|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
BAN stały
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Ins - ja rocznik 94. ale moje gim jest polaczne z LO
![]() i to jest wlasnie ten plus. A nie pośpie do 12 bo o 6.50 musze wstac wytranspotrowac brata do szkoły. Kingus - wydaje mi sie ze i tak z nim bede. I napisz mi na gg o co kaman. ja idę zaraz ale jak cos to jutro przeczytam |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
naapisane Calii <3
#453 |
BAN stały
|
Kingus -;*
Uciekam spac. Kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
dobranoc Słoooneczko <3
ja też uciekam, głupi dzień, chce żeby się skończył.. dobranoc wszystkim..
#455 |
Zakorzenienie
|
nauczylam sie roli? nie
![]() spakowalam sie na jutro? nie ![]() pilam? tak ![]() bedzie mnie glowa bolaala jutro? tak ![]() bedzie przejechane jutro z nauczycielka na probe? tak ![]() eh ![]() ![]() Cali ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Hmm.. Być może.;] Kasia z tej strony ![]() ![]()
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
o no wiedzialalm ze nowy watek jest tylko nie wiedzialam gdzie , mądra jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam. ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
Ooo matko;O Ja też..;/ To ja też proszę o pomoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
Nie wyburzę;] Jestem Kasia, tak ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
Haha ![]() ![]() ![]() Czytam czytam, proszę nic nie robić ![]() Nadrabiam 10stron i już prawię kończę, a wtedy miałam 32..;/ ;] ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Oo to długo, gratuluje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Tylko chwilkę byłam na gg i tutaj nie weszłam, bo nie mogłam głową ruszać tak mnie nawalała;/;/ A skąd Ty masz mój numer a ja Twojego nie miałam do dziś, bo dopiero sobie teraz wzięłam jak nadrabiałam..? ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() |
#459 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
oo widać tą dawkę alkoholu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Eee.. Halo halo..?? O co chodzi? ;/ WRACAJ.!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
No właśnie, to były tylko spotkania takie koleżeńskie to wiesz.. ![]() Mmm.. pizza - palce lizać ![]() ![]() Uu, ale jeśli Ty zerwałaś to teraz nie żałuj.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Haaalo.! Wy tu się wszystkie numerami wymieniacie a ja mam tylko numery do: - Fioluś (Wiola) ![]() - Infallible (trudniejszego nicka się nie dało..?! ![]() ![]() ![]() - Kashte ![]() - Claaudiaa ![]() - Wob ![]() A gdzie do reszty...?! ![]() ![]() A do Inf... (dalej nie napiszę bo się motam ![]() A mój numer to: 22459968 ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- I nadrobiłam wszystko ![]()
Edytowane przez swir94 Czas edycji: 2010-05-04 o 06:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#460 | ||||||||
Rozeznanie
|
a próbowalas A6W? ;d ja zawsze dochodzę do 22 dnia i wymiękam, ale daje naprawdę świetne efekty
![]() Cytat:
![]() Kumpel nr 1: Hej, mała! Mogę obliczyć współrzędne Twoich wierzchołkow? Kumpel nr 2, wkłada rękę do kieszeni w spodniach: Mam chyba linijkę! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hej ;D Cytat:
I wgl Mid, kocham tego chłopaka, co go malnęłaś! ![]() Cali, jesteś pewna, że musieliscie sie rozstac? Jestem z Tb ![]() Ja też nadrobiłam! I teraz bd nadrabiac stary wątek. ![]() I wgl to piszę do Was ze szkoły. ![]() ![]() Widzicie, zabiegana jestem ;( Aaa. I mam jeszcze na kompie notatki, co mialam jeszcze odpisac. ;d więc koło 15 pewnie wklepię, bo teraz musze chyba ruszyć tyłek i zacząć udzielac sie w probie. ;d Hej, kocham Was! ;* |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |||
Rozeznanie
|
Jeszcze zalegle: ;d
Cytat:
![]() ![]() A Ty uważaj z tymi goścmi, co ;> Cytat:
Cytat:
![]() dobra, idę dalej ćwiczyć xD w koncu zabiegana jestem ;d nie, wcale nie zapisałam sobie w notatniku wiadomosci, na ktore mam odpisac <lol2> |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. <3
przeeeeeczytałam wszystkie 12 stron, które miałam do nadrobienia ![]() i wiecie co ? stwierdzam , że jesteście porąbane.. ![]() siedze teraz i ciesze ryjca sama do siebie. przy Was normalnie nie można nie mieć humoruuu.. ;dd i ten no. Kinga, fajne masz drugie imie. ![]() ja na trzecie biore Monika. ![]() patronką matek jest, a co się będę ! ;d i witam nową. ![]() Klau jestem ; * i ten no. świr, ooo ja dużo nadrobiłaś.; > + Magda, fajnie, że znowu zdajesz nam relacje ze swojego dnia. ![]() tylko powiedź mi szczerze.. nadrobiłaś kiedyś chociaż raz kilka stron wstecz? Morf, ooojej <3 zrobie sie czerwona normalnie ! ![]() to Ty jesteś tą pięknością, modelka jak sie patrzy ! ![]() i ten no. nie obijaj się na próbie ! ;d Caaali.. ja to mam takie samo zdanie o tym wszystkim jak dziewczyny.. wiesz, że to nie pierwszy raz takie akcje robił.. wiesz, że już kiedyś nawet Cię uderzył.. i moim zdanie bardzo dobrze zrobiłaś. ale pamiętaj, że zawsze jestem z Tobą <3
#463 | ||
Raczkowanie
|
Byłam u ginekologa.!
Weszłam kazała mi się rozebrać i usiąść na takim fotelu i rozłożyć nogi... I ze strachu (bo aż tak się bałam) DOSTAŁAM OKRES.! ![]() ![]() ![]() A ona mówi ,,pani Kasiu, ale My tu nic nie zobaczymy dziś, bo ma pani okres;D A ja czerwona ze wstydu ubrałam się i mówię o tych tabletkach i mi przepisała i powiedziała, że jak będę wymiotowała po nich czy będę osłabiona to żebym przyszła to wybierzemy inne ![]() ![]() Już więcej do niej nie pójdę ![]() Po co ja ta kartę tam zakładałam.;];] ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Dawaj raz dwa.;] ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
To dobrą pamięć masz. ![]() ![]() Twojego numeru gg też nie mam.! ![]() ![]()
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
świr, mój to 6846718.
![]() i ten no. dobrze, że poszłaś do tego lekarza.. ja napewno z tabletkami byłabym milion razy spokojniejsza... też muszę się wybrać do lekarza w najbliższym czasie.. ; )
#465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok numer zapisałam, zaraz się odezwę na gadu ![]() No idź idź;] Tylko nie przed okresem;P Tylko, że mnie przepisała jakieś za 49.82zł ;/ Szczena mi opadła w aptece ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
a ile jest tych tabletek? ; )
może jakieś większe opakowanie. ;d ale mi głowa pęka.. ![]() nie poszłam do szkoły dziś.. a jutro mam egzamin z bierzmowania.. -,-
#467 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I jakie imię bierzesz..? ![]()
![]() |
#468 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie nie wiem ![]() ![]() wiecie co? zabiję się, poszłam dzisiaj z muzyki do lekarza i mam poważne zapalenie oskrzeli ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#469 |
Rozeznanie
|
Klau - nie obijam się, właśnie zrobiłam sobie piknik, bo teraz nie moja częśc i mam jakieś 30 minut wolnego. ;D
Świr - 1198886, musiałam zapisać :P miałam do nadrobienia cały ten wątek + 20 stron z poprzedniego ![]() Hej Sardelka <3 ;* Bidulo Ty! Zdrowiej szybko i miłej wycieczki ;** warto się tak przemęczać? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
Morfi dziękuję
![]() ![]() 12451566 - to mój nr gg jak coś. Mam tylko nr Kejt, Cho i Kingi ![]()
#471 |
Zakorzenienie
|
świr, no to w sumie nie dużo ich, ale nie znam się na cenach takich tabletek..
![]() a imie biore Monika. ![]() Sardelka, ten noo.. zdrowiej nam Słońce ! <3 ja mam w czerwcu wycieczce do Oświęcimia dopiero.. -,- i oczywiście zapisuj numer. ![]() ![]() Morf, no to piiiiknikuj ! ![]()
#472 |
Zadomowienie
|
Klau wiem, że podawałaś wcześniej nr, ale nie mogę znaleźć, podałabyś?
![]()
#473 |
Zakorzenienie
|
a prosze bardzo
![]() ![]()
#474 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dałaś radę, zdolna dziewczynka z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
Sardelko - no nie ma sprawy
![]() Klau - przyłączysz się? ;d haha, na probie jest 8 nauczycieli, zamieszanie jak cholera, a ja sobie siedzę z kumplem i wcinamy kanapki xD obawiam się, że za chwilę bd musiała ruszyć tyłek ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Sardelka to silna baba więc szybko wyyyyzdrowieje i będzie jadła te lody z wszystkimi !
![]() ![]()
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, zapisuj kochana. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Morf, chętnie sie przyłącze
![]() zostaw mi jakąś dobrą kanapke ! ![]() ![]()
#479 |
Zadomowienie
|
Klau dziękuję
![]() swir chcesz pałą po głowie? ![]() ![]() Morf pewnie, że napiszę ![]()
"Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec..." Edytowane przez Sardelka Czas edycji: 2010-05-04 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No mnie się wydaje, że drogie;/ Czytałam trochę na necie i są tabletki za 15 zl...;/;/ A mnie takie przepisała.;/ No ale zobaczymy jak będą działały.. Aaa no tak;] Pisałaś o tym wcześniej, zapomniałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.