Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-03, 19:37   #2491
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
gospella,poćwiczycie to dojdziecie do perfekcji.
Fajne fryzurki.
a która najfajniejsza? wg nr 4 ale hmm
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 19:38   #2492
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
nam juz szkoda kasy na salę, poza tym myślę, że będzie ok 15-20 osób tylko najbliźsi, starsi i ci co zostają.... nie zamierzam nic dokupować poza tymi kurami, najwyżej alko nie będzie
Aha,no to spoko. U nas tak jest,tzn z tego co kobita mówiła,że za małą salke nie płacimy,ale to jeszcze musze się upewnić bo może się zmieniło.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 19:40   #2493
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha,no to spoko. U nas tak jest,tzn z tego co kobita mówiła,że za małą salke nie płacimy,ale to jeszcze musze się upewnić bo może się zmieniło.
no u nas w tej sali komunie są w niedziele, poza tym szczerze to nie chcialoby mi sie juz tych poprawin a tak na 16 przyjda i pojda
alez jestem gościnna
Stary 2010-05-03, 19:45   #2494
madmuazelle
BAN stały

Zajrzałam właśnie na swój suwak-4 miesiące i 3 tygodnie do ślubu.

Opowiem Wam coś.

Jemy dzisiaj z tz-tem obiad i ..........

Tż mówi : No,to moje ostatnie kawalerskie zakupy,bo potem będe musiał liczyć się z Twoim zdaniem
Ja: ale przecież zawsze się liczysz z moim zdaniem,pytasz itp
Tż : Tak,tylko że po slubie bardziej
Ja: Aha ok
Nie drążyłam dalej tematu jak to bardziej,ale niech mu będzie.

Cytat:
no u nas w tej sali komunie są w niedziele, poza tym szczerze to nie chcialoby mi sie juz tych poprawin a tak na 16 przyjda i pojda
alez jestem gościnna
My mamy ślub w piątek,więc na tej sali głównej będzie po Nas w sobote wesele. I mamy do dyspozycji małą salke.
Też masz racje,ja tam niewiem czy będe mieć siły na poprawiny,chociażby iśc zjeśc jeszcze coś co zostanie po pierwszym dniu wesela.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-03 o 19:43
Stary 2010-05-03, 19:50   #2495
201701300931
Konto usunięte

U nas jedynie w niedzielę przyjdą goście, których ze względów finansowych nie mogłam zaprosić. Będą to przyjaciele moich rodziców, których znam od dziecka i szkoda mi trochę, że ich z nami nie będzie... Ale w niedzielę wieczorem na spokojnie kawka, ciasta itp. itd., a w poniedziałek chyba powrót
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 20:24   #2496
gospella
Wtajemniczenie

Woda nasza to ma styl weselny z najnowszych trendów włąsnie wyczytałam
nie ma co perfekcyjna panna młoda
Stary 2010-05-03, 20:31   #2497
Samoa
Zakorzenienie

HejWklejam menu i winietki, które wpadły mi w oko - może którejś z Was też się spodobają
http://www.allegro.pl/item1024091759...w_zielone.html
http://www.allegro.pl/item1024091757...t_zielone.html

jeszcze jest taki pink, ale to byłaby juz przesada jakby tyle różu było ale wklejam może którejś z Was się spodoba http://www.allegro.pl/item1024092686...ow_rozowe.html

te tez niegłupie http://www.allegro.pl/item1019047623...alizowany.html

Podliczylismy gosci, ktorych nie będzie i wyszło az 29 osób - z zaproszenia 6 osób zrezygnowalismy także w zasadzie ich nie powinnismy wliczać, więc odmówiły nam 23 osoby powody mieli na szczęście sensowne bez wykrętów - wyjazd służbowy, obrona, narodziny dziecka, jakies tam egzaminy koleżanki mamy tż a jak ona nie jedzie to jej mąz i druga koleżanka też nie, wyjazd w trasę koncertową kuzyna tż, taka duża liczba nam wyszła, bo sporo osób było zaproszonych z osobami towarzyszącymi, ale jak podliczyc to osób na których nam zależało a ich nie będzie jest 8.
Stary 2010-05-03, 20:34   #2498
Ellin_ak
Rozeznanie

Bardzo ładne- jednak my sami będziemy drukować. Z zaproszeniami poszło nam super, więc i przy tym nie będziemy kombinować.

Tęsknię za Tżtem
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 20:40   #2499
madmuazelle
BAN stały

My nie będziemy mieć winietek. Aczkolwiek,fajne te które Sam wkleiłaś.
Stary 2010-05-03, 20:45   #2500
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze w ogóle pamiętaale zaryzykuję i napiszę

Długo się nie odzywałam, bo ostatnio wychodzę z domu o 7 a wracam ok.21 wymęczona i ledwo coś zjem, wykąpię się to padam na pyszczek i tak w kółko

W końcu udało mi się nadrobić to co naprodukowałyście w międzyczasie, a tu już po długim weekendzie i znowu będę w tyle
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 21:26   #2501
madmuazelle
BAN stały

Póki co rozmyślam się,rozglądam się za podziękowaniami dla rodziców.Narazie to nic mi takiego nie wpadło do oka,bo te księgi albo w krysztale wyryte podziękowania kojarzą mi się nagrobkami cmentarnymi.

Tośka,ja cię pamiętam mężatko.

Eli

http://www.allegro.pl/item918267681_...bu_wesele.html
Takie coś to ja cmentarz moge kupić,a nie na podziękowania.
http://www.allegro.pl/item938007291_..._promocja.html

W dodatku:
Kosze ze słodyczami odpadają,moi rodzice nie są ulubieńcami słodkości.
Teściowa nie może ze względu zdrowotnych ( cukrzyca )
Alkohole odpadają,bo moi nie piją,nie są koneserami alkoholi,teściowa ze względu zdrowotnych nie może ( cukrzyca,se :rducho itp )
Koszulki z napisami jestem teściową bądz super teściowa/teściu odpadają,bo nosić nie będą,a prędzej pójdą na szmaty.Też bym tak zrobiła.
Przykłady powyżej badziewne,kiczowate i cmentarne

No normalnie kaplica.

Czas edycji: 2010-05-03 o 21:57
Stary 2010-05-03, 21:57   #2502
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Gospella najbardziej 5 fryzurka mi sie podoba.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 22:03   #2503
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Póki co rozmyślam się,rozglądam się za podziękowaniami dla rodziców.Narazie to nic mi takiego nie wpadło do oka,bo te księgi albo w krysztale wyryte podziękowania kojarzą mi się nagrobkami cmentarnymi.

e

No normalnie kaplica.
my kupimy po storczyku i wsio eleganckie kwiatki wladnej osłonce, będzie git, i mało myślenia
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze w ogóle pamiętaale zaryzykuję i napiszę

Długo się nie odzywałam, bo ostatnio wychodzę z domu o 7 a wracam ok.21 wymęczona i ledwo coś zjem, wykąpię się to padam na pyszczek i tak w kółko

W końcu udało mi się nadrobić to co naprodukowałyście w międzyczasie, a tu już po długim weekendzie i znowu będę w tyle
pamięta pamięta
Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Gospella najbardziej 5 fryzurka mi sie podoba.
mi w sumie ta też, dośc klasyczna
Stary 2010-05-03, 22:10   #2504
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
my kupimy po storczyku i wsio eleganckie kwiatki wladnej osłonce, będzie git, i mało myślenia
Też o storczyku pomyślałam. Ewentualnie dać im dyplom ( wiem,też zbieracz kurzu ) ale to jedyne co nie tyle co mi się podoba,ale dopuszczam to jako pomysł.Chociaż najbardziej,to myśle że zafundowaniu im wczasów np nad morzem. Myśle,że cała trójka by się najbardziej z tego ucieszyła. To byłby strzał w 10,odpoczeli by sobie. I wręczyło by się im kwiatka storczyka,ewentualnie bukiet a do tego wskazówki o wyjeździe,typu muszelki,woda itp Musze pogadać o tym z tż-tem.
Kurka zapomniałam,że my slubujemy we wrześniu a w pażdzierniku nad morze,to za zimno. Fajne by były góry,ale niewiem czy teściowej zdrowie pozwala na góry.Wyjazd,tak ale chodzenie po górach niezbyt bo ma problemy z serduchem.

Czas edycji: 2010-05-03 o 22:14
Stary 2010-05-03, 22:10   #2505
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
oj tak czarny krawat, czarny garniak i biała koszula to nie dość, że elegancki zestaw, ale tez mega sexiNo i to bardzo oficjalna wersja kolorystyczna i nikt tak na codzień nie chodzi ubrany, bo nie wypada się do biura odstrzelić w taki zestaw. Moj tż ma wprawdzie inny czarny krawat z tym, że nie kruczoczarny tylko ze srebrna nitką, ale nie zakłada go do pracy do czarnego garniaka tylko robi inne mixy
Aha i znaleźliśmy chyba buty dla tżW Zebrze, jeszcze pochodzimy i pooglądamy,a le chyba kupimy te
To jak jestes taka roztrzepana to sprawdź jeszcze czy koszula jest na spinki
Co do ząbków, skoro jest to specjalnie do aparatów to pewnie działa, jednak dla mnie jest trochę nielogiczne jak ta substancja miałaby się dostac pod zamek osadzony na kleju...ale nie ja jestem specjalistą

Co do kucyka - wczoraj kupiłam wstążki i zobaczymy Chyba będę chciała białą, ael do testów kupiłam dwa odcienie fioletu i bieli.
Ja od razu sprawdzilam czy koszule sa na spinki, a na te glupie kolnierzyki nie spojrzalam

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Załamałaś mnie teraz Perfekcyjna Panna Młoda
A tam od razu perfekcyjna, te guziczki przy kolnierzyku to jak dla mnie sa malo eleganckie, do pracy to i owszem, ale na slub to chyba nie bardzo...

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja też sama siedzę, bo TZcik w pracy. Powinnam pisać magisterkę (pewnie zaraz się za to zabiorę), a do tego muszę upiec jakieś ciacho, bo Teść dziś do nas przychodzi (nie wiem po co ja się tak wysilam skoro pewnie i tak się przyczepi, że za słodki/za mało słodki, po czym zje 4 kawałki
Ja to pewnie od razu bym przy drugim kawalku walnela tekstem: nie musi sie tata mordowac jak takie niedobre

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a ja mialam wczoraj spotkanie z rodzicami i teściami. lista gości zaklepana. będzie 150 osób (z obsługą, orkiestrą itd 170 )
Cos duzo tej waszej obslugi A to za cala obsluge tez musicie placic, znaczy sie za kelnerki itd? My placimy za 4 osoby z zespolu, fotografa i 2 kamerzystow.

Cytat:
Woda nasza to ma styl weselny z najnowszych trendów włąsnie wyczytałam
nie ma co perfekcyjna panna młoda
Znaczy sie, jaki ja mam dokladnie ten styl? Podrzuc linka, bo z checia bym sobie poczytala jaka to modna jestem
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 22:11   #2506
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Ja ciagle mysle nad fryzura, chciałabym krecąne, ale welon zasłoni mi fryz, a koka ładnie byłoby widac. Z drugiej strony zle sie czuje w spietych, bo mam piegi na plecach troche I chciałabym je zasłonic własnie loczkami. A to moja fryzura z przed tygodniowego wesela, o czyms podobnym mysle. A na probna jestem zapisana na 10 lipca.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 22:15   #2507
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
My nie będziemy mieć winietek. Aczkolwiek,fajne te które Sam wkleiłaś.
my bedziemy i tez sie zgadzam fajne te winietki : ) tez musze poszukac jakiegos fajnego wzoru
Cytat:

Tośka,ja cię pamiętam mężatko.

Eli

W dodatku:
Kosze ze słodyczami odpadają,moi rodzice nie są ulubieńcami słodkości.
Teściowa nie może ze względu zdrowotnych ( cukrzyca )
Alkohole odpadają,bo moi nie piją,nie są koneserami alkoholi,teściowa ze względu zdrowotnych nie może ( cukrzyca,se :rducho itp )
Koszulki z napisami jestem teściową bądz super teściowa/teściu odpadają,bo nosić nie będą,a prędzej pójdą na szmaty.Też bym tak zrobiła.
Przykłady powyżej badziewne,kiczowate i cmentarne

No normalnie kaplica.
no rzeczywsicie podziekowania cmentarne nie kupialbym takich chyba ze te sa fajne jeszcze http://www.allegro.pl/item1017948406...lub_pdtu5.html
ale nie wiem .Kwiatki tez mozna kupic np jakis ladny koszyczek z bukietem i git
Stary 2010-05-03, 22:21   #2508
madmuazelle
BAN stały

justyś ładnie Ci w tej fryzurce.

No ewetualnie ta tuba jest ok.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Ha znalazłam coś takiego
http://www.spaclub.pl/strony/2/i/58.php?id=91
Stary 2010-05-03, 22:30   #2509
Ellin_ak
Rozeznanie

Tż właśnie do mnie pisał na komunikatorze ze Szwecji. Ciężko jest-mówił- i atmosfera smutna. jest mu ciężko beze mnie. Wcale mu się nie dziwię. Dla nas obojga to trudne.
poszedł na dół i może jeszcze wróci na komputer. To wszystko powinno być inaczej...

co do podziękowań, my chcemy dać zdjęcia w ładnej ramce- zawsze to pamiątka. Może jakieś takie wspólne. Dla każdego po jednym i już.
ściągnęłam dziś też nuty do utworów na ślub. Musze je przesłać mamie Tżta, żeby dała naszemu wirtuozowi poćwiczyć i ocenić.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 23:09   #2510
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja ciagle mysle nad fryzura, chciałabym krecąne, ale welon zasłoni mi fryz, a koka ładnie byłoby widac. Z drugiej strony zle sie czuje w spietych, bo mam piegi na plecach troche I chciałabym je zasłonic własnie loczkami. A to moja fryzura z przed tygodniowego wesela, o czyms podobnym mysle. A na probna jestem zapisana na 10 lipca.
Będę miała podobną fryzurkę, o ile mi się nie odwidzi i czegoś nie zmienię... Ale coś w ten deseń miałam na próbnej
Ja np. chętnie bym miała spięte włosy, ale mam chudą twarzyczkę i mi to w ogóle nie pasuje A z drugiej strony mam głupie włosy i mi te loki się rozwalą dość szybko
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 23:45   #2511
madmuazelle
BAN stały

Tż dzwonił,powiedziałam mu o pomyśle,który mu się też bardzo spoodbał i powiedziałam mu o tym:

Znalazłam coś takiego -> http://www.aquariusspa.pl/pl/pomysl-na-prezent
Pomysł na prezent

Hotel AQUARIUS SPA**** przygotował dla Państwa wyjątkowy pomysł na prezent

Elegancki imienny voucher to idealny pomysł na obdarowanie najbliższych, a także nagrodzenie lub zmobilizowanie najlepszych pracowników!
Jeżeli są Państwo zainteresowani wykupieniem vouchera, pomożemy wybrać odpowiedni pakiet.

Gwarantujemy, że pobyt w naszym hotelu pozostanie w pamięci obdarowanych osób na zawsze!
Informacje pod numerem tel. ..... lub adresem e-mail:...........

Wysłałam maila,ciekawa jestem ile taki prezencik będzie kosztował,bo chętnie wyślemy naszych na wczasy nad morzem.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Oj Eli,będzie dobrze. Musi

Czas edycji: 2010-05-03 o 23:32
Stary 2010-05-04, 07:43   #2512
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maritka110989 Pokaż wiadomość
Hej wszystkie PM-ki 2010! Od kilku dni nadrabiałam cały wątek a wszystko po to, żeby do Was dołączyć, o ile mogę oczywiście?

Fajnie się czyta o tych wszystkich przygotowaniach, ale z drugiej strony przeraża mnie to ile jeszcze musimy załatwić.

Gratuluję już obecnym Mężatkom!!! po Waszych relacjach, coraz bardziej nie mogę się doczekać Naszego Ślubu! Gdyby tak można było przyspieszyć czas... hihi
Witaj wśród nas

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
PMki a wiecie ze Monikadavida urodzila? Gratulacje!!!!!!!!!!!! W terminie, 30 kwietnia,o godz. 13:15, synek Jan 3600g, 57cm (pozwolilam sobie skopiowac z watku mamus majowo-czerwcowych )
Nie pozostaje nic innego jak pogratulować Szkoda że monikadavida już do nas nie zagląda

Nadrobiłam wszystko co pisałyście podczas weekendu Szybko minął, za szybko...I niestety jak zawsze pogoda się popsuła. Tylko w sobotę byliśmy z TŻtem na imprezie balonowej, w niedzielę strasznie lało w związku z czym odwołany został żużel, na koncerty też nie poszliśmy. Ale pokażę Wam parę fotek z soboty
Stary 2010-05-04, 08:10   #2513
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Cos duzo tej waszej obslugi A to za cala obsluge tez musicie placic, znaczy sie za kelnerki itd? My placimy za 4 osoby z zespolu, fotografa i 2 kamerzystow.

Znaczy sie, jaki ja mam dokladnie ten styl? Podrzuc linka, bo z checia bym sobie poczytala jaka to modna jestem
hehe no linka lalu nie mam napisali w tym artykule o trendach 2010 ze woalki itp modne i jak poczytałam to myślę nasza woda
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Będę miała podobną fryzurkę, o ile mi się nie odwidzi i czegoś nie zmienię... Ale coś w ten deseń miałam na próbnej
Ja np. chętnie bym miała spięte włosy, ale mam chudą twarzyczkę i mi to w ogóle nie pasuje A z drugiej strony mam głupie włosy i mi te loki się rozwalą dość szybko
fajny avatarek a co do włosów uważaj z rozpuszczonymi, widziałam jakiś film z wesela co laska miała taką fryzurkę, że miała taki loki luźne i był deszcz i sie jej takie strąki wiszące zorbiły, fryz przyklapł na gorze glowy nad czołem, brr ja napewno koka bede miała i włosy pospinane, bo to gwarantuje trwałość spisika się toną lakieru i przetra ten kok najgorsze burze bo w strąkach nie bede chodizć
Stary 2010-05-04, 08:12   #2514
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam po majowo szkoda ze juz sie skonczyla
zreszta wszytsko co dobre szybko mija
na majoweczce bylismy z tz i naszymi rodziacami oj super imprezki byly

a tak w ogole musze sie dzis pochwalic bo siostra urodzilacoreczke moja chrzesniaczke w nocy i zostalam ciocia

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
no przeginacie

wiecie jakie jaja, odebralismy dzis zdjecia no i sobie ogladamy w domu, i co dostrzegam? zdjecia w plenerze mielismy w takim starym dworku, stoimy sobie z tz przy filarze, ja z jednej on z drugiej strony a na tym filarze na dole malutki fiucik narysowany no po prostu rece opadaja, ze fotograf tego nie poprawil, ale we wtorek pojdziemy z tym do niego
ale się uśmiałam

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
będzie dobrze będziesz żonką

pierwszy raz o czymś takim słyszę żeby weselne ciasto przed ślubem rozdawać
u nas na śląsku tak jest ze daje sie ciasto przed weselem tym co np nie mogli przyjść albo nie zostali zaproszenie. Robi sie wtedy paczke ciasta - koloczem (mak, ser, jablko) bardzo fajna tradycja i jest u nas juz od wielu wielu lat

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 08:15   #2515
woda sodowa
Wtajemniczenie

Kurcze, znowu sie z tym wulkanem zaczyna, a my w niedziele mamy leciec...
Tak w ogole to dopiero dzis rano mnie uderzyla mysl, ze nasz slub juz w przyszla sobote i az mi sie zoladek scisnal ze strachu, ze nie zdazymy ze wszystkim, ze cos nie wypali, albo nie wiem co jeszcze.
Stary 2010-05-04, 08:20   #2516
metkaa
Zakorzenienie

czesc,
kurcze niby kilka dni wolnego a i tak czuje sie zmeczona i do pracy nie chce mi sie isc,

ultraradiola gratulacje

Cytat:
fryzura mi sie nie podoba tzn jak dla mnie to nie fryzura slubna, bo zwyczajnie włoski pokrecone, zdecydowanie wole upiete fryzury, no ale skoro tobie bedzie nie ładnie,
co do piegow to akurat dla mnie niebylby to argument, sama jestem piegusem, na plecach i ramionach tez i tz zawsze powtarza ze piegi sa piekne
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 08:21   #2517
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe no linka lalu nie mam napisali w tym artykule o trendach 2010 ze woalki itp modne i jak poczytałam to myślę nasza woda
Ahhhha (TZ tak czasem mowi nasladujac moja babcie), to o woalke chodziOgolnie jak w zeszlym roku na all poszukiwalam woalki, to maly wybor byl i wszystko strasznie tandetnie wygladalo, widac ze w tym roku cos sie ruszylo, bo jest wybor wiekszy, ale i tak na wizazu znam tylko ze 3-4 dziewczyn ktore chca woalke
Stary 2010-05-04, 08:25   #2518
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

a tak w ogole musze sie dzis pochwalic bo siostra urodzilacoreczke moja chrzesniaczke w nocy i zostalam ciocia
Gratuluję

Cytat:
Tak w ogole to dopiero dzis rano mnie uderzyla mysl, ze nasz slub juz w przyszla sobote i az mi sie zoladek scisnal ze strachu, ze nie zdazymy ze wszystkim, ze cos nie wypali, albo nie wiem co jeszcze.
Oby ten wulkan się uspokoił, nie zazdroszczę takiej sytuacji, bo tu taki ważny dzień, najważniejsze chwile, a stres dodatkowy czy będzie można latać. Ale 3mam mocno kciuki! Będzie dobrze Moja przyjaciółka ma przylecieć ze Szkocji, 15 maja ślubuje, 10 maja ma już tu być i też się denerwuje ta sytuacją
Stary 2010-05-04, 08:32   #2519
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
no własnie słyszłam niefajno
mnie stres bierze, zaczynaja się ciekawostki logistyczne, oczywiscie mamusia tż chce bardzo być w centrum, a ja musze ją nieco opanowywać
najbardziej to śmiać mi się chciało, jak mnie wypytywała o wszytko olewając tżta totalnie, jakby był 5 latkiem, ona sama strzela sobie samobóje no i niech tak dalej robi

a wczoraj byliśmy na romantycznym spacerze ale super pogoda, wiosna, szkoda że tak pożno się pobieramy bo to prawie lato bedzie, no ale narazie zapowiadaą deszcze więc może z drugiej strony dobrze
musze wyjsc do urzędu a tak mi się nie chce, i dlatego mam słowotok

a u nas 25 dni i 7,5 godziny

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-05-04 o 08:34
Stary 2010-05-04, 08:38   #2520
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Gratuluję

Oby ten wulkan się uspokoił, nie zazdroszczę takiej sytuacji, bo tu taki ważny dzień, najważniejsze chwile, a stres dodatkowy czy będzie można latać. Ale 3mam mocno kciuki! Będzie dobrze Moja przyjaciółka ma przylecieć ze Szkocji, 15 maja ślubuje, 10 maja ma już tu być i też się denerwuje ta sytuacją
Jednej dziewczyny z majowek siostra (swiadkowa) mieszka w Belfascie i miala chyba dzisiaj leciec do Pl, bo slub w najblizsza sobote Przerabane, mam nadzieje, ze jakos uda jej sie dostac do pl...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości