|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
ja dzis spozywka ( mieso,wedliny,woda, sery,dzemy , owoce,warzywa, kawa ,ryz,maslo,jogurty itd itp .... ) 65e
|
|
|
|
#4712 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć.
![]() U mnie kwiecień udany w połowie - odłożyłam 500zł, z czego 200zł przelałam na konto oszczędnościowe, resztę zostawiłam na normalnym. Gdybym nie poszalała ciuchowo i kosmetycznie to udałoby mi się odłożyć znacznie więcej... Oby maj był bardziej udany! Dziewczyny sprzadające na allegro ciuchy w mega pakach - dajecie licytację od 1zł czy jak? Bo chyba też zrobię jakąś pakę i wystawię. Sporo mi zalega tych ciuchów i dodatków, nie noszę ich a są w świetnym stanie. |
|
|
|
#4713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Ja dzisiaj znowu nic |
||
|
|
|
#4714 | |
|
|
Cytat:
Chyba tak zrobię, bo dużo mi tych rzeczy leży, a pieniążki zawsze się przydają. No nic, lecę wszystko jeszcze posegregować i wybiorę jakieś zestawy. U mnie też dziś zero wydatków, w końcu większość sklepów pozamykana.
|
|
|
|
|
#4715 |
|
after hours
|
Dziewczyny, która z Was studiuje architekturę wnętrz?
|
|
|
|
#4716 |
|
|
|
|
|
|
#4717 |
|
after hours
|
była w tym naszym wątku jedna studentka, ale nie pamiętam już teraz :/
|
|
|
|
#4718 | ||
|
Zadomowienie
|
sieeraa,niedowaga witajcie
![]() Cytat:
suuper gratulacje Cytat:
![]() czyżby kolejny pomysł na przyszłość ? ![]() Ja właśnie wróciłam z majówki i obliczyłam, że wydałam 65 zł
|
||
|
|
|
#4719 |
|
after hours
|
oj, ja to nienormalna jestem.
muszę w końcu przestać marzyć i zacząć stąpać twardo po ziemi. |
|
|
|
#4720 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że to niki studiuje.
Mój kwiecień zamknął się owocnie Maj będzie miesiącem zakupów, przejrzałam szafę i jest masakra. Upatrzyłam buty i torebkę do nich. Orientujecie się może czy już są jakieś przeceny w centrach handlowych?Szykują mi się wydatki na lipiec, idę na ślub, więc suknię muszę kupić, buty, pewnie dodatki
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie nic, urodziny miałam wczoraj więc pare rzeczy wpadło
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moje kochane dziękuję za gratulacje w sprawie sprzedanej torebki
Dziś nic nie wydałam bo sklepy pozamykane Niedługo czeka mnie większy wydatek bo muszę nabyć zapasy karmy, sianka i ściółki dla prosiąt, ale to może doczeka do czerwca... tylko musiałabym dokupić sianko, a karmy mam jeszcze sporo (tzn. na miesiąc minimum wystarczy, ściółka też jeszcze na miesiąc będzie) to pewnie oszczędnie w tym miechu jeszcze się wstrzymam
|
#4724 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4725 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem jak w innych miastach, ale wyprzedaże w centrach trwają już od ponad 3 tygodni(Warszawa) Są mega obniżki(od 30 do 80 procent) Istny hardkor
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam z majowki!
To byl bardzo mily weekend. Mysle, ze przybylo mi kilka kg, bo nic tylko ciagle jadlam.. Wydałam 50zł. Kwietnia nie podliczam, bo oczywiscie pod koniec miesiaca przestaje kontrolowac wydatki i nie pamietam na co wydalam kase. Niby odlozylam 100zł w kwietniu, ale wyciagnelam 150zł, ktore musze oddac z maja. Z obliczen wynika, ze na maj zostaje mi jakies 200zł. Na szczescie nie musze wydawac na kosmetyki, bo mam wszystkiego w zapasie. Jedyne co to paliwko mnie zeżre, bo do szkoly bede jezdzic sporo. Zobaczymy jak to bedzie. Na szczescie mam imieniny pod koniec miesiaca, wiec cos tam wpadnie Nigdy jeszcze nic nie odlozylam. Poza tym, z tak malej wyplaty to naprawde sukces. Lece sie kapac i moze sie wyspie w koncu w swoim lozku
|
|
|
|
#4728 | ||
|
Zakorzenienie
|
wczoraj i dziś nic nie wydałam
![]() wczoraj mąż mi kupił frytki ![]() a tak ogolnie to pan od paki sie odezwał i moze kupi ode mnie jeszcze inne ciuchy, narazie negocjujemy
|
|
|
#4729 | |
|
|
Spóźnione, ale wszystkiego najlepszego.
Cytat:
Mam nadzieję, że moja paka też się ładnie sprzeda. W weekend się tym zajmę.
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- 2 pizze, pieczywo czosnkowe, hamburger i frytki 24,00e wino Gallo 8,85e 3 piwa Grolsch 5,55e martini 9,49e seven up 2 szt 3,96e woreczko na lód 1,99e lody 3,70e marchewki 750g 0,69e 2 filety z kurczaka w sosie czosnkowym 2,00e totolotek 1,00e batonik 0,70e trochę kasy poszło, ale dlatego, że znajomi wpadli w niedzielę, nie pamiętam ile kosztował 6-pak piwa, jak sobie przypomnę to dopiszę |
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszego Lilith
|
|
|
|
#4732 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratulejszy n tej torebki![]() co do świń, ja sianka nie kupuję, jedzą świeże warzywa i cały dzień są w ogrodzie to się najedzą ile wlezie ![]() Cytat:
![]() przyłączam się ![]() mnie nie było całą majówkę bo byłam u TŻ strasznie się spiłam w sobotę i całą niedziele i pon dogorywałam![]() ale żyję |
||
|
|
|
#4733 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy mogę się dołączyć? Super wątek i jak znalazł dla mnie. Ostatnio chyba trochę przesadzam z wydatkami, nie potrafię odłożyć na nic kasy, bo wszystko co mam, zaraz wydaję. Zawsze znajdzie się coś potrzebnego
Najczęściej są to ciuchy, buty i torebki Na szczęście sprzedaję trochę na allegro, ale w sumie wiele z tego nie ma. Może regularne wizyty u was troche mnie zmobilizują.Dzisiaj dostaję wypłatę, więc to dobry moment na rozpoczęcie oszczędzania. Ale już mam upatrzone świetne buty... Foltynka jak ci się udało tyle schudnąć??
|
#4734 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Wszystkiego Najlepszego ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19001850]kasia gratulejszy n tej torebki![]() co do świń, ja sianka nie kupuję, jedzą świeże warzywa i cały dzień są w ogrodzie to się najedzą ile wlezie ![]() zgadzam sie trzeba spełniać marzenia, ale z drugiej strony wieczny student zmieniajacy co chwile kierunki...ja skończyłam najpierw to co chciała mama a teraz kończę to co chciałam ja i wszyscy są happy ![]() przyłączam się ![]() mnie nie było całą majówkę bo byłam u TŻ strasznie się spiłam w sobotę i całą niedziele i pon dogorywałam![]() ale żyję Widzę, że ostro balowałaś U mnie w piątek, ale z wypłaty majowej: 250 zł - New Yorker ( w sumie 7 rzeczy) 12 zł - okulary przeciwsłoneczne 50 zł - gryzak, grzechotka, śpiochy dla Majki Sobota: 50 zł paliwo Niedziela: 10 zł - 2 gofry nad morzem 20 zł - nic nacki, chipsy, fanta - mała imprezka ze znajomymi 50 zł paliwo Na ubrania w maju raczej już nic nie wydam- TŻ zabiera mnie chyba na urodzinowe zakupowe szaleństwo
|
|
#4735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Dziewczyny, muszę założyć kolejne konto oszczędnościowe, i tym razem też nie wiem jakie, bo to będzie konto, na które będę wpłacała regularnie pieniądze na prezent osiemnastkowy dla mojego najukochańszego człowieka, czyli mojego brata Ma ją za 5 lat, a ja mu obiecałam coś super Pomyślałam o jakiejś wycieczce i już chce zacząć zbierać, żeby potem nie było, że brakuję mi pieniędzy
|
|
|
|
|
#4736 |
|
after hours
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19001850]
zgadzam sie trzeba spełniać marzenia, ale z drugiej strony wieczny student zmieniajacy co chwile kierunki...ja skończyłam najpierw to co chciała mama a teraz kończę to co chciałam ja i wszyscy są happy ![]() [/QUOTE] to jest właśnie moje marzenie.. te studia.. biję się z myślami. |
|
|
|
#4737 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4738 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#4739 | ||
|
Zakorzenienie
|
duże ograniczenia zywnościowe i mega silna wola walki i motywacja !
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś na jedzonko 10 zł(olej, ziemniaczki, przprawy w proszku i coś tam jeszcze)
Ayo popieram Coffe! Walcz o marzenia. Przynajmniej spróbuj chociaż.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

- dajecie licytację od 1zł czy jak? Bo chyba też zrobię jakąś pakę i wystawię.
Sporo mi zalega tych ciuchów i dodatków, nie noszę ich a są w świetnym stanie. 
ale kosztowały grosze wiec nie odsyłałam 

wszystkiego najlepszego
Nigdy jeszcze nic nie odlozylam. Poza tym, z tak malej wyplaty to naprawde sukces. Lece sie kapac i moze sie wyspie w koncu w swoim lozku 

gratulejszy n tej torebki
strasznie się spiłam w sobotę i całą niedziele i pon dogorywałam
Pomyślałam o jakiejś wycieczce i już chce zacząć zbierać, żeby potem nie było, że brakuję mi pieniędzy