|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18937072]zapisz sobie i przypomnij mu
![]() co za ludzie, aż sie nóż w kieszeni otwiera. 3-m-ce mają na zwrot. czasami tak bywa, kobiety mają gorszy dzień. nie ma sie co przejmowac ![]() co do podsumowań, mi wyszło na +jakieś 3,5tys [/QUOTE]Boże toż to skandal!Ja moich ciężko uściubionych oszczędności mam w sumie 2500 zł ale ja biedna jestem muszę iść do pracy bo nic lepszego ze mnie nie będzie
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
no to gratuluje . tyle kasy to wzyciu w miesiac nie odlozylam. ja musze dopiero zrobic podsumowanie. napewno wiem ze na jedzenie za duzo poszlo ale puki co lodowka pelna.
dzis mialam kupic jeszcze jakis ciuch na jutrzejsza impreze ale obeszlo sie bez i stwierdzilam ze ide w czym mam i tyle nie bede kupowac specjalnie szafy ciuchow . |
|
|
|
#4683 |
|
Rozeznanie
|
podsumowanie kwietnia:
wydatki:1058zł przychody: 1068 do tego czekam na oddanie pozyczki 113zł ktore ida z reszta na maszyne mieszkanie 366zł odzież i obuwie 182zł miało być mniej spozywka 128zł ![]() bilety 51zł kosmetyki i chemia 81zł pozostałe 200zł mimo że zadłużyłam się w oszczędnościach to i tak cieszy mnie to że coraz mniej wydaje w porownaniu z marcem czy lutym ktory mial mniej dni..np. oby bylo lepiej
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie podliczylam kwiecien i jestem zalamana ile poszlo na jedzenie i ciuchy
|
|
|
|
#4685 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa
![]() Chętnie się dołączę ![]() na razie od stycznia tego roku uzbierałam 1319zł ![]() staram się ograniczać wydatki do minimum, ale wiadomo czasami nie wychodzi
|
|
|
|
#4686 |
|
after hours
|
witaj Sieerra
![]() a na co zbierasz? |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodziłam się jechać z koleżankami w środę na zakupowe szaleństwo do Warszawy...
a miałam oszczędzać
|
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
|
czas na moje podsumowanie
![]() nie będzie dokładne tak jak zawsze bo jakoś w połowie miesiąca zmieniłam swoje exelowe tabelki na kontomierz i z perspektywy czasu nie wiem czy to był aż taki dobry pomysł no ale do rzeczy w sumie do dyspozycji były prawie dwie wypłaty czyli powiedzmy 4400,- stancja 300,- telefon 200,- ![]() ale to dlatego że byłam we francji i tam tak nabiłam ciuchy /spodnie i staniki/ 200,- kosmetyki 200,- ale w tym był coroczny zakup perfum ![]() spożywka 300,- paliwo 150,- na jakieś drobiazgi kupione przy okazji poszło 100,- a na konto oszczędnościowe poszło 2500,- ![]() i jeszcze mam na koncie jakieś 500,- które pójdzie na prezent dla maluszka mojej siostry - będę chrzestną w maju będzie już 2000,- do dyspozycji a i tak mam zamiar odłożyć min. 800,- |
|
|
|
#4689 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuje wszystkim za życzenia
wczoraj mieliśmy grilla rodzinnego, dzis beda tescie - bedzie torcik i placuszki, a jutro siostry z mężami każdego inaczej pasowało, nie dało sie zgrać ![]() wczoraj jeszcze: + 50 zł od mamy na imieniny - 4 serki wiejski 3,20 - sok warzywny 2,45 - art do placków i torta + Spód do torta 30 zł - lody 7,99 - filet z kurczaka 8,00 - pieczarki 4,20 Jako tako nie zrobie podsumowania sumiennego,bo dokładnie nie zapisywała mwszystkiego.. ale + 1000 zł na konto oszczędnosciowe na ciuchy wydałam ok 300 zł - ale mialam urodziny i kase z tekj okazji na to przeznaczylam, po odchudzaniu przydały sie nowe ciuchy w garderobie ![]() naj edzenie poszło ok 700 zł póki co zostało mi jeszcze troche kasy do wypłaty i wpadnie troche PLN z aukcji allegro - bo wlasnie trwaja i jest sporo ofetrt
|
|
|
#4690 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho.....???
![]() + 50 zł od teściów na imieniny i czekolada orzechowa
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie torebka się sprzedaje na All, już jest ponad 100 zł więc zacieszam ( to ta która najpierw się sprzedała, ale potem babka zrezygnowała
Poza tym wystawiłam parę firmowych ciuszków córy, które są na nią już za małe to też może coś opchnę ![]() Foltynka kochana gratulacje, Ty to masz szczęście
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś się nie mogę zebrać żeby na all coś powystawiać. Ale w końcu muszę, bo ciuchów dużo których na pewno nie założę. Ostatnio oddałam 2 duże torby na PCK, teraz postanowiłam resztą wysprzedać.
a dziś nic. jak pewnie u większości. teraz czeka mnie koszmarny miesiąc wydatków, 2 razy za mieszkanie muszę zapłacić, bo w połowie się przeprowadzam. liczę, że nie będzie kaucji . ehh. a wypłaty też będzie mało. Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2010-05-01 o 22:13 |
|
|
|
#4694 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
jeśli pozwolicie to również chciałabym się dołączyć do wspólnego wielkiego oszczędzania w zasadzie można uznać że dopiero zaczynam bo jestem osobą która nie umie się zdyscyplinować i czasem brak mi silnej woli a wtedy wydaję na różne dziwne głupotki, które niekoniecznie są przydatne... z kwietnia zostało mi ok. 180zł zapasu ale na razie tego nie liczę bo planuję jakieś małe zakupki ciuszkowe![]() zobaczymy co z tego oszczędzania wyjdzie, ale mam nadzieję, że dzięki Wam uda mi się zdyscyplinować... trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tylko taxi 10e ale na drinki za to nie wydalam wiec spoko . musze na wakacje trzymac .
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio nie mam czasu napisać, bo ciągle siedzę w pracy, dzisiaj byłam 13 godzin i normalnie padam...
Od Tż dostałam na urodziny piękny portfel a do tego dał mi 300 euro do wydania na ciuchy, bo ma dość słuchania, że nie mam co na siebie włożyć kochany jest Jutro podliczę zakupy, bo teraz mi się nie chce, spadam spać, muszę jutro tort zrobić i jakieś ciacho, bo będą goście |
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj nic
tż mi choruje a tak poza tym to ta majówka, nazbyt deszczowa jak na razie
|
|
|
|
#4698 |
|
after hours
|
jak ja marudzę TŻ, że za mało oszczędzam, to się od razu pyta, co mi kupić
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Ayo22 troskliwego masz Tż
![]() dokupiłam parę herbat do prezentu 7,05e 4 bułki 1,80e herbata zielona 1,90e łazanki 3 paczki 7,75e chipsy 0,99e majeranek 1,20e pasztet 2,70e ser żółty 5,51e jogurt pieczone jabłko 0,70e 2 pizze 4,70e ogórek 0,79e sałata, napój 2,14e zrzutka na granie na boisku 2,00e później będą jeszcze jakieś piwka, bo mam dzisiaj gości |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Po kościele byłam z rodzicami w Tesco - oni płacili
więc nic
|
|
#4701 |
|
Wtajemniczenie
|
O ja też bym chciała pójść z rodzicami do sklepu i żeby oni tez mi kupili, ale 250 km mi to utrudnia.
Dziś: 4 zł bilety 1,2 gazeta 2.5 czekolada kokosowa(siedzę w robocie przymulona i potrzeba m ienergii! ![]() 3 zł - ketchup 4,5 jakieś ciasto babkowe na jutro. Złapałam doła przez te moje wydawanie. Cieszę się, że w tym miesiącu będzie u mnie krucho z kasą, bo zawsze jak mam mniej to o dziwo udaje mi się nie wydawać. Natomiast jak mam sporo w portfelu to niczego sobie nie mogę odmówić. Jeżeli chodzi o podsumowanie kwietnia to jakieś 1500 zł poszło(w tym znowu na ciuchy i buty!) W tym miesiącu będę mieć jedynie z 1200 z czego muszę opłacić stancję, neta, kupić bilety. oj będzie ciężko. Ale dam radę. Może w końcu zachce mi się znaleźc 2 robotę żeby sobie dorobić. |
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki, żeby się udało
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Baby kochane, ale jaja
W każdym razie przyszłam się pochwalić
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
super torebka kasienka
ja dzis jeszcze nic ale musze sie wybrac po jakies soki i jogurty |
|
|
|
#4707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka moje gratulacje
moje aukcje sie też już zakończyły: spódniczka H&M 36,90 zł ![]() pierścionek złoty 89 zł ![]() mega paka ciuchów 217 zł jestem mega zadowolona
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile tam było szt.?
|
|
|
#4709 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- A ja nic nie wydaję, żyję na koszt rodziców na razie, bo jestem jeszcze w domu, jeszcze tydzień
|
|||
|
|
|
#4710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coffee a mi ni pogratulujesz...?
teraz jedynie czekać na przelewy i szykować paczki ![]() a jak przelewy dojda to na 26 maja zrobie sobie wyjazd do tego wielkiego lumpa ![]() nikki999 w pace było ponad 50 szt,ale byla tez nowa bielizna z metkami opyliłam,bo kupilam na allegro mialo byc na 36/38 a stringi na metkach 32/34 ale kosztowały grosze wiec nie odsyłałam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

[/QUOTE]
toż to skandal!
ale ja biedna jestem
muszę iść do pracy bo nic lepszego ze mnie nie będzie 

ale kosztowały grosze wiec nie odsyłałam