Odchudzanie po 30 i pozniej 9 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-03, 22:27   #4831
annLee
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9

takie stare a tyle spamują!
Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Ann

Cytat:
Nie pamiętam czy o żelazkach pisałam - ja mam od paru Philipsa Mistrala czy jakoś tak, i jestem zadowolona bardzo , no ale ja prasuje mało, tylko to co musze
dziękuję,przyjrzę się
ja prasuję dużo a będę jeszcze więcej
dlatego chcę sprzetu,który zrobi to szybko i efektywnie

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Foki! pfff! Wyglądasz bosko Jesteś taka zgrabna! Nic chyba nie przybrałaś w ciąży poza dzieckiem i wodami ofkors I jakie Ty masz gęste włosy
no włosy to odlot-w ciąży mam mega perukę
teraz czekam jeszcze trochę,bo mam zamiar podciąć przed samym porodem,mam nadzieję,że zdążę
no przybrałam jakieś 9kg jak na razie(Itakasiu,ile to już? )
ale widzę,że w boczki trochę poszło niestety
ale podobno coś na karmienie musi się odłożyć no to będę miała pokarmu,że hoho
Cytat:
PS to PlayStation. Powinnam napisać PS 3 No zabaweczka świetna i nie tylko do gier, bo blu-ray też odtwarza i pamięć ma dużą własną i karty czyta i ma przeglądarkę internetową więc filmy z neta tez można na dużym telewizorze bez problemu oglądać Ale droższy jednak jest
aaaa...
no to mój brat byłby zajarzył od razu -on uwielbia
mój małż tylko filmy w zasadzie,ale swoją drogą nie wiedziałam,że to gówienko ma tyle przydatnych funkcji

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-03, 22:28   #4832
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
Musze sobie te klapki zobaczyć, bo ja lubię po domku w japonkach chodzić
te klapki to naprawdę nic specjalnego,a w tym roku niezbyt ciekawy wzór,ale ja i tak je uwielbiam
Cytat:
Iwonko jeśli chodzi o ten link do strony z kolorami to to jest taki konwerter kolorów damskich na męskie Ty mówisz łososiowy a facet widzi różowy, Ty mówisz turkus a facet niebieski
bardzo fajna stronka ,zapisałam nawet sobie
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Ann
wygladasz bosko taka filigranowa w 9 miesiacu, szok
dziękuję,wyglądasz tak samo
Cytat:
nie znam sie na sprzetach wiec nie doradze, Ann my chcelismy czytanie z pendriva jak kupowalismy telewizor, tzn tz chcial
o nie nie nie,tv już mamy
też samsunga i całkiem nowy,więc jakby chciał zmienić to by wyleciał razem z nim
Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Skunk Anansie ma być??? Super ! Nie wiedziałam! I tak bym poszła przynajmniej na Pearl Jam No i ploty chodzą że moze być Foo Fighters. Poczekamy zobaczymy
o jaaaaa,ale bosko macie Pearl Jam i Skunk Anansie i mam niesamowite wspomnienia z ich muzyką w tle
i ciarki zawsze jak ich słucham

mam nadzieję,że będzie mi dane jeszcze ich usłyszeć i zobaczyć przed swoją śmiercią
Cytat:
Hej Bella
cześć Bella

cześć Sugeip

czujcie się jak u sie
Cytat:
Ja tam uważam, ze z wiekiem się człowiek zmienia jak najbardziej
Mądrzeje
Jak bym była taka mądra jak jestem teraz 15 lat temu to miałabym świat u stóp
o to to! też mam takie przemyślenia
Cytat:

No coś Ty, ona się tak cudnie kłóci
ja też uwielbiam Penelopę
za to kłócenie i ogólnie za temperament
a może potrzebuję rozgrzeszenia swoich "akcji"?

Lide-nie wiem czy stacje parowe są takie super,bo nigdy nie miałam,ale z taką mocą to wyobrażam sobie jak same śmigają po ubraniach i nie straszne im żadne zagniecenia
my tu w Polszy zarabiamy grubą kasę przecie
jak będziesz mogła się spotkać to ja też chętna jezdem
(no i jakbyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy to daj znać koniecznie
w kraju Adolfa też mam kilku znajomych jakby co )

Rzabbko-no przecież Ty jesteś niesamowicie interesującą osobowością

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"

Edytowane przez annLee
Czas edycji: 2010-05-03 o 22:29
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-03, 22:32   #4833
marioladabr
Zakorzenienie

Potwierdzam, ze PS3 to fajna zabawka... u nas Glut ma i czasami to zapominam, ze dzoiecko jest w domu...
marioladabr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-03, 22:41   #4834
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Hej Piękne

Witam też nowinki Bella i Sugeip

Mariolu śliczne fotosy.Bardzo ładnie wyglądałaś na weselu ,piękna figura,super sukienka i te włosy

Dziś niby miałam wolny dzień,ale biegałam bardziej niż normalnie i w efekcie jestem zmęczona

Rano znalazłam czas na chwilę ćwiczeń z Tamilee ale jak wybyłam z domu o 10:30 tak zlądowałam o 21:30 .Najpierw biegałam za papierami , potem lunch w chińskiej restauracji z Tz ( miluśki jest teraz co ) popołudnie spędziłam na bieganiu po sklepach.Jest takie jedno centrum handlowe gdzie jest dużo out - letów.Kupiłam 3 topy z mango i jeden top z H& M i kilka ciuchów dla Młodej.Nie oparłam się też szpilkom open toe choć mam już 2 pary ale te są naprawdę ładne.
Wieczorem byłam u kumpeli tej od Prady i kupiłam za euro sztukę ciuchy w sumie 10 sztuk : 2 koszule z Promod,sukienkę z Cacharela,bolerko z Mango,sukienkę z jakieś włoskiej firmy dla córy , top z 3 suisses,kurtkę z xanaka i 3 pary spodni dla Darii takie na lato cienkie.Lubię takie biznesy

Lecę do wyrka po padam a jutro do pracy
Stary 2010-05-03, 22:46   #4835
marioladabr
Zakorzenienie

Maddaleno, ile zakupw
Stary 2010-05-03, 23:18   #4836
Iwonalodz
Zakorzenienie

No własnie Maddaleno ile zakupow i to jakich

Ja mam nadzieje, ze jutro padac u mnie nie bedzie, bo zakladam peep toe i sie wkurze

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 00:18   #4837
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marioladabr Pokaż wiadomość
Z Tamilee ćwiczę w domu a siłowe na siłowni.
Mnie też zdarza się podjadać, chociaż jak zaczęłam czytać pierwszą część to coraz mniej Pierwsza część wątku jest bardzo motywująca... i Pingi dziewczyn pilnowała i dziewczyny rozpisywały posiłki POLECAM!
To byly czasy
Chyba nusze tez poczyac jeszcze raz - u mnie to najgorzej z regularnoscia. To chyba wiaze sie z tym ze moje zycie nigdy nie bylo "regularne/regulowane - w sensie godziny pracy, posilkow, jakis takich rytulaow jak jest sobota to powinnam .............. No moze bylo, ale przez krotki okres

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Na mnie najbardziej dziala trening silowy bo to lubie i jestem w stanie regularnie i z przyjamnoscia robic choc ostatnio nie moge i szukam innych form
dieta jak w podpisie dla mnie to nie dieta, tylko sposob odzywiania, tak mi pasuje i tak sie dobrze czuje, oczywiscie odstepstwa bywaja ale nie sa regula
Podpisuje sie dwoma lapami

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość

A od jakiego wieku jest się starym???

Sorki, ale nie znosze takiego gadania lat to się ma tyle na ile sie czlowiek czuje, a nie, że po 30 -stce to juz tylko jesionke sobie składac a potem wlasnie biora sie takie kwiatki w postaci tekstow "ze stara baba po 30-stce".Wrrr!

Cytat:
Napisane przez bella105 Pokaż wiadomość
Witajcie
Tak juz od dłuższego czasu przeglądam wizaż ale dziś się w końcu zalogowałam
Przyjmiecie mnie?
Mam 39 lat do zrzucenia w zasadzie to nic jednak staram się zdrowo odżywiać i ćwiczyć żeby się jakoś podciągnąć Wiadomo w tym wieku już trzeba
Tak ogólnie to właściwie nie jestem ciekawą osobą mieszkam w małej mieścinie nie pracuję zawodowo mam dwójkę dzieci.
Witaj Bella

Cytat:
Hej Bella

Ja tam uważam, ze z wiekiem się człowiek zmienia jak najbardziej
Mądrzeje
Jak bym była taka mądra jak jestem teraz 15 lat temu to miałabym świat u stóp

Lide ja tez mam awersję do Allena , ale dziś wreszcie obejrzałam Vikcy, Cristinę, Barcelonę - chyba rok mialam na pólce i nie umiałam się przemóc I podobało mi się nawet A Penelope jest obłędna
Gosh, ja tam mam zawsze nadzieje ze jeszcze raz sie urodze i znajde ten zeszyt co zapisuje swoje madroscii zyciowe - wtedu to ja im pokaze

Musze w takim razie zrobic eszcze jedno podejcie bo do Penelopy nie dotrwalam

No biore sie za accounting bo w koncuu zaczelo padac tak ze pogoda typowo papierkowa - zadnych pouszen.

Ktoras o plazy pisala - zapomnialam o chyba dobrej kuracji na ta bolaca piete - boso po plazy - trzeba sprobowac

Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi)

Lide jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 00:28   #4838
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
Gosh, ja tam mam zawsze nadzieje ze jeszcze raz sie urodze i znajde ten zeszyt co zapisuje swoje madroscii zyciowe - wtedu to ja im pokaze

Ktoras o plazy pisala - zapomnialam o chyba dobrej kuracji na ta bolaca piete - boso po plazy - trzeba sprobowac
Lide masz zeszyt ze złotymi myslami i do tej pory sie nam nie pochwaliłas niczym z niego? oj nieładnie

Łażenie boso po plazy jest bossskie

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 06:17   #4839
xal
Zakorzenienie

Łażenie boso po plaży ... rozmarzyłam się, a wakacje nad morzem to najwcześniej przyszły rok o ile coś wydatkowego nie wyskoczy po drodze
Iwonko, wydaje mi się że już księzyca ubywa ... niestety po kalendarzu a nie po mnie.
Mam mocne postanowienie z tą siłownią bo ileż można kręcić się w kółko w konsekwencji stojąc w miejscu. Ale za nastepną paczkę kukułek to moją domową paskudę chyba uduszę
KAWY !
Jedną wypiłam, ale to coś chyba mało jak na dzisiejszą pogodę, jeszcze trochę tapety co by ludzi nie straszyć i ruszam do pracy.

xal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 06:24   #4840
Brewka :)
sophisticated

cześć
Mariolu tnx za zdjęcia zabawa była widzę przednia, ślicznie wyglądałaś
Ann tywiesz że jesteś
Itakasiu bardzo ci ładnie w takim makijażu

Lide mój ojciec się buja z ostrogami, chodzi co jakiś czas na ultradźwięki, ale to cholerstwo ma tendecje do nawrotów, a ty do lekarza się z tym nie wybierasz?

witam nowinki wątkowe
Stary 2010-05-04, 07:43   #4841
Agaw'a
Zakorzenienie

Dzień dobry !

A ja mam dziś dzień bez świadczenia pracy i nie musiałam jechać do pracki
Święto ma uczelnia bydzie z tej okazji grill i takie tam ale za oknem robi się paskudnie więc zrezygnowałam.

Cytat:
Dziękuję!

Iwonko, kupiłam sobie ten płyn z Inglota i nawet wczoraj robiłam z nim makijaż - super ekstra uwydatnia kolory, podoba mi sie i chyba będę go używała do kresek - nie potrzebne mi będą linery
I ja też zakupiłam sobie ten płyn i go sobie chwalę.
Zakupiłam wcześniej bazę z artdeco ale nie jest taka świetna jak ten płyn z Inglota.

Cytat:
Napisane przez Sugeip Pokaż wiadomość
Kochane przyjmiecie i pomożecie? Mam ... jakoś mi to ciężko przez klawiaturę przychodzi - 33 lata. Potrzebuję wsparcia nie tylko w kwestii odchudzania....
Witaj

Cytat:
Ja tam dużo do zrzucenia nie mam... niektórzy twierdzą, że nawet NIC, ale jestem tutaj, żebym za prę lat nie musiała zrzucać takich 20 kg....
Tak jak napisała Xal, zasady zdrowego odżywiania + ćwiczenia odpowiednio dobrane... ja przekonałam się do siłowni + tamilee web i kilka cm zeszło tam gdzie chciałam
Pięknie ujęte.

Cytat:
Napisane przez bella105 Pokaż wiadomość
Witajcie
Tak juz od dłuższego czasu przeglądam wizaż ale dziś się w końcu zalogowałam
Przyjmiecie mnie?
Dzień doberek

Cytat:
Napisane przez Maddalena77 Pokaż wiadomość
Rano znalazłam czas na chwilę ćwiczeń z Tamilee ale jak wybyłam z domu o 10:30 tak zlądowałam o 21:30 .Najpierw biegałam za papierami , potem lunch w chińskiej restauracji z Tz ( miluśki jest teraz co ) popołudnie spędziłam na bieganiu po sklepach.Jest takie jedno centrum handlowe gdzie jest dużo out - letów.Kupiłam 3 topy z mango i jeden top z H& M i kilka ciuchów dla Młodej.Nie oparłam się też szpilkom open toe choć mam już 2 pary ale te są naprawdę ładne.
Wieczorem byłam u kumpeli tej od Prady i kupiłam za euro sztukę ciuchy w sumie 10 sztuk : 2 koszule z Promod,sukienkę z Cacharela,bolerko z Mango,sukienkę z jakieś włoskiej firmy dla córy , top z 3 suisses,kurtkę z xanaka i 3 pary spodni dla Darii takie na lato cienkie.Lubię takie biznesy
Byłam w niedzielę w Silesi w Katowicach... ależ tłumy były...
Nie kupiłam sobie nic

-1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 -8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15
Agaw'a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 07:52   #4842
Agaw'a
Zakorzenienie

Wklejam obiecane fotki zakupowe.
Nie chciałabym by sprawa pozostała tylko na obiecankach z mojej strony.

Czerwone butki, te za które zapłaciłam 5 zł :

Stary 2010-05-04, 07:58   #4843
Agaw'a
Zakorzenienie

Torebki :

Stary 2010-05-04, 08:03   #4844
Monique :)
Wtajemniczenie

Cześć Ślicznotki.

Cytat:
Moni nie wiem czy przez te upiorne stylizacje te modelki są niewidoczne, dla mnie wręcz przeciwnie.
No ja też nie wiem. Takie jest założenie z tego co wyczytałam z wywiadu z jenym z kreatorów mody (już nie pamiętam który to był). Ten sam mówił że na szkieletach bez cycków i wszystko dobrze leży. Można uszyć coś "na prosto" bez zaszewek i innych dopasowań i i tak wygląda fajnie. Oszczędność materiału i czasu pracy. No i jak wszystkie modelki są takimi samymi szkieletami to nie trzeba indywidualnie dopasowywać modelu do każdej.

Cytat:
Ja owocówki to kupuję liściaste jeśli już
Owocówki liściastej to ja jeszcze nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez milgryf Pokaż wiadomość
lubię oglądać program powietrzne katastrofy i choćby z tego powodu wiem że ustalenie przyczyny katastrofy wymaga czasu, dlatego spokojnie sobie czekam .....
i w żadne spiskowe teorie nie wierzę ....
Ja oglądam sobie na National Geographic taki cykl o katastrofach i też grzecznie czekam....

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
No kicha z zamowieniami jest
obcieli prace w soboty i zwolnienia sie szykuja
za poprawę sytuacji.

Cytat:
Xal, a co niby Jarosław miałby kończyc po Lechu ?
No właśnie.

Cytat:
No wlasnie ja tez nie znosze mleka, czy jakaz odzywka nie przypomina w smaku mleka ?
Mnie Matrix czekoladowy nie przypomina mleka.

Cytat:
Za to wymiziałam moje końcówki tym serum:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...wek-wlosow.htm
i jestem bardzo zadowolona, super zakup! końcówki milutkie i fajne to w stosowaniu niestety przy nakladaniu odrzuca mnie zapach niby mleko, ale ble ale chwile mogę pocierpieć jak umuję dłonie to już nie czuje tego zapachu, uff
Dla mnie to serum śmierdzi rybami.
Stary 2010-05-04, 08:08   #4845
Agaw'a
Zakorzenienie

I jeszcze mój zestaw weselny.
Do tego będzie jeszcze szal w kolorze starego złota i biżuteria złota.

Stary 2010-05-04, 08:28   #4846
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Cześć Piękne

Dziś trochę synpatyczniejszy dzień się zapowiada słońce wyszło zza chmur i chyba jest ciut cieplej.
Wieczorem jadę poćwiczyć, może jak będzie czas to zrobię sobie też basen

Agawa zestaw weselny ładny,ja kiedyś kochałam się w czerni teraz trochę ją zdradzam na rzecz innych kolorów

Zakupów rzeczywiście dużo ale razem wydałam na wszystko chyba 50 euro ,a tyle towaru

Iwona ja też robię sobie grubszą kreskę pewnie coś w twoim stylu ,wydaje mi sie że to zależy od typu urody.Itakasia jest delikatna i jej pasuje taka cieniutka.Mój typ urody wymaga intensywniejszych obrysów ,inaczej nic nie widać.
Stary 2010-05-04, 08:30   #4847
Agaw'a
Zakorzenienie

Dziękuje.
Trochę mam mieszane uczucie w kwestii koloru ale mi było naprawdę ciężko coś ładnego zakupić.
Jak pasowało w biuście to w biodrach było opięte albo odwrotnie...

Stary 2010-05-04, 08:33   #4848
Lide
Zadomowienie

Czesc

Nie cirpie taxation, nie cierpie taxation .................

Zadzwonilam dzisiaj zeby mi wyjasnili PROSTA sprawe, ale w tax department nie ma prosto, przeciez to government - tak mi zamacili ze w sumie zglupialam

A swoja droga to nie wiem za co ja place mojemu accountant - taka d......... ze az glowa boli

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość

Lide mój ojciec się buja z ostrogami, chodzi co jakiś czas na ultradźwięki, ale to cholerstwo ma tendecje do nawrotów, a ty do lekarza się z tym nie wybierasz?
Wkrotce - ale na serio - to rzeczywiscie - musze isc lada dzien - ale zes mnie pocieszyla z tata - to jak to sie nawraca - to moze nie ma po co lekarz

Cytat:
Napisane przez Agaw'a Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane fotki zakupowe.
Nie chciałabym by sprawa pozostała tylko na obiecankach z mojej strony.

Czerwone butki, te za które zapłaciłam 5 zł :
To byla okazaj

Cytat:
I jeszcze mój zestaw weselny.
Do tego będzie jeszcze szal w kolorze starego złota i biżuteria złota.
Mam nadzieje Agus ze nie zapomnisz wlozyc siebie w ta sukienke i pstryknac jeszcze raz

Zwazylas sie - waga tez pokazuje czy tylko spodnie

A ja dzisiaj zgrzeszylam i zezarlam Snikersa bo mi sie platal po kuchni - musze sie nauczyc wyrzucac cholerstwa

Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi)

Stary 2010-05-04, 08:39   #4849
Agaw'a
Zakorzenienie

Zważyłam zważyłam ... od grudnia spadłam 10 kg.
Jednak się nie chwalę bo po ślubie przybrałam tyle co zrzuciłam .
Więc nie ma powodu do pisania o tym...
Jeszcze 10 i będę miała tyle co w dniu ślubu...

Stary 2010-05-04, 08:42   #4850
Brewka :)
sophisticated

Lide ale mój ojciec jest stary i gruby, więc dużo większy opór materii
idź idź do lekarza są jeszcze inne metody, a nuż kangurzy lekarze są w tym lepsi

Agawko bardzo fajne zakupy
Stary 2010-05-04, 08:50   #4851
marioladabr
Zakorzenienie

Agawko, super zakupy.... ja do tej sukienki czarnej na wesele dałabym te czerwone buty i czerwone dodatki - będzie weselej
Stary 2010-05-04, 08:54   #4852
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Zważyłam zważyłam ... od grudnia spadłam 10 kg.
Jednak się nie chwalę bo po ślubie przybrałam tyle co zrzuciłam .
Więc nie ma powodu do pisania o tym...
Jeszcze 10 i będę miała tyle co w dniu ślubu...
10kg i tak cichutko siedzisz
To nie chodzi o chwalenie - to chodzi o mobilizacje kolezanek

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
Lide ale mój ojciec jest stary i gruby, więc dużo większy opór materii
idź idź do lekarza są jeszcze inne metody, a nuż kangurzy lekarze są w tym lepsi

Agawko bardzo fajne zakupy
Brewko - wiek moj znasz - kg wprawdzie nie - ale wierz mi ze ostanio nie jest za wesolo - to moze dlatego

Pojde chociazby zeby sie dowiedziec co on ma do powiedzenia bo ten moj lekarz to taki chlop do rzeczy

Stary 2010-05-04, 08:58   #4853
Agaw'a
Zakorzenienie

Dziękuję

Mariolko też myślałam o takiej opcji ale nie mam ani czerwonej torebeczki ani jakichkolwiek dodatków no i jakoś chyba będę jednak się lepiej czuć w złotych dodatkach.
Nie jestem taka odważna jak TY.
Mam jeszcze czarny szal ale czerni byłoby za dużo...

Ok Liduś to ja będę pisać by motywować

Stary 2010-05-04, 09:02   #4854
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Cześć

Mariolu dziekuję za fotki
Ślicznie wyglądałaś, a te Twoje włosy

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 09:03   #4855
marioladabr
Zakorzenienie

Agawa, skoro lepiej się czujesz ze złotem to nie ma problemu... ja polubiłam kolory i napisałam jak JA bym zrobiła sztuczna biżu nie jest droga a dowelne zestawienia kolorystyczne można robić
Stary 2010-05-04, 09:08   #4856
Lide
Zadomowienie

Cytat:

Ok Liduś to ja będę pisać by motywować
Ok then - na pewno mi pomozesz, a kiedy wesele?

A ja dzisiaj zrobilam saltke z tunczyka - wrzucilam co mialam pod reka i tylko 2 lyzki oleju (po jednej na leb ) a do polaczenia wszystkiego uzylam wlasnego sosu ktory robie czasami do pizzy - hot jak holera ale salatka wyszla pycha - i tak malo calorii

No i jeszcze przy zdrowym odzywianiu i potrawach z duza iloscia bialka i warzyw - to ostanio mnie wzielo na paryke nadziewana (bialkiem w postaci miesa) - lepsza i szybsza niz golabki (IMHO)

Edytowane przez Lide
Czas edycji: 2010-05-04 o 09:09
Stary 2010-05-04, 09:09   #4857
Agaw'a
Zakorzenienie

Cytat:
Agawa, skoro lepiej się czujesz ze złotem to nie ma problemu... ja polubiłam kolory i napisałam jak JA bym zrobiła sztuczna biżu nie jest droga a dowelne zestawienia kolorystyczne można robić
No jasne!
Sukienka czarna ma to do siebie że można zmieniać dodatki i zawsze będzie ładnie wyglądać.

Oho chyba u mnie za chwilę będzie padać.
Lece na miasto...

Liduś w tą sobotę.
Fotki będą więc na pewno wyślę.

Edytowane przez Agaw'a
Czas edycji: 2010-05-04 o 09:10
Stary 2010-05-04, 09:40   #4858
bella105
Raczkowanie

Dziewczyny tak dużo piszecie że jakoś nie mogę się jeszcze połapać
Dziękuję za miłe przyjęcie
Rzabba no to mamy taki sam staż ,, dzieciowy" a Twoje posty są naprawdę interesujące można dużo się nauczyć
Agaw'a 10 kg to naprawdę dużo gratuluję

Oj ja zakupów sobie juz dawno nie robiłam ale zamierzam sobie jakieś spodnie kupić tylko mam tak płaski tyłeczek że w żadnych dobrze nie wyglądam no i pracuję nad nim
marioladabr mówisz że Tamille ćwiczysz -ja też między innymi dziś zrobiłam trening ramion ten drugi ,brzuch też z tej serii ,siłowe na pośladki nogi Mam wioślarza i zamierzam go uruchomić tylko zastanawiam się czy on dużo daje?
A tak w ogóle to się zawzięłam i od 3 tyg ćwiczę regularnie i mam zamiar wytrwać
Mam nadzieję że znajdę u Was motywację
bella105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 09:49   #4859
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Hej Bella

Agawko gratuluję spadków wagi i zakupów

Iwonko jak Ci się jednak uda, bo się na przykład sesja szybciej skończy to daj znać koniecznie Aha i jeszcze Ci Iwonko chciałam powiedzieć, że u nas 5 stopni jest więc pomyśl że jest ktoś kto Ci 14 zazdrości

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 09:54   #4860
bella105
Raczkowanie

Cześć Dominiko
Oj 5 st to zimniutko u mnie 13
A ja właśnie przeglądam pierwszą część wątku
bella105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości