|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
powiedz - jak mam pokonać strach ?
That kinda lovin' Sends a man right to his grave... /Taka miłość Wysyła człowieka prosto do jego grobu…/ przy Tobie zostało me serce.
#3332 |
Zakorzenienie
|
nie no, kochane, przesadzacie
![]() też Was kocham, wszystkie i każdą z osobna. ___ opuszczam żaluzje, dosyć na dziś Twojego uśmiechu. dławią mnie własne myśli o tym, że To kiedykolwiek mogłoby się skończyć. przelatuje nad czasem, zatrzymuję zegary, a przed oczami odtwarzam kalejdoskop wspomnień. Twoich oczu nie da się, ot tak zapomnieć. Twoje spojrzenie to coś innego niż tylko wzrok, to... hipnotyzujące.
#3333 |
Raczkowanie
|
- ach no tak zapomniałam, przecież to Ty jesteś 'tym ważniejszym'
- wszystko byłoby dobrze, gdybym ot tak zapomniała o Twoim 'już na zawsze' - byle dalej, byle bez Ciebie + marikab - gdzie jesteś, gdzie ?
![]()
#3334 |
Zakorzenienie
|
minimum4znaki, PaniJana, Paralogiczna - dziękuję myszki za pochwały.
Moje naj: blondii69, Magari91, myCh, _ZaagubiOna_, patrysiowa_, TwojaKokaina, dreams_x33, nydee, minimum4znaki, marikab. Kocham Was ponad wszystko <3 Zjeść cholerną czekoladę,
pokochać, tańczyć we mgle, narysować obrazek, jakbym znów miała 6 lat, a potem dać go komuś ważnemu. Płynę ulicą skąpaną w słońcu. Włosy zaplątują się w palce. Słyszę szepty kwiatów. Widzę promienie słońca na Twojej skórze, łapiesz w płuca tchnienie wiosny. Zimne powietrze kłuje mnie w płuca. Masz wybór. Żyć lub nie. Każdy oddech jest wyborem, każda minuta. Być albo nie być.
One of the great moments in life is realizing that two weeks ago your body couldn't do what it just did. Ćwiczę dla siebie! ![]() Edytowane przez Martusssia Czas edycji: 2010-05-01 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dodałam go w poprzedniej części . :| ______________________
Wielka przerwa w podświadomości . Wielkie nic i wielkie coś . Wybacz. Robię przerwę w życiu ... - Kochałaś go? - Czy kochałam? Był dla mnie całym światem, raze robiliśmy wszystko wiedzieliśmy o sobie wszystko . - Więc czemu nie jesteście razem? - Widzisz, w tym wszystkim była nutka zazdrości i kłamstwa, to zadziałało negatywnie na naszą miłość . A ona głupia wierzyła ze lepiej będzie :| . przestałam wierzyc
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
czasami na uśmiech jest za wcześnie...
#3337 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie panienki
![]() ____________ `Pijana marionetka i jej opiekun piesek. ;/ `Jesteśmy silnymi ludźmi i byle wódka nie dam nam rady.! ;p - Kręci mi się w głowie i dziwnie mi w brzuchu. Chyba się zakochałam! - Nie, po prostu za dużo wódki wypiłaś xD [wczorajszo- dzisiejsza rozmowa z kumplem] ![]() bez emocji.! wszystko przyjdzie z czasem, zdobędziemy to, co powinno być n a s z e ! ![]() chciała spełnić marzenia, dogonić wiatr. i do kubka łapać kolorowe krople szczęścia. po prostu być. urzeczywistniać sny..
`Pokochaj moją nieidealność x3 ![]() Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zadomowienie
|
Świetny zabieram
![]() Nie smuć się przeze mnie, będę podążać tam, gdzie mnie poprowadzisz. Jesteś przyczyną tego, że jestem zamknięta w sobie. kiedy mój krzyk zakończy się. Nie, to nie jest tajemnicą.
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
Kocham Cię bardziej niż potrafisz sobie wyobrazić. Czy to nie wystarcza ?
Wiem, że nasz związek nie miałby najmniejszego sensu. Mimo to, wciąż pragnę z Tobą być.
![]() |
#3340 | |
Wtajemniczenie
|
mmm. wybranko Ty moja <3
![]() Cytat:
![]() ![]() Spojrzałam na niego, miał roziskrzone oczy. Naprawdę w to wierzy, nie udaje. Właśnie to w nim lubię. Nie cierpię, kiedy ludzie mają wszystko w nosie i idą przez życie obojętni i bez wiary.
Jest miło i przytulnie: prawie zapominam, że nasze ściany są z papieru, a życie ze szkła, że podmuch wiatru może pogruchotać nas na kawałki, a zawierucha obrócić wszystko wniwecz. Miłość przypomina beczkę wody. Nic jej nie rusza, ani deszcz, ani palące słonce. Można ją załatać, jeżeli zostanie uszkodzona. Ale miłość może wyparować na skutek upływu czasu. Taka śmierć boli najbardziej.
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
Wy wiecie jak poprawić humor. *; DRESOWA - Pamiętasz, że Cię kocham? <3333 A Ty siedzisz na schodach i opalasz fifkę, nie chce Ci się wierzyć że masz dziewczynę dz... Dalej nie ma tej świadomości po co podpalając fajkę, patrzyła z niepokojem w jego oczy i drżącym głosem, pytała czy o niej jeszcze pamięta. Oddam się cała chwili, w której zwilżysz me usta wargami. Jestem sobą, a kazałeś mi przestać. Wiedz, że gdybyś był w tej chwili ze mną mocno bym Cię przytuliła. Sącząc mocnego browara, myślę o tym, jakby to było sączyć go z Tobą. A enzymy znajdujące się w Twojej ślinie, znajdą się w moich ustach. Uwierz. *;
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-05-01 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
<3
beautiful_lie - dziękuję. ![]() Sharmila - ostatni opis ... trafiłaś w sedno. <3 znowu zablokowałeś przyszłość, pozbawiłeś ją sensu najgorszy rodzaj umierania, bez fizycznego bólu, długotrwały, perfekcyjnie wyniszczający - samotność za głośno? to tylko cisza cisza, w której człowiek rozpada się jak w próżni łza nie pierwsza, nie ostatnia a cholernie boli u boku Twego świetnie gra tą, którą widzieć chcesz
![]() |
#3343 |
Rozeznanie
|
A najbardziej kochałam w tobie szczerość i bezinteresowność.
- Znasz to przysłowie : - Jeśli kogoś kochasz i pragniesz jego szczęścia pozwól mu odjeść, jeśli wróci to znaczy zeta osoba również cię kocha ... - Widzisz pozwoliłam mu odjeść ale nie wrócił, czy to znak że już mnie nie kocha?
#3344 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna - o kurczę blade, DZIĘKI WIELKIE! :*
patrysiowa_ - jak miłooo! :* jesteś moim bonusowym szczęściem.
dostałam cię od życia. potrzebuję cię do życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Rozeznanie
|
Kiedyś zrozumiemy i to !♥
każdego dnia coraz więcej myśli o Tobie. +i dziękuje każdej która pamiętała ![]()
#3346 |
Zadomowienie
|
mandaryncia
![]() + którym się podoba ___
wiecznie przeciwko rozumowi, a serce może się mylić nie dbam od wczoraj, czas biegnie od nowa ludzie chcą od mojej twarzy smutek, od mojego serca zagubienia, aby móc o czymś mówić z jednej, mojej, słonej łzy wyczytasz wszystko, kiedy będziesz zakochany myślami jestem ponad tym wszystkim co mnie otacza Twój obraz psuje spokój moich myśli moje włosy nasiąkły Twoim zapachem, moje ciało drży z niedoboru
![]() |
#3347 |
Raczkowanie
|
cornels - moje bejbee -,-
![]() latin, ruda wiewiora - powalacie maleńkie ; ) ![]() skromnie dziś : Zwykle staram się nie rozmyślać o dawnym życiu piekące oczy . przytłaczające uczucie pustki i rozpaczy . Czasami nasze oczy , przyćmiewają blaskiem słońce . bezbarwnie chore słowa . potrafiła godzinami, leżeć na łące, wśród trawy. Szeregi nieprzespanych nocy . wiem, nie jestem idealna. zastanawiała się, jak mogła zapomnieć o oddychaniu. wszystko można zacząć od nowa.
![]() |
#3348 | ||||
Zakorzenienie
|
![]()
cornels , nienaruszona -
![]() marikab + mrs ufabolous - gdzie wy ![]() Cytat:
dziekuje talencie ![]() Cytat:
Pih - nie żałuj mnie "nie boje się nieznanego, tylko stracic to co znam" ;] Cytat:
dziekuje ![]() ![]() Cytat:
czy co każdy twój wpis,
muszę Cię chwalić ? ![]() ![]() * * * 'życie polega na wyborach! ' ' jak łzy, sperma spływa po policzkach' ![]() wyrwę sobie z klawiatury - 9. tam jest nawias. nawias do smutnych minek! ' visca el barca dla nas oczywiste słowa, niezwyciężona gwardia, bordowo-granatowa ' ! ![]() FCB - moje małe serce < 3 gdybym mogła wywietrzyc wspomnienia z głowy, odsłoniłabym uszy. 'ale jak sie poskładac, zacząc normalnie myslec, kiedy sie utraciło, to co było najbliższe?! ' przez Ciebie płacze, przez Ciebie chodzę smutna przez Ciebie opuściłam się w nauce i się rozleniwiłam przez Ciebie... NIE MAM ZBYTNIO WENY NA WIZAŻU idioto :/ pół śmiesznie, pół nie :P . troszke brak weny.
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Rozeznanie
|
Paralogiczna - dzięki <3
____________ i never gonna be good enough for you
am i? /nigdy nie będę dla ciebie wystarczająco dobra, będę?/ i wonder if anyone feels like this /zastanawiam się, czy ktokolwiek czuje się w ten sposób/ home is where your heart is meant to be (you'll always have a home inside of me) /dom jest tam, gdzie twoje serce coś znaczy (będziesz zawsze miał dom w środku mnie)/
#3350 |
Zadomowienie
|
patrysiowa_ - cudzie natury? hoho nie rozpędzajmy się Maleńka ;* do cudu mi daleko. kradnij, na zdrowie!
beautiful_lie - szukam i szukam a na tej liście Ciebie znaleźć nie mogę.. więc napiszę tutaj - Ty też jesteś wspaniała Słońce! <3 Toogether93 - urzekasz, dosłownie urzekasz! ![]() *
nie rób mi wyrzutów. to Twoja wina, ta cała Miłość. żyjemy w czasach, w których większość ludzi ma na nas wy**bane. niestety. jeśli kiedykolwiek zwątpisz w moją miłość, puknij się w czoło idioto ;*. jednego dnia idziesz za rękę z ukochanym, a następnego jego obecność stara się zastąpić muzyka w słuchawkach. przyjaciółka mnie zawiodła, rodzice nie rozumieją moich potrzeb, starsza siostra ma swoje problemy. teraz tylko w Tobie pokładam nadzieje na szczęście. nie powinno Cię teraz obchodzić co u mnie słychać. nie pozwoliłeś mi być szczęśliwą u Twojego boku, pozwól chociaż zapomnieć. prędzej nałożę hełm do góry dnem niż przestanę Cię kochać wariacie. życie to nie matematyka. tu dwa minusy nie tworzą plusa, pogłębiają tylko smutek. pocałuj mnie, jest to jedyne wskazane zachowanie w danej chwili. prawdziwa miłość jest wtedy, gdy kocha się za całość. nie tylko za to, co dobre, za złe również. [na podstawie filmu Walentynki] cieszyć się drobnostkami nawet - mówią. kiedy się uśmiechasz, te słowa mają głębszy sens. w zabobony wierzę, w horoskopy również, nawet w moc spadającej gwiazdy. ale Twoim słowom nie ufam, już nie. zmądrzejesz kiedyś, czy to nie do zrobienia? ka kropka ce kropka średnik gwiazdka znak mniejszości trzy - zakochaj się to zrozumiesz.
#3351 |
Przyczajenie
|
, wiem ze jestem s****ielem , dla Ciebie przyjacielem , dla wiekszosci chamem , dla innych pozerem , teraz ku*wa wiesz dla wiekszosci jestem zerem !
patrz komu ufasz ! ; ) Edytowane przez pipppi Czas edycji: 2010-05-02 o 01:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
jak miło
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() patrysiowa_ - fajnie. ![]() Toogether93 - moje słońce ![]() ___
5 rzeczy, bez których nie mogę żyć : Ty, Ty, Ty, Ty, Ty. czuła gniew, nienawiść, a jednocześnie bezgraniczną miłość, której teraz wstydziła się najbardziej na świecie. życie z nim było niesamowite. bez niego niesamowicie obrzydliwe. pamiętasz nasz scenariusz szczęścia? dla niej przecież nie było tam miejsca. próbowała się uśmiechnąć, ale oczy mówiły wszystko. - chodź już, noo! - nie ruszam się stąd nigdzie! - dlaczego? - bo ten park jest niesamowity i tyle tu wspomnień. to tu pierwszy raz go poznałam i chodziliśmy tu każdego wieczora i to tu, o tam widzisz, siedziałam szczęśliwa, kiedy zamknął mój świat słowem. dla Ciebie, mam to zrobić dla Ciebie? a Ty co zrobiłeś dla mnie, co mi dałeś? nieprzespane noce, łzy i ból ! odrobinę nas w tej miłości, bo tak bardzo tego brakuje. chusteczki porozrzucane na podłodze. nasiąknięte łzami. kiedy nikt nie ma dla Ciebie czasu, a Twoje oczy łzawią bez powodu, co robisz? Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-02 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zadomowienie
|
Urodzinki ![]() * Kątem oka widzę, że na mnie patrzysz. Czuje w tym bluesa.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-05-02 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Raczkowanie
|
`lepiej po rzęsach energicznie deptać powieki naciągać sobie samej czołgiem być skończyć liczenie na pierwszej liczbie poprzecznym bananem ozdobić usta i usiąść absolutnie. tak siak sama codzienność trawię, w brzuch chowam. z głową gorzej. wyłączyć ją. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja narazie odliczam. Zabieraj Kotek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() * Bez niego tracę pewność siebie.
Przeszłość Cię dopadnie. Już nie wierzę w szczęśliwe zbiegi okoliczności. Nie analizuj niczego, daj się ponieść emocją. On rozrabia. Ona się wścieka. Stań się mistrzem czułych słówek. + _mandarynka - Wszystkiego co najlepsze, nacudowniejsze, najwspanialsze oraz spełnienia wszystkich marzeń! ![]() ![]()
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-02 o 07:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Raczkowanie
|
~ ♥ ~ wyimaginowana panna .Odwrócili się od niej . Winna - jej wyrok brzmiał . ..świat z trzepaka był tak prosty i piękny. chcesz wejść w świat dorosłych? nie, dzięki. % Z chmurami sobie radzę, ale nie mogę walczyć z zaćmieniem . W życiu nie chodzi o to by zdobyć sympatię.
/the end . |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
;****************
otojest, ruda_wiewiora, caroline060 -
![]() dziękuję spanielku ;-* _________________________ Gadaliśmy o pierdołach Tuż przed występem Ten wściekły chłopak podszedł do barierki i krzyknął: "pojedź ze mną na wybrzeże!"
#3358 |
Raczkowanie
|
Nensie -
A Ty mój księżycek. <3 Patrysiowa_ - Aż tak działam? ![]() Mandarynka - Życzę Ci.. Stu lat! Stu czterolistnych koniczynek! Stu orgazmów miesięcznie! Stu minut do Orange! Stu tysięcy w totka! Stu namiętnych pocałunków z najgorętszym facetem miasta! Stu prawdziwych przyjaciół! Stu odrzuconych przez Ciebie chłopaków! Stu kropek na biedronce! ![]() ***** A nienawiść do samej siebie zostawiam w pudełku pod łóżkiem. Kaloryfer grzejąc moje plecy, uważnie słucha mych przeżyć z dnia dzisiejszego. Miłość jest wtedy gdy swędzi mnie serce, a nie mogę go podrapać. Na przebaczenie zawsze jest czas. Twoje gorące myśli zlane z mymi marzeniami Tworzą jednostkę! Za dużo erotycznych zmagań w snach. Paradoks czerwieni. Czerwone serduszka – szczęście, głębokie uczucie, czerwona płachta na byka – cierpienie, nienawiść. A w uszach słyszę lekki gwizd wiatru. Jesteś mi potrzebny, jak dla oddechu tlen. Twe ciało pragnie więcej i więcej! Twe usta krzyczą 'kocham'! Twe serce coś czuje! Twój umysł myśli 'to ta jedyna'! Twa ręka trzyma wódkę.. Bóg jest w ustach tej dziewczyny, co się z każdym całuje. ***** Z okazji, iż jest to mój 153 post na wizażu pragnę wymienić dziewoje, które podobają mi się najbardziej: ruda wiewiora, cirii, Nensie, CaMa, dresowa, nydee, minimum4znaki, keeendy, Mrs Unfabulous, czii, latin, kamisha, dreams_x33, poprostuAsiss, z innej bajki, agrr, toogether93, myCh, Primadonna, Guziki xD, Extremalna, Groszek07, marikab, caroline060, elizabeth0909?, magari91, blondii69, oto jest, one for all, __mandarynka, panna_miodowa, xxxLOLKAxxx, xsxs, without_demur, modlishque ![]() ![]() - PRZEPADAM ZA WAMI DZIABĄGI! <3
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-05-02 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
mandarynka & kamiś - najlepszego <3 Choć ona do prostych osobowości nie należy, to kochasz ja na tyle, aby to znosić. Ogólnie to się nie odzywasz. A tak nie ogólnie to nawet nad tym nie ubolewam. Najgorsze jest to, że zacznę, gdy tylko Cię ujrzę.
![]() |
#3360 | |
Konto usunięte
|
wiemy. i wiemy jeszcze że Ty też. <3 ; *
po to są. <3 ![]() Cytat:
z wzajemnością kotkuu. <3 _________________________ ________ Thanks for breaking my heart.
(ang. dziekuję za złamanie serca) I gave you my heart and you broke it. (ang. dałam Ci moje serce a Ty je złamałeś) You melt my heart away with your smile ( ang.Topisz moje serce uśmiechem.) I would fly to the world's end for you (ang.poleciałabym do końca świata dla Ciebie ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.