|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
![]() Własnie wróciliśmy od tej Natalii. Brzuch ma wieeelki i sliczny. Nie moge sie napatrzec na nią. Teraz jak juz ją zobacze to bedzie bez brzucha ![]() U nas padało jak wyjezdzaliśmy do Lubartowa a tam juz słoneczko wychodzilo. A teraz w Lbn grzmi. Jutro ciekawe jak w Owcu bedzie, bo sie wybieramy... Aga taki chłop to skarb ![]() ![]() Chodzi dzis za mną tekst z "Misia" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Wtajemniczenie
|
Madziaciu pomyślałam o krawcowej właśnie..tylko jaką sukienke...?
Ostrowczanko współczuje lokatorów....brr....ja bym chyba nie wytrzymała i odezwała się... Ona i Waniliania czekamy na wasze zdjecia brzuszków ![]() Aga fajnie masz z facetem swoim, my też tak jak Justys mamy zapanowany wstepny podział, z tym, że ja rano robie jedzonko , bo ja nie spie długo, a tz wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- pogoda paskudna, pada cały dzien prawie, teraz burza mała przeszla. U mnie byli dzis tesciowie na kawie i placku ![]() ![]() ![]()
#4503 |
Zakorzenienie
|
My mielismy wolna chate wczoraj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() pierwsza dziś i wyspana już ![]() idziemy dziś na obiadek do tesciów ![]() Azakowana tak mi narobiłaś smaka tym tiramisu wczoraj że teściowa obiecała że mi zrobi dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Qdlatek;18959125]
Ona i Waniliania czekamy na wasze zdjecia brzuszków ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Qdlatek- chetnie, tylko, ze u mnie jeszcze go prawie nie ma, tylko lekko zaokraglony, jakbym wieksza porcje obiadu zjadla, a wogole dziwne, bo jak rano wstaje, to prawie sama go nie widze, a pozniej w ciagu dnia, jakos sie troszke zaokragla, maluszek wie, ze dopiero po slubie, moze na maksa rosnac, bo mamusia sie w sukienke nie zmiesci ![]() dzisiaj jakos pustki, a ja juz po sniadanku i buszuje po internecie, bo mi sie nudzi troszke ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
mehja- ale Wam wszystkim zazdroszcze takich fajnych tesciowych i tesciow, mnie tesciowa jeszcze nigdy na obiad nie zaprosila i watpie, zeby to kiedykowlwiek zrobila. Niestety sa ludzie i parapety.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Ona teściowa może zmienić nastawienie jak się dzidziuś urodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ohh mehja watpie, bo ma juz wnuczka od siostry Tz i on pozostanie jej ulubiencem, potrafi o tym dziecku gadac bez konca, jaki on wspanialy, a tak naprawde normalne poltoraroczne dziecko i w dodatku calkowicie podobne do ojca, ktory do przystojnych facetow calkowicie nie nalezy. Ale w sumie na tej kobiecie mi nie zalezy, najwazniejszy dla mnie jest Tz i dzidzius, zeby byl zdrowy i wszystko dobrze bylo. moglabym o tym jeszcze bardzo dlugo pisac, az wszystkie zanudzic, ale to nie ten watek, wiec nawet nie warto.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona1010 Czas edycji: 2010-05-02 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
znowu leje
![]() W tamtym roku o tej porze było pełna lista panien młodych na 2010 a teraz lista na 2011 jest prawie pusta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może nie będzie tak źle. Widzę, że często sporo osób tylko podgląda nas - może w końcu się odezwą. Ona dla Ciebie to najzwyklejsze dziecko - tak jak Twoje - też będzie najzwyklejsze dla kogoś innego ale dziadkowie zawsze widzą w swoich wnukach idealną pociechę ![]()
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() ![]() Ona nie przejmuj się, moja tesciowa tez nie zaprosiła mnie na obiad, ale w sumie moja mama Tzta tez nie tzn. tak oficjalnie nie, bo wiele razy jadał u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Wiele jest panien młodych które odezwały się pare razy a teraz nic nie piszą ale czytają
![]() może się dołączą bo szkoda by było, żeby nam watek podupadł, chociaz z drugiej strony z nas takie gaduły że nie dopuścimy do tego ![]() za chwilę kolejną część otworzymy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Ewentulanie poźniej zamienimy wątek na ostrowieckie żony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mój Misiek sobie kima, a ja zaraz idę obiad robić. Z tym opalaniem natryskowym to jest tak, że to rzeczywiście fajnie wygląda, ale ktoś mi mówił, że jak jakaś Panna Młoda się spociła ostro to miała białe plamy..bo jej to schodziło ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
A u nas właśnie się burza zaczyna. Mi się coś w głowie kołuje i chyba się muszę przespać chwilkę.
#4517 |
Zakorzenienie
|
My się zbieramy do tesciów za chwilkę. Wpadnę wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zadomowienie
|
My już dzis basen zaliczyliśmy a niedługo na grilla do znajomych idziemy.
#4519 |
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch dzisiaj
![]() my już wróciliśmy do domku obładowani jedzeniem od tesciowej jak po swietach ![]() Zaraz idziemy do Dekady spotkać się ze znajomymi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
A my spedzilismy całe popołudnie przed telewizorem i powiem szczerze ze mam dosc:/ I juz bym poszła spac, tylko czekam na wolna łazienke i ide spac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Ewelka urodziła synka 22.04
![]()
#4522 |
Wtajemniczenie
|
Super Antek, fajne imie
![]() Ja z rodzicami bylismy na targu i z tesciami, pozniej w galerii na zakupach, tz kupił garnitur ślubny:|) wyląda ślicznie ![]() ja nadal szukam sukienki na poprawiny:/ Pogoda beznadziejna, mimo ,że ciepło. Ksiądz dziś w kosciele zwrócił uwage na nas, proboszcz, pewnie nas kojarzy bo ostatnio czesto bywalismy i na spotkaniach i na zachrystii po inne sprawy ![]() ![]() a teraz wróciłam z rodzicami od teściów ![]() ![]() ostrowieckie żony-podoba mi się ![]()
#4523 |
Wtajemniczenie
|
pierwsza
![]() ja juz po kościele, zaraz biore sie za nauke ![]() ostatni zjazd....i same zaliczenia ![]() a pogoda dołująca, że nic się nie chce, tylko spac...
#4524 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzis w pracy siedze, nudze sie okropnie. Kurde pracujemy wg swiat amerykanskich.
Ale mi sie nudzi! |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania nie zazdroszcze siedzenia w pracy. Ja na 12 ide do koscioła.
Sniło mi się ze był dzien slubu, a ja nie miałam spakowanych kosmetyków, ani sukienki na poprawiny, nie byłam przygotowana do tego dnia. Masakra jakaś:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ale beznadziejna pogoda, cały długi weekend leje, dobrze, że nigdzie ni wyjechaliśmy bo tylko w pokoju trzeba by było siedzieć. Ciekawe jak Katalinka, ona w górach jest. Dziewczyny znowu coś dziwnego się zdarzyło. Pamiętacie jak wam pisałam o mojej koleżance, która zaszła w ciążę a mi dzień wczesniej się to śniło? Z tydzień temu miałam głupi sen, że coś jest nie tak, tzn. że poroniła i płakała . Ale zapomniałam o tym szybko bo po co o takich głupotach myśleć.Wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi w barze i od nich się dowiedziałam, że ona na prawde poroniła ![]() no to mamy pierwszą mamusię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Mehja masz prorocze sny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Mehja toż Ty czarownica jesteś
![]() ![]()
#4529 |
Wtajemniczenie
|
mehia...to przykre, ale z drugiej strony twoje sny sie sprawdzają, może naprawdę coś w tym jest...
Jej nie ma Gusiaka, nie odzywa się, a mi pilnie potrrzebny ktoś do przetlumaczenia krótkiego tekstu na nagielski, bo w piatek zaliczenie....a ja juz nie mam sily do tego, a to ostatnie zajecia...
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.