|
|
#5071 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(
Cytat:
Zapisałam sie na fitness w wodzie od września na technika masażyste ... myśle ze jak poznam nowych ludzi zmienię otoczenie bedzie łatwiej... Tylko mam problem bo uroiłam sobie ze musze schudnac i poprostu nie jem praktycznie nic... staram sie ale poprostu tak bardzo chce schudnac ze jakas cholerna blokada mi sie właczyła... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
niezla mi klasa najpierw mówi ze uczucie przygasło ze chce dystansu a potem ze juz nie kocha a potem zostanmy przyjaciółmi... CYRK |
||
|
|
|
#5072 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj po 2,5 roku rozstałam się z chłopakiem, z którym wiązałam plany na całe życie
Zerwał ze mną, bo chce się uczyć, skupić na nauce i pracy, być sam Czuję się jak śmieć, nic nie warty nawet nie próbował pogodzić pracy i nauki z byciem ze mną, a kiedyś byliśmy tacy szczęśliwi (tak mi się przynajmniej wydawało ) Straciłam całe poczucie bezpieczeństwa, ważę 45 kg i jestem wykończona nie mam siły nawet jeść ani wstać z łóżka, wyjść do kościoła, wszystko mi się z nim kojarzy, całe miasto, wszędzie byliśmy razem Na szczęście mam ogromne wsparcie ze strony rodziny, nawet tej z którą od dawna nie utrzymywałam kontaktu... Dziewczyny, jak długo trwa taki stan i jak sobie z nim poradzić?
|
|
|
|
#5073 |
|
Rozeznanie
|
A w ogóle, to ja też wolę, jak teraz pada. Heh.
Wiecie, tylko przez to, że on mówił, że mnie kocha, mojemu sercu wydaje się, że mam do niego jakieś prawo...
|
|
|
|
#5074 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5075 |
|
Rozeznanie
|
Calebia, u mnie tydzień na razie i jest o tyle lepiej, że zaczynam normalnie sypiać... i trochę już jem.
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Jokata, czyli radzisz mi, żeby sobie wmówiła, że nie kochał mnie już po prostu?... |
|
|
|
#5076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Facet, któremu zależy robi wiele by być z kobietą.. Tak uważam. Ciągłe łudzenie się nic Ci nie da. A już na pewno wypisywanie do niego z prośbami o potwierdzenie, że to koniec. |
|
|
|
|
#5077 |
|
Przyczajenie
|
to kwestia indywidualna, u mnie psychiczna i fizyczna męka trwała 2 miesiące i dopiero po tych 2 miesiącach mogłam sobie z czystym sumieniem powiedzieć, że "ulatuje" ze mnie ta złość, rozczarowanie i ból, a może i uczucie? tego nie wiem- napewno już nie ściska mnie w żołądku jak o nim pomyśle, nie mysle już o nim tak często, nie zastanawiam się co robi, czy kogoś ma.... I choć dziewczyny piszą, że po 2-3 tygodniach im przechodzi to mi się wydaje że to takie chwilowe przejście- też tak miałam, że po 3 dniach wydawało mi sie że już jestem silna, mam na to wyje**** i że jestem ponad tym, by potem szybko z tego szczytu spaść na dno i przeżywać to znów od początku
|
|
|
|
#5078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc dziękuję i za Twoje słowa. Twoja wersja wydaje mi się najbardziej prawdopodobna, chociaz z drugiej strony, jak pomyślę, co robił i mówił jeszcze w sobotę....Bo nasza ostatnia kłótnia zaczęła się właśnie w sobotę... Najpierw się na mnie wkurzył, że mam o coś pretensje, a potem jak mi się zrobiło mega przykro, że na mnie napadł, to mnie chwycił i nie chciał puścić... Mówił, że mnie kocha i w ogóle... ja pier*** i w tym momencie czuję się winna. |
|
|
|
|
#5079 |
|
Zakorzenienie
|
Watek zamykam, poniewaz przekroczyl 5 tys. postow.
Zapraszam do nowego tematu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post18980798
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

Zerwał ze mną, bo chce się uczyć, skupić na nauce i pracy, być sam