|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
to jest dopiero porażka i prawde mówiąc za 50 zł można kupic cos zdecydowanie lepszego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Ale się cieszę że nie zamówiłam żadnej Majki
![]()
#1953 |
Rozeznanie
|
Ze skanu oferty netto do katalogu 07 nie moge odczytac kodu dla gruboziarnistego peelingu do ciala sunset.
Bardzo prosze o ten kod, jesli któraś z Was ma tą oferte w formie papierowej. ![]() ![]() ![]()
#1954 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Rozeznanie
|
#1956 |
Konto usunięte
|
Dzieki za odpowiedz, a powiedz mi , czy wiesz moze czy ta roza to taka bardzo intensywna i sztuczna, czy raczej delikatna i nawet dosc naturalna? Nie znosze chemicznej rozy, a jak jest jeszcze bardzo intensywna i dlugo sie utrzymujaca... o matko chora bede caly dzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1958 |
Przyczajenie
|
mgiełkę 'róża i brzoskwinia' zamówiłam dla siebie. Dla mnie jest fajna, lepsza mogłaby być ale nie narzekam, podoba mi się. Ja tam brzoskwinię wyczuwam i to całkiem mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tak zapach rozy bardzo lubie. A umialabys mi albo ktos inny , jeszcze doradzic w sprawie mojego wczensiejszego pytania? pytalam o pomadke. Pierwszy moj post na poprzedniej stronie. Obawiam sie ze pomadka w wersji perlowej( shimmer) moze byc zbyt kryjaca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odnosnie zwrotow juz wielokrotnie bylo pisane jak je sie robi. Czy to zwroty majki czy innych kosmetykow. Poza tym dokladna informacja jest tez podana w strefie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że z powodu prac technicznych prowadzonych w procesie wdrażania nowej strony internetowej oferta specjalna na katalog 7/2010 będzie bez zdjęć- tylko opis. Nadal będzie Pani mogła zamówić produkty z tego miejsca- nie będzie tylko zdjęć. Dodatkowo będzie tak samo opisana: nazwa, numer i cena w Aktualnościach Marketingowych.
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
pisałyście o tym wiele razy ale chche sie upewnic na 100 % więc prosze tylko o odpowiedz tak lub nie
![]() zamawiam z 6 : - zestaw tonik + krem z ulotki za 26,9 - antycellulit z ulotki za 25 zl mam na nie 40% opustu - dodatkowo moge zamowic zestaw krem pod oczy + żel do twarzy za 5,9 i jedno drugiego nie wyklucza.
#1963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
![]() kurcze takie niepochlebne głosy o tym musie tajskim, a ja chcialam go zamowic w 8 i teraz juz sama nie wiem...ale chyba sie nie skusze i pewnie zostane znowu przy masle z morza i kremie z oliwka...
#1965 |
Raczkowanie
|
witam was dziewczyny mam takie pytanie do was. Kojarzycie może takie plastikowe opakowania (pojemniki) na próbki pomadek i zapachów. Wiem że kiedyś coś takiego było nawet chyba w zestawia dla konsultantki to w TPSie. Nie wiecie czy teraz można coś takiego kupić??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Zakorzenienie
|
nie ma juz tego w ofercie...
#1967 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
Ja wczesniej kupilam maslo i krem z oliwka jak byly w promacji 2 za 34.90. Maslo super
![]() ![]() ![]() Tajskiego specjalu do ciala nie probowalam, ale maseczke tak. Poszla do zwrotu. Jest bardzo plynna. Zdecydowanie lepsza jest ta z mineralami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Raczkowanie
|
W kat 07 żeby dostać Zebrę, trzeba wydać 99 zł na kolorówkę z podanych stron. Czy ten warunek musi być spełniony w jednym zamówieniu, czy mogę np. w pierwszym terminie zamówić za 50 zł i w drugim terminie za 50 zł i też się załapię? Z tego co czytam w HT, to chyba mogę to rozłożyć na kilka zamówień. Chcę się tylko upewnić: czy dobrze rozumuję tę ofertę?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
@a_nnuszka
Mozesz rozlozyc na kilka zamowien. W momencie skladania zamowienia z katalogu 8 zweryfikuja Ci przysluguje Ci torba czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Raczkowanie
|
czyli jak będę miała majkę to wymiany dzwonię do siedziby prosząc o kuriera i wymianę towaru i pakuję ją w tekturowe pudełko zakupione na poczcie i to wszystko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zadomowienie
|
Ja również mam pytanko związane z programem motywacyjnym na torbę Zebrę. Wiem, że trzeba uzbierać zamówionko na kwotę 99 zł z kolorówki, ale czy ten zestaw "kolekcja bestsellerów" ze str 6 za 14,90 z oferty wiązanej też będzie się wliczać do tej kolorówki
![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-05-02 o 19:11 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
z tego co gdzies wyczytalam to nie ( nie pamietam teraz gdzie, a nie mam przy sobie literatury)
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
Testowałyście już ten nowy płyn do higieny intymnej kwiat wiśni? Jak go oceniacie? Niby w katalogu jest napisane ze formuła gęsta, czyli mam wnioskować, że wcale nie jest podobny do tego ostatniego płynu który był totalnym rzadziochem?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Zadomowienie
|
Myszka0706 i crescent dziękuję za odpowiedzi
![]() Jestem wobec tego faktu niepocieszona ![]() ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1980 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko:
jaki % upustu będą miały te produkty w kat.07?mam swoje domyślenia, ale chciałabym Was dla pewności spytać..... Oto one: złoty krem do rąk anew, s.113 zestaw bestsellerów, s. 5 mydło w płynie (2szt.) za 15,90, s. 145 torebka anette, s.26 które beda mialy wypracowany a ktore konkretny np. 10 czy 20% PS. jakby ktos mial torebke anette to prosze o recenzje, jakby mial ktos fotki to byloby bosko ![]()
And You see I cannot be forsaken... ![]() Klikaj codziennie: http://www.polskieserce.pl/ http://www.pustamiska.pl/ http://www.pajacyk.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ Edytowane przez Smynio Czas edycji: 2010-05-02 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.