Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-01, 18:20   #2401
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

tak to moje zdjecia,

zaproszenia bardzo ładne
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:14   #2402
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

meetko,fajne zdjęcia. Bardzo ładnie się prezentujecie,fajny tort,dekoracja itp

No jestem na chwile,zrobiłam sałatke z kurczaka.Właśnie się nią objedliśmy,a na wieczór kupiliśmy sobie drinka plus chipsy laysy zielona cebulka.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:29   #2403
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
meetko,fajne zdjęcia. Bardzo ładnie się prezentujecie,fajny tort,dekoracja itp

No jestem na chwile,zrobiłam sałatke z kurczaka.Właśnie się nią objedliśmy,a na wieczór kupiliśmy sobie drinka plus chipsy laysy zielona cebulka.
uwielbiam te chipsy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:37   #2404
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc i czolem,
bylismy u tescow na obiadku, jutro idziemy do moich rodziców

ale dzis brzydko, u nas z rana padalo,

mi sie podoba,
Szkoda ze buzke wycielas. Wez je wrzuc na k. bez cenzury

Zrobie sobie zaraz baileysa z lodem i mlekiem
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:50   #2405
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Szkoda ze buzke wycielas. Wez je wrzuc na k. bez cenzury

weźcie przestańcie
bo mi język poleci heeeeen
Stary 2010-05-01, 19:53   #2406
201701300931
Konto usunięte

A mnie od wczoraj boli brzuch popołudniem i już mnie to zaczyna denerwować
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:13   #2407
agawoo
Zakorzenienie

Metkaa, śliczne zdjęcia

My właśnie wróciliśmy z działeczki Byliśmy praktycznie od rana Pogoda się udała, nie padało, więc sobie troszkę popracowalismy nad grządkami i w międzyczasie grillowaliśmy
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 21:29   #2408
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

musisz mnie tak katować
idę zjeść chociaż jakieś jabłko

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 21:35   #2409
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja welonu w ogóle miałam nie miec więc nie wiem czy jednak nie zdjemę po kościele, napewno nie bede miała krótkiego...
a co do usadzania tez sądze, że to sie w piątek doprecyzuje ale żeby nie siedzieć tam do pólnocy to chciałabym mieć cokolwiek założone

a jak tam garnki?
Garnki nawet nawet, mięsko na patelni super!! ten aromat - bajka, natomiast ziemniaki bez soli i w minimalnej ilości wody - też niezłe, chyba dopiero teraz wiemy jak smakuje naprawdę ziemniak ale i tak ciężko będie się przyzwyczaić do niesolonych ziemniaków Generalnie obiad udany.
Następnym razem warzywa na parze zrobię i ciekawe co wtedy będzie

Metka zdjęcia fajne tylko szkoda, że twarzy nei widać. A w ogóle to bardzo szczuplutka jesteś

Cytat:
Szkoda ze buzke wycielas. Wez je

WODA jak mogłaś jaaaaaa chceeee baileeyssaaaa!!
Stary 2010-05-01, 22:01   #2410
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
weźcie przestańcie
bo mi język poleci heeeeen
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
musisz mnie tak katować
idę zjeść chociaż jakieś jabłko

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
WODA jak mogłaś jaaaaaa chceeee baileeyssaaaa!!
Nie wiedzialam, ze wam tak na zmysly podzialam
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 22:27   #2411
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiedzialam, ze wam tak na zmysly podzialam
same dobroci my dzisiaj znow rozdawalismy zaproszenia i znow pilam dzisiaj pyszna wisnioweczke domowa

Maetka
:fajne zdjecia, tylko szkoda, ze bez buźki
Stary 2010-05-02, 06:50   #2412
Remmi
Rozeznanie

Ale Wam wszystkim dobrze wszystkie smacznie śpicie, a ja się szykuję na uczelnię - mój zjazd odrabia dziś zajęcia za 18 kwietnia, bo były wtedy zajęcia odwołane - kto to wymyślił, żeby dzisiaj odrabiać......
ale dziś po zajęciach sobie odbiję, bo lecimy do znajomych na grilla
Do zobaczoneczka dziewczynki, miłej niedzieli
Stary 2010-05-02, 08:47   #2413
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Miała któraś z Was doczynienia z garnkami Philipiaka? Dziś pierwszy raz spróbuję i się okaże czy da się coś na tym ugotować czy to baziewie
za taka cene to te garnki powinny Ci jeszcze masaż zrobić

Cytat:
Fajnie, ze do nas wrocilas, bardzo mi tu ciebie brakowalo Aparat zdejmuje 13.05, strasznie ci zazdroszcze, ze juz to masz z glowy, ja jeszcze z poltora roku bede sie musiala mordowac, bo przez to zdejmowanie wszystko mi sie odrobine cofnie, coz i tak uwazam, ze warto. Trzymam sobie teraz na zebach takie nakladki do wybielania zebow dla pacjentow ortodontycznych opalescence treswhite ortho, u mnie narazie widac tylko niewielka roznice, bo moje zeby sa w miare biale, zobacze jak to bedzie wygladac za tydzien.
Na fryzure probna i makijaz w zasadzie mozesz isc juz teraz, gdyby cos ci sie nie podobalo, to zawsze jest jeszcze czas, zeby dopracowac image. Nadal masz plan, zeby miec kucyka (moim zdaniem slicznie by to wygladalo)?
Buty dla TZa bylo strasznie trudno wybrac, bo ja mialam specyficzne kryteria co do ksztaltu, tak jak pisalas zadnych lansiarskich nie ma, wybralismy w miare zwykle, ale maja bardzo zgrabny ksztalt, wiec jestem zadowolona. Wstawiam ci zdjecia garniaka, koszuli, krawata i spinek go mankietow, bo pewnie nie widzialas.
My tez mamy do dzisiaj termin potwierdzenia, gadalam z moja mama, praktycznie cala rodzinka juz zadzwonila, chyba tylko do 4 osob musi zadzwonic, a z moich znajomych tylko jedna kolezanka nie odezwala sie i bede sie z nia kontaktowac w najblizszym czasie, bo do przyszlej soboty mamy podac na sali liczbe osob.
Tak ogolnie to jestesmy juz dosc dobrze zorganizowani, na tyle dobrze, ze nadszedl czas zeby pomyslec nad drobiazgami typu: jak wejdziemy do kosciola (druhny przed nami czy za nami), kto sie zajmuje malym w trakcie mszy, jak i gdzie zmienic welon na woalke (no wlasnie, a ty w ktorym momencie zdejmujesz welon?). Juz tylko 14 dni zostalo...
no to tak: Masz aparat i równoczesnie wybielasz zabki? A nie będzie różnicy między odsłoniętym zebem a miejscem gdzie jest przyklejony zamek?
Co do kucyka to niby jest to moja obecna koncepcja, ale chcę też, żeby fryzjerka mi zaproponowała jakies upięcie. Moje przyjaciółki mówią, żebym w ogóle szła w rozpuszcoznych a faceci, że w kucyku, bo wyglądam sexiNo i rodzice też sa za kucykiem. Także nie wiem czym to sie skończy, zobaczymy jak to będzie wyglądało z makijażem

Co do garniaczka to mój tzcik ma podobnyTez czarny, taliowany, z angielskim cięciem, do tego taliowana biała koszula i srebrne spinki do mankietów, czarny śledzik i czarne jedwabne skarpetki Wszystko kupiliśmy w Pierre Cardin. Garniak jest super dopasowany, a że tż jest dobrze zbudowany i ma szerokie bary i wąską talię to wygląda powalającoJeszcze właśnie te butyNajwyżej tak jak Wy kupimy jakies bardziej klasyczne

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Też ostatnio zaczęłam myśleć nad woalką 'na przebranie'
Mierzyłam parę podczas pierwszej przymiarki sukni i o dziwo jak teraz tak sobie myślę że fajnie byłoby może ją kupić bo nie jestem przekonana do krótkiego welonuJuż bardziej woalka mi się widzi
MAdzia mi tez bardziej widziałaby sie woalka ale do mojego image chyba nie bardzo by pasowała...A Ty jaką fryzurkę planujesz?
Ja w ogóle mysle o czyms takim, żeby wpleśc we włosy jakąs wstążkę - białą lub fioletową i drugą w kolorze fuksji, myslę, że przy moich ciemnych włosach wyglądałoby to fajnie Mam na myśli takie odcienie jak w załączniku - fuksja taka jak nasze zaproszenia(mam nadzieję, że pamiętacie) Cos jak na zdjęciu - pierwsza od lewej,ale bardziej w kolorze mojego bukietu i czwarta od lewej. Co sądzicie? Wklejam tez bukiet dla przypomnienia

W ogóle to świruje juz troche, bo prawie codziennie śni mi sie ślub! za to tż mówi, że szkoda, że w maju nie bierzemy,bo jemu juz nie chce sie czekać No i chce juz mnie mieć na co dzień ( bo tak to tylko nocowanko w mieszkanku, jak dzisiaj hehehe, a oficjalnie jeszcze z rodzicami)
1 miesiąc i 17 dni, 47 dni, zaraz w ogóle zostanie miesiąc a ja juz mam ściśnięty żołądek

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-05-02 o 09:01
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 09:17   #2414
Martoolka87
Zakorzenienie

Heloł

Cytat:
Miałam dzisiaj przyjemny sen,śnił mi się nasz ślub noi czułam się wyśmienicie jako Pani X.
Teraz Was nadrobie.
Ale słitaśnie

Cytat:
za rozdane zaproszenia.
Dzięki. Wczoraj poszły kolejne

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Dobrze, dziekujemy Moja corcia dzis urzadzila sobie dyskoteke w brzuchu hehe, coraz bardziej czuje wszystkie jej ruchy
Ale super

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
A poza tym to sniło mi sie ze szukałam butów slubnych i nawet we snie nie wyprodukowali zadnych na moje potrzeby
A mi wyprodukują

Metka
fajne fotki Widzę, że Twój Mąż miał dodatkowe utrudnienie przy wnoszeniu Ciebie na salę, bo mu welonem wszystko zasłoniłaś

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Garnki nawet nawet, mięsko na patelni super!! ten aromat - bajka, natomiast ziemniaki bez soli i w minimalnej ilości wody - też niezłe, chyba dopiero teraz wiemy jak smakuje naprawdę ziemniak ale i tak ciężko będie się przyzwyczaić do niesolonych ziemniaków Generalnie obiad udany.
Następnym razem warzywa na parze zrobię i ciekawe co wtedy będzie
Ja bez soli bym nie dała rady

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
MAdzia mi tez bardziej widziałaby sie woalka ale do mojego image chyba nie bardzo by pasowała...A Ty jaką fryzurkę planujesz?
Ja w ogóle mysle o czyms takim, żeby wpleśc we włosy jakąs wstążkę - białą lub fioletową i drugą w kolorze fuksji, myslę, że przy moich ciemnych włosach wyglądałoby to fajnie Mam na myśli takie odcienie jak w załączniku - fuksja taka jak nasze zaproszenia(mam nadzieję, że pamiętacie) Cos jak na zdjęciu - pierwsza od lewej,ale bardziej w kolorze mojego bukietu i czwarta od lewej. Co sądzicie? Wklejam tez bukiet dla przypomnienia
Fajny pomysł z ta wstążką. Ja bym wplotła białą na pewno, bo jak zdejmiesz welon, to fajnie mieć biały akcent we włosach, szczególnie jak masz ciemne włoski do tego może fioletową, żeby do bukietu pasowała, ale w sumie na sali bukiet odkładasz, to nie wiem...

Dzisiaj poradnia i kolejne 3 zaproszenia do rozdania
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 10:00   #2415
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
za taka cene to te garnki powinny Ci jeszcze masaż zrobić

no to tak: Masz aparat i równoczesnie wybielasz zabki? A nie będzie różnicy między odsłoniętym zebem a miejscem gdzie jest przyklejony zamek?
Co do kucyka to niby jest to moja obecna koncepcja, ale chcę też, żeby fryzjerka mi zaproponowała jakies upięcie. Moje przyjaciółki mówią, żebym w ogóle szła w rozpuszcoznych a faceci, że w kucyku, bo wyglądam sexiNo i rodzice też sa za kucykiem. Także nie wiem czym to sie skończy, zobaczymy jak to będzie wyglądało z makijażem

Co do garniaczka to mój tzcik ma podobnyTez czarny, taliowany, z angielskim cięciem, do tego taliowana biała koszula i srebrne spinki do mankietów, czarny śledzik i czarne jedwabne skarpetki Wszystko kupiliśmy w Pierre Cardin. Garniak jest super dopasowany, a że tż jest dobrze zbudowany i ma szerokie bary i wąską talię to wygląda powalającoJeszcze właśnie te butyNajwyżej tak jak Wy kupimy jakies bardziej klasyczne

W ogóle to świruje juz troche, bo prawie codziennie śni mi sie ślub! za to tż mówi, że szkoda, że w maju nie bierzemy,bo jemu juz nie chce sie czekać No i chce juz mnie mieć na co dzień ( bo tak to tylko nocowanko w mieszkanku, jak dzisiaj hehehe, a oficjalnie jeszcze z rodzicami)
1 miesiąc i 17 dni, 47 dni, zaraz w ogóle zostanie miesiąc a ja juz mam ściśnięty żołądek
moja koleżanka miała kucyk właśnie, bardzo fajnie to wyglądało, ale ja do kucyka to ani wstązki bym nie dawała ani kwiatków.
mi też się śni ślub, już ze 2 razy, walczymy teraz z usadzeniem gości, cięzko to widzę szczerze mówiąc...
Stary 2010-05-02, 12:39   #2416
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka!
ale mało produkujecie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 13:26   #2417
gospella
Wtajemniczenie

chyba wszyscy wyjechali
Stary 2010-05-02, 13:39   #2418
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
chyba wszyscy wyjechali
Ja niestety nie Ale usiłuję się uczyć i rzadko włączać wizaż
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 13:45   #2419
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja niestety nie Ale usiłuję się uczyć i rzadko włączać wizaż
na szczęście mało się dzieje miłej nauki:
Stary 2010-05-02, 13:53   #2420
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Ja nigdzie nie wyjechałam. Choć mieliśmy pojechać gdzieś sobie,ale brzydka pogoda. Tż miał lekkiego kaca Może potem wybierzemy się na jakiś mały spacer. Jak nie bedzie padać.

A i miałam dzisiaj dziwny sen.Snił mi sę brat tż-ta i przyszła teściowa.
Z bratem to było tak,że rozmawialiśmy sobie dokładnie nie pamiętam o czym,ale pamiętam jego słowa,choć nie dokońca bo brzmiały:a mój mąż coś cośt tam,ja byłam bardzo zdziwiona,bo przecież miał dziewczyne.To potem na ucho powiedziałam w śnie tż-towi,że niewiedziałam iż jego brat jest homo.
A potem powiedziałam do tz-ta,choć się przywitać z mamą ( teściową ) i załapaliśmy się na grilla,a działo się to wszystko na jakiejś polanie.
Stary 2010-05-02, 14:13   #2421
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Fajny pomysł z ta wstążką. Ja bym wplotła białą na pewno, bo jak zdejmiesz welon, to fajnie mieć biały akcent we włosach, szczególnie jak masz ciemne włoski do tego może fioletową, żeby do bukietu pasowała, ale w sumie na sali bukiet odkładasz, to nie wiem...
nie wazne czy odkładam Wązne, ze to jest kolor przewodni calego naszego ślubu i weselaBo bukiecik, wystrój sali, zaproszenia i własnie wstązki byłyby w tej tonacji. Wiem, ze juz wszystko widzialyście po pięćset milardów razy, ale dla odświezenia wklejam fotki koloru zaproszeń, tortu, sali i bukeitu no i świezo znalezionej na all PMki w moje sukni z różowymi dodatkami, moje będą różowo fioletowe jak bukietZobacze jak to będzie wyglądało, wezmę na próbną kilka kolorów i grubości wstążek i pokombinujemy
No i z makijażem tez muszę popróbowac, ale chyba fiolet, bo to mój odwiecznie ukochany kolor makijażu

Cytat:
moja koleżanka miała kucyk właśnie, bardzo fajnie to wyglądało, ale ja do kucyka to ani wstązki bym nie dawała ani kwiatków.
mi też się śni ślub, już ze 2 razy, walczymy teraz z usadzeniem gości, cięzko to widzę szczerze mówiąc...
kwiatka tez nie chce do kucyka Pomyślałam o tej wstążce, żeby nie było łyso A welon mam do kościoła 3 metrowy i po kosciele go zdejmuję, hmmm może lepiej biała wstążka...zobaczymy W sumie to może nawet dziś kupię wstążki, bo na pewno natkniemy się na jakąś pasmanterie w centrum handlowymBo idziemy na zakupki na nasz romantyczny wieczór we dwoje w mieszkanku - to nasza pierwsza oficjalna parapetówka we dwoje z szampanem Bo wcześniejsze były z winkiem
Stary 2010-05-02, 15:48   #2422
maritka110989
Przyczajenie

Hej wszystkie PM-ki 2010! Od kilku dni nadrabiałam cały wątek a wszystko po to, żeby do Was dołączyć, o ile mogę oczywiście?

Fajnie się czyta o tych wszystkich przygotowaniach, ale z drugiej strony przeraża mnie to ile jeszcze musimy załatwić.

Gratuluję już obecnym Mężatkom!!! po Waszych relacjach, coraz bardziej nie mogę się doczekać Naszego Ślubu! Gdyby tak można było przyspieszyć czas... hihi
http://s1.suwaczek.com/200809114032.png
Nasz ślub 11.09.2010
http://www.suwaczek.pl/cache/40f9bb0a49.png
maritka110989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 16:05   #2423
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maritka110989 Pokaż wiadomość
Hej wszystkie PM-ki 2010! Od kilku dni nadrabiałam cały wątek a wszystko po to, żeby do Was dołączyć, o ile mogę oczywiście?

Fajnie się czyta o tych wszystkich przygotowaniach, ale z drugiej strony przeraża mnie to ile jeszcze musimy załatwić.

Gratuluję już obecnym Mężatkom!!! po Waszych relacjach, coraz bardziej nie mogę się doczekać Naszego Ślubu! Gdyby tak można było przyspieszyć czas... hihi
witam nową koleżankę poprzednie 15 cz. też nadrabiasz?
Stary 2010-05-02, 16:11   #2424
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No to ja się ciesze,że poświęciłaś się i przeczytałaś cały wątek ,po to by do Nas dołączyć. Odpowiedz brzmi jasne,że możesz do Nas dołączyć i odrazu napisze jeszcze,że witam kolejną wrześniową Panne Młodą.

Cytat:
Oj,to racja mnie też lekko przeraża,że jeszcze tyle mamy do załatwienia.
Stary 2010-05-02, 16:29   #2425
maritka110989
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Nie, no aż tyle czasu nie poświęce Mniej więcej już wiem co się dzieje i wystarczy

Cytat:
No to ja się ciesze,że poświęciłaś się i przeczytałaś cały wątek ,po to by do Nas dołączyć. Odpowiedz brzmi jasne,że możesz do Nas dołączyć i odrazu napisze jeszcze,że witam kolejną wrześniową Panne Młodą.
Dziękuję
Początkowo jak zaczęliśmy planować ślub to miał odbyć się 17 lipca, ale wtedy miało być bez wesela. No ale moja Teściowa zrobiłam Nam niespodziankę i jednak wesele się odbędzie, więc żeby wyrobić się ze wszystkim przesuneliśmy datę na 11 września - przy okazji to data naszych zaręczyn i moje urodziny
Nasz ślub 11.09.2010
Stary 2010-05-02, 16:31   #2426
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
A i miałam dzisiaj dziwny sen.Snił mi sę brat tż-ta i przyszła teściowa.
Z bratem to było tak,że rozmawialiśmy sobie dokładnie nie pamiętam o czym,ale pamiętam jego słowa,choć nie dokońca bo brzmiały:a mój mąż coś cośt tam,ja byłam bardzo zdziwiona,bo przecież miał dziewczyne.To potem na ucho powiedziałam w śnie tż-towi,że niewiedziałam iż jego brat jest homo.
A potem powiedziałam do tz-ta,choć się przywitać z mamą ( teściową ) i załapaliśmy się na grilla,a działo się to wszystko na jakiejś polanie.
Dobre

Cytat:
Witam

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Właśnie o to samo chciałam zapytać

Zaraz zmykamy do poradni. Trzymajcie kciuki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 16:45   #2427
maritka110989
Przyczajenie

Cytat:

Witam

Właśnie o to samo chciałam zapytać

Zaraz zmykamy do poradni. Trzymajcie kciuki
Hej
Trzymamy kciuki Powodzenia!
Nasz ślub 11.09.2010
Stary 2010-05-02, 16:53   #2428
madmuazelle
BAN stały

martita,czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

marta,to trzymam kciuki.

Własnie sie dowiedziałam,że ojczym tż-ta ma operacje we wrześniu i chyba go nie bedzie na naszym weselu.Jest zaproszony,bo to teściówki mąż.Troche zanim nie przepadamy.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Dobre
Nom dobre,troche głupkowate mam sny.

Apropo snu,pare minut temu tż rozmawiał ze swą mamą i z rozmowy dowiedziałam się,że tż też miał sen.Śniło mu się że kupywał wódke i że dostał do niej jakieś gratisy.Skubany nie mówił/nie powiedział mi o śnie,dowiedziałam się teraz jak rozmawiał z mamą.
Stary 2010-05-02, 16:57   #2429
maritka110989
Przyczajenie

Cytat:
martita,czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Własnie sie dowiedziałam,że ojczym tż-ta ma operacje we wrześniu i chyba go nie bedzie na naszym weselu.Jest zaproszony,bo to teściówki mąż.Troche zanim nie przepadamy.
Dokładnie Dopiero teraz jak zaczęły się przygotowania do wesele, poczułam, że naprawde niedługo będę prawdziwą Panną Młodą

Smutno, że ma operacje, ale z drugiej strony jak za Nim nie przepadacie to może dobrze, że nie będzie go na weselu... Nieciekawa sytuacja...
Nasz ślub 11.09.2010
Stary 2010-05-02, 17:00   #2430
chilanes
Zakorzenienie

trzymam kciuki Martoolka

Ja właśnie zamówiłam spinki do mankietów dla Tż, a wybór był ciężki, bo nic go nie zadowalało, więc będą w miarę proste

Wczoraj zamówiłam sobie pończoszki białe, bo mnie namówiły (mama i koleżanki) na białe, pomimo mego wielkiego oporu Także bieliznę ślubną mam już jakoby całą, jeszcze tylko pod kieckę na poprawiny muszę coś wymyślić

Przedwczoraj doszła paczka z pokrowcami na suknię i garniak, są ok.

Teraz myślę nad zamówieniem pudełek na ciasta, ale ciągle się waham, czy w ogóle je kupować, z drugiej strony co zrobimy z pozostałymi słodkościami i ewentualnie owocami? Łatwiej byłoby je wydać gościom i tyle...

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-05-02 o 17:03
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości