![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIV
chyba nie dam rady
![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() no nigdy nie ma 100%, ale skoro mówisz to pewnie wiesz
![]() |
#4952 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Nadrobiłam bar i doszłam do wnisku, że albo Gryszard się wystraszył Waszej wczorajszej konwersacji albo Go rzeczywiście przyłapali w kolorowym dresie i z czymś na pe w ręku i teraz ma kłopoty.... ![]() ![]() Bardzo dobra godzina na robienie paznokci ![]() Imieninki? Twoje? Najlepszego! I zdrówko! ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
![]() moja wątroba też mnie znienawidzi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4954 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Dzień dobry,
niestety prognozy się spełniły, dziś zimno i deszczowo... Muszę pisać pracę a nie chce mi się... Cytat:
Cytat:
Ale na samym surowym i bez kawy i nabiału nie ujechałabym długo. Jedna, bo dbam o linię ![]()
![]() |
#4955 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Ej, przecież często się tak sprawy mają, że jest 100%.....
Pomarudzę sobie, a raczej Wam... Wymarzyłam sobie dżinsy i nigdzie takich nie ma. Mają być biodrówki, grafitowe albo ewentualnie czarne, bez kontrastowych przeszyć, i z rozszerzaną nogawką. Od dwóch tygodni łażę po wszystkich możliwych sklepach i duuuupaaaaaa ![]() W zeszłym roku też robiłam questa pt. w poszukiwaniu dżinsów idealnych, nigdzie nie było czego chciałam to kupiłam dżinsy w Camaieu, ale już się lekko zeszmaciły, to jednak nie ta jakość.. Kupiłam już, też w C., drugie na zastępstwo, ale chcę prawdziwe dżinsy..... które przeżyją więcej niż pół roku w niezmienionej formie.......... Na Allegro nie kupię bo jakkolwiek bym nie kalkulowała z wymiarami jest coś nie tak..... np. mierzę w sklepie rozmiar 27 i nie wchodzi na tyłek, a jak porównuję podane na aukcji wymiary rozmiaru 26 to idealnie pasują do moich noszonych spodni... ![]() ![]() Ale, ponieważ nie ma tego złego, łażąc wczoraj po sklepach natrafiłam na buty i oczywiście kupiłam ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najlepszego z okazji Imienin
![]() Co za pogoda,nawet lodów mi się nie chce ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
perfumowy zawrót głowy
|
Maju nie doczytałam - wszystkiego najlepszego Imieninowo
![]() w taką pogodę nic tylko w domu siedzieć ![]()
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
Maju
![]() wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Niech cię humor nie opuszcza- i ten "z powodu" i bez powodu! ![]()
#4959 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Maju-wszystkiego naj ![]()
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Maju - wszytskiego naj!!!
![]() Mialam jechac ogladac wyscigi motocykli dzis ale jak rano zadzwonil budzik o nieludzkiej porze to powiedzialam 'aaaa fak yt' i usnelam znow. Miejmy nadzieje, ze J. wybaczy ![]() Wiec jak sie juz z loza podnioslam to pomyslalam, ze moze pocwicze moje umiejetnosci motocyklisty i wypchalam motor za dom. OK - zapalil pieknie ladnie, sprzegielko, 1szy bieg i silnik sie wylacza. I tak siedze na nim i sobie mysle co sie stalo... Za kazdym razem jak wrzucalam jedynke odcinalo mi silnik - juz nawet mialam teorie o toksycznych sikach kota... No ale o dziwo opanowana bylam. Juz mialam do kogos dzwonic z pytaniem ale dobrze, ze nie zrobilam tego. Si mowi tak - a Ty tak bedziesz z ta nozka jezdzic? (stojakiem na motor). Ja mowie 'a co to ma do rzeczy?' No ale po 123 probie wrzucenia jedynki zlozylam nozke i ... poszedl!!! Na szczescie jestem czlowiekiem, ktory umie sie przyznac do bledu wiec powiedzialam 'nie badz taki madry... skad ja to moglam wiedziec' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Nindżopesz
|
Maju, najlepszego!
![]() ![]() A ja mam trochę kaca. |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4963 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam podobnie - ubrdałam sobie, że chcę czarne peep toes na platforie i z kokardką i nigdzie nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój instruktor prawka też mówił, ze się samochodem z trójki nie da ruszyć - trafił na mnie i przestał głupoty opowiadać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to padlam ![]() Zreszta dla mnie zmniana biegow w samochodzie to czarna magia (Viva moja automatyczna skrzynia biegow!!! ). W motocyklu nieco latwiej mi bo sprzeglo pod lapa i nie musze zygzakowac - kopne na dol to jedynka, kopne w gore to dwojka itd. A w piatek pojechalam do sklepu na lunchu z kolezanka. Jak jezdze sama to jezdze na bosaka - tzn jesli akurat mam na sobie buty z 12 cm obcasem i platforma... No ale z nia to nie chcialam urzadzac ewentualnej aromaterapii wiec pojechalam w tym butach. Wyjezdzam z podporzadkowanej i nagle tylko taki gwizd mojego samochodu i przyspieszenie, ze nas w fotel wgniotlo (no jak to na clioka mozliwosci ). Kolezanka sie mnie pyta 'a Ty co to tak ruszasz jak Szumacher?' Na co moja odpowiedz 'aaa obcas mi sie zablokowal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
No to mam winowajcę
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
Maju - wszystkiego dobrego, niech Ci flaszki nigdy nie zabraknie
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mi się dziś słodkiego chce ![]() ![]() Nie nie nie! ![]() Trochę? ![]() Hecate, Maju - pod względem motoryzacji wymiatacie ![]() ![]() Idę kombinować transport na wieczorny koncert. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Maju wszystkiego najlepszego! Cytat:
E tam nigdy ja np. wiem na 100 %, no bo chyba wiatropylna na wiosnę się nie zrobiłam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Hej hej!
Wrzuce kilka zdjec ze Skalnego Miasta w Czechach ![]() O takie zdjecia ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po matuli ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Mnie jest duzo wygodniej... Biegi to ja sobie na motorze pozmieniac moge ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Ja po tatulu. Chociaż w przeciwieństwie do mnie, ojciec prawko zrobił - późno ale zrobił. Jeździ od 10 lat, w tym w bardzo długie trasy, a ja się czasem głowię - jak on to robi ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Obżarliśmy się gorącymi bułkami orkiszowymi. Banalnie proste do zrobienia, a niesamowicie pyszne.
Zaraz idę produkować gulasz.
#4972 |
BAN stały
|
Siema! Pić mi dajcie, wooodyyy
![]() Tak w ogóle to ładnych rzeczy się dowiedziałem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ooo..fajoskie miejsce, a gdzie to konkretnie jest?
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
to jak nazywamy nowy bar?
#4975 |
grozi wypollizowaniem
|
mama ochote na cerem brulee-nigdy nie jadłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- moze aScet Bar ? ![]()
#4976 |
Zakorzenienie
|
O tutaj ci dam linka http://www.adamski.pl/gory/skalne-miasto/
Ile bylo polakow masakra z kazdego miejsca w PL przyjechali,ja ze Zlotoryi do do Skalnego miasta mialem 80km ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja na kursie byłam, to też na jakimś skrzyżowaniu ruszam, dośc ostro, żeby mi auto nie zgasło. A tu nagle słyszę skadś taki pisk opon ![]() Ja: ![]() ![]() na jaki koncert jedziesz? ![]() ![]() Cytat:
Ja byłam w parku Adrsspasskie Skaly, ale to chyba obok ![]() Cytat:
![]() Ja optuję za S-F Barem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-03 o 13:17 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
A wiesz ze nie wiem ;>
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Daleko ale ladnie jest ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.