![]() |
#62 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XV
Skoro tak mówisz to obejrzę
![]() ![]() Cytat:
![]() Zakrystianka zostawiam dla Ciebie, nie mój typ. W ogóle w tym filmie to najszybciej w moim typie jest David Bowie ![]() ![]() Mi przechodzi tylko jak mam doła. Ale znam kilku koneserów, w tym chłopaka, który kolekcjonuje łiskacze jak my perfumy, toż on by się nogą przeżegnał na myśl o miksie z kompotem ![]() Cytat:
a) zdjęcie robi mój TŻ b)pozuje ze mną do zdjęcia ![]() A moje zdjęcie do dyplomu żal peel normalnie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-05-03 o 18:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Moze dzialac Scent pod wezwaniem Świetej Pamieci Teziaka
![]() ![]() Maju najlepszego! ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-05-03 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Najgorsze, ze jestem bzydka i gruba, nawet nie mam co startować do ciastków ![]() ![]() ![]() Dobry okrzyk - wrogowie zabici śmiechem! ![]() Cytat:
![]() ja kiedyś z koleżanką z braku napoju zapijałyśmy flaszkę plusszem active - do dzisiaj na niego patrzeć nie mogę! ![]() Cytat:
![]() mi samo nigdy nie przechodzi ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-03 o 18:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-05-03 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() o matko! ciekawe kto by to wymalował ![]() musze sie rozejrzec za taką tapetą ,albo podobną ![]() Bowiem wyklarował mi sie ostateczny koncept salonu. Miał byc minimalizm-owszem podoba mi sie, ale chyba troche by mi sie nieprzytulnie zyło w takim wnetrzu. No i te szaro-bezowe ściany..bardzo ładne, ale jednak tak bez jaj. Wiec objawiło mi sie zeby zrobic minimalizm łamany przez lata 60/70 ![]() ![]() ![]() Taką mam wizję i czuję ze wraz z pomysłem tapety została ona w mojej głowie domknięta ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos mniej wieceje jak tu - klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
gamma Orionis
|
Już, wszystkie sprawdziły że czteroliterowego fistacha nie wykropkowuje?
Bo czuję się w obowiązku przypomnieć, że tu jednak pewne zasady i regulamin panują, więc uprasza się o dalszą wstrzemięźliwość w postach ;] ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- P.S. Hecate, będę miała po tych koniach niestrawność *-*
![]() |
#71 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#72 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to pod jakim wezwaniem będzie w końcu ten bar? może bar ciepły kluch-bar ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Konie to cienkie bolki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz avek zmienię, oooo.... ![]()
![]() |
#75 |
grozi wypollizowaniem
|
hecate!
zabije Cie ![]() ![]()
#76 |
Zakorzenienie
|
Eeeeee czy ty aby nie przesadzasz
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() prawie jak wódka z red bullem ![]() Cytat:
![]() Parę lat temu krzyżykowałam z nudów podobne, tylko to były 2 konie biegnące przez wodę ![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym Barze
![]() Cytat:
![]() Ale naprodukowałyscie, nie nadrobie Was za nic w świecie ![]() A.. i oficjalnie mogę napisać, że alkohol to zuuo.Umieram cały dzień...Przypomniałam sobie dziś, dlaczego tak rzadko piję. Mój organizm nie toleruje ani małych ani duzych ilości.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie moge juz ogladac tego bloga bo mnie az miesnie brzucha zaczely bolec od smiechu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Gdzie ten blog? Bo widzę tylko zdjęcie z jeleniami
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
MadziK - idz do strony glownej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ale ten segment to niezły mają
![]() ![]() ![]() http://ekskluziff.pl/public/images/f...5_zdjecie6.jpg Ale to to już autentyczny koszmar, chyba bym umarła ze stresu: http://ekskluziff.pl/public/images/f...9_zdjecie1.jpg O mamoooo, ta skóra ![]() http://ekskluziff.pl/public/images/f...3_zdjecie6.jpg
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-05-03 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam - ja bym jeszcze dosadzila kilka, podroslyby i na pnaczach moglabym sie przemieszczac z kibla do salonu, z salonu do kuchni. Jak Tarzan ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko, czułabym sie jak w dżungli ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.