|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Cytat:
![]() No ładnie już mnie Rybiorek wyczaiła i karnymi pompkami straszy... Cytat:
![]() No i wiesz mam wrażenie, że na Woodstocku będzie jednak przeważać grupa leniuchów i sama nie dasz nam rady ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Fallenka- a propos ręczniczka dr bacty ja mam ten ciut wiekszy za 39.90 fakturka taki zamszyk nie frotte. No i jak załozyłam pierwszy raz to byłam rozczarowana, myslałam, że jak zrobię dekielek Jessie to po godzince włosy beda bardziej suche, a tu ściagam a włosy takie w pasmach mokrych jak przed. Teraz po kilkakrotnym zastosowaniu dochodze do wniosku że może ciut szybciej schną po zdjęciu dr bacty niż normalnego t-shirta ale szału nadal nie ma. Jak wyciskam włoski na harmonijkę zaraz po myciu to w sumie wystarczy malutki a on jest tańszy. Ciekawe jak msk3 swój oceni. A Ty osiołku nie chwal Rybiorka w ciemnych włosiskach, bo sobie z Poisonkom konary bedziecie musiały na 3 dzielić ![]() Indios- to takie uczucie odstawienia, troszkę jak przerwanie pępowinki. Nowy etap w życiu. Potem jeszcze podobne uczucia refleksji towarzyszą ślubowi i narodzinom dziecka. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Janiaw- dziękuję
![]() ![]() ![]() A dziewczynki...mam takie pytanie...co Wy ćwiczycie? Bo ja bym się z chęcią dołączyła ![]() ![]() Wczoraj zwiedzaliśmy okoliczny lasek (Złotoryjski) i niedługo zaczynamy biegać ![]() ![]() Co proponujecie na wielki i obwisły brzuch? :P
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
Indios- wysłałam Ci na PW cudowne ćwiczonka naszego kochanego Rybiorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję przeprowadzki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() Będę się zbierać ![]() ![]() ![]() Janiaw- dziękuję za PW ![]() ![]() Poison- hihihi...teraz jest czego gratulować, bo przedwczoraj tu był burdel :P Na szczęście wszystko udało nam się jakoś wyprowadzić...zaraz przyjadą moi rodzice na inspekcje :P
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4808 |
Rozeznanie
|
Fallenko nie ma za co
![]() ![]() Indios- miłego cwiczenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Janiaw- ale ja nie zachwalałam swoich fot
![]() A co do włosów- tak, są zdecydowanie dłuższe ![]() Miło, ze Ci się podobają ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Msk to na pewno. A to dzisiaj już 3 dzień jak siedzi przed lustrem. Ile można nie? ![]()
![]() |
#4811 | |
BAN stały
|
Cytat:
Już jestem moje kochane!!! ![]() ![]() Dopiero gości pożegnaliśmy.W końcu Bo ileż można! Padnięta jestem jak nie wiem. Sama skosiłam podwórko!Pierwszy raz w życiu(nie dziś tylko w sobotę).W niedzielę byliśmy na komunii i znów padłam bo była taka organizacja,że nie było co jesć,więc już na początku wpadłam do kuchni podgrzewać,odcedzać,nalew ać,podawać i zmywać.Masakra,Nikt mnie nie poinformował,że to będą moje obowiązki. Ręcznik jest moim zdaniem przereklamowany.Tzn.zauwa żyłam,że krócej schną ale bez szału.Myślałam już nad kupnem tego drugiego jakby zamszowego ale widzę,ze nie ma po co. A...mamy czym jeździć!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już się stęskniłam!!! Nawet zapomniałam,że miałaś tą*komunię i się zastanawiałam co się dzieje ![]() A Ty jakbyś miała mało roboty w domu to jeszcze po ludziach się do garów lgniesz... No i mam nadzieję,że trochę poczytalaś fajnych rzeczy z czasów jak Cię nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana to Ty na komunii zamiast się gościć to robiłaś krótko mówiąc za kucharkę. Jak tak można? Gościom takie obowiązki przydzielać. Nie rozumiem. ![]() Dobrze, że się wypowiedziałaś o ręczniku. Widzę lipa z nim jeżeli o włosy idzie. Teraz się zastanawiam czy nie zamówić go na jakieś podróże, wyjazdy. Może tak by się sprawdził. ![]() Już autko zreperowane? ![]()
![]() |
#4814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- No widzisz Fallenko ten frotte też do ![]() Msk3- Ty za dobra jesteś, a co tam innych babek nie było?Ty matka-żona i kochanka wystarczająco się na codzień narobisz, nie dawaj sie następnym razem, kurka no Ja też taka wyrywna jestem, zanim pomyslę to przy zlewie stoję, a kurcze inne paznokcie wypilęgnowane oglądają... Pole a jak Ty masz na imię? Wszystkie juz prawie znam (Agisona sie domyslam), moje łatwo z nicka wyczytać, a tak sie zastanawiam : wie heisst du? A no i Poisonki jeszcze nie znam, ale tu łatwo sie domyslić trutka to trutka, pewnikiem Teodora? No i napiszcie mi prosze gdzie sie ustawia ze jestem off Edytowane przez janiaw Czas edycji: 2010-05-03 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
BAN stały
|
Moje kochane
![]() Jasne,ze dziś wszystko przeczytałam. na wyjazdy ręcznik się sprawdzi do ciała a jak chcesz do włosów,to proponuję ten mniejszy do odciskania wody.Ja w zasadzie używam go do ręcznikowania.I tam sobie schną(?) z żelem,potem po około godzinie ściągam i dosuszam naturalnie a następnie jak są suche,to ugniata. Wiecie,to komunia synka najbliższej koleżanki ale Ona jest taką niezdarą,niezorganizowaną ,nie umie sprzątać,gotować,smażyć itp. Ja zobaczyłam,żeani Ona ani rodzina się nie garną a wszyscy siedzą i czekają,to co miałam zrobić?Z drugą koleżanką wziuęłyśmy się za robotę.Nie wspomnę,że doprawiałam wszystko. I nigdy jeszcze z imprez nie wracałam głodna. A u Niej to już 3 raz. Lavendko-odpiszę Ci na PV jak ten rozdartus pójdzie spać i sprawdzę Maksowi lekcje bo z Nim robię. A...autko kupiliśmy bo silnik był w cenie auta+robota Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-05-03 o 19:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydry nie miałam więc nie wiem. ![]() A Ciebie to trzeba doprowadzać do porządku tak jak Msk jak czasem narzeka? Co? ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4817 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
A ja nawet paznokci nie miałam kiedy zrobić tylko z 3 wielkimi odciskami po kosiarce pojechałąm.Tamte oczywiście tipsiki.Włosy myłam na 1,5 godz. przed wyjściem bo T.miał gest na wydanie na mnie kasy(raz na kilka miechów tak ma). i z samego rana pojechaliśmy na giełdę.Mieliśmy kupić komodę a wróciliśmy z dwiema i ogromną suszarką ogrodową,fotelem wiklinowym,spodniami dla T. i 2 pęczkami rzodkiewki a najzabawniejsze,to,że wydaliśmy w sumie tyle co kosztowała jedna komoda.Nic nie dołożytliśmy Ja wiem...ale nie powiem ![]() Znam imiona ![]() Lavendka ma piękne,Fallenka też,Agison-wiadomo(to moije drugie imię),Eloe ma śliczne. Wejdz w swój profil i edytcję i ustaw niewidoczność Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-05-03 o 19:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Rozeznanie
|
Dzieki msk3
![]() ![]() A tos mnie zaciekawiła. Eloe jak masz na imię? |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak naprawdę jeśli dobrze wyczytuję Twe imię z nicka, to jesteśmy imienniczkami ![]() A ja nie wiem jak ma na imię Fallenka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez polelavendove Czas edycji: 2010-05-03 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie się poukrywałyście, czy mamy tylu gości migających się od płacenia abonamentu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Wtajemniczenie
|
Droga Teodoro!
Edytowane przez polelavendove Czas edycji: 2010-05-03 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Mogę Ci napisać na pv.
![]() ![]() Chyba to pierwsze...
#4824 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Lavendko
No to mnie zdemaskowałaś. ![]()
#4826 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4828 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4830 |
BAN stały
|
Fallenka-Ty mieszkasz w Lublinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.