|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Everyday Minerals - wspólne zakupy
otwieram i zarazem zamykam zamówienie
ROZBIÓRKA Utopia Blooms 2 cały dla ksiezniczkaa87 ![]() i przypominam ROZBIÓRKA Utopia Blooms wolne: Beach Towel, Bubble Tea, Chamomile, Heart 2 Shop Lip Lock Marvel Denim Universe Pressed Olive Romance Novel Southern Bell EDM 71 gratis dodaję odsypki rzeczy, które są dodawane do zamówień wolne 11 rzeczy/ jeśli będzie podkład, lhk, flat,dome blush to proszę o dobranie cienia lub małego pędzelka
|
#3752 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Załącznik 3068664 zoatało:************************* ************************* *********** EDM próbkowe - Utopia Blooms I - zamawiam (jeżeli sie nikt na te dwa nie znajdą ... to je rozparceluje )
dodatkowo ok 3,5$ wolne ************************* ************************* ************ EDM próbkowe - Utopia Blooms II
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-05-02 o 01:12 |
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
Adu,
Luminizing Sunlight - na pół z Callitus $4,4*3,85 = 16,94/2 --> 8,47
|
#3755 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Przypomniam że...
Mam próbkowe 2 a w nim... ROZBIÓRKA Utopia Blooms (aljaka pozwoliłam sobie zmałpować ![]() 1$-3,8zł (z przesyłką) koszt jednej rzeczy to 1,1$ (pędzelek 1,5$) 25 cieni i pędzelek ja biorę cienie zaznaczone na niebieski kolor - znaczek Sugamamy - znaczek dottoressy - alioke - Julianka_7007Beach Towel, Bird Bath, Bubble Tea, Chamomile, ![]() Cherry Fizz ![]() Diary ![]() Heart 2 Shop Hot Chocolate ![]() Jane Eyre ![]() Juniper ![]() Laptop Leaps & Bounds ![]() Lip Lock ![]() Marvel Denim Universe Mystic Night ![]() Net Surfing On the Phone ![]() Oasis Pressed Olive Rare Silk Romance Novel Shopping Spree Southern Bell ![]() Weeping Willow Wine Tasting Eye kabuki junior ![]() Jeszcze tylko 3 cienie! Oraz wolne 10$ na inne rzeczy próbkowe, collection
|
#3757 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Rozbiórka Utopia Blooms:
Zostało: Beach Towel Bird Bath Bubble Tea x 2 Cherry Fizz Diary Heart 2 Shop Laptop x 2 Mystic Night x 2 Pressed Olive x 2 Shopping Spree Poza tym - wolne około 11$ na pomadki, sample... Zapraszam !
|
#3758 |
|
Przyczajenie
|
Witam Cię Insane, jeśli można to ja chętnie wezmę cień :
Bubble Tea, Heart 2 Shop, Diary |
|
|
|
#3759 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Zostało tylko kilka cieni do rozbiórki! Wolne: Beach Towel Bird Bath Bubble Tea Cherry Fizz Laptop x 2 Mystic Night x 2 Pressed Olive x 2 Shopping Spree ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Otwieram też EDM pełnowymiarowe ze zniżką 45% nr 2 ![]() Szacowany kurs dolara: 3zł Koszty wysyłki: około 1,15$ za jedną rzecz Przesyłka w Polsce: 6zł Limit zamówienia: około 50$ Do dużego pełnowymiarowego opakowania różu, pudru, podkładu, dużego pędzla - proszę o dobranie mniejszej rzeczy, np. małego pędzelka, cienia (ewentualnie - jeśli nie chcesz dobierać niczego mniejszego, może znajdzie się ktoś, kto chce tylko mniejszą rzecz, do "kompletu" z Tobą? - warto o to zapytać na wątku z pytaniami dot. zamówień Ja - 2 miejsca Wolne - 10 miejsc
|
|
#3760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
idę dopisać W EDM24 Wolne 7 miejsc |
||
|
|
|
#3761 |
|
Zadomowienie
|
Insane
![]() Angled Brow & Liner Brush 3,3$ |
|
|
|
#3762 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Wolne 9 miejsc
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
All Spice Cardamom Late checkout Nutmeg proszę o wspólną wysyłkę z Utopią
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2010-05-02 o 12:48 |
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Utopia Blooms II
Aljako biorę jeszcze oasisa ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-05-02 o 15:38 |
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Rozeznanie
|
WI jeśli te 2 miejsca są wolne to poproszę o podkład Light Medium intensive oraz o Luminizing Sunlight Powder
![]() i odbiór osobisty przy kawie (ja stawiam
|
#3767 |
|
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat do pierwszego by sie zmieściło...
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2010-05-02 o 21:22 |
|
|
|
|
#3769 | |
|
|
Cytat:
dopisuję do UB I |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Super, bardzo się cieszę
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#3771 |
|
|
no pewnie
dane w arkuszu |
|
|
|
#3772 |
|
Przyczajenie
|
Insane, jak zostało jeszcze miejsce to czy mogę :Try Me Base -Medium -podkad i Medium Brown Brow Corol- sample i nieśmiało jeszcze napiszę Kaolin powder sunlight -sample. Czy to jeszcze można dopisać czy będzie za dużo?
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja płacę 9,63
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
*Insane
Ja poproszę: -1x mystic night z rozbiórki ![]() -dome blush brush -eye kabuki junior Tylko poprosiłabym o wyliczenie kosztów
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-02 o 23:17 |
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3776 |
|
|
EDM XIII -45%
produkty pełnowymiarowe, pędzle termin realizacji: jak znajdą się chętne koszty: dolar: ok 3,0 zł przesyłka z USA - 1,15$ doliczone do każdej rzeczy przesyłka w Polsce: ok 6-10 zł zamówienie otwarte jeżeli zamawiasz kilka rzeczy za 10 $lub więcej mogę poprosić Cię o dobranie tańszej rzeczy ... (poinformuję na PW) wolne 11 miejsc Mirelka 1 rzecz EDM próbkowe - Utopia Blooms II
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-05-03 o 15:05 |
|
|
|
#3777 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem, że dwa pędzle do zamówienia pełnowymiarowego, a cień z rozbiórki ?Już dopisuję i zaraz podam wyliczenie ![]() Dwa pędzle po zniżce - 9,35$ + wysyłka 2,30$ = 11,65$ x 3zł = 34,95zł Cień z próbkowego - 1,1$ x 3,80zł już z wysyłką = 4,18zł + wysyłka ode mnie - 6zł Razem: 45,13zł W zamówieniu próbkowym z rozbiórką Utopia Blooms wolne cienie: Beach Towel Bird Bath Bubble Tea Cherry Fizz Laptop x 2 Mystic Night Pressed Olive x 2 Shopping Spree W zamówieniu pełnowymiarowym ze zniżką -45% - wolne 7 miejsc
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2010-05-02 o 23:42 |
||
|
|
|
#3778 |
|
po prostu Łinli
|
EDM 1 pełnowymiarowe ze zniżką
nr 1 bo dawno nie robiłam, numeruję od początku Moj kolor to Sea green 12 produktów ze zniżką 45% dolar wstępnie x 3zł koszty wysyłki jednej rzeczy z USA: ok 1,15$ wysyłka w Polsce 5zł niezależnie od ilości rzeczy jeśli ktoś zamawia droższą rzecz, np podkład, duży pędzel - zobowiązany jest do wzięcia też jednej mniejszej rzeczy (cień, mały pędzelek) wolne: 5 miejsc
|
#3779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak złożę zamówienie to wyliczę ją chyba, że już ustaliłyście, że jedna płaci o X zł więcej? W EDM24 wolne 7 miejsc |
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, cien z rozbiórki, a pędzle z pełnowymiarowego
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy kosmetyczne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

- znaczek dottoressy
- alioke
- Julianka_7007

Akurat do pierwszego by sie zmieściło...
?