|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
pa lachonity
tęsknijcie ;d
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
kongo mow!!
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam żadnych planów
![]() ale może dziś na rower wyjdę |
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na 15 o kosciola a o 17 bd uczyc sie jezdzic samochodem... :P
oby tylko nie padało
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jade znowu do nich
cya
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
cichooo!!;d ja bede jezdzic po polach jakis;d nad rzeką.. moze do niej nie wpadne i sie nie zabije..:P
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się wybieram pojeździć, ojciec mi obiecał
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
nom wlasnie mi tez.. ale jak to bedzie to nie wiem.. pewnie zacznie padać i bd..
wgl najpierw mowil, ze po swietach zaczniemy jezdzic.. potem jak drzewa w pelni zakwitną.. teraz powiedzial, ze w polowie maja.. a w koncu dzisiaj mnie moze wezmie..
|
|
#1211 |
|
Wtajemniczenie
|
ale wy macie fajnie, ja musze do sierpnia czekać aż zacznę prawko
![]() a dzisiaj idę na małe co nieco a potem na Łzy & Ania Wyszkoni;dddd a na razie mykam na zawody bmx;dd |
|
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja dzis też będę jeżdzić samochodem;d
kolegaaa mi obiecał;d a wogóle miałam 2 noce bez snu na imprezach. a;e sie działoo;d
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
i po randce
. ma świetny głos, bardzo inteligentny, ale w sumie.. to jakoś mnie na kolana mnie nie powalił . jeżeli o wygląd chodzi, ofc. bo tak to fajny koleś .za to na imprezie poznałam kolesia, za którym jakiś czas latała moja przyjaciółka. najlepsze jest to, że zamiast za Nią latać to się do mnie doczepił chce się widzieć dzisiaj na imprezie.. i sama nie wiem..
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
haha najgorsze to jest wlasnie, jak sie chlopak podoba kolezance, a on cos do Ciebie ma..;d mojej kolezance podoba sie chlopak, ja w sumie do nich pierwsza zagadalam, ona go wyciągnela sama do tanca..
a potem on sam mnie wyciagnal, jak gadalam z jego kolega.. jak tanczylismy to mi sie w szyje tak wtulil i ooo nowe perfumy (na poprzedniej imprezie mialam inne)... tak mi sie gleboko patrzyl w oczy.. no masakra..;D nic nie robilam niby, ale mi tak glupio bylo w stosunku do niej.. :P
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Solo, ale troche głupio jak przyjaciółka za nim latała :p
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie
jakoś tego nie zauważyłam jestem rozkojarzona wgl ostatnio
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czemu?
![]() Ładne? http://moda.allegro.pl/item101545127...y.html#galleryWidziałam takie same u siebie i zastanawiam się własnie czy nie kupić bo potrzebuje jakiś zwykłych czarnych całych zakrytych tylko troche wysokie są, będę miała jakies 178cm ![]()
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
nibyy łaaadneeee
ile kosztują? jak wysokie?
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, wrocilam przed 11, poszlam do kosciola i pozniej na zakupy. Zaraz wbija do mnie rodzinka, uuuu!!! (:/)
Imprezka była wyrebana w kosmos. Moze lokal nie byl zbyt piekny, ale jedzenie pyszne (mama kumpla robila doslownie WSZYTKO!!! Tort był świetny- takie "jezioro" a na brzegach siedziały... gole babki z takiej jakby masy opłatkowej, a na srodku jedna taka na lilii wodnej- ta dostal kumpel a reszta facetow te babki z brzegow, ale sie ubawilismy), atmosfera tez super. Moja kumpela sie narebala, zaczela mi zygac jak poszlysmy sie przewietrzyc, wziela sie w te zygi polozyla, przyszla mama kumpla, zabrali ja do pokoju, na kanape i tam zygala, narzygala mi na reke i na podloge (pozniej w tym lezala), troche bez sensu jak dla mnie takie nawalenie sie jak swinia, ale jej sprawa. Kolo 1 mama tego kumpla powiedziala, ze ida z "dziadkiem"- tata kumpla (narabany jak kukułka, tanczyl ze mna z 3-4 razy i wszystkie panienki wyrywal po koleii i mowi np. do tej co lezala i zygala "o, ja bym ja poglaskał..." albo do mnie "dziadek by wam pokazal co potrafi" ![]() ![]() - i mowi do niego "G. ja cie prosze, wez tu wszystko pozamykaj, sprzety wylacz, zostaw w miare porzadek". Ledwo wyszli, faceci sie spili, tylko moj tz i jeszcze jeden gostek wypili po 3 kieliszki, a reszta po 6-7 (?). Gospodarz nam sie nawalil, zygal do jednej miski z moja kolezanka... Wogole ohyda, musialam mu glowe trzymac, zeby mu nie wpadla, caly zapluty, istna masakra. Tż mu herbate robil, reszta sprzatala, kolezanka trzymala łeb mojej kumpeli, no makarba. Musielismy ich jeszcze do domu dotransportowac. Wpadam, a "moj" pokoik zajety. Utargowalam z inna kolezanka zamiane lozek i wzielam od niej materac, przenioslam do wolnego pokoju i tam uwilam gnazdko, tz zaginal w akcji, taki ziomek zazygal cale schody. Mama solenizanta latala z mopem, zapytalam czy jej nie przeszkadza ze dalam ten materac gdzie indziej, ona ze luz, wogole super, ze jej pomagalam, tz sie znalazl, dawal pic solenizantowi, ale ten ciagle na trawe kolo domu zygal. Poszlismy spac, wstajemy rano, a gospodarz nic nie pamietal, nawet jak sikla a ja go trzymalam od tylu za bary i podtrzymywalam bo by mi do rowu wjechal. Nie da sie tego opisac. Ja pilam na poczatku, fakt troche mnie zataczalo, pare razy sie prawie wywalilam gdzies... Ale od tej 24 juz normalnie trzewa i musialam sie opiekowac zalanymi.No i spałam z tż, super milusio było
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-02 o 15:43 |
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie takie zwykłe chce, żeby do wszystkiego pasowały
![]() Tzn ja mysle, ze te co widziałam to takie same są :p U mnie koło 6 dych kosztują, a obcas też pewnie 10cm, ale przynajmniej z platformą to troche lepiej Tylko boje się, ze się zabije w nich, albo nie będe umiała chodzić, chociaż ostatnio na balety wzięłam od kol szpile 8cm i szybko się przyzwyczaiłam to może dam rade tylko boje się, ze będę taka wielka, nie jestem przyzwyczajona do takiego wzrostu ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Lily to widze, ze każdy rzygał
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
hmm no to dobrze ze impreza fajna, chociaz szkoda ze musialas ogladac jak twoj kumpel i kolezanka zygaja i do tego trzymac mu glowe... o boze jedno jest pewne ja tez bym zygała:P
a buty fajne tylko nie brakuje im czegos?? chociaz z druiej strony fajne czy do spodni czy do sukienki to beda pasować ![]() dokładnie nie utop sie w rzece:P ja to na pewno bym wpadła do niej:P
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja to wole kupować jakies 'prostsze' rzeczy, żeby potem było więcej możliwości łączenia ich, dawania różnych dodatków itp
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, niefajne widoki, ale ktos musial sie tym zaopiekowac, moja kolezanka sie tez napila az do nieprzytomnosci, ale dali ja spac i po godzinie jak nowonarodzona, pozniej mi przy nich pomagała. Inni tez zalani, kuzynka solenianta (jej facet tez zalany w 4 dupy) sprzatala, tz robil im herbaty, ja z takim K. i ta P. bylam jak oni zygali, a reszta miala w tylku i sie obijala po katach. Jeszcze w domu jeden typ odje bał, narzygał glupi na schody, gdzie szlo sie na "nasze" pietro, nie bylo jak zejsc ani wejsc,; spadl do piwnicy z betonowych schodow, zdarł firanke z okna (łącznie z żabkami). Ja nie lubie przesady. Bo wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Glupio tak prawie nic z wlasnej 18 nie pamietać. A moja kumpele do tej pory meczy. Co zje to odrazu zwraca...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-02 o 16:03 |
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle siedze sobie w domu a tz do mnie sms: przyjdz go g. tz juz tam był, no to przyszłam, wszystko fajnie i nagle zaczął tak gadac o takiej lasce ze chciał zebym się zazdrosna zrobiła. Jak on mnie zaczął wkurzac to jest obłęd. Niby wiem ze on robił to specjalnie zeby mnie "na żarty" wkurzyć, ej no ale bez przesady...
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
A moj tż idzie do kumpla... I tam bedzie jeszcze jeden ich kumpel- taki trojkącik najlepszych kumpli i super, a do mnie przylezie zryty wujek :/
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. znalazł mnie na nk, zaprosił. i już dzisiaj do mnie dzwonił.. i mówił, że ma możliwość wyboru imprezy w Poznaniu albo u nas. pytał czy będę. jak powiedziałam, że 'tak' to na koniec rzucił 'do zobaczenia wieczorem'.latała, ale Jej nie olał. sama dała sobie siana. i chyba będę musiała z Nią pogadać.. bo tak głupio mi właśnie..
Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-05-02 o 16:57 |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrazenie jakby byla dzisiaj sobota
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

tęsknijcie ;d

jakoś tego nie zauważyłam