Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-02, 12:54   #841
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ło matko mam to samo, nienawidzę posiedzenia w kibelku przy ludziach. Szczególnie, że kibelek mamy przy kuchni i do tego mamy małe okienko U obcych też nie moge, normalnie korek w tyłku i koniec.
A w jelitach.... jedzie pociąg z daleka....
Stary 2010-05-02, 13:02   #842
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
A w jelitach.... jedzie pociąg z daleka....
O i najgorzej jest jak już ida niby, buty ubierają i cholera stoją na tym przedpokoju i stoją a mi oczy wychodzą!
Stary 2010-05-02, 13:04   #843
kashha
Zadomowienie

Mamuśki boskie jesteście... jak dziewczyny powracają z weekendowych wyjazdów to z krzeseł pospadają na widok tej naszej radosnej twórczości

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 13:04   #844
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
O i najgorzej jest jak już ida niby, buty ubierają i cholera stoją na tym przedpokoju i stoją a mi oczy wychodzą!
Hihiihi, do-kła-dnie, znam to uczucie.
Stary 2010-05-02, 13:19   #845
SabinaLG
Raczkowanie

WITAM
Wiem, ze malo sie udzielam, ale Klaudia i TZ skutecznie nie dopuszczaja mnie do komputera
U mnie wporzadku To juz 27 tydzien, chociaz 3 tyg temu na wizycie lekarz oznajmil mi, ze szyjka sie skraca i zalecil duzo odpoczywac, nie nosic nic powyzej 5 kg, nie wspolzyc, nie dotykac brodawek sutkowych, nie masowac brzuszka, nie uprawiac zadnych sportow poza krotkimi spacerami
W kazdym razie 3 tyg pozniej stwierdzil, ze jest wporzadku i ze moge przyjechach dopiero po usg prenatalnym
A co do plci to mylilam sie i nie bedzie syn tylko kolejna córcia
Czytam Was kochane ale zeby za Wami nadazyc z wypowiadaniem sie to juz gorzej
Spokojnej niedzieli zycze
SabinaLG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 13:24   #846
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
faktycznie temat obrałyśmy a skoro juz o tym mowa to gdy ja sie przeprowadzilam na swojeto mialam blokade i puszczalo tylko w odwiedzinach u rodziców takze dwa tygodnie moglam nie isc do kibela a u rodzicow z marszu ...na moim dawnym kibelku

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

no tego musimy sobie życzyć .....a ja tylko zacytowałam czyjeś porównanie
Ja miałam to samo.. zawsze siadałam na tronik jak mąż wychodził z psem albo go celowo wysyłałam do sklepu po byle pierdołę
Cytat:
oni stoją i stoją a tu się "wagoniki sczepiają"

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez SabinaLG Pokaż wiadomość
WITAM
Wiem, ze malo sie udzielam, ale Klaudia i TZ skutecznie nie dopuszczaja mnie do komputera
U mnie wporzadku To juz 27 tydzien, chociaz 3 tyg temu na wizycie lekarz oznajmil mi, ze szyjka sie skraca i zalecil duzo odpoczywac, nie nosic nic powyzej 5 kg, nie wspolzyc, nie dotykac brodawek sutkowych, nie masowac brzuszka, nie uprawiac zadnych sportow poza krotkimi spacerami
W kazdym razie 3 tyg pozniej stwierdzil, ze jest wporzadku i ze moge przyjechach dopiero po usg prenatalnym
A co do plci to mylilam sie i nie bedzie syn tylko kolejna córcia
Czytam Was kochane ale zeby za Wami nadazyc z wypowiadaniem sie to juz gorzej
Spokojnej niedzieli zycze
Gratuluję córci
Może mojemu się jeszcze odmieni
Ale podła jestem nie? Całą ciążę tylko o tym znikającym siusiolu
Owszem chłopca też kocham i pogodzona z tym jestem ale ucieszyłabym się gdyby się urodził bez jajek i siura

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 13:32   #847
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja miałam to samo.. zawsze siadałam na tronik jak mąż wychodził z psem albo go celowo wysyłałam do sklepu po byle pierdołę

oni stoją i stoją a tu się "wagoniki sczepiają"

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Gratuluję córci
Może mojemu się jeszcze odmieni
Ale podła jestem nie? Całą ciążę tylko o tym znikającym siusiolu
Owszem chłopca też kocham i pogodzona z tym jestem ale ucieszyłabym się gdyby się urodził bez jajek i siura
Siala! Nie marudź! Ciesz się, że jest zdrowy

Moje wagoniki już dawno sczepione... a tu zaraz obiad... jak potem zasiądę na tronie to mi oczy wyjdą.
Stary 2010-05-02, 13:36   #848
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Siala! Nie marudź! Ciesz się, że jest zdrowy

Moje wagoniki już dawno sczepione... a tu zaraz obiad... jak potem zasiądę na tronie to mi oczy wyjdą.
Nie marudzę :P
A przez te wasze wagoniki to i moje się sczepiły chyba

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 13:57   #849
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Nie marudzę :P
A przez te wasze wagoniki to i moje się sczepiły chyba
Autosugestia

A ja już po obiedzie. Zjadłam malutko.

A teraz robię make up
Stary 2010-05-02, 14:02   #850
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

A co do grilla- wczoraj po raz pierwszy odwiedziliśmy w okolicach Szczecina takie "centrum rekreacyjne" miasta, a tam peeeeełno w lesie stanowisk na ognisko i grille. No rewelacja. W Bydgoszczy tego nie było .

PS. Mierzyłam dzisiaj brzuchola- na wysokości pępka mam już 104cm, a na tym poniższym pasku- niby tłustszym już 108!!!
A ostatnio się martwiłam, że mi brzuch nie rośnie :P.
Na zdjęciach przedstawiam moją maciczę- od razu widać w której jest dzidziuś i nas na spacerku majowym (Ł. oczywiście jak ma wolne, a ma urlop, to zapomina czym jest maszynka do golenia ;P).

PS. Basia, wczoraj wklejałaś zdjęcie w zrobionej koszulce- czemu obrazek czarno- biały?
super fotki a brzus naprawde asymetryczny a moj maz nawet jak ma wolne to sie goli

Cytat:
dzidzia to skurcze braxtona hicksa (mam takie od tygodnia przynajmniej od tygodnia czuje kilka razy na dzien....) a ze bylam u gina to wiem ze wszystko ok....czyli jezeli nie masz ich non stop to macica juz sobie cwiczy i wszystko wporzo, fajnie wygladasz a co do maszynki mój Tż ma to samo

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

:d:d:d
nawet wczoraj o tych skurczach czytalam

dziewczyny zostawic was na chwile a wy tu od razu na gowniane tematy wchodzicie
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:07   #851
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

anoxa - to prawda zostawic na chwile i juz tyle napisane
My wlasnie po obiadku, slonko wyszlo moze maczymy... spacerek...zobaczymy...
Dzis w Miedzyzdrojach gra DODA wiec moze...
A ja chyba urodzilam sie w terminie, ale moja mama nie pamieta dokladnie
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:11   #852
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
super fotki a brzus naprawde asymetryczny a moj maz nawet jak ma wolne to sie goli

nawet wczoraj o tych skurczach czytalam

dziewczyny zostawic was na chwile a wy tu od razu na gowniane tematy wchodzicie
Bo qpa to uniwersalny temat, zawsze ktoś ma coś do powiedzenia

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
anoxa - to prawda zostawic na chwile i juz tyle napisane
My wlasnie po obiadku, slonko wyszlo moze maczymy... spacerek...zobaczymy...
Dzis w Miedzyzdrojach gra DODA wiec moze...
A ja chyba urodzilam sie w terminie, ale moja mama nie pamieta dokladnie
Na Dodę bym NIE poszła.
Stary 2010-05-02, 14:14   #853
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Bo qpa to uniwersalny temat, zawsze ktoś ma coś do powiedzenia

Na Dodę bym NIE poszła.
Nio ale dra brechtu zawsze mozna
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:18   #854
scoobs
Rozeznanie

Czesc dziewczyny, widze, ze humorki dopisuja, swietnie. Piszecie o tych skurczach - ja tez nie mam Braxton Hicks i nie mialam w pierwszej ciazy. A zeby Cie pocieszyc Siala_Bala, to jesli sie nie skapniesz, ze porod sie zaczyna, to nie bedziesz jedyna. Moja Amelka przyszla na swiat 2 tyg przed terminem, i w nocy zlapal mnie bol, ale nie taki, jaki sobie wyobrazalam. Po prostu taki jakby ciagly a nie skurcze. Zaczelam sie martwic, ze cos jest nie tak, i jak zadzwonilam do szpitala, powiedzieli, zeby przyjechac. Nie wzeialam nawt torby, bo myslalam, ze zaraz wroce. Jak dojechalismy, polaczyli mnie pod KTG, i stwierdzili, ze mam infekcje drog moczowych, dali antybiotyk, i jak juz mielismy wracac, to jedna polozna mnie pyta, czy moze chce aby sprawdzila rozwarcie. No to mowie, ok, jak juz tu jestem. No i okazalo sie, ze 6cm. Takze juz zostalam, a maz musial jechac po rzeczy do domu.
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:19   #855
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Nio ale dra brechtu zawsze mozna
Dla mnie ona nie jest już nawet śmieszna, jest żenująca.
Stary 2010-05-02, 14:29   #856
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, widze, ze humorki dopisuja, swietnie. Piszecie o tych skurczach - ja tez nie mam Braxton Hicks i nie mialam w pierwszej ciazy. A zeby Cie pocieszyc Siala_Bala, to jesli sie nie skapniesz, ze porod sie zaczyna, to nie bedziesz jedyna. Moja Amelka przyszla na swiat 2 tyg przed terminem, i w nocy zlapal mnie bol, ale nie taki, jaki sobie wyobrazalam. Po prostu taki jakby ciagly a nie skurcze. Zaczelam sie martwic, ze cos jest nie tak, i jak zadzwonilam do szpitala, powiedzieli, zeby przyjechac. Nie wzeialam nawt torby, bo myslalam, ze zaraz wroce. Jak dojechalismy, polaczyli mnie pod KTG, i stwierdzili, ze mam infekcje drog moczowych, dali antybiotyk, i jak juz mielismy wracac, to jedna polozna mnie pyta, czy moze chce aby sprawdzila rozwarcie. No to mowie, ok, jak juz tu jestem. No i okazalo sie, ze 6cm. Takze juz zostalam, a maz musial jechac po rzeczy do domu.
Jejku no właśnie ja się takiej niespodziewajki chyba najbardziej obawiam... A jeszcze byłam ostatnio u koleżanki i ona mówiła, że tak ją trochę pobolewał brzuch, czasem mocniej, czasem słabiej, potem już całkiem mocno, a ona się nie skubnęła, że coś nie tak, bo te braxtony miała takie całkiem silne wcześniej też. Przełaziła tak 2 dni!! Jak się w końcu zgłosiła do szpitala to się okazało, że ma rozwarcie na 7!!!! Baaardzo szybko wzięli ją na stół (miała zaplanowaną cesarkę na ponad 2 tygodnie później, bo dzidzik się nie obrócił) i za godzinę miała już synka w objęciach ale takie historie pokazują, że tak właściwie to można by przegapić poród - tzn nie cały, ale sporą jego część...

Jej dziewczyny, ale dziś qpowy temat zapodałyście Też bym chciała żeby mnie ruszyło, ale na mnie autosugestia chyba nie działa.... Może przelecę te ostatnie 2 strony jeszcze raz to mi się "wagoniki połączą"... (3 dni nic ;( )

A tak wogóle toDzień Dobry Mamusie
Stary 2010-05-02, 14:41   #857
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Jejku no właśnie ja się takiej niespodziewajki chyba najbardziej obawiam... A jeszcze byłam ostatnio u koleżanki i ona mówiła, że tak ją trochę pobolewał brzuch, czasem mocniej, czasem słabiej, potem już całkiem mocno, a ona się nie skubnęła, że coś nie tak, bo te braxtony miała takie całkiem silne wcześniej też. Przełaziła tak 2 dni!! Jak się w końcu zgłosiła do szpitala to się okazało, że ma rozwarcie na 7!!!! Baaardzo szybko wzięli ją na stół (miała zaplanowaną cesarkę na ponad 2 tygodnie później, bo dzidzik się nie obrócił) i za godzinę miała już synka w objęciach ale takie historie pokazują, że tak właściwie to można by przegapić poród - tzn nie cały, ale sporą jego część...

Jej dziewczyny, ale dziś qpowy temat zapodałyście Też bym chciała żeby mnie ruszyło, ale na mnie autosugestia chyba nie działa.... Może przelecę te ostatnie 2 strony jeszcze raz to mi się "wagoniki połączą"... (3 dni nic ;( )

A tak wogóle toDzień Dobry Mamusie
Jaszczka bidulko wiem jak się męczysz. Kiedyś znajoma mi radziła żebym wypiła łyżkę oleju albo oliwy i powinno pomóc ale nie próbowałam bo to by się mogło źle skończyć
Ja miałam takie problemy w okresie dojrzewania.

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Po wyznaniach Jaszczki blokada puściła
Stary 2010-05-02, 14:45   #858
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Jaszczka bidulko wiem jak się męczysz. Kiedyś znajoma mi radziła żebym wypiła łyżkę oleju albo oliwy i powinno pomóc ale nie próbowałam bo to by się mogło źle skończyć
Ja miałam takie problemy w okresie dojrzewania.

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Po wyznaniach Jaszczki blokada puściła
dobrze, że przynajmniej Tobie
kefiru niestety nie mam, ale zaraz rzucę się na maślankę mam mrożone truskawki i maliny, zmiksuję i... a nóż-widelec pomoże
Stary 2010-05-02, 14:45   #859
Linka24
Wtajemniczenie

Ludu ja tu najedzona niedzielnym obiadkiem przychodze sie odprężyć a tu taki temat NO LITOŚCI!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:51   #860
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
dobrze, że przynajmniej Tobie
kefiru niestety nie mam, ale zaraz rzucę się na maślankę mam mrożone truskawki i maliny, zmiksuję i... a nóż-widelec pomoże
Oby pomogło

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Ludu ja tu najedzona niedzielnym obiadkiem przychodze sie odprężyć a tu taki temat NO LITOŚCI!!
Linka jak się najadłaś to Ciebie też prędzej czy później czeka spotkanie z panią qpą

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Rodzice z ciocią i wujkiem poszli na spacer.
Więc ja spadam sobie w spokoju popatrzeć na tv. Nareszcie.
Stary 2010-05-02, 14:54   #861
Linka24
Wtajemniczenie

Całe szczęście owa Pani lubi spotkania ze mna bo nie ma problemu z jej przyjściem. NIgdy nie było
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 15:14   #862
Carmena_
Raczkowanie

Dżizys! ale Wy macie tematy hasło z 9miesieczną kupą wymiata

dziękuję za gratulacje też się cieszę że wszystko ok, a to że będzie jednak syn mnie zbytnio nie zmartwiło o dziwo. zrobi się kolejne aż do skutku

Ja wczoraj byłam na imprezie do prawie 3 rano. Wytrzymałam i jestem z siebie dumna to nic że nie spałam cały dzień od 6. Mały tak harcował że pewnie próbował mnie przekonac żebym szła już grzecznie do domu

Teraz jestem po obiadku i czekam na mojego lovera

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 15:33   #863
wiolek1
Zadomowienie

Carmena ja to kiedyś standardowo imprezy do 3 a teraz bym nie wytrzymała zresztą wiadomo w jakim stanie są o takiej godzinie heh
więc jak sobie gdzies ide do 2- 3 h i do domu spadam bo mnie już poprostu męczy hałas i ogólnie to jak jest na imprezach hehe

kurde właśnie zaczeło lać i u mnie cały dzień trzymało i teraz puściło i grzmi jeszcze ;/
mam nadzieje, że może przestanie bo za godzine do moich dziadków na grila idziemy i wolałabym na polku posiedzieć i zjeść a nie w domu
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 16:01   #864
Basia84
Rozeznanie

dzidziadziumdzia obrazek rzeczywiscie byl czarno bialy ale dlatego ze kolorowy tusz mi sie skonczyl i drukuje tylko na rozowo
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 16:07   #865
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
dzidziadziumdzia obrazek rzeczywiscie byl czarno bialy ale dlatego ze kolorowy tusz mi sie skonczyl i drukuje tylko na rozowo
A nie można do firmy zanieść na nośniku typu pendrive albo płytka?

Ja właśnie kończę robienie szaszłyków z pieczonymi ziemniaczkami i na deser Misio zażyczył sobie piernika z duuuużą ilością polewy czekoladowej . Wszystko oczywiście z piekarnika, bo grilla nie ma gdzie zrobić :P.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 16:18   #866
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem taka aparatka, że wcale bym się nie zdziwiła jakbym przegapiła Zorientuję się jak wymacam głowę między nogami
Czyli mam obserwować spięcia brzucha do twardości na skałę Zanotowane
no ja te skurcze tez mam, ostatnio rozpoznaje je po tym ze nagle zaczyna chciec mi sie siusiu i przechodzi mi ta ochota po minucie hehe

Cytat:
Jak inne macice trenują to moja musi być taka leniwa?! Cholercia zawsze byłam noga z W-Fu
Wy jak znacie te skurcze to wiecie czego się spodziewać.. a mnie złapie pierwszy lepszy to spanikuję, ze rodzę

Jedna z mamusiek majowo - czerwcowych urodziła w 32 tygodniu.. a ja mam prawie połowę 30

Ah i dowiedziałam się od mojej mamuśki, że ona miała termin na 28 listopada a urodziła 10go, więc 3 tyg przed czasem prawie. Rozwarcia nie było i zrobili jej cc. Może być podobnie i u mnie
no eniggma urodzila w 32 tyg ale ona od poczatku miala problemy z ciaza, zreszta to byly blizniaki z pojedyncza ciaza nie powinno byc tak wczesnie wiec spokojnie

Cytat:
faktycznie temat obrałyśmy a skoro juz o tym mowa to gdy ja sie przeprowadzilam na swojeto mialam blokade i puszczalo tylko w odwiedzinach u rodziców takze dwa tygodnie moglam nie isc do kibela a u rodzicow z marszu ...na moim dawnym kibelku

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

no tego musimy sobie życzyć .....a ja tylko zacytowałam czyjeś porównanie
mmmm skad ja to znam.... mieszkam u tesciow to kibla moge z tydzien nie odwiedzac, a jak tylko przyjezdzam do domu to pierwsze co ide do wc

ja juz po spacerku, objadlam sie gofrem i oczywiscie lodom tez nie odpuscilam... ludzi tyle ze chyba jest gorzej jak w sezonie. na deptaku masakra nie ma jak przejsc - od razu sie czlowiekowi odechciewa spacerow w takim tloku, a o zaparkowaniu auta nie wspomne
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 16:30   #867
aniaa22
Zakorzenienie

jeju dziewczyny to macie temat

zapomnialam napisac ze tez mierzylam sie w pepku i wczoraj bylo 97 cm. zdziwilam sie troche bo po bluzkach widze ze sporo brzuchol mi urosl a tu tylko 3 cm w obwodzie w miesiac.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 17:11   #868
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jeju dziewczyny to macie temat

zapomnialam napisac ze tez mierzylam sie w pepku i wczoraj bylo 97 cm. zdziwilam sie troche bo po bluzkach widze ze sporo brzuchol mi urosl a tu tylko 3 cm w obwodzie w miesiac.
To masz tylko troszkę więcej ode mnie.

Próbowałam się zdrzemnąć bo towarzystwo poszło na spacer ale jakoś nie mogłam.
Ciocia z wujkiem zostają do jutra
Jak dzisiaj w nocy ciotka też będzie się tak szwędać to się pochlastam
Stary 2010-05-02, 17:23   #869
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

My po obiadku.
Oglądamy Snooker World Champ Final i takie tu niefajne wiadomości mówią o jednym z graczy. Przypuszczam, że żadna z Was nie ogląda, więc nie wdaję się w szczegóły.

Miłego popołudnia

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 17:25   #870
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
My po obiadku.
Oglądamy Snooker World Champ Final i takie tu niefajne wiadomości mówią o jednym z graczy. Przypuszczam, że żadna z Was nie ogląda, więc nie wdaję się w szczegóły.

Miłego popołudnia
Jak byłam z Michałem to oglądaliśmy razem snookera.
On mi tłumaczył zasady a ja słuchałam.
Coś właśnie słyszałam jakieś kontrowersyjne wiadomości ale nazwisko wypadło mi z głowy.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości