lublina, w poniedziałek da Ci Konia i obejrzy łydy ![]() W ogóle bardzo mi się miło oglądało ciuchy na All, dodatkowo utwierdziło mnie w przekonaniu, że MUSZĘ coś zmienić. Cudownie się siedzi przy kompie. Gustaw śpi, a psy głosu nie mają ![]() Moja przyjaciółka twierdzi, że jeśli kobieta ma zły nastrój, powinna pomalować sobie paznokcie na czerwono. Mnie się podoba ta myśl. ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- I jeszcze jedna sukienka... http://www.allegro.pl/item1021932308...ki_roz_36.html
#4739 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czemu Wojtek jedzie przez Radom? Zupki chińskie będzie kupował czy jak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś w tym jest,ja ostatnio ciągle maziam na czerwono ![]()
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
McFlurry jest pycha
![]() e tam - po prostu przy facecie chudzszym ode mnie komleksy by mnie zeżarły ![]() to zapraszam - choć co prawda w butelce zostało na jeden kieliszek ![]() A ja kończę z piciem... W dużych ilościach ![]() What a shame... ![]() ![]() Cytat:
![]() Musze sobie zapisać przypomnienie, żeby bilet na CP kupić ![]() Skleroza nie boli, ech... I poszukać reszty piosenek Anathemy, bo mi mało ![]() W poniedzialek miała się siostra z dzieciarnią zwalić, ale dzis zadzwonila i odwolała... jaka szkoda... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-02 o 00:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.