Odchudzanie po 30 i pozniej 9 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-02, 16:06   #4741
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
Moze sie skusze A na potwierdzenie ae w dalszym ciagu Woody jest dla mnie bee - to zupelnoe przez przypadek zaskoczylam ze ostani film ktory probowalam obejrzec ale nie zdolalam byl rezyserowany przez niego o czym nie mialam pojecia - Vicky, Cristina Barcelona. A ten Cavill to...................:lov e: Az jetem ciekawa jego glosu

Pogoda jak do tej pory to az za cieplo - udalo mi sie zrobic wypad do lasu, effect - mam caly wor suszonych grzubow. Uwielbiam lazic po lasach - nawet gdyby grzybow nie bylo.

Pytalas Iwonko dlaczego taka buzy - zostalam sama w naszym businesie a ze zatrudniamy glownie ludzi na pojedyncze contracty (thanks God ze mamy duzo Hindusow ) to mam urwanie glowy. Do tego ciagle dealowanie z customers, malz na glowie - no i masz. Honestly - ja niby nie pracuje zawodowo - a ciagle mam kupe czegos do zrobienia - az Filp zwrocil mi uwage zebym troche zlowowala

Lide teraz nie masz wyjścia i film musisz obejrzeć, chocby dla tego ciacha

Grzyby kojarza mi się z jesienia, a ja czekam na lato a jakie grzyby Wy tam macie do jedzenia?

Oj przykro mi, ze tak Ci sie ulozylo w firmie
Zlowowala
U mnie w Lodzi tez sporo Hindusow w budownictwie chyba pracuja?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Iwonko, jak zwykłe paluchy to najlepiej kupić zestaw (ja mam chyba pojemność 3600 a dawno kupowałam) z ładowarką. Czasami są ładowarki na 4 paluszki to dokup drugi zestaw i będziesz mieć na zmianę
Rodzice mieli kodaka bateriożercę i okazało się, że przesłona się czasami nie do końca domykała, lub minimalnie uchylała i jak był w ciemnym to na lampę ciągnął baterie. Ale to był jeszcze taki na tradycyjny film.
Własnie przeglądam w necie i wolalabym jakieś mocniejsze niż mam paluszki, bo aparat zżera strasznie, ale nie bardzo rozumiem skąd takie róznice w cenach jedna np. 45zl, inne 85 zl, inne prawie 200zl wiem, ze firma, ale nie chce ponad 100zl na takie cos wydawac co by tu zrobic i wlasnie nie wiem, czy popsula sie ladowarka, bo laduje i tydzien te paluszki, a wciaz swieci sie, ze laduje czy juz moze popsuly sie paluszki aczkolwiek obstawiam ladowarke kupilam jakas 3 lata temu do aparatu. Wczesniej mialam swietna ladowarke w komplecie z aparatem, bo wkladalo sie taka jedna baterie z aparatu zrobiona dla niego akumulatorek taki i sie ladowalo wszystko fajnie, no, ale znowu aparat sie popsul
Moj aparat jest na pewno prądożercą, bo na forum wyczytalam juz dawno temu, wiec to nie tylko moje prywatne odczucie ale go lubie i mam nadzieje, ze sie nie popsuje bo sie wsciekne

Jeszcze takie koszulki wyczailam, maja być w połowie maja w Bershce cena zachęcająca chyba sobie kupię, bo lubie piłkę nozną
http://www.cogdziezaile.pl/index.php?n=2302

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2010-05-02 o 16:11
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 17:05   #4742
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Iwonka Ty nie narzekaj, u nas wczoraj 10 stopni było Dzisiaj zresztą też nie lepiej

Hihi, minerały zostały wymyślone dla kobiet po mocnych zabiegach kosmetycznych jak mikrodermabrazje lub peelingi glikolowe. Miały być właśnie niepodrażniające. Aż Ci współczuję, bo musisz mieć niesamowicie wrażliwą skórę

Maddalenko znalazłam taki jeden sklepik francuski, ale oni chyba do PL nie wysyłają, tylko na terenie Francji (o ile google mi dobrze przetłumaczył ). Czy jakby coś, to mogłabym Cię wykorzystać? Bo mi się dwa ciuszki Naf Naf podobają, a wczoraj w Sopocie widziałam fajną tunikę tej firmy, ale cena chyba typowo sopocko-wakacyjna, bo 470 zł
Pewnie że mogłabyś mnie wykorzystać,jak chodzi o ciuchy to jak najbardziej

Cytat:
Iwonka takie mi się podobają i się zdecydować nie mogę
http://naf-naf.placedestendances.com...,175308,175309
http://naf-naf.placedestendances.com...,164064,164070

Pierwsza to sukienka, ale myślałam zęby nosić jak tunikę, a drugie bardziej w moim stylu i małż twierdzi, że bardziej sexy, no i tańsze zdecydowanie
Jedna i druga ładna ale druga bardziej w moim stylu.Sukienka co prawda mogłaby by noszona z paskiem i dżinsami ale jak dla mnie trochę za worowata,nie lubię takich.
Natomiast druga jak najbardziej.Ja taką fajną pudrowy róż kupiłam ostatnio za 22 euro w sklepie Xanaka.Przejrzyj sobie ofertę i jak coś chcesz to dawaj.
http://www.xanaka.fr/fr/index.php

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Maddalena ma fajnych znajomych i dobre oko to może cos podobnego tańszego Ci znajdzie wiesz na miejscu tez inaczej, a ona lata co jakis czas na zakupy to czemu miałaby sie nie zgodzić Maddalena wydaje się być życzliwa
Maddalena jest bardzo życzliwa i oko też ma dobre
Na zakupy ochoczo lata zwłaszcza jak chodzi o ciuszki
Stary 2010-05-02, 17:11   #4743
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddalena77 Pokaż wiadomość
Maddalena jest bardzo życzliwa i oko też ma dobre
Na zakupy ochoczo lata zwłaszcza jak chodzi o ciuszki
No tak własnie myślałam

Jak tam fotki zakupowe?

Stary 2010-05-02, 17:22   #4744
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Nie wiem czemu ale nie idą mi fotki
Może za duży rozmiar ?
Sama nie wiem
Muszę pokombinować
Stary 2010-05-02, 17:32   #4745
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czemu ale nie idą mi fotki
Może za duży rozmiar ?
Sama nie wiem
Muszę pokombinować
Pewnie sa własnie za duże w załącznikach masz pokazaną max. wielkośc obrazka.

Stary 2010-05-02, 17:35   #4746
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

One more time
Bingo
Stary 2010-05-02, 17:47   #4747
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
One more time
Bingo
Udało się

Maddaleno, jaka Ty masz gładką twarz!!! piekna cera i włosy i oczy

Torebka super!!! buty też bardzo fajne! uwielbiam takie szpile i sliczna usmiechajaca sie dziewczyna w slicznym kobaltowym sweterku, a pod spodem chyba interesujaca bluzeczka
Poka kiecke, co TZ byl zazdrosny!

Stary 2010-05-02, 18:04   #4748
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Ojej tyle komplementów na raz
Aż się czerwienię

Cera to tak w spadku po babci myślę,bo chociaż dbam to jakiś cudów nie robię.Włosów swoich nie lubię cienkie i przylizane ,zawsze marzyły mi się bujne loki a tu zonk.

Sukienkę czekaj zaraz obfocę kamerą ok ?
Kobaltowy sweterek to ostatni zakup w Pimkie ładny co ?
Pod spodem bluzeczka z Reserved sprzed chyba 6 lat
Stary 2010-05-02, 18:07   #4749
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej tyle komplementów na raz
Aż się czerwienię

Cera to tak w spadku po babci myślę,bo chociaż dbam to jakiś cudów nie robię.Włosów swoich nie lubię cienkie i przylizane ,zawsze marzyły mi się bujne loki a tu zonk.

Sukienkę czekaj zaraz obfocę kamerą ok ?
Kobaltowy sweterek to ostatni zakup w Pimkie ładny co ?
Pod spodem bluzeczka z Reserved sprzed chyba 6 lat
Komplementy sama prawda

Cera super, a włosy nie wyglądają na cienkie myslałam, że lubisz gładkie fryzury i tak specjalnie je czeszesz, ale twarzowo Ci w nich bardzo

Ok sukienka może być kamerą
Sweterek uroczy lubie takie wyraziste kolory, a kobalt ostatnio wpada mi w oko i dobrze Ci w takim kolorze

Aaaa jeszcze jakies netowe zakupy miałaś obfocic ubraniowe chyba?

Stary 2010-05-02, 18:37   #4750
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Maddaleno o gładkiej, śniadej, cudnej cerze, z nieba mi spadasz. Zaraz sobie przejrzę linka, którego wkleiłaś Właśnie skończyłam mega prasowanie. Matko jak ja tego nienawidzę
Lide mój wujas ma ostrogi i to chyba tylko operacyjnie się usuwa, ale nie pomogę bo rzadko się widujemy i w sumie ta sprawa przy okazji wypłynęła więc nawet nie bardzo wiem jak się podpytać Ale wiem że to bolesna sprawa
Lide a jakie u Ciebie grzyby rosną??? Zawsze mnie ciekawiło czy na innych kontynentach są takie same rodzaje grzybów jak u nas czy totalnie inne
Iwonko ja poznałam tego aktora od razu, bo on właśnie w Dynastii Tudorów zwrócił moją uwagę Wyglądał tam bosko

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 18:43   #4751
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Lide mój wujas ma ostrogi i to chyba tylko operacyjnie się usuwa, ale nie pomogę bo rzadko się widujemy i w sumie ta sprawa przy okazji wypłynęła więc nawet nie bardzo wiem jak się podpytać Ale wiem że to bolesna sprawa

Iwonko ja poznałam tego aktora od razu, bo on właśnie w Dynastii Tudorów zwrócił moją uwagę Wyglądał tam bosko
Lide ma ostrogi? myslałam, że pajączki

A no jak go znasz to, co innego ja z koleżankami pierwszy raz go widziałysmy i stwierdziłyśmy, że jest no no no

Stary 2010-05-02, 18:50   #4752
Dominkab

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
A skoro o nogach, moze ktos z rodziny czy znajomych to mial - bol w piecie/stopie (ostroga cos tam) - przeszlo im to cholersto? I jak ja mam nie tyc jak ledwo laze - mosialam przeprosic szpilki, bo tylko w takiej pozycji moge jako tako sie poroszac. malz sie smieje ze w koncu w domu jestem elegancka bo chodze w obcasach
O tu pisała że ostrogi prawdopodobnie To bolesne cholerstwo jest

A ja sobie tą stronkę Maddaleny przejrzałam, ale jakoś akurat nic nie znalazłam. Tzn. jedna bluzka mi się podoba i tania jest, ale nie wiem jak koszty wysyłki by wyszły, no i aż tak się w niej nie zakochałam Będę te stronki obserwować i jak się coś pojawi to się zgłaszam na bank, bo to co jest w naszych sklepach to woła o pomstę do nieba ...

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-05-02, 18:54   #4753
Iwonalodz
Zakorzenienie

A to ja jakoś nie zwróciłam uwagi, że Lide ma być może takie problemy

Dominiko mi tez ostatnio mało, co w oko wpadło, choc kilka rzeczy nie powiem, ale tak

Stary 2010-05-02, 19:22   #4754
itakasia
Zakorzenienie

witam
u nas dzis bylo pieknie i slonecznie
Maddalena
ale cera i wloski takie lsniace
Lide
wspolczuje bo slyszalam ze to potrafi dac w kosc
Dominika
a mi sie podoba ta sukienkowa wersja
Iwonka
testowalam eyeliner, efekt bardzo fajny, jedyny problem to ze trzeba poczekac az wyschnie, ale to chyba normalne, poza tym dzisiaj uzylam drugi raz i poszlo duzo sprawniej. jest zadowolona i bardzo dziekuje za polecenie

testowalam tez moje nowe EDM i perfect intensive jest ok choc troche chyba szary za to linen glo jest fantastyczny, chyba lekko ciemniejszy niz linen intensive ale to akurat dla mnie na plus. a efekt jaki daje formula jest fantastyczny najpierw przykrylam co trzeba korektorem multi tasking a pozniej uzylam glo. i buzka taka fajna, bez maski i swietlista. no cudo. do tego turkusowy eyeliner i bylam piekna
Stary 2010-05-02, 19:39   #4755
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Domiś przejrzę jutro w necie strony bo mam wolne i więcej czasu i powklejam Ci linki bo ciuchy są naprawdę fajne.A językowo jak coś niejasne to Ci przetłumaczę.
Wysyłka jak myślę około 3 euro

Wklejam focie innych zakupów: sukienka co to TZ stracił głowę z zazdrości ,potem koszula czerwona z Promod,bluzeczka pudrowy róż z Xanaka,biała w kwiatki ( PL ) ,biała przejrzysta koszula ( PL )

Sukienka ma z tyłu plecy do pół odkryte,prezentuje się ogólnie bardzo ładnie.Jak będę mieć wyjście to obfocę się oczywiście
Stary 2010-05-02, 19:46   #4756
annLee
Zakorzenienie

Maddaleno-śliczna jesteś a w tym kobaltowym sweterku bosko wyglądasz !

Lide-nie zazdroszczę
http://zdrowe_stopy.republika.pl/heel_spurs.htm

dziękuję za polecenie żelazka(Xal to Ty???)-chyba się na nie właśnie zdecyduję na Tefala znaczy się
byłam dzisiaj nawet w MediaMarkt,bo niby dzień bez vatu to myślę sobie,że taniej będzie a tu doopa żelazko kosztuje normalnie 499zł
po odjęciu vatu jakieś 370 chyba -małż liczył -a ceny w necie od 255zł z dostawą mogę mieć za 275zł ale kusząca ta obniżka w MM nie ma co

no,ale przynajmniej zakupiłam jak co roku japonki w Carry

za to małż DVD o którym marzył niby w bardzo korzystnej cenie
tiaaaa....

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 20:16   #4757
Dominkab

Jakie japonki i jakie DVD? Ja osobiście polecam PS'a Genialna zabawka Ja akurat gier nie lubię, ale to sie do wszystkiego nadaje i się z kompem łączy i z netem i fogle normalnie szał
Aniu a jak Ty się czujesz w ogóle?

Aha i się dołączyłam do zamówienia na Asosie z TAKĄ tuniką. Przeglądałam ich stronkę i mi się spodobała i patrzę, a tu ktoś organizuje akurat to szybka decyzja i teraz myślę czy dobrze zrobiłam

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-05-02, 20:40   #4758
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Iwonka
testowalam eyeliner, efekt bardzo fajny, jedyny problem to ze trzeba poczekac az wyschnie, ale to chyba normalne, poza tym dzisiaj uzylam drugi raz i poszlo duzo sprawniej. jest zadowolona i bardzo dziekuje za polecenie

testowalam tez moje nowe EDM i perfect intensive jest ok choc troche chyba szary za to linen glo jest fantastyczny, chyba lekko ciemniejszy niz linen intensive ale to akurat dla mnie na plus. a efekt jaki daje formula jest fantastyczny najpierw przykrylam co trzeba korektorem multi tasking a pozniej uzylam glo. i buzka taka fajna, bez maski i swietlista. no cudo. do tego turkusowy eyeliner i bylam piekna

Itakasiu ciesze sie, że jestes zadowolona ja tez go lubię, bo nadaje uroku, jest wiosenno-letni, ale nie jest krzykliwy strasznie

A o czym piszesz kasiu, że takie fajne? o minerałach?? jaki odcień dobrałaś? przepraszam, ale "znam się" tylko troszkę i to tylko na Lauressach
Szkoda, że się nie obfotkowalas.

Cytat:
Wklejam focie innych zakupów: sukienka co to TZ stracił głowę z zazdrości ,potem koszula czerwona z Promod,bluzeczka pudrowy róż z Xanaka,biała w kwiatki ( PL ) ,biała przejrzysta koszula ( PL )

Sukienka ma z tyłu plecy do pół odkryte,prezentuje się ogólnie bardzo ładnie.Jak będę mieć wyjście to obfocę się oczywiście
Maddalenko podobaja mi się Twoje ubrania Oczywiscie na Twojej pieknej figurze ta czerwona ognista sukienka robi piorunujące wrazenie, więc nie dziwie sie TZ-owi
Pudrowy roz bardzo ladna i bardzo mi sie spodobala

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
Jakie DVD?

Cytat:
Aha i się dołączyłam do zamówienia na Asosie z TAKĄ tuniką. Przeglądałam ich stronkę i mi się spodobała i patrzę, a tu ktoś organizuje akurat to szybka decyzja i teraz myślę czy dobrze zrobiłam
Bardzo ładna Mam pdoobna kupiona w ub. roku (o fasonie mowie) tylko ta czesc dolna pod gumka krotsza, kupilam w Montego i jest super ta tez na pewno będzie

Stary 2010-05-02, 20:43   #4759
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa to prawda że cerę często mi chwalą - ciekawe jak długo jeszcze taka gładka będzie
Kobaltowy sweterek widzę że się Wam podoba,lubię takie kolory i stwierdziłam ostatnio że mi w nich do twarzy

W ramach dbania o siebie zrobie sobie soiree cosmetic i pójdę do wanny z mlekiem kozim a potem jakieś maski na ciało i twarz

Dominiko ładna tuniczka i cenowo też niedroga.
Zerknij sobie tu na Pimkie mają też fajne ciuszki i cenowo wychodzą chyba taniej niż w PL
http://www.pimkie.com/
Stary 2010-05-02, 20:50   #4760
itakasia
Zakorzenienie

Iwonka
jestem baardzo zadowolona, dzieki, a pisze o mineralach podklad z EDM, formula kryjaca kolor perfect w miare ok, i jestem zachwycona formula rozswietlajaca, ja szukam na all sprzedawcow w moim miescie, sa 2 dziewczyny, wtedy jade i ogladam kolory ktore maja, ta formula rozswietlajaca jest taka subtelna i bardzo mi sie podoba, moge zrobic foto ale ja mam beznadziejny aparat i nic nie widac
Maddalena
chyba chcesz mnie zmusic do odswiezenia marnej znajomosci francuskiego
Stary 2010-05-02, 20:53   #4761
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa to prawda że cerę często mi chwalą - ciekawe jak długo jeszcze taka gładka będzie
Kobaltowy sweterek widzę że się Wam podoba,lubię takie kolory i stwierdziłam ostatnio że mi w nich do twarzy

W ramach dbania o siebie zrobie sobie soiree cosmetic i pójdę do wanny z mlekiem kozim a potem jakieś maski na ciało i twarz

Dominiko ładna tuniczka i cenowo też niedroga.
Zerknij sobie tu na Pimkie mają też fajne ciuszki i cenowo wychodzą chyba taniej niż w PL
http://www.pimkie.com/
Kobaltowy chyba pasuje brunetkom, bo ja też go lubię a sweterek uroczy

Z Pimkiego mam dwie bluzki z dawnych czasów, gdy ich sklepy były w Polsce, a potem wygryzł je Orsay

Dominko czemu pokazałas mi strone tego asosa

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Iwonka
jestem baardzo zadowolona, dzieki, a pisze o mineralach podklad z EDM, formula kryjaca kolor perfect w miare ok, i jestem zachwycona formula rozswietlajaca, ja szukam na all sprzedawcow w moim miescie, sa 2 dziewczyny, wtedy jade i ogladam kolory ktore maja, ta formula rozswietlajaca jest taka subtelna i bardzo mi sie podoba, moge zrobic foto ale ja mam beznadziejny aparat i nic nie widac
Aaaa to Ty taka spryciara jestes z tymi odcieniami

Stary 2010-05-02, 20:55   #4762
Dominkab

Cytat:
Domiś przejrzę jutro w necie strony bo mam wolne i więcej czasu i powklejam Ci linki bo ciuchy są naprawdę fajne.A językowo jak coś niejasne to Ci przetłumaczę.
Wysyłka jak myślę około 3 euro

No sukienka zabójcza! Mi się podoba pierwsza tuniczka/bluzka i ta pudrowy róż
Pimkie u nas kiedyś było, ale Orsay go wygryzł Zaraz sobie pooglądam, ale coś podejrzewam, że mnie za chwilę małż od kompa pogoni przez te zakupy
Cieszę się, że Wam się podoba No i marka fajna, bo Gap i cena przyzwoita
A a'propos kolorów to coś Wam wkleję
http://fmcc.ania.cc/#pl_łososiowy

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Kobaltowy chyba pasuje brunetkom, bo ja też go lubię a sweterek uroczy

Z Pimkiego mam dwie bluzki z dawnych czasów, gdy ich sklepy były w Polsce, a potem wygryzł je Orsay

Dominko czemu pokazałas mi strone tego asosa

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Aaaa to Ty taka spryciara jestes z tymi odcieniami
O rany napisałaś o Orsay'u i Pimkie to samo co ja Albo ja to samo co TY, nieważne
I nie zaglądaj na Asosa, bo to zło

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-05-02, 21:40   #4763
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Cytat:
Itakasiu ciesze sie, że jestes zadowolona ja tez go lubię, bo nadaje uroku, jest wiosenno-letni, ale nie jest krzykliwy strasznie

A o czym piszesz kasiu, że takie fajne? o minerałach?? jaki odcień dobrałaś? przepraszam, ale "znam się" tylko troszkę i to tylko na Lauressach
Szkoda, że się nie obfotkowalas.

Maddalenko podobaja mi się Twoje ubrania Oczywiscie na Twojej pieknej figurze ta czerwona ognista sukienka robi piorunujące wrazenie, więc nie dziwie sie TZ-owi
Pudrowy roz bardzo ladna i bardzo mi sie spodobala

Jakie DVD?

Bardzo ładna Mam pdoobna kupiona w ub. roku (o fasonie mowie) tylko ta czesc dolna pod gumka krotsza, kupilam w Montego i jest super ta tez na pewno będzie
Ta czerwona sukienka to w ogóle od samego początku wzbudzała kontrowersje... jak ją zamówiłam przez Ebaya i pokazałam koledze z pracy to powiedział ,że jak na Pigalle ..... Tz był oburzony i nie chciał ze mną wyjść kiedy się w nią ubrałam,a na dyskotece nie było osoby ( obydwu płci ) ,która nie patrzyłaby na mnie Od czasu do czasu poprawia to samoocenę

Cytat:
Iwonka
Maddalena
chyba chcesz mnie zmusic do odswiezenia marnej znajomosci francuskiego
Itakasiu marna bo marna ale masz jakieś podstawy ,od czegoś trzeba zacząć
Ja jak wkroczyłam do Francji to ani me a ni be ani kukuryku jak to kiedyś mówił jakiś polski polityk

Cytat:
Pimkie u nas kiedyś było, ale Orsay go wygryzł Zaraz sobie pooglądam, ale coś podejrzewam, że mnie za chwilę małż od kompa pogoni przez te zakupy

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

O rany napisałaś o Orsay'u i Pimkie to samo co ja Albo ja to samo co TY, nieważne
Nawet nie wiedziałam że Pimkie już w PL nie ma ,byłam przekonana że cały czas istnieją.Nie wiem jak teraz Orsay ale nie przepadałam za tym sklepem kiedyś.Nic nie mogłam tam dla siebie znalezć
Stary 2010-05-02, 22:55   #4764
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:

Asosa wywaliłam, bo już na drugiej stronie spodobały mi się 2 rzeczy

Nie wiem, co ma być z tym linkiem? wpisałam łososiowy i nic... może źle wpisałam?

Pimkiego pamiętam, bo bardzo go lubiłam i mam dwie fajne wieczorowe bluzeczki.

Cytat:
Ta czerwona sukienka to w ogóle od samego początku wzbudzała kontrowersje... jak ją zamówiłam przez Ebaya i pokazałam koledze z pracy to powiedział ,że jak na Pigalle ..... Tz był oburzony i nie chciał ze mną wyjść kiedy się w nią ubrałam,a na dyskotece nie było osoby ( obydwu płci ) ,która nie patrzyłaby na mnie Od czasu do czasu poprawia to samoocenę

Nawet nie wiedziałam że Pimkie już w PL nie ma ,byłam przekonana że cały czas istnieją.Nie wiem jak teraz Orsay ale nie przepadałam za tym sklepem kiedyś.Nic nie mogłam tam dla siebie znalezć
Czerwona odsłania Twoje wysportowane seksi caialo to, co sie mieli nie patrzec

Pmkiego juz dawno nie ma a Orsay ja raz na rok na cos fajnego tam trafie

Stary 2010-05-03, 07:29   #4765
xal
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję za polecenie żelazka(Xal to Ty???)-chyba się na nie właśnie zdecyduję na Tefala znaczy się
byłam dzisiaj nawet w MediaMarkt,bo niby dzień bez vatu to myślę sobie,że taniej będzie a tu doopa żelazko kosztuje normalnie 499zł
po odjęciu vatu jakieś 370 chyba -małż liczył -a ceny w necie od 255zł z dostawą mogę mieć za 275zł ale kusząca ta obniżka w MM nie ma co

no,ale przynajmniej zakupiłam jak co roku japonki w Carry

tiaaaa....
Też byłam wczoraj w media, chciałam kupić drukarkę, takie najtańsze combo z HP. Sprawdziłam ile w necie kosztuje i pojechaliśmy. Gdzieś wyjść wypadało, a że pogoda nie sprzyjała to sklep nam pasił. Ludzi cała masa, ledwo miejsce parkingowe dorwaliśmy ...
Apropo cen w media to niestety tani nie są, żelazko kupiłam dokładnie takie i tutaj: http://www.maximedia.pl/?c=zelazka&p...v9450_fv9450e0 tylko ceny już nie pamiętam. Odbiór miałam blisko pracy więc mi pasowało.
Żelazko fajne tylko chyba wodę mamy niebardzo ... filtrowaną teraz leję i jest ok, bo na taką butelkową do żelazek to mnie nie stać. Niby pachnie, ale po to mam płyn do płukania, a wody mi idzie prawie litr na prasowanie, bo ja hurtowo raz na tydzień prasuję.

EDIT:
Bo zapomniałam, drukarki nadal nie mam, bo tych tanich fajnych combo nie było wcale ...

xal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-03, 08:16   #4766
annLee
Zakorzenienie

WIelkopolska niestety jest droższa,więc chyba przez net zamówimy
ale małż jeszcze nie zdecydował,bo jak coś jest nie halo to niestety robią się schody(większe niż w przypadku odbioru osobistego gdzieś a okolicach)
tak czy siak dzięki za polecenie ,bo ma świetne parametry i mam nadzieję być z niego zadowoloną
wodę leję destylowaną

kupiłaś drukarkę?
edit-już widzę,że nie szkoda

Dominiko-czuję się grubo ale chyba nie powinnam narzekać,pracuję i robię prawie wszystko to co przed ciążą,nie muszę leżeć to najważniejsze.A na dolegliwościach staram się nie skupiać .Zresztą za dużo czasu na to nie mam

Klapki z Carry to takie zwykłe piankowce,tyle,że ta pianka taka wyższa i ja uwielbiam w nich chodzić .Kupuję co roku

DVD jakieś Samsunga
chyba marzeniem była możliwośc podpinania i czytania prosto z pendrajwów i funkcja dostosowania obrazu do jakosci HD
nie wiem czy coś jeszcze,bo mało mnie to interesuje

nie mam pojęcia co to PS?
kojarzy mi się z Photoshopem tylko

a każdym razie wydatków trochę mamy ,ja kupuję klapki za 27zł a on DVD za 320

leje od rana

kto jeszcze kawy nie pił?

No2

"
Stary 2010-05-03, 08:37   #4767
xal
Zakorzenienie

Ja piję drugą tym razem rozpustna z garścią tabletek, jedne na alergie a drugie na przeziębienie bo mi się z nosa leje od rana i sama nie wiem od czego
Z żelazek to mi się jeszcze skojarzyło, że mama TŻta ma philipsa, nie wiem jakie ale kilka lat ma (5 jak nie więcej) a ona dużo używa bo ludziom krawieckie poprawki robi. Czasami coś tam dziwny dźwięk wydaje, napisy się wytarły, ale działa bez zarzutu, tylko to coś z górnej półki było (TŻ się szarpnął lata temu).
Moi rodzice mają Tefal, też długo, ale model niski, byle para była. Kupili jakieś też ok 5 lat temu (jak nie więcej) ale trzeba po prasowaniu wodę wylać bo zalewa szafkę. Tylko w tym modelu nic nie pisze o nie kapaniu i innych. U mnie to się nie dzieje.

Nad drukarką się zastanawiam, bo czasami by się przydała. Zaczęłam szukać i znalazłam właśnie combo za 180 zł około, sama drukarka 150 zł, więc pewnie nabędę combo mimo że skaner mamy, ale ta funkcjonalność kusi. Tata ma moje stare combo jeszcze ze studiów i działa fajnie, ale nie chcę mu zabierać bo to niby moje, ale i tak za ich kasę było

Może słoneczko wyjdzie to na rowerek się wybierzemy, chyba po asfalcie bo mokro, ale zawsze to jakiś ruch będzie, no i sezon rozpoczniemy.

Stary 2010-05-03, 09:11   #4768
annLee
Zakorzenienie

my poprzednio też mieliśmy Tefala i już nie pamiętam jaki czas,ale działał bez zarzutu
aż nagle coś mu strzeliło,wylała woda,korki poszły i się okazało ,że jakaś część której wymiana przewyższyłaby koszty kupna nowego,więc kupujemy nowe

brałam też pod uwagę Philipsa Azur-polecała mi dziewczyna na innym forum,ale Tefal ma minimalnie lepsze parametry i chyba więcej dziurek do pary a może tylko tak wygląda
a może to sentyment do Tefala

ale już zapowiedziałam małżowi,że następna będzie stacja parowa i ma zbierać na nią

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

kombajn my mamy jakiś firmy Brother ,działa bez zarzutu już jakiś czas i wszystko dobrej jakości wychodzi

zrobiłam sobie drugą kawę i zaraz może ruszę w kierunku deski do prasowania aleee mi się nie chce

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

a popijanie tabsów kawą to chyba nie jest dobry pomysł

No2

"
Stary 2010-05-03, 09:16   #4769
xal
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam sobie drugą kawę i zaraz może ruszę w kierunku deski do prasowania aleee mi się nie chce

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

a popijanie tabsów kawą to chyba nie jest dobry pomysł
O, ja też się zbieram do prasowania od rana, już nawet przyniosłam całą stertę do pokoju i czeka na mnie.

Wiem że tabletki i kawa to niezbyt dobre połączenie, ale z ran pijam tylko kawę (żeby się obudzić). To na alergię i jakiś czosnek w tabletkach więc jak słabiej zadziała to nic się nie stanie.

Stary 2010-05-03, 09:37   #4770
annLee
Zakorzenienie

tutaj na chwilę fota wypasionej foki jakby któraś nie widziała
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post18980203

No2

"
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości