|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011
no właśnie chyba nie 160, bo wiem że to się jakoś liczy i mam jedna opcje ale nie wiem czy jest dobra, i czy to zalezy od zakładu pracy jaki jest ten limit
nie wiem jak zwykle![]() tzn. chyba: liczy sie wszystkie dni pracuujące w miesiącu i potem razy 8h... i wtedy by mi pasowało z obliczeniami
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2010-05-03 o 22:51 |
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011
Cytat:
![]() ja przed matura az tak sie nie denerwowalam dopiero przed drzwiami ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ehh jutro mam przedstawiac prezentacje a nie chce mi sie jak nie wiem co A jakby co rozyczka przetrwala!!!!!! Moze nie byla pierwszej swiezosci ale chociaz nie kipnela ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
ja sie kompletnie na tym nie znam
|
||
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
cobra nie wiem jak to jest...wiem tyle,ze jak sie ma umowe na pelen etat to te 160 trza wyrobic, a reszta to nadgodziny i sa podwojnie placone.ale to u mojego TŻ jest tak,wiec wiesz
![]() natalontko to super, że róża przetrwała ![]() i na weselu mialas ta sukienke co mam Ci szyla?ma talent
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
no ale o maturzystkach będę pamiętac![]() Lula XxXJuSstiii powodzonka będzie dobrze (ja to maturę lepiej wspominam niż studniówkę)...i długi weekend przeszedł do historii...mam mieszane uczucia... pod względem spotkań z Tż, jego zachowania i całokształtu to ale inne problemy mnie tak dołują że jak Tż wracał do domu to ja płakałam w poduszkę najlepiej to żeby mnie nie odstępował na krok przy nim czuję się cudownie, ale jak zostaję sama to mam megadoła, boję się żeby na serio w depresję nie wpaśc
|
|
|
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
On ma czasem takie akcje - krejzol z niego
![]() Poszedł do osiedlowego sklepu i mówi: "jak mnie zatrudnisz to bede ci pomagał, ale musisz mi zapłacić lodami" Albo stał w kolejce w piekarni ze swoją mamą i patrzy się na niego jakiś pan. A ten do niego "nie patrz sie tak na mnie" Babcia mówi do niego, żeby zjadł serek. Nasz K. na to "nie teraz babciu, mam inne plany" Cześc jak tam po weselu?Wstyd się przyznać, ale jak młodzi wchodzili do kościoła łzy napłynęły mi do oczu i dostałam jakiś drgawek takie emocje, jak sobie uświadomiłam, że za rok to będziemy my![]() Moja obserwacja: księga gości to świetna sprawa na tym weselu chyba wszyscy się wpisali, bez żadnego namawiania. leżała sobie na stoliczku na uboczu i kazdy w wolnej chwili coś skrobnął tylko trzeba bardzo pilnować dzieciaki, bo tutaj były jakieś okropne... jak my się wpisywaliśmy to tak nas obstąpili, że nie mogłam ręką ruszyć, zaczęły mi przekładać strony w czasie mojego wpisu nie wiem co ich rodzice sobie wyobrażali![]() Obserwacja nr 2: wywalić wszystkich pseudo fotografów z rodziny spod ołtarza. Młodzi ślubują a tu ciotki i dzieciaki z rodiny rzucają się na ołtarz i nie dają profesjonalistom nagrać czy zrobić porządnych fot ![]() Cytat:
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I szczerze mowiac nie bedac skromna moja mama ma talent nie jedna osoba to mojej mamie powiedziala Tylko biedna musiala do 4 w nocy siedziec bo pracuje codziennie w innym zawodzie.
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Mabi a co sie dzieje
nie dzielisz sie tymi problemami z Tz?
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
natalontko
dla mamy![]() Lanai my jakos o ksiedze nie myslelismy, ale pewnie sie "nawiniepo drodze.bo to fajna pamiatka. u mojej sis bylo tak,ze tesciowka im w prezencie dala i w polowie wesela sie dopiero zorientowali ![]() a co do foto-u nas jest zakaz stania kolo oltarza innych osob niz foto, kamerzysta mlodzi i ksiadz.i uwazam,ze to to ok |
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
natalontko poka zdjecia
![]() edit znalazłam je wczesniej nie zauwazyłam :P
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A maly jest udany, te teksty dzieciakow sa najlepsze ![]() Co do moich wrazen weselnych , to bardzo mi sie podobalo i tak jak ty ogarnal mnie strach ze my za rok bedziemy slubowac, tez powstrzymywalam lzy i nawet przeszla przeze mnie mysl ze ja nie chce ze to za duzy stres dla mnie bedzie ale Tz podszedl do tego z luzem i stwierdzil ze on nie bedzie sie stresowac, a byl swiadkiem stal zaraz za panem mlodym. Znajac zycie tez bedzie sie stresowac, zwlaszcza ze ja bede wiec mu sie na bank udzieli Oblukalam sale i zrobili maly remoncik od czasu jak ja ogladalismy i podpisywalismy umowe. Zmienili parkiet jest teraz wiekszy i z desek a nie z kafelek, a takze pomalowali takie metalowe stelaze na czarno Bardzo martwilam sie o parkiet bo tanczylo sie tak jakby w takim baseniku byl stopien w dol i balam sie ze mi sie goscie beda przewracac, na parkiet z desek to jest to nie ma juz zadnego uskoku Sala wogole nie byla ozdobiona, tylko stoly i bardzo ladnie sie prezentowala A bawilismy sie super
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
lanai dzieciaki to mają pomysły
![]() A ze spania dzisiaj chyba nici pojechali looodzie na jakieś balety i nie wiem kiedy wrócą muszę czekac
|
|
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Księga u nas będzie na bank, zastanawiamy się jeszcze nad winietkami... Ja dzisiaj tak o ślubnych sprawach, bo jeszcze mnei trzyma od soboty
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
natalontko bardzo fajna ta sukienke miałaś
![]() a skąd twoja mama bierze wykroje? moja z burdy ale tam dużo rzeczy sie powtarza .... znacie jeszcze jakąs taka gazetę?
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje w imieniu mamy ![]() Cytat:
Co prawda ja nie placze i pewnie nie mam tego typow problemow co Ty! Trzymaj sie kochana |
||
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
natalontko u nas tez parkiet z desek i tez sie ciesze z tego powodu
![]() cobra dzieciaki sa super ![]() ide poczytac gerlsy ![]() do jutra, branocki ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- natalontko fajnie z zta suknia, zazdraszczam na bieżąco będziesz mogła śledzić szycie![]() papapap i jeszcze raz maturzystki powodzenia!
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja sie jeszcze na zadnym weselu z tym nie spotkałam. U nas nawet jakbyśmy dali to pewnie nie beda wiedzieli co z tym zrobic winietki beda na pewno u nas świetna sprawa i nie ma tego stresu wsrod gosci chodzcie szybko bo zajma najlepsze miejsca
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my tez z burdy ![]() Ale ta sukienka akurat byla kopia sukienki kolezanki mamy z pracy Tylko ona miala czarna Mama od niej odrysowala wykroj A zakiet byl z burdy tylko mama zmienila kolnierzyk. I ramiaczka tez byly z burdy
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
dzieje się wiele rzeczy które dobijają a Tż nie może mi pomóc, podobnie jak nikt inny
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja na szczescie tez i często mi coś robi, tez własnie tak łącząc niektore wykroje zeby ciekawiej było szyła mi sukienke na studniowke i wesele w zeszłym roku w zime ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- mabi to mam nadzieje ze sie wszystko ułozy ;*
|
|
#920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
jeszcze troche i bedziesz zona i bedziecie juz zawsze razem ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
Fajnie by bylo umiec sobie uszyc ale jakos mnie nie ciagnelo mama mnie nie zarazila szyciem
|
|||
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszyscy wpisywali jakies wierszyki, życzenia, słowa od siebie, obrazki rysowali...
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu straszy dzisiaj, przed chwilą tak lało, wliły krople o dach ze aż gęsiąskórkę miałam
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja umiem poszewki na jaśki uszyc kiedys mnie babcia nauczyłamiałam nawet tkaie ambitne plany uszyc sobie bluzke, ale nie mam tyle cierpliwości ja bym chcioała tak wszystko od razu a wiadomo ze jak ktos sie uczy to strasznie wolno mu to idzie.. i wykroje też umie robic ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to jedyne co uszylam to piornik z jeans Ale chcialabym kiedys sobie pizamke uszyc bo fajna widzialam w burdzie, ale jakos sie nie moge zabrac ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Dobra ide spac bo juz mi sie oczy zamykaja ![]() cobra trzymaj sie tam ![]() papa dziewczyny |
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
§6 1. Zamawiający jest zobowiązany zadbać, aby w czasie wykonywania usługi przez Wykonawcę, nie doszło do zakłócenia porządku pracy. W szczególności zapis ten dotyczy utrudniania wykonania usługi przez osoby trzecie, które na własną rękę próbują wykonywać podobne czynności jak Wykonawca. [dotyczy ceremonii zaślubin] 2. Wykonawca nie ponosi odpowiedzialności za niekompletnie wykonaną usługę, jeśli w trakcie jej wykonywania doszło do sytuacji opisanej w §6 pkt. 1. |
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez się już gały kleją a tych ludzi nie ma... nie można sie kimnąć... może chociaż posprzątam... przestało lać wiec mniej straszy...
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nam ten ślub niewiele zmieni w życiu i ja szczerze to wolałabym mieć to już z głowy ![]() Ale miałam dzień Tż wymyślił nam podróż poślubną - rajd po wszystkich Ogrodach zoologicznych w Europie i co najlepsze - mi się ten pomysł bardziej podoba niż wcześniejszy plan byczenia się na Minorce, Kanarach czy innych tego typu ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Powodzenia dla maturzystek
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
No nic zbieram doooopę i idę wycierać hall żeby rano nie musieć
MatÓrzystki
|
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Dottta macie szalony plan
![]() Zobaczcie co wyczaiłam na all ![]() Poza tym znalazłam tą suknię Annaisa, na ktorą się napaliłam, na normalnej dziewczynie - kocham tą suknię ![]() :slin a:Kolorowych Wam i miłego dnia! Maturzystki ![]() ![]() : kciuki:
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
lanai podsunęłaś mi pomysł z tymi bukietami zrobię kuzynce
bo 16maja ma komunię ![]() Powycierałam hall a tych ludzi jeszcze nie ma Wezmę się za łazienkę, a potem to chyba za papierkową robotę... Ach... Trzymajcie się smoki ![]() Edit: porobiłam co sie dało, jestem zmęczona chcę chociaż na pół h się położyć... ach... na razie wyłożę sie na kanapie dla rozprostowania kości... może w końcu ci looodzie przyjdą... Edit2: no i pospałam smacznie całe 5 minut ![]() Zdrzemnęłabym się teraz chociaż pół h ale facet z pieczywem może przyjechać więc też muszę być czujna i mu otworzyć drzwi...
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2010-05-04 o 04:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

nie wiem jak zwykle
Perfect Housewife 

no ale o maturzystkach będę pamiętac
najlepiej to żeby mnie nie odstępował na krok
przy nim czuję się cudownie, ale jak zostaję sama to mam megadoła, boję się żeby na serio w depresję nie wpaśc
jak tam po weselu?
nie wiem co ich rodzice sobie wyobrażali

dla mamy

jeszcze troche i bedziesz zona i bedziecie juz zawsze razem
kiedys mnie babcia nauczyła