![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XV
A ja wlasnie wrocilem z randki ktora okazala sie klapa bo rozmawialem glownie o polityce
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
O! Nowy Bar
![]() A co z nazwą, nie zmienialiście na Sodomę ani S-F? ![]() ![]() Wróciłam z koncertu, było baaardzo fajnie. Trzeba to będzie powtórzyć. Muszę wypluć gumę, bo właśnie uświadomiłam sobie, że żuję ją 2 godziny ![]() Kto ma jutro wolne? Wszyscy? ![]() Ja tak! |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
never say no to panda
|
w skrócie - wojskowy wóz na płycie od Garbusa
![]() stosunkowo prosty do zbudowania we własnym garażu (gdzieś widziałam przepiękną instrukcję z obrazkami, jak znajdę, wkleję ![]() wygląda mniej więcej tak --> http://symonsez.files.wordpress.com/...lwagen1944.jpg a co do steampunkowego busa - ja bym chciała już tego w ten sposób machnąć, ale chuop (a w sumie to jego busik) się zaparł, że jako pierwszy ma być Misery Machine... więc będzie trumnowóz ![]()
![]() |
#154 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wódka z red bullem jest pycha ![]() Tani energetyk z Polo (niecałe 3 zeta za litr) też się sprawdza ![]() Autentycznie miałbym myśli samobójcze już pierwszego dnia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kokietka ![]() Cytat:
![]() ![]() A może to o rów chodziło ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
Dwa zdjęcia z gatunku "o co k**wa kaman"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
pierwsze za***iaszczy toster tzn ekhm sandwicher czy jak sie to anzywa o opiekacz
a drugie - mzoe fani deszczowej piosenki i ćwicząw domu - mnei sie podobają są kiczowate ale jakoś tak inaczej one of a kind a w zabawie w podobieństwa twarzy jak mi nie wyjdzie Curt Cobein tzn ze to pic na wodę fotomontaż ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-05-04 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja już muszę iść spać- jutro pierwszy raz mam wyjście na miasto w sukience i na obcasach. Czuję tremę ![]()
![]() |
#160 |
BAN stały
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie stoją tyko te, które wytrzymują podlewanie raz na tydzień i żadnych innych zabiegów ![]() Ale nie powiem - takie łodyżki zwisające z szaf wyglądają fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kurczę, jakie romantyczne tematy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uczę się od najlepszych ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Siema z rana ![]() Tak mi się spać chce, że zaraz padnę ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-04 o 07:16 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() jutro znowu do pracy ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
![]() tja.... wrzuciłam dwa zdjęcia. I ten program doszedł do wniosku,że: 1. Wyglądam jak Miroslav Klose ![]() ![]() 2. To było grupowe zdjęcie i: mój TŻ- David Beckham i Sally Field ja-Shirley Temple i Sylvia Plath mój tata- i tu uwaga: Madonna i Penelope Cruz A podobno jestem podobna do taty.... ![]()
#165 |
Zakorzenienie
|
Czesc i znow trzeba isc do tej glupiej i smierdzacej pracy
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Nindżopesz
|
Muahaha, to teraz załamię Maję - wrzuciłam do programu fotkę TŻta i zagadało, że jest podobny m.in. do Jackmana (i kilkakrotnie do Cate Blanchett i jakiś słodkich japoneczek OMG). A ja niestety, nic konkretnego.
Mam dziś wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to moze ja dlatego taka smutna i nieswoja,bo mam brzydotę we wnętrzach ![]() oOMG ![]() sandwiczer-morderca ![]() a t odrugie...mhhhh...moze pani domu chciała aby pan nie musiał chodzic na dziwki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sedes jakis dizajnerski se walnij ![]() fajne kible sa fajne ![]()
![]() |
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez chce takiego! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#169 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Część ekipa w nowym barze
![]() Jak mi się nie chciało wstawać do roboty, tak teraz nie chce mi się pracować, do domu w sumie wracać tez nie chcę, bo rozpieprzają mi jeden pokój - zrywaja odpadające płaty ścian a potem wyrównują gipsem, podkład na to jakiś, zeby nie pękały i dopiero malowanko, czyli z 4 dni sajgonu w domu ![]() Tez sprawdzałam, do kogo podobieństwo mi wyniucha ten program skanowania twarzy, wyszło: Jessica Alba, Demi Moore. Jakoś nie widze w lustrze ![]()
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
A ja jak Salma Hayek ...hmmm ... nie narzekam
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() ale produkcja od wczoraj, wyrabiacie 200% normy, czy jak? Napisałam właśnie długiego posta z miliardem cytatów i mi zjadło. To teraz nic nie zacytuję, o! Zapomniałam się pochwalić, że zdobyłam kolejne niszowe piwa ![]() ![]() Żeby toto było jeszcze normalnie w sklepach dostępne..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Od 30 kwietnia byłam ubezwłasnowolniona - komputer mi padł ![]() Dobra strona tego jest taka, że napisałam 2 rozdziały pracy, ale przypłaciłam to śniącymi się po nocach obrazami japońskimi... I Nowy Bar przegapiłam... I nie dam rady nadrobić wszystkiego... Ściskam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |||
BAN stały
|
Hmmm...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pracownik na kacu to nieefektywny pracownik ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Do biblioteki muszę się wybrać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyżby wreszcie Ty w avku? ![]() sliczny profil masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Samo perfumoholicy tutaj, a ten z choinkami wyjeżdża ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-04 o 11:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
nie lepszy byłby jakiś perfumek?
![]() wiecie co... profil Pin Up przypomina mi słynne popiersie Nefertiti - ten prosty nos, lekko wyunięta część twarzoczaszki... ![]() http://www.ricksteves.com/images/art/nefertiti.jpg ślicznaś dzioucha ![]() Chciałabym taki prosty nos mieć ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-04 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kuń się do mnie zbliża ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.