|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9
takie stare a tyle spamują!
![]() Cytat:
ja prasuję dużo a będę jeszcze więcej dlatego chcę sprzetu,który zrobi to szybko i efektywnie ![]() Cytat:
![]() teraz czekam jeszcze trochę,bo mam zamiar podciąć przed samym porodem,mam nadzieję,że zdążę ![]() no przybrałam jakieś 9kg jak na razie(Itakasiu,ile to już? ale widzę,że w boczki trochę poszło niestety ale podobno coś na karmienie musi się odłożyć no to będę miała pokarmu,że hoho Cytat:
![]() no to mój brat byłby zajarzył od razu -on uwielbia mój małż tylko filmy w zasadzie,ale swoją drogą nie wiedziałam,że to gówienko ma tyle przydatnych funkcji
|
|||
|
|
|
|
#4832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję,wyglądasz tak samo Cytat:
też samsunga i całkiem nowy,więc jakby chciał zmienić to by wyleciał razem z nim ![]() Cytat:
i ciarki zawsze jak ich słucham mam nadzieję,że będzie mi dane jeszcze ich usłyszeć i zobaczyć przed swoją śmiercią cześć Bella cześć Sugeip ![]() czujcie się jak u sie ![]() Cytat:
![]() ja też uwielbiam Penelopę za to kłócenie i ogólnie za temperament a może potrzebuję rozgrzeszenia swoich "akcji"? Lide-nie wiem czy stacje parowe są takie super,bo nigdy nie miałam,ale z taką mocą to wyobrażam sobie jak same śmigają po ubraniach i nie straszne im żadne zagniecenia ![]() my tu w Polszy zarabiamy grubą kasę przecie ![]() jak będziesz mogła się spotkać to ja też chętna jezdem (no i jakbyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy to daj znać koniecznie w kraju Adolfa też mam kilku znajomych jakby co ) Rzabbko-no przecież Ty jesteś niesamowicie interesującą osobowością Edytowane przez annLee Czas edycji: 2010-05-03 o 22:29 |
|||||
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, ze PS3 to fajna zabawka... u nas Glut ma i czasami to zapominam, ze dzoiecko jest w domu...
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
Hej Piękne
Witam też nowinki Bella i Sugeip Mariolu śliczne fotosy.Bardzo ładnie wyglądałaś na weselu ,piękna figura,super sukienka i te włosy Dziś niby miałam wolny dzień,ale biegałam bardziej niż normalnie i w efekcie jestem zmęczona ![]() Rano znalazłam czas na chwilę ćwiczeń z Tamilee ale jak wybyłam z domu o 10:30 tak zlądowałam o 21:30 .Najpierw biegałam za papierami , potem lunch w chińskiej restauracji z Tz ( miluśki jest teraz co ) popołudnie spędziłam na bieganiu po sklepach.Jest takie jedno centrum handlowe gdzie jest dużo out - letów.Kupiłam 3 topy z mango i jeden top z H& M i kilka ciuchów dla Młodej.Nie oparłam się też szpilkom open toe choć mam już 2 pary ale te są naprawdę ładne.Wieczorem byłam u kumpeli tej od Prady i kupiłam za euro sztukę ciuchy w sumie 10 sztuk : 2 koszule z Promod,sukienkę z Cacharela,bolerko z Mango,sukienkę z jakieś włoskiej firmy dla córy , top z 3 suisses,kurtkę z xanaka i 3 pary spodni dla Darii takie na lato cienkie.Lubię takie biznesy ![]() Lecę do wyrka po padam a jutro do pracy
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Maddaleno, ile zakupw
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie Maddaleno ile zakupow i to jakich
Ja mam nadzieje, ze jutro padac u mnie nie bedzie, bo zakladam peep toe i sie wkurze
|
|
#4837 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nusze tez poczyac jeszcze raz - u mnie to najgorzej z regularnoscia. To chyba wiaze sie z tym ze moje zycie nigdy nie bylo "regularne/regulowane - w sensie godziny pracy, posilkow, jakis takich rytulaow jak jest sobota to powinnam .............. No moze bylo, ale przez krotki okres ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- wtedu to ja im pokaze Musze w takim razie zrobic eszcze jedno podejcie bo do Penelopy nie dotrwalam ![]() No biore sie za accounting bo w koncuu zaczelo padac tak ze pogoda typowo papierkowa - zadnych pouszen. Ktoras o plazy pisala - zapomnialam o chyba dobrej kuracji na ta bolaca piete - boso po plazy - trzeba sprobowac
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nieładnie ![]() Łażenie boso po plazy jest bossskie
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Łażenie boso po plaży ... rozmarzyłam się, a wakacje nad morzem to najwcześniej przyszły rok o ile coś wydatkowego nie wyskoczy po drodze
Iwonko, wydaje mi się że już księzyca ubywa ... niestety po kalendarzu a nie po mnie. Mam mocne postanowienie z tą siłownią bo ileż można kręcić się w kółko w konsekwencji stojąc w miejscu. Ale za nastepną paczkę kukułek to moją domową paskudę chyba uduszę ![]() KAWY ! Jedną wypiłam, ale to coś chyba mało jak na dzisiejszą pogodę, jeszcze trochę tapety co by ludzi nie straszyć i ruszam do pracy.
|
|
#4840 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Mariolu tnx za zdjęcia ![]() Ann tywiesz że jesteś Itakasiu bardzo ci ładnie w takim makijażu Lide mój ojciec się buja z ostrogami, chodzi co jakiś czas na ultradźwięki, ale to cholerstwo ma tendecje do nawrotów, a ty do lekarza się z tym nie wybierasz? witam nowinki wątkowe |
|
|
|
|
#4841 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
A ja mam dziś dzień bez świadczenia pracy i nie musiałam jechać do pracki Święto ma uczelnia bydzie z tej okazji grill i takie tam ale za oknem robi się paskudnie więc zrezygnowałam. Cytat:
Zakupiłam wcześniej bazę z artdeco ale nie jest taka świetna jak ten płyn z Inglota. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie kupiłam sobie nic
|
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane fotki zakupowe.
Nie chciałabym by sprawa pozostała tylko na obiecankach z mojej strony. Czerwone butki, te za które zapłaciłam 5 zł :
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Torebki :
|
|
|
#4844 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Ślicznotki.
Cytat:
Takie jest założenie z tego co wyczytałam z wywiadu z jenym z kreatorów mody (już nie pamiętam który to był). Ten sam mówił że na szkieletach bez cycków i Owocówki liściastej to ja jeszcze nie widziałam. Cytat:
![]() Cytat:
za poprawę sytuacji. No właśnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze mój zestaw weselny.
Do tego będzie jeszcze szal w kolorze starego złota i biżuteria złota.
|
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
Dziś trochę synpatyczniejszy dzień się zapowiada słońce wyszło zza chmur i chyba jest ciut cieplej. Wieczorem jadę poćwiczyć, może jak będzie czas to zrobię sobie też basen ![]() Agawa zestaw weselny ładny,ja kiedyś kochałam się w czerni teraz trochę ją zdradzam na rzecz innych kolorów ![]() Zakupów rzeczywiście dużo ale razem wydałam na wszystko chyba 50 euro ,a tyle towaru Iwona ja też robię sobie grubszą kreskę pewnie coś w twoim stylu ,wydaje mi sie że to zależy od typu urody.Itakasia jest delikatna i jej pasuje taka cieniutka.Mój typ urody wymaga intensywniejszych obrysów ,inaczej nic nie widać.
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
Trochę mam mieszane uczucie w kwestii koloru ale mi było naprawdę ciężko coś ładnego zakupić. Jak pasowało w biuście to w biodrach było opięte albo odwrotnie...
|
|
|
#4848 | |||
|
Zadomowienie
|
Czesc
Nie cirpie taxation, nie cierpie taxation ................. Zadzwonilam dzisiaj zeby mi wyjasnili PROSTA sprawe, ale w tax department nie ma prosto, przeciez to government - tak mi zamacili ze w sumie zglupialam A swoja droga to nie wiem za co ja place mojemu accountant - taka d......... ze az glowa boli ![]() Cytat:
- ale na serio - to rzeczywiscie - musze isc lada dzien - ale zes mnie pocieszyla z tata - to jak to sie nawraca - to moze nie ma po co lekarz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwazylas sie - waga tez pokazuje czy tylko spodnie ![]() A ja dzisiaj zgrzeszylam i zezarlam Snikersa bo mi sie platal po kuchni - musze sie nauczyc wyrzucac cholerstwa
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Zważyłam zważyłam ... od grudnia spadłam 10 kg.
Jednak się nie chwalę bo po ślubie przybrałam tyle co zrzuciłam . Więc nie ma powodu do pisania o tym... Jeszcze 10 i będę miała tyle co w dniu ślubu...
|
|
|
#4850 |
|
sophisticated
|
Lide ale mój ojciec jest stary i gruby, więc dużo większy opór materii
![]() idź idź do lekarza ![]() Agawko bardzo fajne zakupy |
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Agawko, super zakupy.... ja do tej sukienki czarnej na wesele dałabym te czerwone buty i czerwone dodatki - będzie weselej
|
|
|
|
|
#4852 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To nie chodzi o chwalenie - to chodzi o mobilizacje kolezanek Cytat:
![]() Pojde chociazby zeby sie dowiedziec co on ma do powiedzenia bo ten moj lekarz to taki chlop do rzeczy
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Mariolko też myślałam o takiej opcji ale nie mam ani czerwonej torebeczki ani jakichkolwiek dodatków no i jakoś chyba będę jednak się lepiej czuć w złotych dodatkach. Nie jestem taka odważna jak TY. Mam jeszcze czarny szal ale czerni byłoby za dużo... Ok Liduś to ja będę pisać by motywować
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mariolu dziekuję za fotki Ślicznie wyglądałaś, a te Twoje włosy
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Agawa, skoro lepiej się czujesz ze złotem to nie ma problemu... ja polubiłam kolory i napisałam jak JA bym zrobiła
sztuczna biżu nie jest droga a dowelne zestawienia kolorystyczne można robić
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Zadomowienie
|
Ok then
- na pewno mi pomozesz, a kiedy wesele?A ja dzisiaj zrobilam saltke z tunczyka - wrzucilam co mialam pod reka i tylko 2 lyzki oleju (po jednej na leb ) a do polaczenia wszystkiego uzylam wlasnego sosu ktory robie czasami do pizzy - hot jak holera ale salatka wyszla pycha - i tak malo calorii No i jeszcze przy zdrowym odzywianiu i potrawach z duza iloscia bialka i warzyw - to ostanio mnie wzielo na paryke nadziewana (bialkiem w postaci miesa) - lepsza i szybsza niz golabki (IMHO )
This is Australia ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2010-05-04 o 09:09 |
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka czarna ma to do siebie że można zmieniać dodatki i zawsze będzie ładnie wyglądać. Oho chyba u mnie za chwilę będzie padać. Lece na miasto... Liduś w tą sobotę. Fotki będą więc na pewno wyślę.
Edytowane przez Agaw'a Czas edycji: 2010-05-04 o 09:10 |
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tak dużo piszecie że jakoś nie mogę się jeszcze połapać
![]() Dziękuję za miłe przyjęcie Rzabba no to mamy taki sam staż ,, dzieciowy" a Twoje posty są naprawdę interesujące można dużo się nauczyć![]() ![]() Agaw'a 10 kg to naprawdę dużo gratuluję Oj ja zakupów sobie juz dawno nie robiłam ale zamierzam sobie jakieś spodnie kupić tylko mam tak płaski tyłeczek że w żadnych dobrze nie wyglądam no i pracuję nad nim![]() marioladabr mówisz że Tamille ćwiczysz -ja też między innymi dziś zrobiłam trening ramion ten drugi ,brzuch też z tej serii ,siłowe na pośladki nogi Mam wioślarza i zamierzam go uruchomić tylko zastanawiam się czy on dużo daje?A tak w ogóle to się zawzięłam i od 3 tyg ćwiczę regularnie i mam zamiar wytrwać Mam nadzieję że znajdę u Was motywację
|
|
|
|
|
#4859 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Hej Bella
Agawko gratuluję spadków wagi i zakupów Iwonko jak Ci się jednak uda, bo się na przykład sesja szybciej skończy to daj znać koniecznie Aha i jeszcze Ci Iwonko chciałam powiedzieć, że u nas 5 stopni jest więc pomyśl że jest ktoś kto Ci 14 zazdrości ![]() ![]()
|
|
#4860 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dominiko
![]() Oj 5 st to zimniutko u mnie 13 ![]() A ja właśnie przeglądam pierwszą część wątku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

I jakie Ty masz gęste włosy 

.Najpierw biegałam za papierami , potem lunch w chińskiej restauracji z Tz ( miluśki jest teraz co

za poprawę sytuacji.