Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 13:49   #3991
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
czyms co nie ma protein ani silikonow,nigdy nie mialam tej maski z joaanny i nie wiem co w niej siedzi
Przepisze Ci ( na kwc nie ma)

AQUA, CETYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, STEARALKONIUM CHLORIDE, PEG-20 STEARATE, PEG-40 HYDROGEMATED CASTOR OIL, CETRIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, PANTHENOL, HYDROXYPRPYLTRIMONIUM HONEY, CITRUS MEDICA LIMONUM, EXTRAXT, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, PARFUM, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BUTYLPHENYL, METHYLOPROPIONAL, MILONENE, LINALOOL, DMDM HYDANTION, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINE , METHYLISOTHIAZLONINONE.

bardzo długi ma ten skład

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:49   #3992
Elewyn
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

na jakiejś stronce znalazłam taki przepis:
olej rycynowy+cytryna+szampon+ piwo
i stosować jako szampon, co o tym myślicie?

brała któraś z was tabletki Revalid?
Stary 2010-05-04, 13:50   #3993
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
Asia, Soleika da się obejrzeć Avanti jakoś wirtualnie czy muszę tak skakać po stronce tylko żeby coś wykukać?
jakaś stronka jest avanti24.pl, ale ja z niej jeszcze nie korzystałam

Bloguję
Stary 2010-05-04, 13:51   #3994
Magdzia94
Zakorzenienie

Bardzo fajna strona
Możesz wybrać ciuchy do jakiejś kwoty,rozmiar i masz pokazane z jakiej firmy

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:52   #3995
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asia, Soleika da się obejrzeć Avanti jakoś wirtualnie czy muszę tak skakać po stronce tylko żeby coś wykukać?
Nie wiem bo tylko chwilę tam byłam , w dodatku pierwszy raz

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:55   #3996
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość

brała któraś z was tabletki Revalid?
tabletek nie brałam

ogólnie coś tu jest nie halo.. ja bym tym nie umyła, bo wszystkie składniki sprawiają , że mam sianowate, sztywne włosy... ale jak chcesz to zaryzykuj dla mnie olej rycynowy sam w sobie jest zły... z drugiej strony już chyba lepiej zrobić maskę, a później normalnie umyć włosy
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
jakaś stronka jest avanti24.pl, ale ja z niej jeszcze nie korzystałam
wiem, wiem... ale coś nie mogę się na niej ogarnąć

Asia, śliczne buty... rety , gdzie Ty je kupujesz

w ogóle - zaczęłam dawać mniej tego CHI keratin mist na włosy i są takie jakie być powinny także Asiu nie dawaj za dużo, bo wystarczy malutka ilość tej mgiełki przelałam Ci ok 80ml także będziesz miała na długo

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2010-05-04 o 14:00
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:00   #3997
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Też przeliczam zwłaszcza, ze teraz Joanna podrożała, u mnie już 7,20
Śliczna ta sukienka
mi się podoba ta na str,27 zip, różowa z New Yorker, muszę zobaczyć czy jest w sklepie i na 28, numer 9 z Reserved
muszę kupić coś w kwiaty, te dwie strony w kwiatowe motywy boskie
i fruzury mi się podobają, najbardziej ta na str 119, blond fale i prosta grzywka, zakochałam się spróbuje tak w domu ułożyć, ciekawe jak będę wyglądać i czy w ogóle wyjdzie
U mnie 6.55 dokładnie, ale mam 4 maski, więc się wstrzymuje Zbieram na Neril.

Ja tak zaglądam do Avanti na kiecki, bo przecież po nowym roku mam studniówkę. Upatrzyłam sobie fajną sukienkę w De Facto właśnie w rzeszowie

Podoba mi się jeszcze ta 3 ze str 30, fajna do leginsów by była A zerknij na stronę 51 na te fioletowe buty szkoda, że to tylko reklama i nie ma ceny i sklepu podanego.

Cytat:
ja to jeszcze w miarę.. ale jak się nie pomaluję, to zapomnij , że kupię jakiś alk albo fajki w sumie dobrze.. zdradzają mnie tylko zmarszczki mam ich mnóstwo koło oczu..

hm... ja tak ze 2 razy w tygodniu.. na zmianę z olejami. mi po olejowaniu włosy lecą na potęgę
Ja to się w ogóle delikatnie maluje, : tusz, czarna kredka (rozmazana, nie lubię kresek) i czasami podkład, ale wolę go primerem zastąpić... Też zawsze dowód wołają. W piątek byłam na piwie i koleś dopiero przy drugim kuflu ode mnie zawołał

Po oleju też mi ich leci Mama mi wmawia, że to dlatego, że za bardzo na włosach ciapie, tylko dziwne, że ładniej wyglądają

Bloguję
Stary 2010-05-04, 14:08   #3998
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Asia, śliczne buty... rety , gdzie Ty je kupujesz

Dzięx maleńka
znajoma z mężem mają sklep obuwniczy, najpier te buty kupiła moja siostra (tez czarne ) no i jak je zobaczyłam na nodze wyglądają przeBOSKO więc zamówiłam, musiałam czekac na nie tydzień, bo ten model był na zamówienie tylko, są jeszcze szare, ale mam juz szare i czerwone nie da się opisac jak cudowne są w kolorze czerwonym, ale wolałam czarne, bo uniwersalne, a kto wiem, moze kupie jeszcze czerwone kiedyś
Nawet jeszcze za nie nie płaciłam, po wypłacie dopiero bo teraz pustki w portfelu fajnie mieć znajomych z obuwniczym

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
U mnie 6.55 dokładnie, ale mam 4 maski, więc się wstrzymuje Zbieram na Neril.

Ja tak zaglądam do Avanti na kiecki, bo przecież po nowym roku mam studniówkę. Upatrzyłam sobie fajną sukienkę w De Facto właśnie w rzeszowie

Podoba mi się jeszcze ta 3 ze str 30, fajna do leginsów by była A zerknij na stronę 51 na te fioletowe buty szkoda, że to tylko reklama i nie ma ceny i sklepu podanego.

Ja to się w ogóle delikatnie maluje, : tusz, czarna kredka (rozmazana, nie lubię kresek) i czasami podkład, ale wolę go primerem zastąpić... Też zawsze dowód wołają. W piątek byłam na piwie i koleś dopiero przy drugim kuflu ode mnie zawołał
U mnie kosztowała 6,40 i nagle tyle podrożała, dziady jedne
Ty mi lepiej o tych butach nic nie mów tydzień bedą mi się śniły

W ogóle nie ma co, ten numer im się udał lubię Avanti, bo uważam, ze każdy znajdzie coś tam dla siebie, podobają mi się zestawienia, a że wymieniam szafę bardzo mnie inspirują i podoba mi się zieleń teraz mi ogólnie ładnie w nim, bo mam jasną cerę, miedziane włosy, ale do tj pory nie mogłam tego koloru znieść w domu mam tylko zielone majtki i jedną tunikę taką falbaniastą kupioną na wyprzedaży w zeszłym roku za 29zł, była tak piękna, ze nie mogłam nie kupić, ale usprawiedliwiam ją tym, ze nie jest cała zielona, ma czarne i białe mazgajki
ale chyba się przekonam teraz do zieleni, muszę poprzymierzać i zobaczyć.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-05-04, 14:09   #3999
blondyna789
Zakorzenienie

zazdrość mnie zżera
Stary 2010-05-04, 14:18   #4000
Asia19x
Zakorzenienie

wpadaj do mnie Blondi to coś znajdziemy

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Muszę złożyć zażalenie odnośnie szamponu Joanny Czarna Rzepa - dostałam łupieżu łeb mnie tak swędzi, że nie mogę a było dobrze, miałam po nim super włosy, takie miekkie i w ogóle ale po wczprajszym użyciu masakra
Trodno, zostawię go domownikom i wracam z podkulonym ogonem do rzepki z Barwy.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-05-04, 14:21   #4001
n0emi
Zakorzenienie

Dziewczyny https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=60899 Wiem zwariowalam
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:22   #4002
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Dzień dobry
Stary 2010-05-04, 14:23   #4003
19agusia91
Zakorzenienie

no i już
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:25   #4004
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
jak slodko napewno pieskowi sie spodoba.masz go juz?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
no i już
i jak Ci poszlo?zadowolona jestes?opowiadaj
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:26   #4005
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja zawsze mam dobre intencje :P
No, no
Cytat:
Mam swietna wiadomosc, za 3 dni jade po pieska
Ale fajnie Jakiego psiaka bedziesz miala?
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
A pieniędzy z komunii wystarczyło mi na parę jakichś plastikowych adidasków.
Pamietam dokładnie, dostałam 50.000zł
Ale starych zlotych?
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
czekam na ważny telefon, ma zadzwonić dzisiaj po południu, ewentualnie jutro wysłałam CV do firmy, która szuka stażystów i według zapewnień pani tam pracującej z racji niezbyt dużego zainteresowania wszyscy co złożyli dostaną zaproszenia na rozmowy kwalifikacyjne mają zadzwonić i się umówić z każdym
więc czekam, może się uda w końcu
Zatem trzymam kciuki i za Ciebie
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
http://www.photoblog.pl/customkicks/...heartburn.html ależ ma świetne włosy Kolor i obcięcie!
Mi sie srednio podobaja - scieci mi za bardzo przypomina moje, z ktorym wlacze juz od dluzszego czasu probujac je w koncu wyrownac. A klor za chlodny jak dla mnie
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
ja po rozjaśnianiu... jesień na głowie
Pokaz sie
Cytat:
A ja teraz mam w domu zapas farb na pół życia i waham się której użyć pierwszej. Bo oczywiście różne kolory i różne farby mam.
A jakie masz farby?
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Witam
Był Świętoszek i Zdążyć przed Panem Bogiem.
Ja wzięłam Świętoszka. Było opisać Tartuffe'a i stosunek Elmiry, Kleanta i Orgona do niego na podstawie fragmentów. Podejrzanie proste aż, ale ja w ciągu 3 lat pisałam tylko rozszerzone wypracowania.
No to czyli spoko
Cytat:
Matura wydała się być dość łatwa... WYDAŁA, jaka była naprawdę okaże się w czerwcu
czytanie ze zrozumieniem było "internet- śmietnik czy sezam kultury" czy jakoś tak
a z wypracowań był Świętoszek- charakterystyka gl. bohatera i tam jeszcze paru :P oraz Zdążyć Przed Panem Bogiem- godne życie i godna śmierć wg Marka Edelmana. niby tematy proste ale fragmenty były bez sensu... za mało inf w nich
No czyli zle nie bylo
Cytat:
hej za rok maturaa...
Watpie, ale nawet jesli to nic sie nie dzieje, bedziesz miala rok dla siebie
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:26   #4006
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ja, jak jest już zbyt dużo stron do nadrabiania to nie nadrabiam
Nieładnie ja jestem ciekawska, więc byłabym wstanie przeczytać nawet cały wątek (i czasami czytam, jak mnie coś zaciekawi )

Cytat:
u kosmetyczki.....
moja koleżanka kiedyś przebiła pępek u kosmetyczki - efekt taki, że jej się przerwał
Taa, ja słyszałam o kosmetyczce, która języki pistoletem przebijała to dopiero hardkor
Moja znajoma zrobiła sobie kolczyk w pępku igłą, w domowych warunkach, ale przebiła sobie skórę za nisko i jej się urwał poszła do kosmetyczki i ona jej poprawiła pistoletem. Oczywiście po kilku dniach kolczyk znowu "odpadł" a skóra babrała jej się jeszcze kilka ładnych tygodni

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
http://www.photoblog.pl/customkicks/...heartburn.html ależ ma świetne włosy Kolor i obcięcie!
Włosy ma piękne ale w życiu bym jej nie dała 15 lat, prędzej 25

Cytat:
to ja wyglądam bardziej na 15 niż ona
A ja to chyba na 13

Cytat:
Kosmetyczka to jest bardzo wykwalifikowana osoba i włąśnie ostatnio jakaś nagonka na nie jest. Nie mam pojęcia dlaczego.
Zawód kosmetyczki zanam od wewnątrz bardzo dobrze. Moaja mama jakiś czas była kosmetyczka, a ciotka całe życie. Uczyły się dermatologii z tych samych materiałów co studenci medycyny.
Ja raczej piercerowi po tygodniowym kursie bałabym się zaufać. Tym bardziej, że cała ta nagonka na kosmetyczki jest rozpowszechniana przez piercerów.
Nie będę bronić wszystkich kosmetyczek, bo jak w każdej profesji są dobrzy i źli fachowcy. Ale z założenia kosmetyczka powinna być wykwalifikowaną osobą o wiedzy o niebo większej niż piercer.
A dobra kosmetyczka potrafi robić i igła i pistoletami, wiec powinna dawać wybór. (tak było u mojej ciotki).
A wiesz z czego to może wynikać? Wydaje mi się, że teraz jest trochę inny system nauczania kosmetyczek. Jest masa szkół pomaturalnych i policealnych (przyjmują ludzi bez matury), gdzie liczy się przede wszystkim to, że ktoś płaci czesne (co roku przyjmują setki osób), a nikogo nie interesuje czy ludzie mają wiedzę z danej dziedziny. Niestety znam jedną osobę, która kształci się w tym kierunku i jak mi opowiada o swojej szkole/nauce/systemie nauczania i oceniania to mam oczy jak 5 złotych W życiu bym do takiej kosmetyczki nie poszła!
Całe szczęście na uczelniach medycznych są studia kosmetologiczne - to jest bardziej taki lekarz nie-dermatolog i do takiej osoby, która uczy się w tym fachu 5 lat mogłabym pójść

Maturzystki - również trzymam kciuki i przez cały maj nie puszczę

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2010-05-04 o 14:27
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:27   #4007
Magdzia94
Zakorzenienie

nOemi słodko, chciałabym tak zwariować, ale jest to dopiero realne w wakacje.

Stary 2010-05-04, 14:32   #4008
19agusia91
Zakorzenienie

Szczerze mówiąc, dla mnie ten arkusz był dziwny. Czytanie ze zrozumieniem, pytania do niego trudne. Tematy znów banalne jakieś takie(pisałam o śmierci i godnym życiu -"zdażyć przed Panem Bogiem"),ale klucz moze byc straszny dziwny, mało informacji było w tekście, nie wiem jak chcą przyznawać punkty za rozwiniecie tematu.. Ale chyba jestem zadowolona
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:33   #4009
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Na zdjęciu jakieś niskie się wydają, a szpilka ma 9cm, platforma 1cm, ale dobrze się chodzi, najbardziej obawiam się tylko blu tej poduszeczki pod palcami

Madziu ja na tę stronę nie wchodziłam nigdy, zawsze tylko pismo kupuje, przeglądam je nawet po kilku m/cach jeszcze, ale spodobała mi się strona, więc teraz pewnie będę zagladać częściej
Bardzo fajne

Cytat:
A gdzie kocyk? Mój piesek bez kocyka nie zasypiał
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:34   #4010
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
no i luz ja też bym zwariowała na Twoim miejscu

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Taa, ja słyszałam o kosmetyczce, która języki pistoletem przebijała to dopiero hardkor
Moja znajoma zrobiła sobie kolczyk w pępku igłą, w domowych warunkach, ale przebiła sobie skórę za nisko i jej się urwał poszła do kosmetyczki i ona jej poprawiła pistoletem. Oczywiście po kilku dniach kolczyk znowu "odpadł" a skóra babrała jej się jeszcze kilka ładnych tygodni
dokładnie.. znam takie historie ale język pistoletem? nie mam pytań. ale co musi mieć w głowie ta osoba która daje sobie tak przekłuć?
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
nOemi słodko, chciałabym tak zwariować, ale jest to dopiero realne w wakacje.
a ja to nie wiem czy kiedykolwiek...

godzina i spadam stąd
Stary 2010-05-04, 14:41   #4011
n0emi
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny
Juz sie nie moge doczekac mojej kruszynki
Jade po nia w czwartek, a jest to maltanka

Kasiamajo ale jak to z kocykiem Bo wiesz co ja znalazlam przescieradlo dla dzieci, ale pod spodem wlozylam kocyk. Kolory tego przescieradelka sa przeklamane, bo na zywo kolor jest zywszy, delikatnie pastelowy. A ci chodzi pewnie, ze psiak sie przytula do tego kocyka itd tak?

Wgl zaczynam generalne porzadki, bo jutro pol dnia w miescie. Mam pod tv i kolo lozka takie polki bez drzwiczek i tam zawsze kosmetyki lezaly, ale szczeniak pewnie dopcha sie do nich Musze gdzies je poupychac;/

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-05-04 o 14:44
Stary 2010-05-04, 14:44   #4012
Magdzia94
Zakorzenienie

Będziesz codziennie wstawiać zdjęcia
Jak go nazwiesz?

Stary 2010-05-04, 14:44   #4013
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Ale słodko

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-05-04, 14:46   #4014
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Przy calej mojej milosci do olejku rycnowego - wlosow bym tym nie umyla
Cytat:
Ja to się w ogóle delikatnie maluje, : tusz, czarna kredka (rozmazana, nie lubię kresek) i czasami podkład, ale wolę go primerem zastąpić...
Co to jest?
Cytat:
Muszę złożyć zażalenie odnośnie szamponu Joanny Czarna Rzepa - dostałam łupieżu łeb mnie tak swędzi, że nie mogę a było dobrze, miałam po nim super włosy, takie miekkie i w ogóle ale po wczprajszym użyciu masakra
Trodno, zostawię go domownikom i wracam z podkulonym ogonem do rzepki z Barwy.
Mi tez nie pasowala czarna rzepa Joanny, aczkolwiek lupiezu od niej nie dostalam.
Najlepszym szamponem z czarna rzepa jest Pollena Eva
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, dla mnie ten arkusz był dziwny. Czytanie ze zrozumieniem, pytania do niego trudne. Tematy znów banalne jakieś takie(pisałam o śmierci i godnym życiu -"zdażyć przed Panem Bogiem"),ale klucz moze byc straszny dziwny, mało informacji było w tekście, nie wiem jak chcą przyznawać punkty za rozwiniecie tematu.. Ale chyba jestem zadowolona
Jak ejste zadowolona to najwazniejsze

Bejjka, wrocilas Ciesze sie, ze bylo fajnie i, ze sobie odpoczelas

Modraszka - witaj ponownie i dbaj o siebie ladnie
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:47   #4015
Elewyn
Zakorzenienie

http://fakty.interia.pl/raport/matur...o,1473545,6963

wtf?
Stary 2010-05-04, 14:55   #4016
n0emi
Zakorzenienie

Dziewczyny na pewno dobrze napisalyscie Ciekawe jak tam Chatul

A jutro cos piszecie?/

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Będziesz codziennie wstawiać zdjęcia
Jak go nazwiesz?
Hehe codziennie moze nie Ale wstawie na pewno.
A z imieniem to ciekawa sprawa. Bo suczka ma juz imie od wlascicielki i ponoc juz reaguje na nie, wiec sama zobacze czy zatrzymam to imie czy zmienie. A moze jakies pomysly
Stary 2010-05-04, 14:55   #4017
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny na pewno dobrze napisalyscie Ciekawe jak tam Chatul

A jutro cos piszecie?/

Matematyka
Stary 2010-05-04, 14:56   #4018
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2010-05-04, 14:59   #4019
monjas1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko coś Chiha ostatnio nie było tutaj

Tak w ogóle jak często stosujecie maski? Nie wiem czy nie przesadzam z nimi ostatnio, może za bardzo je nimi obciążam i dlatego lecą Ale znowu włosy mam ładnie nawilżone i się ślicznie świecą.

Dzisiaj mojej mamy koleżanka mi wmawiała, że od odżywek wylecą mi włosy i jak będę na nie coś nakładała Ale miałam z niej polewkę

Ja kiedys mylam pantene odzywka, ale przestalam bo mi sie przetluszczaly ;/
Maski uzywam dwa razy, gora 3 razy w tyg. chwilowo tylko wax. Ale dzis poszalalam tzn wczoraj na cala noc nalozylam olejek kokosowy z rycynowym . mylam dwa razy potem na 15 min (tylko bo zazwyczaj na 2h) nalozylam waxa i mam troszke tluste wlosy.... ;/ jestem zla na siebie, a nie moge ich umyc bo nie bede miala czasu ich ulozyc ;/ dopiero wieczorem umyje 2 raz ale juz bez zadnych odzywek i masek
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:59   #4020
Asia19x
Zakorzenienie

dziewczyny na pewno sobie poradziły dziś na polskim
gorzej jutro - bo matma, ciekawe jakie dadzą zadania... Brr, dobrze, ze w zeszłym roku nie miałam matmy jeszcze obowiązkowej

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości