![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Cytat:
Ale laska ![]() Stojak da się dokupic sam w Toy R Us.http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us...d%280074102%29 Akurat poł ceny. Na ebayu są ale droższe.No chyba,że znajdziesz używany blisko siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do mnie teraz w środę przychodzi położna do domciu i będziemy rozmawiały o porodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() No i czy ja wyglądam na 8. miesiąc? Niby nie, a i tak czuję się jak wieloryb... |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My mamy upatrzony wózek, do którego można dokupić carrycot, czyli chyba taką miękką gondolę, czy może bardziej wkładkę, w której dziecko leży na płasko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Witam laseczki
![]() U mnie wg.prognoz dziś miała być ładniejsza pogoda,a tymczasem siąpi deszcz od samego rana.... ![]() ![]() A u Was jak??? Magdus25 jak samopoczucie? Nadal w dwupaku? Edytowane przez Jola00 Czas edycji: 2010-05-02 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
W Szkocji dla odmiany dziś świeci piękne słońce
![]() Chyba wybiorę się na car boot a potem do Starbucksa może zajrzę (niestety sama, bo tż idzie właśnie do pracy). No i reszta pakowania nas jeszcze dziś czeka... |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
U nas leje
![]() Miłego dnia wszystkim.
#2171 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
No właśnie pogoda pokrzyżowała nam plany.Mielismy do Dover skoczyć i na boot fair ale za to do Tesco jedziemy bo lodówka pusta. Mamy zamiar porobić jeszcze porządki w schowkach i na strychu.Od przepowadzki jeszcze troche roboty nam zostało. Za to sobie pospałam i dostałam śniadanie do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
My wyskoczyliśmy na chwilkę na zakupy.Normalnie u mnie jesień jest,8 stopni tylko,wieje,co chwilę pada...masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wizyty u GP mam, co 2 tygodnie już od jakiegoś czasu, a w międzyczasie w szpitalu Cytat:
![]() Darianna super zakupy ![]() Tak mi się nie chciało iść dzisiaj samej na Car Boot (bo mój mąż jak zwykle w niedzielę śpi do późna), ale zmobilizowałam się i kupiłam fajne ciuszki za grosze i udało mi się wrócić przed deszczem. Chyba zacznę jutro robić pranie ubranek itp., bo mi się trochę nudzi, chyba nie za wcześnie? Miłego dnia ![]()
![]() |
#2174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem taka, że jak nawet zacząłby się poród a nie miałabym wszystkiego posprzątanego i przygotowanego, to nie pojechałabym do szpitala dopóki nie zrobiłabym tego ![]()
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też byłam na car boot, ale nic nie kupiłam. Tłum straszny, bo późno się tam wybrałam. Zresztą ciuszków mam dużo, szukałam raczej jakichś małych bucików, ale nic nie było... Jakoś nie umiem wypatrzeć nic fajnego... Cytat:
![]() ![]() No i oczywiście pogoda się popsuła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po zakupach i po sprządaniu schowków i padam.Mąż jeszcze segreguje swoje szpargały a ja leżę bo coś zmęczyłam się troszeczkę. Wóżek już złożyliśmy i czeka na miejsce w toalecie. Na parterze mamy dośc duże wc i tam będzie stał wózek.Nietypowe miejsce ale nie mamy go gdzie wstawic.Pewnie jak mała się urodzi to i tak większość czasu bedzie stał w kuchni lub na patio. Jeszcze muszę zasłonki powiesić i skrócić firankę. hanjah ciuszków nigdy za wiele.Ja juz pokupowałam takie od 6-12mca. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2010-05-02 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
A ja ciuszków miałam za dużo
![]() Pogoda u nas też do bani, piję herbatę na rozgrzewkę litrami. Jak samopoczucie ciężaróweczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Ech, zmęczona jestem... w domu sajgon, bo jesteśmy w trakcie pakowania, ale już prawie wszystko z sypialni mamy w jednym miejscu (cały pokój zastawiony kartonami i walizkami). Miał nam pomóc kolega z samochodem osobowym, ale okazało się, że mamy wszystkiego strasznie dużo i raczej wynajmiemy duży samochód do przeprowadzek. Na koniec zostanie pakowanie kuchni, bo wiadomo, że trzeba coś i gdzieś jeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja przez tą pogodę siedzę w domku i jem... ![]() Mam nadzieję,że może chociaż jutro pogoda się poprawi,to wyruszymy gdzieś ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
Jeszcze nigdy nie miałam takiego spadku formy
![]() ![]()
#2182 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też mam szalony apetyt, niestety na słodkie, na dwór też nie chce mi się za dużo wychodzic, bolą mnie zatoki. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Do tego strasznie puchną mi nogi. Myślałam, ze to od stania w pracy ale już od czwartku nie pracuję a nogi są tak wielkie,że do butów nie mogę włożyć. Na początku puchły mi tylko w kostkach a teraz to całe stopy nawet nie mogę palcami ruszać. Nie wiecie co może pomóc? Czy to w ogóle normalne? Z nowości to dodam,że znaleźliśmy śliczny dom i jutro idziemy załatwiać formalności. Przeprowadzka prawdopodobnie na 6 czerwca, a termin na 1-ego ![]()
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś do popakowania reszta kosmetyków, narzędzia tż, zrobienie porządku w boxie, a jutro pakowanie kuchni. Cytat:
![]() Myśmy tylko szukali mieszkania, ale wiele nerwów mnie to kosztowało (nawet gdybym nie była w ciąży to też bym się denerwowała). Ja się cieszę na tę przeprowadzkę, bo lepiej późno niż wcale ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziś jak na złośc piękna pogoda a ja w domu siedzę. Cytat:
Ja po wczorajszych porządkach dzis odpoczywam. No pranie tylko powiesze.Jestem mega zadowolona z mojego meża.Domek prawie gotowy na przyjęcie mełej. Starsza poszła do kina a ja oglądam film "Dear John". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
Dziś korzystając z tego,że pogoda była w miarę pospacerowaliśmy troszkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Raczkowanie
|
bardzo ładne zdjęcia, brzuszek cos jak mój też 36 tydzień
#2188 |
Zakorzenienie
|
jola śliczne fotki
![]() thebestme oby przeprowazka nie była taka straszna ![]() Co do opuchlizny, jesli puchną tylko nogi to raczej jest to dość normalny objaw. Jak masz możliwość leż tak, by nogi były nieco wyżej (a nie tak zupełnie płasko).
#2189 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zakupiłam bujaczek z Chicco - nowy.Teraz to już mam wszystko co chciałam.Mąż w to wątpi ![]() Jeszcze myślę nad literkami .Ale to muszę dla obu córek zakupić. http://www.allegro.pl/item1020670898...d.html#g allery http://www.allegro.pl/item1018611682...ocja_nex t.html Najadłam się owoców.Tarte jabłka plus koktajl truskawkowy. Dzisiaj nudy kompletne.Maż był w pracy a ja leniuchowałam.Od czwartku ide na całe 5 dni do pracy.Nie wiem jak to wytrzymam. Jola super wyszłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.