|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Teraz poczuli,że są sami na świecie,jakby przestał istnieć przestwór oceanu i ludzie naokoło.
|
#3452 |
|
Rozeznanie
|
Czas wszystko zmienia? Nie to nie prawda tak tylko mówią.Gdy nic się nie robi,wszystko zostaje dokładnie takie samo jak było wcześniej.
I gdy wiem że patrzysz kątem oka cieszę się nawet nie wiesz jak bardzo. |
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
<3
lucyferowa - kocie, wymiatasz! ![]() handlarz złudzeń czai się, by znów oszukać Cię Twoje marzenia rozpuszczają się codziennie, były i nie ma - niezauważalnie ze spuszczoną głową zastanawiam się jak przeżyję na tej obcej planecie. przeniosłam się na nią dla osoby, którą kocham, a ta mnie opuściła. nie ma dla mnie już miejsca w niebie, jestem upadłym aniołem
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-05-02 o 21:25 |
|
|
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
NicNieMusisz. _mandarynka - kochane ;*
_mandarynka - aa stoo laat! i jeszcze więcej!. i nawet nie waż się znikać z wizazu w następne urodziny też chce Cię TU widzieć ;*i duuuuuuuuuuuuuużo miłości ^^. ![]() papergirl - dawno Cię nie chwaliłam! cuuuudowna jak zawsze *** pier. dolę stracone szanse. Co pozostaje kłopotom? środkowy palec! Kilku chce tu zapomnieć, inni wolą pamiętać. Podejdź tu, jeden buch! Trzymaj to, złap do płuc! Czujesz luz, chwila.. Wróćmy do mnie, opowiem ci historię..
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-05-02 o 21:29 |
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
z innej bajki - Ty jesteś genialna dziewczyno
Korek na mieście, gdy już jesteś spóźniona. I zakaz palenia podczas twojej przerwy na papierosa. To jak dziesięć tysięcy łyżeczek gdy potrzebujesz tylko noża! a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką Dla niej wszystkie dni były jednakowe. myślisz, że można krzyczeć na migi? - a ty kto? - dobra wróżka. - z siekierą?! - a widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach. szczęściem. ? co można ku.wa nazwać szczęściem. ?! białe chmurki. ? watę cukrową. ? wesołe miasteczko. ? czy po prostu Twój szczery, słodki uśmiech. ? i znów mam ochotę p.i.e.r.d.o.l.n.ą.ć uczuciami o ścianę nawet nie wiesz jak cholernie za Tobą tęsknię... siedziała sama ciepłym wieczorem pod jego ulubionym drzewem.wiatr grał cichutko piosenkę o tęsknocie. deszcz uderzał w jej twarz.cieszyła się bo nie widać było jej łez.słychać tylko cichutkie łkanie.gdzieniegdzie błyskawica i głośny grzmot.pomiędzy burzą jej szept; wróć, wróć...proszę wróć.
|
#3456 |
|
Przyczajenie
|
To, że kupiłeś mi ciastko nie znaczy,
że nie będę wolała cukierka od kolegi A kolega czegoś nie zapomniał? (...) ~> No buzi na do widzenia(...) - Ejjjjjjj, miało być tylko buzi Pożądam Cię jak nic innego na świecie... Nawet bardziej niż najnowszy tusz w drogerii . ;d niesforna księżniczka dumnie idąca przez świat. Pyskata. Bezczelna. Mająca dużo wad. Leżę w łóżku i rozmawiam z sufitem . dlaczego ? , wydaje mi się że rozumie więcej niż podłoga w progu stoi parasolka i moje zniszczone trampki... zawsze stały tam jeszcze Twoje buty. cześć kocham Cię . Pamiętasz ? zgaś moje oczy. |
|
|
|
#3457 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Jestem tu nowa mam nadzieję że nie zanudzę ) _________________________ _________________________ _________ Pozwolił jej zasmakować życia jakiego bez niego nigdy by nie doznała. Dał jej radość, wolność, szacunek,bezpieczeństwo,m ądrość i przede wszystkim miłość. Dał jej poczucie dojrzałości, którego pragnęła. Otworzył przed nią swe serce. W pierwszym okresie naszej znajomości nie wiedziałam zbyt wiele o jego przeszłości, nie byłam też na tyle mądra, by zrozumieć wszystko, co w nim zauważyłam.
Z czułością wspominam niezwykłe, cenne godziny, chwile bycia razem, sam na sam. szczęście nadzwyczajne Moje marzenia nie sięgają dalej niż do spotkania kogoś, nie wiem kogo, ale kogoś takiego żeby po tym spotkaniu wszystko się odmieniło. Niedobry jest brak miłości i niedobry jest jej nadmiar. Ale wciąż mam szanse nauczyć się jak to zrobić, żeby tego uczucia było w sam raz. Aby go było tyle byś czuł się wolny, i aż tyle żebyś chciał być ze mną. Tyle żebyśmy oboje wiedzieli, że po za nami jest jeszcze mnóstwo innych rzeczy godnych uwagi, i aż tyle, żebyśmy pojęli, że te inne rzeczy będą piękniejsze gdy będziemy je razem poznawać. Kocham i nadal się tego uczę. Bo nauczyłam się kierować sercem. To nie stało się z miłości. Kocha się coś, co się zna, a ja nie mam o tobie żadnego pojęcia, jesteś dla mnie czymś obcym i przypadkowym. Nie umiem cię kochać i nawet nie wiem, czy będę umiała. Nauczyłeś mnie dotrzymywać słowa. A nigdy nie wydawało mi się to ważne ani trudne. A przecież jest trudne.
|
#3458 |
|
Wtajemniczenie
|
napiszę do ciebie list długi
na niebieskiej jak niebo papeterii opowiem ci co się zdarzyło i o tym co mi się wczoraj śniło napiszę list długi na czerwonej jak maki papeterii zapytam jak ci się wiedzie i będę życzyła byś zdrowa była napiszę list bardzo długi na żółtej słonecznej papeterii opowiem ci o mych marzeniach tych realnych i tych nierealnych też napiszę list długi zaadresuje go i wyślę krótką dostanę odpowiedź bo któż ma czas długie pisać listy tylko ja niepoprawna romantyczka która nie może spać nocą
|
#3459 |
|
Raczkowanie
|
latin - miło
Ja ekstraduję cellulit z powietrza. Mój organizm jest w stanie wyłapać z powietrza niezbędne cellulitowi do życia tłuszcze i zamienić je w tłustą okładzinę. Jeżeli sądzisz, że wytarzany w błocie wyglądasz jak mała ciemna chmurka, mylisz się. Wyglądasz tak jak ty, tylko brudniejszy. dziwnie kiedy na nikim Ci nie zależy. nie czekasz na żadną wiadomość. nie myślisz o nikim. nie czujesz strachu, ze ktoś zniknie. dziwnie. bezpiecznie. pusto. nie jestem jednak pewna czy to mi się podoba.. - Jaka fajna z Ciebie s#czka! - A Ty co doberman, że s#ki szukasz? - No pewnie! Rasowy! - Śnij dalej ratlerku.
|
#3460 |
|
Raczkowanie
|
.......................... ▓▓▓♦▓▓▓.
`odwieczna choroba, która siedzi w nas. `potrafiłam Ci zaufać tak w ciemno, bez niczego. `czasem to co nie wypowiedziane, staje się oczywiste bez tłumaczenia. `na ławce oskarżonych miłość, choć niewinna. `z moich sukcesów, Ty będziesz moim mistrzostwem.
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
merci
_ a co gdybym rozpruła niebo, połknęła wszystkie gwiazdy? co do cholery bys zrobił? szsz. wyszeptaj mnie, proszę cię. ale ty wiesz, że to nie boli mnie. ale ty wiesz, że... i gdybym mógł zawrzeć pewien układ z Bogiem... postaw mnie na palce, wyciągnij mi ręce, sięgnij mną po szczeście. czasami czuje sie tak samotnie w twoim sercu, ze aż strach. pech- peszysz mnie. naucz się mapy mojego ciała. odkryj nieznane nikomu rejony. moje miejsce- zjedzono mi niebo, przelano powietrzę do klepsydr. pozwalasz wycieknąc mi przez palce. przecieknąć miedzy myślami i wyschnąć. żongluję powietrzem, w usta łapię swoje błahostki. on był: nieznajomy, obcy, tajemniczy, ukochany. on nie był: mój. trzy dni bez snu żyłem rzeczywistoscią i szczerze powiedziawszy... przeżyłem. widać da sie zyć bez snów. zabierz mnie w podróż dookoła słońca, ponad gwiazdy. przejedźmy się drogą mleczna, zanurzmy dłonie w ciepłej wodzie niemożliwego. aaajajaj, ciągniesz! za mysli, za włosy.
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
. Mam sto pomysłów na wnętrze mojego umysłu. .
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
daciaaaaaa- wróciłaś
beautiful_lie- no moja Droga, muszę Cię skonsumować mandarynka- sto lat, sto lat ! Powiedziałeś, że nie wierzysz w uczucia. Później zawiązałeś mi szalik, żebym się nie przeziębiła.
Tylko tęskniąca kobieta zrozumie drugą tęskniącą kobietę. Jej pobudki o 3 nad ranem, jej dwa kubki z zaparzoną herbatą i milion pocałunków na Twoim zdjęciu. Stłukłam lusterko. To dobry znak. Miała być nieszczęśliwa całe życie, a tu tylko siedem lat. Wieczorem założymy niebieskie koszule, na nich tak fajnie wygląda krew. ![]() całe życie słodkie jak kisiel. musieliśmy się kochać już od dawna, jeszcze się nie znając i zanim się jeszcze spotkaliśmy. szczęście przylazło samo, wepchnęło się przez drzwi, siadło i tak siedzi ![]()
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
mieć ręce pełne poranków i ciało oplecione pachnącą pianą. z krzykiem zawieszona w Twoich oczach biłam Cię słowami za te wszystkie samotne myśli. w bezdechu umieram, spleciona z niedorzeczności. zadzwoń i powiedz coś w stylu: dzięki za te wspólne chwile albo fajnie mi z Tobą było. tylko tyle. dmucham w pustą butelkę: i need you, baby to warm a lonely night.
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
![]() _________________ - cześć..
- po h*j Ci moje cześć? bo mi Twoje po nic.
|
|
#3466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zastanawia mnie fakt, że tak łatwo z nas zrezygnowałeś , szkoda. słucham rock'a , potrafi odseparować cię od moich myśli midnight? ![]() whou ![]() cama ![]() caroline060 ![]() _________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
Uodparniam się to dobry znak.
Zaczynam żyć zaczynam grać! Słyszysz ten krzyk? To wołanie o pomoc ! Nawet jeśli nie słyszysz ze wołam to przyjdź do mnie <3 Wnet pojawił się on, książę z bajki ... I mama obudziła mnie na śniadanie !
|
#3468 |
|
Rozeznanie
|
RóbCoChcesz - dziękuję, ale to Ty jak zawsze rozkładasz mnie na łopatki
Miło by było gdybyś pojawiała się częściej ![]() _______ 1. Nie każda mrówka wrzucona do wiadra pełnego wody nauczy się pływać. Ja przebywając z Tobą nie nauczyłam się kochać. 2. Gdybym miała ująć to poetycko powiedziałabym, że spadając w przepaść wyrosły mi skrzydła umożliwiając mi nie tylko powrót na szczyt, ale i poszybowanie jeszcze wyżej w dowolnie wybranym kierunku. Mówiąc prosto poznałam Ciebie... 3. Znasz to uczucie, kiedy leżysz na plaży, z nieba leje się żar, a Ty chcesz skąpać się w zimnej wodzie, ale nie masz siły wstać? Cóż, ze mną jest tak samo. Bez mojej wody słońce sparzy mnie na węgiel. Niestety w tej chwili w basenie kąpie się ktoś inny... 4. Otoka miłości, która mnie chroniła ulotniła się wraz z jego odejściem. Jestem narażona na każdą infekcję i zatrucie. Stwierdzenie, że Twoja nieobecność mnie zabija nie będzie chyba przesadyzmem... 5. Ach, gdzie te czasy, gdy paczka chusteczek w mojej kieszeni oznaczała, że mam katar... |
|
|
|
#3469 |
|
Zadomowienie
|
'I go out seven nights a week. It feels so good to finally be free.. And I party like I never did before. Oh, what in the world was I waiting for?' 'Wychodzę siedem nocy w tygodniu. Tak dobrze czuć się znowu wolną.. I bawię się tak, jak nigdy tego nie robiłam. Oh, na co w świecie czekałam?'
|
|
#3470 |
|
Wtajemniczenie
|
martekbezmajtek-
![]() co za sens w patrzeniu, jak patrzysz ? nawet kanapki z nutellą, nie smakują tak samo po Twoim odejściu. Chyba zgłoszę się po pomoc do Boba Budowniczego. W końcu on zawsze daje radę. nienawidzę siebie za to , że zawsze jest na wszystko za późno . za to , że nie powiedziałam Ci tylu ważnych słów i być może nigdy się o nich nie dowiesz . czekam , przecież obiecał . łatwo przyszło , łatwo poszło. moje serce obudziło się pod wpływem Twojego uśmiechu. i tu nawet nie chodzi o to czy się gniewam . nie gniewam się . ja tylko czuję się jak oszukane dziecko , któremu obiecali lizaka , a potem mu go pokazali i powiedzieli, że nigdy go nie dostanie. przecież wiesz, że nie przyznam się , jak bardzo za Tobą tęsknię. szósty kieliszek z dedykacją dla Ciebie .
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Zacznij myślec. Bo ktoś zrobi to za Ciebie.
Nie podejmuj desperackich krokow, to dla debili Nie próbuj! Rób albo nie rób. Prób nie ma. - Chwila. Czegoś nie rozumiem, jestem dla Ciebie niemiła, nie latam za Tobą jak inne i udowadniam Ci głupotę przy każdej bliskiej okazji. Czemu się na mnie jeszcze nie obraziłeś? -bo nie umiem sie na Ciebie gniewac. wyniszczające ataki serca, co dwie minuty. Być trzeźwym mieć pamięć i ogólne szanowanie Niiee byliśmy długo razem ze sobą chociaż wessał mnie ten związek .
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - dziękuję, ale to ja Cię uwielbiam
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
.. miłość się spóźnia. Albo zbyt wcześnie dziś wstałam. Nie chcę poznać słów, które masz na myśli, wolę poznać myśli, których nie wyrazisz w słowach. .. a ona wciąż wierzy, że wrócisz, podasz jej rękę i napełnisz ją całą miłością, nawet te puste kieszenie i worek po śmieciach; naiwna. Ktoś momentalnie pozbawił ją sensu istnienia. A my, kochanie, chodźmy na spacer. Nieszczęśliwi wyróżniają się z tłumów. Zauważyłam to, gdy w kinie siedziałam w pustym rzędzie, gdy pobrudziłam ściany, a potem starłam z nich kolor, gdy wsiadłam do autobusu zupełnie nie tego. Nieszczęśliwi mają pecha. Garść prawdziwych słów, by usłyszeć jedno 'zapomnij' . Dzięki za wyróżnienia, wszystkie, wszystkie. to Wszystko.
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Myk ! i Cie nie ma.
czasami mam ochotę zamknąć się w jakimś pudełku, nadać jako paczkę poleconą do jakiegoś miejsca bez problemów. serce nie sługa, rozum nie władca. patrzenie mi w oczy, trzymanie za rękę już dawno wyszło z Twojej mody. Bezkonkurencyjny włamywacz do mojego serca. Wyrok już zapadł. Odsiadujesz go z dala ode mnie!
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
Jej. Nareszcie się tu zarejestrowałam ; ). muszę się przyznać, że już od dawna was okradam z tych cudnych opisów. Strasznie mi się podobają. Ja dopiero zaczynam , więc proszę o wyrozumiałość, jeśli niektóre opisy się powtórzą to przepraszam.
![]() Mogę dzwonić do Ciebie tylko po to, by słuchać Twojej ciszy. Jak mam patrzeć w przyszłość, skoro Ty miałeś być moim jutrem? i moje własne, wymyślone przeze mnie ; Tylko jeden uśmiech, spojrzenie lub słowo, a nagle zrobi się kolorowo. ;* O każdej porze dnia, przeglądać własne Ja. Czekając aż cokolwiek napiszesz, ustwiając specjane opisy. Każdego dnia taka sama, tak samo zakochana. Czekać, aż mnie zauważysz, aż spojrzysz prosto w oczy. Kiedy wreszcie powiesz, że kochasz i że tylko moje oczy widzisz. Trudno mi z tym, że mnie nie kochasz. Kiedy wyślesz mi piosenkę na dziś? |
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
RozowaSkeyterka miło mi
![]() dresowa, mrs de, Toogether93 okradam ***
Nigdy nie pomyślałam że znajdę kogoś Chłopcze, kocham Cię nieprzerwanie |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszała szept książek przez otwarte na wpół drzwi.
Obiecywały jej tysiące nowych opowieści. tysiące drzwi do światów, których nigdy nie znała. Sprawiasz, że nawet w centrum miasta na tylnym siedzeniu samochodu czuję zapach świeżej trawy. Wyjść i krzyczeć, że Cię kocham, że jesteś ze mną, bo to piękne, w pewnym sensie dzikie i nierozważne. Patrzę na Ciebie i… jestem w domu. Proszę, nie chcę, żeby to się skończyło. Nie chcę zapomnieć.
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
`zwyczajnie dziwne. dziwnie normalne. powiek drganie. niewyspanie. `po melodycznej linie stąpa ktobądź, bezgłowy jeździec, bez twarzy, wzruszenie się nie zdarzy. jak kłoda leżę i nie wierzę. odkażone dźwięki. `wody jęzor niesie kubkami zasysa ciało ledwie przez okno nie wypadam oblizuje framugi on zamaszyście zamaszyście soczyście turkusowo. głowo moja cóż tak szumisz. rozmawiają ze mną ostatni raz zdjęcia pokazują a na nich za życia ja. nie chora jeszcze z zalążkiem tworu nowego. dni ostatnie. odeszłam w szarości. ruszyć dalej chcę stanęło. szkoda, że ona martwa już nie zamruga nie dopowie nie do... klasa. brązy jasne brązy. uciekam w drzwi szczelinę. w deszcz śmieją się przyjaźnie. szyderczo. idę moknę cała i pod okiem. śpiewam w kałużę. szlocham. kocham. budzę się. wolna. entuzjazm niepodzielony słodko słony acz ujarzmiony. może coś , komuś , gdzieś . <3
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
nie budź mnie nigdy więcej, jeśli nie wiesz po co to robisz
stara nienawiść nie rdzewieje a Tobie co się śni? a ja właśnie lubię to, że masz takie zwyczajne wady zamiast mówić godzinami wolę po prostu patrzeć w te niebieskie oczy szkoda czasu na niejasne sytuacje pokazałeś swoją słabość nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. a wiesz dlaczego tak się dzieje? bo ludzie nie wierzą w skarby mam Cię. w sercu. wiesz?
|
#3480 |
|
Zadomowienie
|
Witam po prawie nie zauważonej nieobecności.
![]() Jaram się byciem niekochaną. Jestem pełna energii. Teraz mogę skopać ci tyłek. Serce mi wali. Nie słyszę własnych myśli. Nie złamię Ci serca od razu. Wolę rozkoszować się tym jak tanim winem. STO LAT! Już jestem dziewczynki. Miło, że chociaż Wy pamiętacie. <3 <3 dziękuję ! ![]() ![]() !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

mam nadzieję że nie zanudzę
) 

.