![]() |
#3781 |
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
topciu mam wrażenie, że za mało jesz. w sensie jakieś "krótkie" te posiłki, do każdego powinnaś dorzucić jakieś warzywka, a czekolada i jabłko to w ogóle posiłki nie są!
tzn. ja się w ogóle nie powinnam wypowiadać, bo dietę to mam ostatnio jak na przytycie + zero ćwiczeń, ale już nawet nie chce mi się o tym myśleć ![]() ![]() Navien niby krótko szukam tej pracy, ale już mnie załamuje,że mam takie małe możliwości i wybór. a przez znajomych nic nie mogę znaleźć, tylko miałam propozycje jakiegoś zmywania w restauracji rodziców koleżanki za 30zł/9h oO' to chyba jakiś żart był... Ir mam nadzieję, że obie znajdziemy pracę jak najszybciej ![]()
![]() |
#3782 |
Konto usunięte
|
Topciu ładne jadłospisy
![]() ![]() Navien kobieto zwolnij! ![]() ![]() Corny fakt 30zł za 9h to mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3783 |
Rozeznanie
|
Ja wiem, że jabłko to nie posiłek, tyle że zafundowałam sobie to jabłko na podwieczorek. Wcześniej jadłam obiad, który skutecznie zapchał mi żołądek i po prostu nie byłam w stanie wepchnąć w siebie więcej niż to jedno jabłuszko
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;17933036]Navien kobieto zwolnij! ![]() ![]() Popieram! ![]() Corny, napisałaś, że za mało warzyw zawierają moje posiłki. Mi się wydaje, że do obiadu więcej warzyw już się wepchnąć nie dało ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2010-03-17 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3785 |
Wtajemniczenie
|
jak mam czas, to jem ładnie, ale w pracy nie ma takiej możliwości
![]() dziś wstałam, zjadłam śniadanio-obiad i teraz najbliższy posiłek pewnie koło 18 w pracy. Więc same widzicie ![]() ![]() Corny, znajdziesz pracę, nie stresuj się. Jesteś jeszcze młoda i z pewnością wiek jest pewnym ograniczeniem, ale dasz radę! Wierzę w ciebie! ![]()
![]() |
![]() |
#3786 |
Rozeznanie
|
Uff, dobra. Czuję, że sprawy zmierzają w dobrym kierunku.
W środę/czwartek podpisujemy umowę z właścicielką mieszkania. Tzn. moja mama podpisuje. Umówiłam się z tatą, że będzie mi dawał więcej pieniędzy, ale praca i tak się przyda i dzisiaj mi koleżanka robiła zdjęcia, żebym miała, co wysyłać do tych hostess ![]() Mój cel na ten tydzień, to ćwiczyć 2h dziennie ![]()
![]() |
#3787 |
Rozeznanie
|
Może opieka nad dzieckiem albo korepetycje?
W Warszawie to dość opłacalne, z tego co wiem... I nie powinni od Ciebie wymagać pełnoletności. Dodatkowo, z tego co pamiętam chodzisz do klasy z rozszerzonym francuskim, a dużo ludzi szuka opiekunek dobrze znających język obcy, żeby mogły uczyć ich dziecko. Nic więcej mi nie przychodzi teraz do głowy, ale jak coś jeszcze wymyślę to na pewno tu napiszę ![]()
![]() |
#3788 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3790 |
Wtajemniczenie
|
Corny, gratuluję mieszkania! to taki poważny krok, ale wierzę, że będzie super
![]() ![]() na pewno znajdziesz jakieś zajęcie, nie martw się. A może jako kelnerka? Nie na umowę o pracę, ale żeby jakoś dorabiać. Może tak się uda. A i muszę się pochwalić, schudłam trochę ![]() ![]() ![]() ![]() dziś mam wolne, tylko uczelnia rano była. Teraz zjadłam przyzwoity obiad(!) ryż, pierś z kurczaka, paczka warzyw ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3791 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3792 |
Rozeznanie
|
Miałam pisać swoje codzienne jadłospisy, ale mam tyle pracy, że nie mam na nic czasu! Wpadłam tutaj ostatnio pierwszy raz od kilku dni. Już za dwa miesiące mam pierwszy egzamin, bardzo trudny. W dodatku co tydzień mam wejściówki i kolokwia z fizjologii. Zaliczenia z ćwiczeń z podstaw pielęgniarstwa... Po prostu urwanie głowy!
A mój ukochany ma przed świętami jeszcze 5 kolokwiów do zaliczenia, jest załamany tym faktem, snuje plany o rzuceniu studiów, więc muszę się dwoić i troić, żeby go od tego pomysłu odwieść. Zwłaszcza, że już jest na szóstym semestrze.
![]() |
#3793 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, super informacja! Dzisiaj podpisałam umowę i od jutra się przeprowadzam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do diety, to w tym tyg ćwiczyłam po 2h dziennie, niestety dzisiaj już nie dam rady, bo wrocilam godzine temu i jestem padnięta. ale oprócz ćwiczeń jadłam, co tylko dusza zapragnie i i tak schudłam cm w talii ![]() ![]() ![]() (nie wiem, kiedy znowu się odezwę, bo nie mam tam internetu chyba)
![]() |
#3794 |
Rozeznanie
|
Na 15 piętro bez windy? Ee...
![]() Gratuluję mieszkania w każdym razie ![]()
![]() |
#3795 |
Konto usunięte
|
Corny super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
Rozeznanie
|
Jakoś mi nie wychodzi to poruszanie się bez windy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3797 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, przepraszam, że nic nie piszę, ale jestem mega zabiegana. Praca, nauka - studia, chłopak. Tak, tak, pochwalę się, jestem w związku
![]() ![]() ![]() jak będę miała więcej czasu to się odezwę i wszystko wam napiszę ![]() Corny, gratuluję mieszkania! bądź asertywna, w każdej kwestii, bo bardzo ciężko jest żyć w warszawie nie mając grosza przy duszy. Musicie uważać na co wydajecie pieniądze. A pracy życzę ci z calego serca ![]()
![]() |
![]() |
#3798 |
Rozeznanie
|
Navien, czekam na więcej informacji o Twoim nowym chłopaku!
![]() Wczoraj przyjechałam do domu i dzisiaj rano weszłam na wagę. Co prawda chyba ze dwa dni nie odwiedzałam kibelka, ale i tak jest kilogram mniej ![]() Boję się tylko, że przez święta nie uda mi się zachować umiaru. Moja mama uważa, że z każdym przyjazdem do domu jest mnie coraz mniej, więc mnie próbuje dokarmiać... Próbuję jej to udaremnić.
![]() |
#3799 |
Konto usunięte
|
Navien chłopak?opowiadaj nam tutaj o nim i w ogóle
![]() Topciu gratuluję kilograma, a może nawet to będzie dwa ![]() A ja pomimo, że dietę trzymam jakoś i ćwiczę codziennie to waga nic mniej nie pokazuje, jedynie kilka cm mniej w biodrach i talii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Rozeznanie
|
Ir mi też się waga już od długiego czasu wcale nie zmienia, za to z cm jest różnie i mi to pasuje. tak naprawde cm decydują przecież o tym jak wyglądasz.
Widzę, że coś Wam nie idzie pisanie, gdy mnie nie ma ![]() ![]() ![]() i jak tam święta? ja się obżarłam, ale nie mam nawet wyrzutów, bo i tak u babci by mi nie wyszło ograniczanie się ![]()
![]() |
#3801 |
Wtajemniczenie
|
Ja święta spędziłam w pracy, więc trochę głupio, ale jadę teraz na weekend do rodziny, więc sobie odbiję
![]() moja dieta jest w czarnej dupie, ale już postanowiłam z przyjaciółką, że zapisujemy się na basen i będziemy chodzić. Do tego chcę wrócić do biegania, powoli nastrajam się na ten fakt ![]() a co do faceta... mhm, no mam takiego jednego ![]() ![]() ![]() Teraz muszę zadbać tylko o dietę i będzie rewelacja ![]()
![]() |
![]() |
#3802 |
Konto usunięte
|
I jak dziewczyny Wam idzie?
![]() Ja zaniedbała ostatnio wszytsko. Przez praktycznie 2 tyg chorowałam. Najpierw przeziebienie potem ospa, zero ćwiczeń i brak kontroli nad jedzeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Wtajemniczenie
|
właśnie się zastanawiałam co się dzieje i czemu żadna nie pisze. U mnie cudownie, chudnę cały czas i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu
![]() zaczynają mi się egzaminy więc naszły mnie ogromne stresy, dlatego całe dnie siedzę w książkach, albo ewentualnie jestem w pracy. I to tyle z mojego strasznego życia ![]() Ir, nie zadręczaj się, podczas choroby nie można się ograniczaj z jedzeniem, bo gorzej można na własne zdrowie tylko wpłynąć. Główka do góry ![]()
![]() |
![]() |
#3804 |
Konto usunięte
|
Navien to z Ciebie jest już pewnie chucherko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3805 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18938824]Navien to z Ciebie jest już pewnie chucherko
![]() ![]() daj spokój, ciągle nie mogę wrócić do swojej wagi z listopada, gdzie lekko powyżej 60kg ważyłam tylko! ;D i wyglądałam bosko i cudownie. Teraz mam za dużo krągłości. O jakieś 8kg za dużo!! Więc jeszcze trochę mi zajmie, zanim to zrzucę. Ale mój chłopak i tak jest szalenie zakochany i wszystko we nie mu się podoba. No samobójca z niego jak nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja poczułam wiosne, ta miłość w powietrzu, duzo energii i dostalam "kopniaka" ostatnio co mnie zmobilizował do wszystkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18951170]I tak powinno być, a co!
![]() A ja poczułam wiosne, ta miłość w powietrzu, duzo energii i dostalam "kopniaka" ostatnio co mnie zmobilizował do wszystkiego ![]() bo życie jest bardzo piękne! Każdy ma problemy i zmartwienia, ale najważniejsze, żeby jakoś sobie z nimi radzić, a przecież jesteśmy w stanie pokonać wszelkie przeciwności losu ![]() Miłość, miłość, sialala ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3808 |
Rozeznanie
|
U mnie dużo się dzieje. Już zaczęłam praktyki w szpitalu, które wyłączając sierpień potrwają do końca września. Fajnie, nie? Eh...
Poza tym mam problemy z kręgosłupem. Dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny i prawdopodobnie trafię na stół operacyjny. Choć wciąż mam nadzieję, że tak to się nie skończy. Nie dlatego, że się boję, bo tak się składa, że nasz Uniwersytet ma najnowocześniejszą w Polsce klinikę neurochirurgii w Polsce ![]() Jeśli chodzi o wagę, to ta wciąż stoi w okolicy 65kg... Ale mam też dobre informacje: ja i mój TŻ zamieszkaliśmy razem! ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2010-05-02 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po drugie gratuluję cudownego związku z TŻ'tem! Łaaał, wspólne mieszkanie? Przyznam szczerze, że na chwilę obecną nie mogłabym mieszkać ze swoim facetem. Ale to głównie dlatego, że razem pracujemy na codzień i chyba mielibyśmy już siebie aż za dużo. To chyba ja stanowię tą bardziej zdystansowaną stronę, bo nie lubię przebywać z kimś non stop. Nie jestem jeszcze na to chyba gotowa. Ciekawa jestem czy kiedykolwiek będę gotowa, bo póki co moja zakręcona osobowość przeraża nawet mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Rozeznanie
|
Ja też się sobie dziwię, serio. Ale teraz, kiedy razem mieszkamy jest po prostu bajkowo! Nigdy się sobie nie nudzimy... Aż sama nie wierzę w to co teraz piszę
![]() Tak w ogóle to właśnie piję kakao i zagryzam je jabłuszkiem. Zbliża mi się @, a bardzo staram się nie jeść słodyczy... Szkoda tylko, że nie mogę jeździć na rowerze przez ten kręgosłup.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.