Rozstanie z facetem - część 8 :( - Strona 170 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-03, 10:19   #5071
ewcia1822
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(

Cytat:
Napisane przez jokata Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię Ewcia, tak samo myślałam, ale uwierz, da się. Oj dużo czasu i energii poszło na ogarnięcie się... Za dużo. Ale wszystko co możesz dla siebie teraz zrobić to właśnie się pozbierać i żyć. Żeby nie patrzeć później z politowaniem na siebie i na to co zawaliłaś.
Po pierwszym moim rozstaniu zawaliłam rok na studiach, tak bardzo się nie mogłam ogarnąć. I teraz pytam siebie czy było warto.. Odpowiedz jest oczywista.
Dlatego ogarnij się, dla siebie
całe szczescie ze daje radę się uczyć...
Zapisałam sie na fitness w wodzie od września na technika masażyste ... myśle ze jak poznam nowych ludzi zmienię otoczenie bedzie łatwiej...
Tylko mam problem bo uroiłam sobie ze musze schudnac i poprostu nie jem praktycznie nic... staram sie ale poprostu tak bardzo chce schudnac ze jakas cholerna blokada mi sie właczyła...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez sunset girl Pokaż wiadomość
Myślałam też, że ma większą klasę.
Uważam, że sam przebieg rozstania ma bardzo duży wpływ na pogodzenie się z tym faktem. Myślałam, że się ze mną pożegna. Że podziękuje. Myślałam tak, bo ciągle mówił, że mnie kocha. Głupia ja. To sie chyba nie zdarza. Takie rozstania z klasą.
Wieszmi na przykład mama mówiła że mój sie zachował z klasą...
niezla mi klasa najpierw mówi ze uczucie przygasło ze chce dystansu a potem ze juz nie kocha a potem zostanmy przyjaciółmi... CYRK
ewcia1822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:31   #5072
Calebia
Wtajemniczenie

Wczoraj po 2,5 roku rozstałam się z chłopakiem, z którym wiązałam plany na całe życie Zerwał ze mną, bo chce się uczyć, skupić na nauce i pracy, być sam Czuję się jak śmieć, nic nie warty nawet nie próbował pogodzić pracy i nauki z byciem ze mną, a kiedyś byliśmy tacy szczęśliwi (tak mi się przynajmniej wydawało )
Straciłam całe poczucie bezpieczeństwa, ważę 45 kg i jestem wykończona nie mam siły nawet jeść ani wstać z łóżka, wyjść do kościoła, wszystko mi się z nim kojarzy, całe miasto, wszędzie byliśmy razem
Na szczęście mam ogromne wsparcie ze strony rodziny, nawet tej z którą od dawna nie utrzymywałam kontaktu...
Dziewczyny, jak długo trwa taki stan i jak sobie z nim poradzić?
Stary 2010-05-03, 10:32   #5073
sunset girl
Rozeznanie

A w ogóle, to ja też wolę, jak teraz pada. Heh.

Wiecie, tylko przez to, że on mówił, że mnie kocha, mojemu sercu wydaje się, że mam do niego jakieś prawo...
sunset girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:34   #5074
jokata
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie, tylko przez to, że on mówił, że mnie kocha, mojemu sercu wydaje się, że mam do niego jakieś prawo...
Mówił, mówił... a gdzie czyny? Z samego mówienia nic nie wynika
jokata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:35   #5075
sunset girl
Rozeznanie

Calebia, u mnie tydzień na razie i jest o tyle lepiej, że zaczynam normalnie sypiać... i trochę już jem.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Jokata, czyli radzisz mi, żeby sobie wmówiła, że nie kochał mnie już po prostu?...
Stary 2010-05-03, 10:40   #5076
jokata
Raczkowanie

Cytat:

Jokata, czyli radzisz mi, żeby sobie wmówiła, że nie kochał mnie już po prostu?...
Słuchaj, nie wiem po co on Ci mówił, że kocha, może żeby Cię uspokoić. Ale gdyby kochał i gdyby mu zależało NAPRAWDĘ nie dostałabyś smsa, że zdania nie zmieni, nie byłby taki konsekwentny. Gdyby zwątpił może poprosiłby o czas dla Was... A tu? Zrywa, niby kocha, nie odzywa się..
Facet, któremu zależy robi wiele by być z kobietą..
Tak uważam.
Ciągłe łudzenie się nic Ci nie da. A już na pewno wypisywanie do niego z prośbami o potwierdzenie, że to koniec.
jokata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:44   #5077
malepyskate
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Calebia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak długo trwa taki stan i jak sobie z nim poradzić?
to kwestia indywidualna, u mnie psychiczna i fizyczna męka trwała 2 miesiące i dopiero po tych 2 miesiącach mogłam sobie z czystym sumieniem powiedzieć, że "ulatuje" ze mnie ta złość, rozczarowanie i ból, a może i uczucie? tego nie wiem- napewno już nie ściska mnie w żołądku jak o nim pomyśle, nie mysle już o nim tak często, nie zastanawiam się co robi, czy kogoś ma.... I choć dziewczyny piszą, że po 2-3 tygodniach im przechodzi to mi się wydaje że to takie chwilowe przejście- też tak miałam, że po 3 dniach wydawało mi sie że już jestem silna, mam na to wyje**** i że jestem ponad tym, by potem szybko z tego szczytu spaść na dno i przeżywać to znów od początku
malepyskate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:50   #5078
sunset girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jokata Pokaż wiadomość
Słuchaj, nie wiem po co on Ci mówił, że kocha, może żeby Cię uspokoić. Ale gdyby kochał i gdyby mu zależało NAPRAWDĘ nie dostałabyś smsa, że zdania nie zmieni, nie byłby taki konsekwentny. Gdyby zwątpił może poprosiłby o czas dla Was... A tu? Zrywa, niby kocha, nie odzywa się..
Facet, któremu zależy robi wiele by być z kobietą..
Tak uważam.
Ciągłe łudzenie się nic Ci nie da. A już na pewno wypisywanie do niego z prośbami o potwierdzenie, że to koniec.
Oki, oki... Ja się nie upieram, po prostu słucham ludzi, czytam to forum, by w koncu wypracować sobie jakiś pogląd i sie tego trzymać.... Właśnie po to, by już do niego nie pisać Więc dziękuję i za Twoje słowa. Twoja wersja wydaje mi się najbardziej prawdopodobna, chociaz z drugiej strony, jak pomyślę, co robił i mówił jeszcze w sobotę....
Bo nasza ostatnia kłótnia zaczęła się właśnie w sobotę... Najpierw się na mnie wkurzył, że mam o coś pretensje, a potem jak mi się zrobiło mega przykro, że na mnie napadł, to mnie chwycił i nie chciał puścić... Mówił, że mnie kocha i w ogóle... ja pier*** i w tym momencie czuję się winna.
Stary 2010-05-03, 10:57   #5079
Pomadka
Zakorzenienie

Watek zamykam, poniewaz przekroczyl 5 tys. postow.

Zapraszam do nowego tematu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post18980798

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości