|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Ewcia811211 - sugerowałam się datą październikową
![]() ![]() A co do pracy - 25km to rzeczywiście kawałek... Ja planowałam troszkę dłużej popracować, ale na początku miałam lekkie zagrożenie, więc lekarz kazał iść na zwolnienie. Nie sądzę, by Twój lekarz robił Ci problemy w wypisaniu zwolnienia. Zwłaszcza, ze to już 5-ty miesiąc. Kiedy zdążyć odpocząć, jeśli będziesz pracowała jeszcze miesiąc, czy dwa? Potem (po narodzinach dziecka) nie będzie na to za bardzo czasu ![]() I dlaczego miałby Ci być głupio przed koleżankami z pracy? ![]()
#2402 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
angelikaw-w sumie masz racje z tym odpoczynkiem to fakt, keidy jak nie teraz?
a kumpele-wiem ze dobrze zycza, ale neiwiem moze jestem nienormalna, ale glupio mi tak poprostu powiedziec ze np. od czerwca nie przyjde, bo jak ciaza ok? i pozdrawiam nowe kolezanki, milo mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,napiszcie proszę czy te spodnie dżinsowe z allegro rzeczywiście mają wewnętrzną długość 85cm,bo ja zawsze miałam problem z tym(mam 178cm wzrostu).A ten "M" jakiemu rozmiarowi odpowiada,ja przed ciążą nosiłam 38-40,teraz pewnie 40-42 i nie wiem czy nie będzie za mały.Z góry dzięki.Ach,i na imię mi Lila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezeli masz teraz rozmiar 40-42 to chyba musisz wziasc M-ki. Ja mam rozmiar 38 tez mam M mysle ze moglabym miec troszke mniejsze, ale te sa w sumie tez w miare ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | ||
Zadomowienie
|
Witam, po długim weekendzie. U nas wczoraj była ładna pogoda więc cały dzień grillowaliśmy w domku nad jeziorem, dziś już niestety deszczowo. Jutro odpoczywam po trzech intensywnych dniach a w środę spowrotem do pracy......
Cytat:
Witamy. Sporo przeszłaś ale teraz może być już tylko dobrze. ![]() 10 kg to sporo, ale w końcu masz tam całą dwójkę, więc masz prawo tyć szybciej. Masz jakieś zdjęcia z usg, to wklejaj. Cytat:
Nie wiem jak jest ze stażem, ale jeśli zaczynasz pierwszą pracę to musisz przepracować 30 dni, żeby L-4 było płatne. Ja zaczynam tyć, tak dobrze się trzymałam a teraz 19 tydzień i już 3,5 kg do przodu. ciekawe co będzie dalej, bo te ostatnie 2 kg to nie wiem z czego w kilka dni się pojawiły. A ciekawe co będzie jak się jutro zważę po 3 dniach grillowania i dogadzania sobie kulinarnie (goście, imprezy itp).
![]() |
#2406 | |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj zauwazylam, ze powychodzily mi rozstepy kolo sutkow
![]() Na szczescie nie sa tak mocno widoczne (najlepiej w mocnym swietle), TZ ledwo zauwazyl. Czego uzywacie do pielegnacji piersi/na rozstepy na piersiach? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
BAN stały
|
Witajcie Dziewczyny "stare" i "nowe"
![]() Wróciliśmy znad Morza, oczywiście było superos ![]() ![]() Wyjazd bardzo udany i nawet dzisiejszy deszcz- towarzyszący nam do samego Poznania nie zmącił nam nastroju. Dostałam od mężulka śliczny pierścionek ![]() Bardzo mnie wzięło na słodkie, więc pewnie te 1,5 kg na plusie- szybko będzie rosło ;P Jesteśmy w 25tc. W ogóle to mąż się śmieje, bo mamy z Maleństwem swój własny język. Jak jest głodny, to czuję takie jakby walnięcie piąstką w brzuszku, nie boli, ale jest dobitne ![]() ![]() ![]() Jak się zdenerwuję, to Mały kopie, ale tak nerwowo i robi mi się twardy brzuszek... To niesamowite, sprawdza się od kilku dni we wszystkich tych sytuacjach. Wczoraj pokulały mi się łezki, bo leżałam w łóżku i do Niego mówiłam i głaskałam brzuch i nagle Mały zaczął się jakby do mnie wyrywać ![]() Piękne to jest ![]() Właśnie zjedliśmy Liona, to nas ostatnio prześladuje ![]() Jutro w domu imprezka, muszę coś upiec. Robiłyście dorsza, ale pociętego w dzwonki? Zginął mi gdzieś mój super ostry nóż i nie mam czym wyfiletować ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2408 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A łydki puchną, skurcze w nocy łapią - żyć nie umierać ![]() Cytat:
![]() A co do ruchów, to czy tatusiowie dostąpili już jakiegoś kopnięcia? Nasza mała najwięcej wierci się późnym wieczorem ale gdy tylko Tż przyłoży rękę od razu jest cisza ![]() ![]() O ciepło dłoni chyba nie chodzi, bo na moją tak nie reaguje ![]() Ciągle nie mogę nadrobić wątku - tyle produkujecie ![]() ![]() ![]() Jeszcze się tylko pochwale moim dzieckiem, które wygląda delikatnie mówiąc jak obcy ![]() ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasza córcia wydaje się mieć nas gdzies i kopie kiedy chce a najczesciej jest to w nocy ;p albo poznym wieczorem, jak ja chce ja "wywolac" czy obudzic ma mnie gdzies ![]() ![]() popatrzylam chwilke i dostrzeglam profil ![]() a w ktorym tygodniu ciazy jestes? ja mialam meic 12 maja 3/4D ale rozmawiama z ciocia(jest ginekologiem) wiec pomiedzy wizytami u mojego gina jak chce cos wiedziec lub cos mnie trapi dzwobnie do niej ![]() ![]() edit odnosnie postow kilka stron wczesniej- ciuszki kotrych fotki wklejalam kupilam czesciowo w Smyku a czesciowo w Leclercu. niby czesc z marketu ale ladniutkie i 100% bawleny wiec niektore tam sie skusilam, po prostu jak gdzies widze ciuszki dla dziecka to nie moge sie powstrzymac... choc TŻ sie czepia i uwaza ze to zapeszanie Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-05-04 o 00:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Rozeznanie
|
no i po weekendzie
![]() my z mężem spokojnie, rodzinnie go spędziliśmy a ze względu na pogodę nigdzie dalej nie pojechalismy, no zobaczymy czy pogoda na przyszły weekend sie sprawdzi bo ma byc pieknie i słonecznie ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
![]() ja zaczynam 19 tydzien i juz mi tez puchniecie lydek doskwiera ![]() ![]()
![]() |
#2411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja spędziłam weekend na leniuchowaniu. Nawet na plażę nie chciało nam się jechać ![]() ![]() No i czytałam trochę o porodówkach w Gdańsku i szkołach rodzenia. Na szpital już się w zasadzie zdecydowałam, ale na zajęcia sr raczej nie będę chodzi. A...no i oglądałam wózki i foteliki samochodowe. Poważnie się zastanawiam nad Tako Jumper albo JumperX. Fakt, są dosyć ciężkie, ale ponoć dobrze się prowadzą, a ja po schodach nie będę wnosić wózka. Muszę tylko najpierw obejrzeć je na żywo w jakimś sklepie.. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
a ja mam jakis ucisk na prawy posladek na kregoslup normalnie jak kaleka
![]()
#2413 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
http://dino.sklep.pl/nowy/xlander-xq...acgondfotelik- citiadapter-kurier-gratis-p-4327.html Moja sąsiadka ma trzykołowy wózek i wiem że takiego nie chcę nie prowadzi mi się g dobrze. Ja jestem dość wysoka 178 i tż jeszcze wyższy więc potrzebujemy wysokiego wózka z regulowany rączka a ten X landar bardzo nam się spodobał Wysoki ale bardzo zgrabny. My wróciliśmy w Pragi wczoraj wieczorem zmęczona byłam bardzo jednak podróż jest wyczerpująca. Pogoda i wyjazd nam się udały więc super Teraz powracam w pracy do normalności ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Ray ja mam to samo boi mnie pośladek i biodro podobno to się zdarza miednica się rozszerza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Ja mam często na lewe biodro i wtedy faktycznie zaczynam się ruszać jak jakiś paralityk... tak mnie to boli. Nie martw się, ja myślę, że to są jakieś takie ciążowe niedogodności i to wszystko przejdzie.
![]() |
#2415 |
Rozeznanie
|
Niczko super, że week sie udał, że jesteś zadowolona i gratuluje pierscioneczka, musisz nam go koniecznie pokazać
![]() I ten język z dzidziolkiem- piękna sprawa ![]() [QUOTE=Wróżka_Dzyńdzyńdzyń ;19000889 Jeszcze się tylko pochwale moim dzieckiem, które wygląda delikatnie mówiąc jak obcy ![]() ![]() Buźka pierwsza klasa, wszystko widac- a powiedz, w którym tygodniu robione to usg? ja własnie zamierzam zapisac sie na usg4D w 23.1dniu ...bedzie dobrze?
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() szkoda że ten weekend tak szybko minął ![]() my z mężem bylismy na weekend w górach, w sobote wieczorem poszliśmy do takiej góralskiej knajpki coś zjeść i wypić, była tam też taka mała impreza przy takiej muzyce bardziej weselnej iwystarczy że uiadłam przy stoliku, mały sie tak rozkrecił zacząl mnie tak kopąć że nie wiedziałam co sie dzieje, to były takie moje pierwsze kopy, wczesniej było tylko bulgotanie, ![]() ale nic wypiłam tylko herbatke i musielismy stamtad uciekac bo mały kopał coraz mocniej. od tamtej poru czuje go bez przerwy ![]() nie wiem czy dziecko jak tak mocno kopie tzn że mu sie podoba czy nie?? co myśicie ? mnie się wydaje że mu się nie podoba dlatego tak szaleje Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-04 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() IlonaN2 - chorowałam na ten wózek, ale niestety za drogi na nasze możliwości... Ale wybór bardzo dobry ![]()
![]() |
#2419 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do niespodzianek, to przyznam że często z czymś fajnym wyskoczy, gorzej jak są jakieś rocznice czy imieniny/urodziny, zawsze pamięta, ale za bardzo się wtedy nie wysila, lepiej mu te niespodzianki wychodzą ![]() kliwia7, witaj ![]() Cytat:
![]() Ale u nas deszczowo... Co mnie zresztą cieszy, bo i tak cały dzień będę tkwić nad pracą mgr.. Dobrze, że nie mam zajęć i cały dzień spędzę w domku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do kopow to moj maz od poczatku czuje jakos tak nasz maluch go kopal ale gdy ktos inny kladzie reke to jest cisza moze walic kopad a jak ktos polozy reke to nic.. kopie tylko mnie i meza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zadomowienie
|
Witam z rana, ja dziś odpoczywam- ostatni dzień wolnego, jutro praca.
Zaraz ruszam na zakupy, mam zamiar kupić coś maluszkowi bo praktycznie nic jeszcze nie mamy. Cytat:
xxSHINeexx ja na piersi używam tego samego co na brzuchal, oliwkę rosmannowską na noc a ziaję na dzień.
![]() |
#2422 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A maluchy w tym czasie faktycznie jak E.T. ![]() Cytat:
![]() Moje było w 22 tyg. Cytat:
![]() ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Raczkowanie
|
hejcia
kurcze ale sie wrobilam, poszlam do sklepu kupic slalatke, myslalam ze dobra bedzie a tu jak zaczelo palic w buzi to aby ogień podlozyc tak palilo. polowe zjadlam reszta poszla do kosza.masakra.mam nadizeje ze maleństwu nie zaszkodzi....chyba dzis studnie wypije.a taka mialam ochote... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Brzydko dziś u mnie na dworze.Rano poleciałam na badania.Pobrali mi krew i zostawiłam mocz do analizy i tak się obawiam o wynik moczu,bo zauważyłam w pojemniku taką białawą chmurę osadu.Na górze był ładny,jasny i przejrzysty,a na dole ta chmura osadu,pewnie jakieś cholerstwo mi się przypałętało ![]() Jutro lecę na usg,oby Maluszek był cały i zdrowy,no liczę na jakieś wieści odnośnie płci.Pogadam dziś z nim,żeby się jutro ładnie ułożył,żeby dało się zobaczyć co tak ma między nóżkami ![]() Co do ruchów dziecka to u mnie na początku też było tak,że tylko ja czułam,teraz są już mocniejsze i mężuś też czuję(mocno się wzrusza przy tym ![]() ![]()
#2425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja Kupuje z 2009 roku i kosztuje cały komplet coś koło 1500 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Wtajemniczenie
|
U mnie jest tak, ze jak przyloze reke, to maluszek sie "wypina" do niej
![]() ![]() Pierwszego mocnejszego kopniaczka TZ poczul ![]() ![]() Jutro juz USG polowkowe, nie moge sie doczekac! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Raczkowanie
|
ja też opstatnio tlyko podczytywałam, bo nie wyrabiam na zakrętach
witamy nowa mamusie ![]() jak byłam w poprzedniej ciazy na usg genetycznym miałam też przełaczone na 3d/4d, to lekarz mówił,z ę najlepiej jest je robić do 22 tygodnia, bo twedy dzieciaczka całego widac, ja byłam w 25tc i młodego "w kawałkach" podpatrzyłam państwowo moja lekarka mi już usg nie zrobi połówkowego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam nowe mamusie i zaraz dopisuję do listy. My długi weekend spędziliśmy bardzo przyjemnie: w sobotę byliśmy na grillu, w niedzielę na dużym festynie z koncertami nad Wisłą, a wczoraj na pierwszym występie w ramach Festiwalu Muzyki i Sztuki Krajów Bałtyckich Probaltica 2010 ![]() ![]() ![]() Dziękuję za pozytywne myśli dotyczące pracy P. ![]() ![]() Nie nadrobię wszystkiego, co naskrobałyście, ale znowu zamierzam być z wami na bieżąco ![]() ![]() ![]() Martucha84 (Marta, 25l.)..................tp . 13.08.2010 Patryk NIKaP-n (Monika,31l.)............ ......... tp. 20.08.2010 Paweł jr Lech Carmena_ (Roksana, 21l.).................tp. 27.08.2010 Limeta (?,?).................... .................tp. 30.08.2010 chłopiec Gabisun (Marzena, 24l.)...................t p. 1.09.2010 Julia JuszkaPietruszka(Justyna, 26l.).......tp. 1.09.2010 Justinak25 (Justyna,28l.)........... ....tp. 1.09.2010 Pandziolka (Ania, 26l.).................... tp. 1.09.2010 Wojtuś Szokoladka74 (Marzena,35l.)........... tp. 2.09.2010 Oleńka Anilkadro (Alina,28l.)............. .......tp. 3.09.2010 Madzia_g (Magda,24l.)............. ......tp. 3.09.2010 Elusia Wróżka_Dzyńdzyńdzyń (Ania,23l.).tp. 4.09.2010 dziewczynka _Mariolka_ (Mariola,28l.)........... ...tp. 4.09.2010 Viola211985 (Wioleta, 25l.).............tp. 4.09.2010 Lenka(Magdalena, 25l.).................tp . 4.09.2010 Emilka Pomidora(Kasia, 26l.).................... tp. 4.09.2010 Tymoteusz Jędrzej Ninaad (Nina, 30l.).................... ....tp. 8.09.2010 dziewczynka Mpik82 (Madzia,27l.)............ .........tp. 9.09.2010 Aaannnnnnaaa (Ania,27l.).............t p. 9.09.2010 Teodor Bordowa (Natalia, 20l.)..................tp . 9.09.2010 1985ewa (Ewa, 25l.).................... ..tp. 10.09.2010 Norbert Mszu (Marta, 27l.).................... .....tp. 10.09.2010 Kasika84 (Kasia,25l.)............. .......tp. 11.09.2010 Blvex (Ania, 28l.).................... ......tp. 11.09.2010 Mi_kado (Dominika, 28l.)...............tp. 11.09.2010 Osobistość (Monika, 23l.)................tp. 12.09.2010 Martynka81 (Marta, 28l.)...............tp. 12.09.2010 Naked21 (Ewa, 25l.).................... ...tp. 13.09.2010 NoWaJa (Bernadeta, 24l.)...............tp. 14.09.2010 dziewczynka + ? Kasiasiar (Kasia, 30l.).................... tp. 14.09.2010 Basia Falbana (Basia, 27l.).................... ..tp. 14.09.2010 xxSHINeexx (Paula,19l.)............. ....tp. 14.09.2010 Kasienka1701 (Kasia, 23l.)..............tp. 15.09.2010 Doroteczka75 (Dorota, 28l.)............tp. 16.09.2010 Maja59 (Maja, 27l.).................... .....tp. 16.09.2010 Dra (Daria, 23l.).................... ........tp. 17.09.2010 Dash (Alicja, 24l.).................... .....tp. 18.09.2010 Czekooladowaa (Ewelina, 20l.).......tp. 20.09.2010 Ycnan (Ania, 24l.).................... ....tp. 22.09.2010 Angelikaw (Angelika, 28l.)............tp. 22.09.2010 Jaga1111 (Jagoda, 23l.).................tp. 22.09.2010 Matylda+Seweryn Waniliaania2009 (Ania, 28l.).......tp. 23.09.2010 chłopiec Niuniuniau (Agnieszka, 27l.).........tp. 24.09.2010 Astorianka (32l.)................... ......tp. 26.09.2010 Zuzia01 (Agata, 28l.).................... tp. 26.09.2010 Klarissa................. .....................tp. 27.09.2010 Karo08 (Karolina, 25l.)................tp. 30.09.2010 Zuziczka (Zuzanna, 28l.)...............tp. 30.09.2010 Sławka2 (Kasia, 29l.).................... tp. ? ![]() ![]() Abz (26l.)................... ....................tp. 1.10.2010 chłopiec Aaneczka1984 (Anna,25l.).............. tp. 1.10.2010 Adrian Szczęśliwa (Ewa, 28l.).................... .tp. 3.10.2010 Agata81 (Agata, 29l.).................... ..tp. 3.10.2010 Butterfly83 (Ewelina, 27l.)...............tp. 3.10.2010 dziewczynka Fem (Kamila, 23l.).................... ......tp. 3.10.2010 Rybka2891 (Magda, 27l.).................tp. 4.10.2010 Zajchik (Anastazja, 27)....................tp . 4.10.2010 Starapanna (Ania, 29l.)...................t p. 4.10.2010 chłopiec Maggie1983 (Magda, 26l.)................tp. 4.10.2010 Eveliouses (Ewelina, 29l.)................tp. 4.10.2010 Elenka1 (Kasia, 24l.).................... ...tp. 5.10.2010 dziewczynka Ewcia811211 (Ewa, 29l.)...................t p. 5.10.2010 Ineczka33 (33l.)................... ...........tp. 5.10.2010 chłopiec Cellaris (Ola, 30l.).................... .......tp. 6.10.2010 Tifio (Marta, 23l.).................... ........tp. 6.10.2010 Franciszek MalenkaMagda21 (Magda, 25l.)........tp. 7.10.2010 Ania13.03 (Ania, 21l.).................... ..tp. 8.10.2010 Enis84 (Ania, 25l.).................... ......tp. 8.10.2010 Majka232 (Maja, 28l.).................... ..tp. 9.10.2010 Nicole007 (Marta, 23l.).................... .tp. 9.10.2010 Lisica1 (Marta, 26l.).................... .....tp. 10.10.2010 Ray...................... ......................... tp. 11.10.2010 niespodzianka Aniusia82 (Ania, 27l.).................... .tp. 12.10.2010 MisQa (Monika, 23l.).................... ...tp. 13.10.2010 Kliwia7 (Lila, 32l.).................... .......tp. 13.10.2010 BeataMi (Beata, 34l.).................... ..tp. 14.10.2010 Aniaj27 (Ania, 28l.).................... ....tp. 15.10.2010 Skorpionek19 (Kasia, 28l)................tp. 16.10.2010 Aaww (Agata, 27l.).................... ......tp. 16.10.2010 Czarnaelizabeth (Dominika, 28l.).....tp. 17.10.2010 IlonaN2 (Ilona, 27l.).................... ...tp. 18.10.2010 Franciszek Angelika16 (Angelika, 21l.)..............tp. 20.10.2010 Czita18 (Kinga, 24l.).................... ...tp. 21.10.2010 Kotekk81 (Justyna, 29l.).................tp. 21.10.2010 Czekajaca na fasolke26 (Aneta, 26l.).tp. 21.10.2010 Kalex (Kamila, 26l.).................... ...tp. 22.10.2010 Asia-23 (Asia, 26l.).................... ....tp. 23.10.2010 Miskowa22 (Gosia, 23l.).................tp. 27.10.2010 Ula1409 (Ula, 27l.).................... .....tp. 27.10.2010 Beata_Batumi (Beata, 25l.)............tp. 28.10.2010 JOANNA 16( Joanna, 25l.)..............tp. 28.10.2010 Kaska1980 (Kaśka, 29l.)................tp. 29.10.2010 Kacper Manana27 (Monika, 28l.)...............tp. 29.10.2010 Isenia (Iza, 32l.).................... ........tp. 30.10.2010 Weronisia (Weronika, 34l.)............tp. 31.10.2010 Malwina1204 (Malwina, 23l.).........tp. 31.10.2010 Na liście występuje kolor biały Aga2111 [*] Kma1982 [*] Olbka [*] Agnyska81 [*] Dizi [*] Michel82 [*] Iwa_iw [*] Ry-bcia [*] _ |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Wtajemniczenie
|
Czarnaelizabeth - dziwne. Ja tez chodze do ginekologa na NFZ, a mialam wiecej niz 5 USG u niego na samym poczatku (dlugo nie bylo widac pecherzyka, a pozniej nie byl pewien czy nie jest pusty, wiec pozniej sledzil malego i ostrzegal mnie, ze moge poronic). Niby jest jakis limit, ale nie wiem od czego to zalezy?
Pomidora - trzymam kciuki, zeby sie udalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.