|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. IX
oczywiscie, ze panie nie moga odmowic wydania paczki jesli jest na ciebie zaadresowana....w tym przypadku adres zamieszkania ma nie wiele wspolnego z adresem zameldowania...
Insane ma racje Jesli idziesz po paczke osobiscie i paczka jest na ciebie adresowana to nie ma bata ale musza ci ja wydac
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Art. 26. 1. Przesyłkę lub kwotę pieniężną określoną w przekazie pocztowym, z zastrzeżeniem ust. 2-6, doręcza się adresatowi pod adresem wskazanym na przesyłce, przekazie pocztowym lub w umowie o świadczenie usługi pocztowej. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY z dnia 9 stycznia 2004 r. w sprawie warunków wykonywania powszechnych usług pocztowych § 35. 1. Przesyłki rejestrowane i przekazy pocztowe doręcza się zgodnie z art. 26 ustawy za pokwitowaniem odbioru, po stwierdzeniu tożsamości osoby uprawnionej do odbioru. § 36. Stwierdzenia tożsamości osób uprawnionych do odbioru przesyłek rejestrowanych lub przekazów pocztowych dokonuje się na podstawie jednego z następujących dokumentów: 1) dowodu osobistego; 2) tymczasowego dowodu osobistego; 3) paszportu; 4) prawa jazdy; 5) innego dokumentu z fotografią, odciskiem pieczęci urzędowej z wizerunkiem orła oraz podpisem jego posiadacza; 6) w przypadku cudzoziemców nieposiadających żadnego z dokumentów, o których mowa w pkt 1-4, innego dokumentu stwierdzającego tożsamość. Zaraz to przeczytam po raz 10, żeby zrozumieć ;P Czyli wystarczy: Imię i nazwisko, zdjęcie. Adres w dowodzie się nie liczy? jakby się czepiali to Pani z okienka dostanie ode mnie wydruk tego przepisu ;P
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul Edytowane przez DarkNoir Czas edycji: 2010-05-02 o 12:20 |
|
|
|
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
http://sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=52&pos=71
pierwsze z lewej!!! <3
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez aureliaa Czas edycji: 2010-05-02 o 12:19 |
|
|
|
#2614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wyniki były z polskiego jakoś wczśniej bo musieliśmy na biegu konczyć piwo bo się odstresowywaliśmy za szkołą i zadzwoniła znajoma że mamy się zgarniać bo zaraz będą Cytat:
Właśnie chłopaki .. proszę się zapisywać u Bethie ... szczególnie na te !!!![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-05-02 o 12:20 |
||||
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
dowodu osobistego, ale tylko na podstawie zdjecia i czy adresat zgadza sie z twoimi danymi
adres moga sobie w ![]()
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adres w dowodzie się nie liczy? jakby się czepiali to Pani z okienka dostanie ode mnie wydruk tego przepisu ;P
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz zamawiam na adres babci/TŻ podając ich nazwisko. |
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Chłopaki pamiętać mi proszę o sandałkach u Olencjii ... ja nie wierzę że się nie mogą znaleźć te 2 stópki w rozmiarze 38 noooo
tylko 2 stópki i Olencjaaa mogłaby zamówienie we wtorek zrobić ... może wasza mama babcia siostra lub koleżanka by takie chciały ![]() ![]() Błaaaagam niech się w końcu zbierze zamówienie Załącznik 3073898
|
|
#2620 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
No to zaryzykuje
![]() Dzięki za rady, jakby co będzie na Was ;P
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz dwie pary balerin wygrzewaja sie na tarasie jak narazie sa cale oby takie zostaly ufff i czysciutkie w srodku w koncu ![]() Cytat:
a rany na kolanach i dloniach krwawia jeszcze ![]() aaa i rowniez apeluje o zamawianie nieszczesnych 38 u Bethie... idealne na lato ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Mi zawsze wydaja na dowod i awizo pomimo tego ze wynajmujemy mieszkanie i inny adres w dowodzie ale za to TZ nie moze odebrac wiec spokojnie nie powinno byc problemu
Prive www.mialook.pl Work www.imagedesire.pl ![]() My Fashion Videos: www.youtube.com/user/mialookpl ![]() Edytowane przez Hypnotic Poison Czas edycji: 2010-05-02 o 12:29 |
||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Insane nasza Dziewuszko co zamawiasz???:P bo cos dawno nic nie było
![]() ![]() :
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się te czarne gumeczki
|
|
|
|
#2625 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
no właśnie przeglądałam już tyle razy te dostawy.... i nie wiem no
![]() Podobają mi się z dwie pary sandałków, ale tak naprawdę potrzebuję: - cichobiegów - na gwałt ![]() - prostych czółenek z zakrytymi palcami W te deszczowe dni jakoś ostatnio nie myślę o japonkach i sandałkach ![]() A w takim tempie jak oni dodają, to kurde w czerwcu kozaki będziemy wybierać
|
#2626 |
|
BAN stały
|
SANDALKI GUMKOWE
![]() jeszcze jedno 38! kochane.. i będzie komplet! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=6272 |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakie cichobiegi Ci sie pdoobaja??? może jakies błyskotkowe??? |
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
oj na tym zdjeciu slicznie wygladaja gumeczki
brac 38
|
#2630 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie wygodne
i jak malo miejsca w walizce zajmakolejny argument zeby 2 pare kupic
|
#2632 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
W dodatku czeka mnie przeprowadzka... ![]() A cichobiegi w sensie jakieś tramposze, adidasy, cokolwiek co się nada do pracy i na rower - bo mi się moje rozwaliły
|
|
#2633 |
|
BAN stały
|
A ja chciałabym jakieś ładne sandałki na obcasie, może jakieś gladiatorki!
Przejrzałam allegro i nic.. Nadzieja w sigmie i kolejnej dostawie!
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja też mam inny adres zameldowania, niż mieszkam i na poczcie panie normalnie wydają mi przesyłki po okazaniu dowodu ![]() Zwłaszcza, że dosyć często odbieram na poczcie, bo panowie listonosze są tak obładowani, że przesyłek do mnie nie noszą , czasami od święta zrobią mi niespoodziankę i przyniosą do domu
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Malinn Ty nosisz 41 ... jaką masz dł. stopy ? ... mówiłaś, że przymierzałaś te sandałki i 41 było dobre
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi pomógł bardzo w trakcie obozu windsurfingowego dobre parę lat temu mimo że jest na niby niewielkie rany a ja miałam całe kolano zdarte to i tak pomógł
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-05-02 o 12:58 |
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
mam 26,6
na mnie bylo idealne 41 w ccc
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
mamnadzieje ze na te zabociki sie uzbiera komplet do wtorku do 12 a jak nie zamówisz je??
![]()
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Jesli idziesz po paczke osobiscie i paczka jest na ciebie adresowana to nie ma bata ale musza ci ja wydac

choć deszczowy 
... szczególnie na te !!!
później pisanie - ale co może tam być? list? zaproszenie? 

juz dwie pary balerin wygrzewaja sie na tarasie jak narazie sa cale oby takie zostaly
a rany na kolanach i dloniach krwawia jeszcze 
brac 38