|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
trzymać za mnie od jutra do piątku kciuki dziewczęta. ! ![]() ![]() jestem więźniem Twojej platonicznej miłości.
![]() |
#3542 |
Przyczajenie
|
Prawie płakał, kiedy jego ostre narzędzie próbowało wedrzeć się do jego wnętrza. był przekonany, że w końcu spod jego kilofa spłyną krople krwi.
Podniecić. Wedrzeć się. Zwyciężyć. Wokół zaciśniętych ust pojawiała się radość ... i uszy. Robią się za duże. Każde pół słowa przedostaje się przez ciemne korytarze bezpośrednio do błony i każdy ruch powietrza jest powielany i zwielokrotniany, każde nieodpowiedzenie i brak tchu nawet odbija się echem. Bicie serca wraca podwójnie, oba bicia nakładają się i ucho zaczyna żyć niezależnie od reszty. A smak też już nie ten. Pomarańcze są pomarańczowe w ustach i ten kolor spływa do miejsca, skąd się wszystko zaczęło, skąd przyszła zapowiedź i zgoda. Język smakuje i odróżnia drobne kawałki miąższu, oddziela mniejsze drobiny, przerywa przezroczystą błonę między nimi, odkrywa kroplową pomarańczowość, która pęka pod jego dotknięciem i niezmierną słodyczą obmywa wnętrze ust. Pachniesz pomarańczową namiętnością. Obnaża ukrytą tajemniczość, oddaje w niewolę, tęskni coraz bardziej, a serce ukrytym rytmem pomaga nie umrzeć teraz jeszcze, spieszy ci na pomoc coraz szybciej.
#3543 |
Przyczajenie
|
Od dłuższego czasu zachwycona waszymi opisami w końcu odważyłam się sama coś sklecić
![]() ![]() Niedokończone myśli, urywki rozmów, strzępki wspomnień... wszystko rzucone w kąt... bez znaczenia I choć w samotności przemyka przez moją twarz cień zwątpienia to przy tobie emanuję pewnością siebie i pewnością twojej miłości ![]() Poczuć dotyk Twych ust na mojej szyi, napoić się Twoim zapachem... Rozkoszować się każdym Twoim oddechem, dzięki któremu i moje istnienie wydaje się bardziej realne. Mam nadzieję, że chociaż jednej osobie przydadzą się moje wypociny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały . ![]() caroline060 Margaretta_1 agrr cirri nastychick - <3 . wspaniałe . ;o ![]() _______________________
O kilka przyśpieszonych uderzeń serca za dużo ale nie zapominam , wciąż pamiętam jego oczy . chyba znowu jest coś nie tak , to już czas by się martwić ? ' i wciągam głębiej dym, biorę większy łyk czuję w piersi syf, czuję w sercu wstyd ' pytasz jak to robię ? proste , naucz się jak ja umierać w sobie . zachwiejesz nie raz moją stabilność umysłową , po za tym szkodliwy wcale nie jesteś . obiecuję nie patrzeć za siebie , a mimo to widzę Cię wszędzie .
![]() |
#3545 |
Zadomowienie
|
NieidealnaJa
![]() Nie tracę ani odwagi, ani uporu. Nie jestem tym, za kogo mnie bierzesz, lecz kimś całkiem innym. Zabierz rękę z mojego ramienia i pozwól mi odejść.
![]() |
#3546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() xsxs- nareszcie jesteś myszko . okradłam ![]() ruda wiewiora- zabrałam. ![]() keeendy- bd trzymać ![]() `Masz rację- jest mi bez ciebie totalnie źle. Ale się do tego przyzwyczaję. `Rutyna uczy mnie bycia szczęśliwą. Chyba ze mną jest coraz gorzej. `Łańcuch wspomnień. -Gdzie niby było napisane, że mam cię kochać? -W przeznaczeniu. `Dziękuję ci za to, że dzięki tobie znam smak obojętności. -Smutna? wydaje ci się. Może trochę zamyślona.. -To i tak wskazuje na jedno. `Ktoś już nie chcę być miłością. A ktoś inny się nią staje. (Indios Bravos- " Zmiana") `Turn a page, I'm a book half unread. (All Time Low - "Weightless") (Odwróć stronę, jestem książką na pół nie przeczytaną)
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-05-03 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
maturzystkom powodzenia, połączę się z Wami w bólu i wezmę się za naukę na studia, czas najwyższy
![]() *
nie ma takiego numeru [jak dla Ciebie] świetnie, ekstra, zaj**iście. wierzysz? rozbrajasz mnie niczym saper bombę. - opisz się w dwóch słowach. - kocham Go. złap mnie za rękę i pociągnij z całej siły, aby wyrwać mnie ze szponów Pecha, który łatwo nie da za wygraną. tak, ku***, tęsknię. co z tego? jestem tylko człowiekiem, rządzą mną słabości.
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
Wasze opisy są cudowne . Codziennie was okradam ;*
was najbardziej ; CookieCrisp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ` I love to look at your brown eyes - kocham patrzeć na twoje brązowe oczy ` Each day waiting for a glance - każdego dnia czekając na jedno spojrzenie ` Jej uśmiech rzucał wyzwanie dentystom. ` Są tak rozkochani, że zapomnieli o miłości. ` Jeśli muszę iść na dno, będę na dnie szukała skarbu. ` Podarte kartki kalendarza, dni, które nie wrócą. ` Kiedy pada, czuję, że ktoś jest blisko mnie i też płacze. ` Twoje zdjęcie kiedyś wisiało nad łóżkiem, a teraz leży na dnie pudełka. ` Uśmiechała się do niego cały czas, a gdy wracała do domu, płakała. ` Jest dużo chwil wspaniałych, najwspanialsze to te z Tobą. Brak weny i dlatego takie nie za ładne. Bardzo przepraszam, jak niektóre się czasem powtórzą.
#3549 |
Raczkowanie
|
powodzenia dla Maturzystek.
specer po raju. tego mi trzeba. desperackie poszukiwania szczęścia. harcore'owe wątki.
#3550 |
Raczkowanie
|
- i obiecaj, że przy mnie będziesz mimo wszystkiego i za wszystko
- i to rozczarowanie każdego dnia - miłość przyszła nie oczekiwanie, nie wiadomo kiedy, nie wiadomo skąd - a teraz już wiem, że nie wszystko jest proste - mówię o czymś, o czym nie wolno mi nawet myśleć - 'swoje miejsce znajdź i nie pytaj czy układ ten ma jakiś sens' + mAtUrA to bzdura
![]() powodzenia życzę <kopcior w dupsko>
#3551 |
Zakorzenienie
|
papergirl- moja miłość do Ciebie od pierwszego do ostatniego opisu <3
TwojaKokaina- Ty mnie? no patrz, co za zbieg okoliczności. ![]() MalinovaSaGa- nie lubie bezczelności, ale Tobie wybaczam. ![]() ![]() RozowaSkeyterka- Wiem wiem ![]() NieidealnaJa- Ja? ![]() ![]() Powodzenia na maturach, moje kobiety. ![]() __ Tylko się bawiła,
a on myślał, że to miłość. Chciałam wyobrazić sobie życie bez Ciebie i zauważyłam, że nie potrafię. Odwrócił się po czterech krokach. Ona po pięciu. Spojrzała wstecz. Obiecana lepsza przyszłość niczym nie różniła się od złej, niesprawiedliwej przeszłości. Chcę być sama, spóźniłeś się. Lubię swoją przeszłość za to, że miała szczęście, że miała wszystko, że Ciebie miała. Posprzątaj ten bałagan, zacznij od serca. "Odejdę". Gdybym wiedziała, że to groźba, a nie żart... Szukamy ludzi na bezludnych wyspach i szczęścia w nieszczęśliwych krainach jak igły w stogu siana czy wiatru w polu.
#3552 |
Wtajemniczenie
|
- dręczysz mnie. - czym? - swoją twarzą bez uśmiechu. wszystko co myślę to Ty. _______________________ wszystkim maturzystkom wielkie kopniaki w tyłki. macie dobrze napisać, baaardzo dobrze. powodzenia! ![]() Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2010-05-03 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
Nie chce pominac zadnego usmiechu ...nie chce pominac zadnego pocalunku
Biegam w miejscu jak szczur na wyścigu idąc nigdzie Wśród tak wielu mężczyzn, gdzie się podziewasz? Za granicą, czy pod krzesłami? zamknij drzwi na klucz...opuścimy świat na zewnątrz dziękuję za to że mnie kochasz... za bycie moimi oczami kiedy nie mogłam widzieć... za rozdzielanie moich warg kiedy nie mogłam oddychać...
#3554 |
Zakorzenienie
|
<3
MalinovaSaGa - dziękuje ślicznie. ![]() beautfiul_lie & otojest & Toogether93 - <333 POWODZENIA WSZYSTKIM MATURZYSTKOM, TRZYMAM KCIUKI. ![]() zawiodłam się rzeczywistością jeśli nigdy więcej nie spotkamy się na tym świecie to spotkamy się na innym. będę czekać, nie spóźnij się alergia na wspomnienia wycisnęła ze mnie wszystkie łzy pomyśl - czy wiesz dokąd idziesz? spójrz, przecież klown płacze u Twych stóp nie mów o tym o czym mówiąc nie mówimy, by nie mówić o tym
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem język kwiatów.
Rozumiem każde słowo żyły w moim ciele. I uśmiecham się poznając ptasie plotki. Milion złamanych serc śni o milionach spraw. Jestem mrówką, pyłkiem kurzu, zapomnianym wspomnieniem. Chcę tylko być wolna. Motyle są wolne.
![]() |
#3556 |
Raczkowanie
|
- cześć. jak tam z tym twoim?
- nijak. - jak to? - nie mam z nim kontaktu. - dlaczego ? - olał mnie. wiesz, to taki typ faceta. na początku jest za#ebiście, cudownie, fenomenalnie niczym z jakiegoś miłosnego, pełnego ciepła i namiętności romansu. a później, gdy tylko znudzi mu się rola czułego, kochanego mężczyzny, po prostu przestaje ją grać. zaczyna cie unikać, szukać sobie innych aktorek do roli jego kochanki. ale wiesz co? i tak go kocham i nie przestanę. tak, miłość jest dziwna. ale, gdyby zapytał mnie teraz, czy go kocham, czy tęsknie za nim i czy mi zależy odpowiedziałabym nie. po prostu bym skłamała, choć nigdy wcześniej go nie okłamałam. pewnie spytasz po co? po to, żeby sobie nie myślał, że jemu wszystko wolno, że może mieć każdą, że ma nade mną przewagę. choć tak naprawdę wystarczyłoby mu 48 godzin i... wróciłabym do niego. tak, miłość jest dziwna. '' nigdy nie mów nigdy, się nie poddawaj, rób swoje i zbieraj brawa... Dobrze jest mieć na kogo liczyć kiedy potrzeba pomocy, a cala reszta milczy, dobrze jest mieć kogoś u boku, kiedy los nie sprzyja i spada masa kłopotów. Samemu ciężko, postawić kilka kroków, potrzebny spokój i wasze wsparcie, w tych gorszych chwilach, razem ze mną trwajcie. dreamsx33 - też kocham ;* ![]() NieIdealnaJa - bez przesady! gdzie ja tam? ;O ;*** otojest - okradłam bezczelnie ![]() ![]()
#3557 |
Raczkowanie
|
p o w o d z e n i a w a m . : * bryym - o mamuniu, widzę 'czii. aż mi ciepło, ahah. :* :D kochać cię będę, nawet nie istniejąc dla ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za pochwały, miło że ktoś docenia.
![]() 'nawet nie zauważyłam kiedy przestałam Cię kochać. 'z Twoim odejściem zmieniły się moje plany, cele i marzenia. 'mimo wszystko kocham Cię za przeszłość. 'Znowu zostałam wystawiona na pokaz. 'Dławiąc się ciszą. 'patrze na zdjęcie smutnej dziewczyny. znowu widze siebie.
#3559 | |||||
Zadomowienie
|
Twoje oczy przemawiają magicznym językiem miłości. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję za pamięć myszki <3 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
JednaNaMilion okradłam
![]() NieidealnaJa O.o nie wierzę ;D ***
oczy po prostu by kochać rozpacz by więcej wiedzieć koniec by nigdy nie kończyć |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() *** mój wstyd, mój ból, mój sukces, mój świat, mój plan, mój czas. wszyscy są tu kur. wa szczerzy! tylko że jak leżysz to krytycy stworzą krąg i prędzej dostaniesz cios w plecy niż jakąś pomocną dłoń. wbij się w porsche, corset, tramwaj, pociąg. bo nie ważne czym chcesz jechać tylko dokąd! Nie umiem chodzić po wodzie, po wódzie też tylko ledwo. Coraz ciężej ufać sobie, Tobie, komukolwiek. Politycy, celebryci, aktorzy, muzycy, dumni raperzy. Sama szukam kogoś w kogo mogłabym wreszcie uwierzyć. cofnij się na chwilę i wróć tam ze mną!
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Przyczajenie
|
TwojaKokaina - chyba czas się przyznać, że ja okradam Cię już nałogowo
![]() ![]() - nie powiedziałaś mi jak masz na imię. - wybacz, zaczęłam sobie wyobrażać upojną noc z Tobą pocałuj mnie, uderz mnie. kochaj mnie, wyzwij mnie. chcę usłyszeć jak wymawiasz moje imię. Twój głos. czasem czuję jakbym nie zasługiwała na niego. dziękuję Ci za każde 'dzień dobry'. czekam na następne 'dobranoc'. muszę wybrać inną drogę, znaleźć inne wyjście. inaczej uduszę się we własnym ciele, znienawidzę z własną duszą. jeszcze czekam. w sumie nie mam nic lepszego do roboty. czekanie pozwala jakoś funkcjonować. być może będę czekać do starości. przynajmniej jakoś przeżyję ten syf. każda cząstka mojego ciała chce być najlepszą dla Ciebie. miłość- uczucie, które od zawsze omija mnie szerokim łukiem nie chcę dłużej rad, pocieszeń, miłych słów wypowiadanych z grzeczności. nie chcę. chciałabym Ci pomóc, ale narazie nie umiem ogarnąć samej siebie. chcę odetchnąć, poczuć coś nowego, nieznanego, nieodkrytego, coś czego nie czuł jeszcze nikt. ta rutyna wypruwa ze mnie cały optymizm. płonę wewnątrz, spalam się. czuję, że muszę coś zmienić, inaczej Twe słowa odbiorą mi tlen. bez siebie jest nam łatwiej. paradoksalnie. muszę się napić. obudzić w sobie tę silną, bezwzględną kobietę. brakuje mi jej. bywało lepiej. ale powietrze było bardziej toksyczne od Twoich kłamstw. wolę to świeższe, teraźniejsze. idź za mną. zachwyć się mą duszą. patrzę na moje brązowe paznokcie, których kolor do złudzenia przypomina ten z Twoich oczu. wspomnienia sprawiają, że chcę biec przed siebie by jak najszybciej o nich zapomnieć. nauczyłam się spokojnie oddychać. z uśmiechem na ustach. będę. nie obiecuję, że zawsze, bo czasem mogę się zagubić. ale wrócę i oddam Ci po stokroć moją obecność. wszystkie słowa, które przychodzą mi teraz do głowy, są zbyt błahe by opisać stan, w którym się znajduję. mam 13 wielbicieli, o 8 nie chcę wiedzieć a 11 jeszcze się ukrywa.
byłeś zawsze. na śniadanie, obiad i kolację. mogłam jeść 10 takich śniadań, 8 obiadów i 14 kolcji i nigdy nie miałabym dość. i nie tyłam. wręcz przeciwnie, stawałam się coraz piękniejsza. dla Ciebie i dzięki Tobie. " zgłodniałe serce karmi się byle okruchem " nigdy nie miałam w Tobie oparcia. byłeś wiecznym siedzeniem. tak, spotykam się z kimś. właściwie nie ma takiego, z którym bym się nie spotykała.
![]() Edytowane przez mrs de Czas edycji: 2010-05-03 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
drogie maturzystki, jutro łącze się z wami
![]() mam na ciebie chrapkę
![]()
#3564 |
Raczkowanie
|
*ja chcę specjalnych efektów, chcę kolorów bez zakłóceń
*potrzebuję iluzji, złudzeń jak powietrza, bo nie mogę przestać pompować mego serca.. *banany na twarzy, żadnych warzyw. niech życie nie waży się nikogo poparzyć *autodestrukcyjne wpływy samotności *ta niemoc nie zna granic.. *wiem, że tu jesteś i.. nic
![]() |
#3565 |
Przyczajenie
|
Patrzę na Ciebie i upijam się radością, spokojem, upijam się Tobą.
Oni nie pachnęli Tobą. To nie jest pieprzone zauroczenie. Nikt mi nie powie, że to sentyment. W końcu mogę świadomie komuś powiedzieć, że kocham. Bezcenne. Teraz budzę się przy Tobie i mogę powiedzieć „dzień dobry, kochanie”. Mogę wziąć z Tobą prysznic, mogę przygotować Ci śniadanie, albo czekać, aż Ty przygotujesz je dla mnie. Same wspomnienia przywołują ciarki na moim ciele, doprowadzają mnie do rozkoszy. Kusząca słodko ..z domieszką goryczy.. -nieosiągalna.
#3566 |
Zakorzenienie
|
dziekuje. ![]() powodzenia maturzystki. ![]() ![]() wiem co przeżywacie, mam siostrę maturzystkę! :P chciałabym umrzeć w twoich ramionach mając ze sto lat.
' pamiętasz te chwile? schowaj je do serca. bo miłosc rani, czasem nawet jak morderca . tylko przytul mnie. kocham Cię, wiem to napewno. Oglądając Remember Me/Twój na zawsze, płaczę i myślę co bym teraz Ci miłego powiedziała gdybyś był obok...
![]() |
#3567 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
o ten mi sie podoba. ![]() _________________________ ___________ I'm great in bed. I can sleep so long. ( jestem świetna w łóżku. mogę spać tak długo) ![]() I'm not YOU ugly. I'm not ARE ugly I'm not A ugly. I'm not JACKASS ugly. (nie jestem Tobą brzydkim nie jestem są brzydcy nie jestem brzydkim nie jestem brzydkim głupkiem. ( JESTEŚ GŁUPKIEM.) ![]() Love is blind.
(miłość jest ślepa) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
♥ oczyma szukam wolnego miejsca w przestrzeni. nie zgub się w moich myślach. śpimy, budzimy, żegnamy, odchodzimy. pamiętaj. twoja na zawsze... nienawiść.
#3569 |
Raczkowanie
|
I will never forget the look
- nigdy nie zapomnę tego spojrzenia Choć ty nie kochasz mnie, ja zawsze będę. Z miłości do ciebie umierać co dzień. Nieszczęśliwe zakochanie, za oknem płacz. Nie mów, że nie kochasz mnie, tylko przytul mnie. Cały czas czekam na twój jeden gest, dzięki temu, tak wiele zmieni się. Powiedz, że czujesz to samo co ja, że kochasz mocno tak. Tyle łez wylanych tylko przez Ciebie, tyle smutku, bo nie mam Ciebie. Kocham jak mówisz, choć tak rzadko Cię słyszałam. Czy nie ma już szans, że zadzwonisz? Każda minuta to oczekiwanie na Ciebie. Tęskniąc za tym, kogo się nigdy nie miało. __ Macie może jakieś opisy, takie żeby zwrócić uwagę , pewnego chłopaka, takie, żeby się domyślił, że mi się podoba .? Byłabym wdzięczna ;*
#3570 |
Wtajemniczenie
|
na zdrówko
![]() ..dziewczynki, naprawdę doceniam to, że nas wspieracie i trzymacie za nas kciuki. Wielkie <3 dla was za to ;* Nie potrzebuję być twoją. Potrzebuję mieć Ciebie. Pięknie jest móc budzić się koło Ciebie. Zaparzyć Ci kawę z rana, pięknie tak. Chcę tylko szczęściem się otulić, jego radosną woń poczuć nozdrzami. Masz mnie. Pod skórą przechowujesz mój dotyk.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.