|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cieliste szpilki- hit nadchodzącego sezonu :)
Cytat:
Pobiegłam wczoraj na Marszałkowską jak to przeczytałam i czekały na mnie jeszcze cielaki w moim rozmiarze Co prawda są dla mnie trochę za wysokie i zastanawiam się czy będe potrafiła w nich chodzić, ale jeśli się nie nauczę, to zawsze mogę je pusić w świat
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie powinnas miec wiekszych problemow |
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
a propo bucikow z zary, to ile cm ma obcas, i czy rozmiarowka jest normalna, czy zanizona, jesli mam 39 to szukac 40? bo cos mi sie takiego obilo o uszy :?
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
no i właśnie kurcze przez wizaż mam mega ochotę na te nudziaki i chyba ostatnie pieniadze na nie wydam
![]() zły wizaż |
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozmiarówka na pewno nie jest zanizona - ja nosze 40 i wzięłam 40. Zastanawiałam się nad 39, bo to moje 40 jest takie nieduże i boję się, że jeśli się rozchodzą to będą spadać ze stopy, ale jednak 39 mnie uciskało w palce, więc poprzestałam na 40
|
|
|
#426 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Cieliste szpilki- hit nadchodzącego sezonu.
Bardzo podoba mi się ten trend z cielistymi szpilkami, już kiedy widziałam te buty na czerwonym dywanie w Hollywood, zachwycałam się nimi, ale wtedy jeszcze nie było ich w Polsce. Teraz na szczęście już są i chyba muszę się w nie zaopatrzyc.
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
ahh te nudziaki z zary
, juz sie prawie pogodziłam z tym ze w mojej okolicy sa nie do dorwania i ze w ogole juz ich nie ma ale jak widze ze dziewczyny ciagle je gdzies wynajduja to po prostu nie moge no tylko gdzie ja je na slasku dostane ![]() oczywiscie sa na allegro, ale to brak słów ![]() edit: mam je , mam
So catch me if you can - am goin' back... Edytowane przez sayeeeda Czas edycji: 2010-04-25 o 21:03 |
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
W zwiazku z tym ze jutro zamowienia w hurtowni Sigma a tu miłośniczki nudowych butkow moze na te sie skusicie
![]() Wątek do zamawiania w moim podpisie ![]() u Niuto Śliczne nudowe szpileczki, wydaja sie dość niskie ok 8-9 cm idealne na codzien lub od świeta ![]() U Bethie Tramposzki nudowe idealny oryginalny kolorek ostatnie rozmiary 38 i 41Piękne balerinki ostatnie rozmiary 38 i 39 Zdjecie balerinek zapozyczone od Skimos ![]() o tu zamowienie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=6034
Prive www.mialook.pl Work www.imagedesire.pl ![]() My Fashion Videos: www.youtube.com/user/mialookpl ![]() Edytowane przez Hypnotic Poison Czas edycji: 2010-04-25 o 18:54 |
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmarowka standardowa. Ja przymierzalam na skarpetke w sklepie, bo bylam w adidasach i mialam watpilowsci czy 37, ktore zazwyczaj nosze bedzie na mnie dobre, bo nieco cisnely, ale za to 38 nawet w skarpetce bylo za duze ![]() takze jak dla mnie standardowa, tak jakKala! napisala
|
|
|
|
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki
POTRZEBUJĘ cielaków nudziaków czy jak je tam zwał, z zary.rozmiar 40 za 99 zł, of course ![]() w mojej gdańskiej zarze brak ;/ mam prośbę czy możecie napisać jak byście w zarach waszych były czy są jeszcze na stanie, jak tak to w jakim mieście (może zmolestuję kogoś ze znajomych). a jeszcze lepiej, jakby któraś z was mogła mi takowe butki zakupić. mogę liczyć >>? pomożecie (niczym gierek ???
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że macie dostęp do Zary. U mnie w województwie w ogóle nie ma
Zachorowałam na te szpilki i szukam chętnej do pomocy w zakupie w rozmiarze 37
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
A widzieliście jakieś baletki w takim kolorze?
|
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam sobie szpilki Atmosphere na Allegro dokładnie takie: http://allegro.pl/item1020500837_atm...bezowe_36.html
są super tylko odstawały mocno przy palcach więc noszę silikonową wkładkę pod palcami żeby było wyżej i jest ok ![]() Polowałam też na szpilki z Zary ale nie było mojego rozmiaru w Zarze kosztowały 99zl a na allegro chodzą po 199zl! jak spytałam sie babki czy jest mój rozmiar powiedziała że wyprzedany był w ciągu 1 dnia...ale szał ![]() aaa były jeszcze bezowe w Stradivariusie, ale nie takie adne jak z Zary..
Nie zgadzam się na kopiowanie zdjęć moich makijaży !!! Edytowane przez KATona Czas edycji: 2010-04-29 o 08:31 |
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
DAGUSIA i NIIKOZJA ja moje kupowałam już jakiś czas temu i wtedy były tylko 39 ( w Katowicach), póki co się tam nie wybieram, jakbym jechała to napiszę na wizażu
![]() Swoją drogą te butki są strasznie sztywne w palcach i na gołe stopy nie da się w nich chodzić, jak w plastiku ANIA 996 - w Zarze były, w H&M są (ale z ćwiekami), na allegro. Trochę tego jest ![]() Te z zary zniknęły błyskawicznie, ludziska kupili hurtowo teraz za 200 zł idą na all ![]() Na allegro też widziałam takie ładne nudziaki z Zary z platformą a w sklepie ich nie było, ale obawiam się, ze tak samo niewygodne jak moje ![]() Zapoluję na te ze Stradiego, wydają się mniej sztywne. KATona te z Primarka są super! One są matowe? Dla mnie bomba
![]() Króliczki Edytowane przez MonkaIska Czas edycji: 2010-04-29 o 08:43 |
|
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Dla fanek cielaczków z Zary: w Poznaniu w Plazie kupiłam 40, nie wiem, czy są inne rozmiary, bo dzwoniłam do Zary, żeby mi je odłożyli. Na Malcie są rozmiary 36-39
Przynajmniej wczoraj jeszcze były
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się ja noszę 38, a zarowe buciki kupiłam 39! Jeśli chodzi o kolor myśle że główne tony to różowy, taki blady róż. Zresztą dużo na wizażu jest ich zdjęć można sobie oblukać
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie może jakieś fotki cielistych butków z sukienkami, poszukuje jakis inspiracji na wesele i własnie myślę nad cielistymi butkami i sukienkami na pierwszy dzien i drugi, tylko jeszcze nie wiem jaki kolor, najbardziej małe czarne mi sie podobają ale na wesele brata to chyba nie bardzo
|
|
#441 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Świetne są!! ja nabyłam nudziaki z tandemu i bardzooo mi się podobają! Muszę tylko kupić zapietki bo lewy mi klapie
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
To moje buty z primarka, juz teraz mniej mi sie podobają ale i tak sa ładne, wygladaja na nodze na za duże, przez platformę, ponadto są idealne na szeroką stopę, ja mam bardzo wąską i z każdej strony mi odstawały.
|
|
#444 |
|
Rozeznanie
|
informuje,ze zarowe cieliste szpilki są w Bydgoszczy
numer 37 - jedna para numer 38 - 4 lub 5 par numer 39 - 2 pary
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Nie wytrzymałam ostatnio na zakupach i jak zobaczyłam w Zarze swój rozmiar to kupiłam, w sumie mam już dwie pary cielaczków
Zara i Primark :d
|
|
#446 |
|
Przyczajenie
|
A nie wiecie czy we Wrocławiu można gdzieś dostać buciki z zary????
|
|
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam przedwczoraj w zarze i stała sobie jedna jedyna para tych szpilek akurat w moim rozmiarze
żeby nie było za pięknie to całe porysowane ahhhhh na pocieszenie kupiłam sobie takie
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
sa na obcasie? fajne pochwal sie gdzie
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, 11 cm
![]() a kupione w osiedlowym sklepiku po 79zł |
|
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

Pobiegłam wczoraj na Marszałkowską jak to przeczytałam i czekały na mnie jeszcze cielaki w moim rozmiarze

, juz sie prawie pogodziłam z tym ze w mojej okolicy sa nie do dorwania i ze w ogole juz ich nie ma ale jak widze ze dziewczyny ciagle je gdzies wynajduja to po prostu nie moge no
tylko gdzie ja je na slasku dostane 

Zachorowałam na te szpilki i szukam chętnej do pomocy w zakupie w rozmiarze 37 
w Zarze kosztowały 99zl a na allegro chodzą po 199zl! jak spytałam sie babki czy jest mój rozmiar powiedziała że wyprzedany był w ciągu 1 dnia...ale szał