|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
![]() Justys nie śniałaś mi się ![]() ale nawet jakbym coś wysniła to lepiej nie będę mówić ![]() ![]() Zapomniałam rozmrozić kotlecików schabowych i nie mam co na obiad zrobić ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-05-03 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
aaaa, no tak
![]() przeciez pisala...... mam nadzieje, że jak wróci-odezwie sie ![]()
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może jakąś szybką zupę?
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Zajrzałam do lodówki a tam przecież specjały od teściowej więc nie będę nic gotować
![]() już jem sałatkę ![]() Ciekawe czy Przeddzidzie zajrzy jeszcze do nas przed ślubem? ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-05-03 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Wtajemniczenie
|
mehja - mam nadzieje ze to nie ja ci sie wysnilam ;( brrr
A wiesz co pomyslalam, bo moze ty tak podswiadomie myslisz o dzieciaczku ze ci sie kobiety w ciazy lub przed nia snia? bo mi takie rzeczy sie nie snily nigdy. A sny powstaja zazwyczaj z tego o czym myslimy ![]() Ja juz w domu, wczesniej z pracy wyszlam ![]() W Teleexpresie dzis mowili ze powstla jakas strona gdzie mozna wpisac nazwisko a bedzie ono poprawnie odmienione. Ale sama jakos nie moge jej znalesc ;( Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-03 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja już wróciłam z majówki. Zmęczona jestem i śpiąca jak nie wiem co także nie bardzo jestem w stanie odnieść się do waszych wpisów
![]() Pogoda się nam nie udała, ale i tak sobie poradziliśmy. Wczoraj byliśmy w Kurozwękach zwiedzać, ja myślalam, że tam tylko pałac sobie stoi i tyle, a tam kasa- bilety na atrakcje, pakiety-oprócz zwiedzania pałacu z przewodnikiem są restauracje, knajpki, bilard, i najciekawsze- mini zoo ze stadem 100 bizonów- zresztą co ja tam będę mówić polecam zajrzeć: tutaj http://www.kurozweki.nazwa.pl/palac/...id=104&lang=pl. Jedyna rzecz, która mi się nie podobała, to masa ludzi :/ Nasz nocleg okazał się super, pokoje i domek fajnieszy niż na zdjęciach okolica piękna- ale ogólnie NIE POLECAM ze względu na właścicieli...szkoda opowiadać!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam zdjecia o ktore prosilyscie. Brzuszek uwypuklil sie szczegolnie w tej weekend, bo wczesniej byl malo widoczny. niestety zdjecia slabej jakosci bo nie umie sobie lepszych zrobic
![]() Teraz jestem w 20 tyg ![]() Mi sie wydaje ze brzuszek wyglada bardziej na taki co mu sie utylo niz ciazowy ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-03 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania wedlug mnie wygląda na ciążowy!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
no Aniu widac widac ze ciazowy
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
Aniu śliczny brzuszek, szczególnie z boku widać. Super, a jaka zgrabna reszta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
waniliaania- brzuszek masz sliczny i wyglada na ciazowy, a nie, ze przytylas, a spodnie masz tez fajne, ciazowe? Kiedy bedziesz wiedziec o plci dzidziusia?
a u mnie dzisiaj calkiem normalny dzien w pracy, nic ciekawego, Tz jeszcze musi pracowac, ja z reszta tez tak w poniedzialki pracowalam jak w ciazy nie bylam, ale szybko powiedzialam szefowi i to zmienilam, bo to bardzo meczace dla mnie i bez dzidziusia bylo. Od 7.30 do 13, pozniej przerwa na obiad do 16.00 i znowu do pracy do ok. 21.00, najciezszy dzien i to od razu po wekendzie, jak czlowiek jeszcze taki zakrecony chodzi. Mama przyjezdza do nas w czwartek i bardzo sie ciesze, bo przywiezie polskie jedzonko i znowu pierozki pyszne, polskie bede jesc, juz mi slinka leci...... mniam, mniam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spodnie ciazoze z H&M MAMA. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
A myśleliście nad imieniem? Brzuszek śliczny, ewidentnie ciążowy.
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
Waniliaania ale śliczny brzuszek. Dziewczyny mają racje bo odznacza sie a Ty taka chuda...
U nas leje jak z cebra... Wróciliśmy ok 17 z Owca i tez padnięta jestem... U nas niestety fura jedzenia od mamy sie skonczyła bo wyjechała, bede musiala sama sobie radzic. Mehja nieźle masz z tymi snami... Mojemu TŻ wczoraj nasze wesele sie śniło i byl wstrząśnięty bo jakieś głupoty ze autobus z goścmi sie wywrocił. |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę pierwszy raz do pracy. Trochę się stresuję, dobrze że zaczynamy 2 tyg. szkoleniem.
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam poczatek 14, wiec moze mi lekarz tez niebawem powie, jaka bedzie plec, mam wizyte za tydzien. Ale od samego poczatku mam przeczucie, ze to chlopczyk bedzie, sama nie wiem czemu Tez tak mialas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostrowczanko trzymam kciuki, będę jutro z Tobą myślami ![]() ![]() No, no widzę, że same chłopaki u nas na wątku się zapowiadają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja caly czas bylam pewna ze to dziewczynka i strasznie przezylam wiadomosc ze jednak synek... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Rozeznanie
|
hej kobietki
![]() Ostatnio się nie odzywam ,bo za dużo czasu nie mam ![]() Ale jutro wyczytam wszystko co naskrobałyście i odpisze ![]() Waniliaania brzuszek śliczny i duży ![]() ![]() ![]() My z Tż wzieliśmy się ostro za organizacje ślubu,bo mało czasu nam zostało ![]() Zamówiliśmy papier,koperty i wsążeczki na zaproszenia ![]() ![]() ![]() Obrączki już prawie wybrane ![]() Jutro jade do deichmana po buciki ślubne,mam nadzieje,że będzie mój rozmiar. No i na nauki idziemy jutro na 18.00 we Wrocławiu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania widac brzuszek, zgrabniutki jest
![]() Katalinka ja byłam w Kurozwekach, mini zoo najbardziej mi sie podobało ![]() U mnie na studiach wszystkie dziewczyny co rodziły to maja synka, żadna, ale to żadna córki nie urodziła. Chciałabym przełamać tą "passe" ![]() ![]() I teraz znów ze spraw slubnych- otóż moja siostra cioteczna bierze w lipcu slub cywiliny, no a na zaproszeniu mam napisane ze z os. towarzyszaca ja zapraszam. Pisałam do Niej by mi podała imie i nazwisko Jej chłopaka, ale tego nie zrobiła, a do tego to obcokrajowiec więc tym bardziej chciałam od niej sie dowiedziec by nie popełnic błedu przy pisaniu. I teraz głupio mi bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać koniecznie po usg czy sie potwierdził ![]() Cytat:
![]() ![]() wiadomo, poczatek stresujący ale potem już z górki pójdzie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Justys a zaproszenie dla tej siostry juz wypisane jest? Nie masz zapasowego? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-05-03 o 20:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanko powodzenia jutro w pracy
![]() Mehja da sie zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
Aniu sliczny brzusio
![]() Madziaciu moj tz do poprzedniego tygodnia mial babcie w Kurozwękach ![]() Agusia super , że przygotowania ruszyly ![]() My bylismy ost na osatatnim spotkaniu z pania psycholog, czekaja nas jeszcze 3 z księdzem. Już wiemy, że wybierzemy sobie kazanie. Ale jeszcze myslimy jakie, no i kazanie będzie czytał świadek, a świadkowa modlitwe wiernych. Organista już ćwicze pieśn dla rodziców, która bedzie w kosciele spiewana. dziś byliśmy u chłopaków, którzy maja u nas grać, spisali piosenki a piosenke dla rodziców mamy taka inna niż myśleliśmy. Ze Szczecina, bardzo nam się spodobała jak była na weselu u kuzyna tż, wiec dalismy plyte zespolowi, maja się nauczyc, mówią, że nie trudna, wiec bedzie ok. Na pierwsza się nie zdecydowalismy do konca...Spór trwa, tż chce Paule, ja Krajewskiego-wielka miłosc....;/ Poza tym ustalilismy zabawy oczepinowe, taniec zapoznawczy gości bedzie na pocztaku, przysięga teściow po podziekowaniach ![]() a reszta na oczepinach to: welon/krawat, zbieranie na wózek, taniec z gwiazdani, zabawa redbull, i cos jak wycieczka do zoo, ale oni maja inny tekst, wiec cos dostosuja. jeszcze możemy wprowadzic zmiany. no i tż kupił garnitur, buty..wygląda ślicznie ![]() a jutro do pracy...i juz sama....dlatego kłade się spać. Mam do was dziwne może pytanie, nie musicie odpowiadać, ale męczy mnie jedna sprawa. Czy wg was trzeba się spoiwiadać ze współżycia przed ślubem? Ja uważam , że spowiadać się trzeba z tego co się uważa za grzech... Tak mnie naszła taka myśl ostatnio.... Ps, Aga jak się czujesz?
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Qdlatku trzeba sie wyspowiadac, bo wg. koscioła to jest grzech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Qdlatku nie my sobie wybieramy co jest grzechem a co nie. Współżycie jest grzechem ciężkim i jak się z tego nie wyspowiadasz to spowiedź będzie nieważna a tym samym podejdziesz do sakramentu w grzechu co jest jeszcze większym grzechem.
Zresztą ze spowiedzią przedślubną jest tak jak z każda inną - też się trzeba z tego spowiadać. To nie my ustalamy zasady. A ja się czuję już w sumie lepiej. Jedynie mam problem ze schylaniem się i za długo nie moge siedzieć. Ale jest coraz lepiej. Jutro idę na zdjęcie szwów i może się czegoś dokładniej dowiem.
#4556 |
Zakorzenienie
|
Hej, wróciłam, a widzę że byłam pilnie poszukiwana
![]() było super, pogoda się udała, tylko dzisiaj przy wyjeździe padało, ale przynajmniej nie było żal wyjeżdżać ![]() Waniliaania, jaka zgrabna z Ciebie mamusia ![]() Qdlatku, fajne obrączki, mierzyliśmy takie same Uciekam już spać, ![]()
#4557 |
Zakorzenienie
|
Hello! Ja dziś pierwsza. Zmykam do pracy - trzymajcie kciuki !
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanko trzymam kciuki za pierwszy dzien. Dasz rade!
![]() Qudlatku co do spowiedzi to Aga Ci juz napisała. Fajnie ze juz tyle ustaliliście... My w tym tygodniu za obrączkami sie rozejrzymy... A mam takie nerwy na TŻ i w separacji żyjemy od niedzieli ![]() Justys Aga Ci na pewno dorobi zaproszenie. Ja zamawiam kilka niewypisanych zeby pozniej cos zmienic. Aga juz niedługo bedzie wszystko ok, wiem ze to męczące jak ciągle coś doskwiera ale zagoisz sie i bedzie git ![]() ![]() A pogoda dzis jest taka przygnębiająca ze kapota... Snił mi sie egzamin z pr. pracy i juz zaczynam o sesji mysleć ![]() Gusiak a Wy gdzie byliście, bo mi umknęło... |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Witam w ten brzydki, deszczowy dzień
Cytat:
![]() trzymamy ![]() ![]() Qdlatek duuzo załatwiliście spraw ślubnych ![]() Madziaciu przeczytaj mój pierwszy post na tej stronie, tam cytowałam gdzie pojechała Gusiak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
ona - Ja od samego poczatku mialam przeczucie ze bedzie chlopczyk, wiec mnie nie zdziwilo ze lekarz potwierdzil...
![]() 13-stego mam to USG wiec sie potwierdzi albo zmini. Zawsze chcialam miec chlopca, ale w sumie jakly sie zmienilo to tez bym byla szczesliwa. Byleby dzidzius byl zdrowy i wszystko bylo w porzadku, bo to najwazniejsze. Kupilismy juz ciuszki-niebieskie juz na poczatku jak jeszcze nie wiedzialam o plci ![]() Ostrowczanka nad imieniem myslimy ale ciezko nam sie zdecydowac ;( Mi sie podoba Jakub i Mikolaj. Moj maz chce Kacperka albo Fabiana. Kurcze ciezko podjac decyzje o imieniu. Napisz nam jak w pracy po 1 dniu ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-04 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.