|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Często dochodzę do wniosku, że wszystko na tym świecie jest bezsensowne. Na mikroskopijnej planecie, która od milionów lat pędzi w nicość, rodzimy się w bólu, rośniemy, walczymy, chorujemy, cierpimy, zadajemy cierpienia, krzyczymy, umieramy. Rodzą się inni, by zacząć bezużyteczną komedię od nowa
Moja podróż trwała ostatnie 8 miesięcy. Czasami wędrowałam samotnie, czasami ktoś przejmował stery i moje serce. Ale kiedy osiągnęłam cel, to nie ja dotarłam do końca, nie byłam sobą... Do doskonałości brakowało jej tego, że nie miała wad. Gdy znawca kobiet zakocha się, podobny jest do lekarza, który się zarazi. Ryzyko zawodowe. Miłość własna jest najniebezpieczniejszym doradcą.
|
|
#3692 |
|
Raczkowanie
|
cudownaś 'oddaj mi moje zmarnowane, miesiące. miesiące, miłości do Ciebie. chwile, mojego życia, których już nigdy nie odzyskam. przez Ciebie. zdecydowanie za późno doszłam do wniosku, że nie warto kochać.' najdziwniejsze w miłości od pierwszego wejrzenia, jest to, że widywali się codziennie od lat. wpatrywał się w moje źrenice jakby zobaczył tam szczęście. mogę wypisać wszystkie wady i defekty jego osoby po czym na samym końcu napisać , że go kocham . 'przepadam za dniami , gdy buzia cieszy mi się sama mimo strasznej burzy i kropelek deszczu z nieba kapiących na mój nos , a jedyne wyjaśnienie tego stanu to , że po prostu tak mam .' 'wyobrażam go sobie z nogami opartymi na biurku, rozpiętym kołnierzykiem, krawatem zarzuconym na ramię. dobrze wygląda w garniturze. cóż wygląda dobrze we wszystkim. i bez niczego też.'
|
#3693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie ma za co słoneczko, o tobie trzeba pamiętać i dziękuje również okradłam a prosze was bardzo, kradnijcie słonka ____________________ niekiedy w strzępkach wyrzucanych myśli jest coś związane z losem, a biblioteka niewidzialnych słów każdego dnia ulatuje z wiatrem. świat zapędzony konfliktem kolejnej ręki wyciągniętej palca gdzie karmią nieczułością miłość . prawdziwi kochankowie śnią przed zaśnięciem spokojnie zasne wilgotniejąc. zbyt słaba na patrzenie i za silna na dotykanie
mój cel: m i ł o ś ć . Z tysiąca marzeń, z miliona wspomnień nie mam dziś nic. Ty mówisz, że czas na to by zapomnieć, lecz ja tak bardzo chcę dalej żyć. jestem wiecznością objętą przez duszę człowieka o brązowych oczach niepotrzebnie się nie wychylam, wtrącając uwagi o moim istnieniu i błędach toczących się tak niesfornie pod moimi nogami.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
Ten chłopiec od dawna był chory na miłość.
Do prawdy czuję się doskonale mam obsesję, a jak wiesz dziewczyna z obsesją jest niepoczytalna. nie obiecuj mi kolejnych kilku dni, wystarcza mi Twoja obecność teraz. i wbrew ogólnej filozofii tęsknie. i chociaż nie mam o co grać i tak w tej grze zostaję.
|
#3695 |
|
Raczkowanie
|
..............ֳֳֳֳֳֳֳֳ۰۰۰ֳֳֳֳֳֳֳֳ
`Nadzieja. Widziałam ją. Potem poszła sobie i drzwi zamknęła. `raczej mało obchodzimy się nawzajem . `I ja Pana kochałam. Tamtego lata. Dawniej. `Anioł Stróż powiedział: 'Naiwna' i pogłaskał po głowie. `nawet w połowie nie drwisz ze mnie tak, jak ja drwię z ciebie.
|
|
#3696 |
|
Zadomowienie
|
;******************
pozwolę sobie zostać mózgiem tegoż to gangu
![]() ___________________ przedzieram się drżąco do twojego umysłu, pytając cichutko: którędy do serca? Naprawdę mam dosyć. Coś mnie więzi. Nie potrafię o tym pisać, knebluje mi rękę. interesowni przyjaciele są na spadochronowej popijawie i giną, kiedy wiatr powieje jego dotyk utknął na końcu mojego języka chcę przylgnąć do Twojego ciała Wysyłam SMS: czekam na twojego SMS'a
|
#3697 |
|
Konto usunięte
|
Me - You = sadness
(ja - ty=smutek) ![]() Love is forever, only the partners change (miłość jest zawsze tylko partnerzy sie zmieniają) ![]() |
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały
Z Tobą o poranku kawa smakuje lepiej Miesiące, lata i wieki całe będę przy Tobie Zapach wiosny wdychać leżąc bezwładnie na trawie, patrząc jak chmury płyną po błękicie I nadal nie wiem gdzie jest więcej nieba... czy na niebie czy w Twoich oczach
|
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
`Zamknij oczy. Poczuj miłość sercem.
`Nienawidzę, gdy mówisz o uczuciach w tak przyziemny sposób. `To słońce tak działa na mnie. Nie myśl, że twój uśmiech. `Wkraczasz w moje sny, a ja nie wiem, czy to sen, czy to jawa `Żyję marzeniami. xsxs- słońce moje
|
#3700 |
|
Raczkowanie
|
bezczelnie stałeś mi się powietrzem .
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
nie przepraszaj....
Odejdź
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
<3
IstotkaZBajki - dzięki.
![]() w samotności i ciszy, wtedy nikt nie słyszy tam, gdzie teraz jesteś pewnie jest dzień w złote plamy słońc, pewnie śmiejesz się w pieszczotach roztańczonych chwil odbijamy się w sobie nawzajem jak w lustrach, wszyscy ... bez wyjątku one już zasnęły w granicach zapadłych pragnień
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ;******************
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ |
|
|
|
#3704 |
|
Raczkowanie
|
matematyczka00 - kradnij Kochanie
minimum4znaki - okradam _______ ` Imponujesz mi bezczelnością . Pociągasz ironią. ` Cały świat w szponach nowoczesności . Tylko my z tą naszą niedzisiejszą miłością . ` Miotała się w granatowej, satynowej pościeli przesiąkniętej zapachem jego perfum . Wydawało jej się, że jest tuż obok . Nie dopuszczała do siebie myśli , że on już nigdy nie wróci . ` Wyblakłe listy i uschnięta herbaciana róża.Przestarzałe i przesiąknięte smutkiem . Przypominające dobre czasy .
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jestem aż tak seksowna, że moje życie co chwile się pieprzy?
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie chciałabym życzyć połamania długopisów wszystkim zdającym maturę
![]() __________ Przepraszam wydaje się być najtrudniejszym słowem... I knew I loved you before I met you I have been waiting all my life ♥ Przyjdzie taki dzień, że wszystko, czego pragnę - spełni się
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
Udziela rad, sprawia, że wszyscy są szczęśliwi. Ale jakoś sama sobie pomóc nie umie.
Uciekam od miłości. Zrozum, że boję się oddać całe swe serce, a potem go nie odzyskać Nienawidziłam satysfakcji, którą miał, gdy na jego widok nisko spuszczałam wzrok. Nienawidziłam, jak wywoływał we mnie zazdrość, kiedy dumnie maszerował z kolejną zdobyczą przed moimi oczami i jak rozpalał we mnie miłość, gdy się uśmiechał. Nienawidziłam tego, że wciąż go kochałam. I WIESZ CO? OD DZIŚ NIE DAM CI WIĘCEJ TEJ PIEPRZONEJ SATYSFAKCJI. POSTANOWIONE! czasem po prostu kogoś potrzebujesz. kogoś, kto rozśmieszy cię gdy będziesz smutna. kogoś, kto powie ci 'jesteś piękna'. kogoś, kto będzie z niecierpliwością na ciebie czekał. kogoś, kto zadzwoni każdego wieczora. kogoś, kto powie całkowicie szczerze 'kocham cię'. czasem po prostu kogoś potrzebujesz. nie czuła żalu. czuła rozczarowanie. rozczarowanie losem, który został jej dany i zmalował, tyle dni bezsilności. - A czym byli by ludzie bez miłości? - Ginącym Gatunkiem .! .
|
#3708 |
|
BAN stały
|
.... a puknij Ty se młotkiem w łeb . albo jeszcze lepiej zchowaj się w kapciu . nieważne co . ale zrób coś ze swoim życiem wkońcu . paradowała ulicą przyciągając uwagę każdego . każdego oprucz jej obiektu westchnień . tak jest codziennie . budzisz mnie rano . rzucasz slodkie dzien dobry i znikasz na cały dzień tylko po to, by móc wieczorem powiedzieć mi gorzkie 'jaki to był wspaniały dzień' . bez żadnych emocji czy żalu w glosie, że nie spędziłeś go ze mną . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-04 o 16:24 |
|
|
|
#3709 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, dziewczynki.
_ nie zastanawiaj sie. zastanawianie się jest gorsze niz śmierć. wybijasz moim myślom potrójne staccato, czasem nie. jest czas na myśl, na krzyk, czas na czyn, na... pewnosć siebie w sosie słodko-kwaśnym. pod murem miasta stoisz, wrzeszczysz kamieniom w twarz, patrzysz na mnie twardym spojrzeniem, aż cała sztywnieję. he died. did he? bijesz mi pod powieką, w opuszkach palców, szemrzesz mi w myślach, uciekasz, czasami znikasz. wykłamano świat z radości na widok gwiazd. rozpruwasz słońce, pełno w nim uśmiechów gorących, co mi na twarzy układasz. z czego miłości już nie bedzie, świat sie nie zatrzyma, a niebo nie uchyli. ciało, co zdrętwiało na myśl o przemijaniu, wyparło możliwosci o tym i owym. łamie cię w paluszkach, co chłodne jak marmur, na części niewielkie, cząsteczki mniejsze, nie do poskładania, do pozbierania. kiedy patrzysz na mnie takim wzrokiem, dziecinko, czuję, jakby mnie ktoś okłądał aksamitną pałką.
|
#3710 |
|
BAN stały
|
Mnie już nie przepraszaj, bo za późno. Jedyne co możesz zrobić, to wynagrodzić mojemu misiowi te wszystkie tortury, które znosił za Ciebie. A raczej misiom, bo ten to dziewiąty z kolei. O patrz! Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Cię kocham! ![]() |
|
|
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
to help us grow. / pomóc nam dorosnąć
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
dresowa
i postanowiłam powiedzieć Ci wszystko, ale ten wzrok po raz kolejny sprawił, że przeszłość stała się nieważna. liczyło się tu i teraz. Twój dotyk budzi rozkosz. cała drżę.
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
*Na papier przelane uczucia..
*Kiełkująca w sercu zaszczepka miłości. *Tańczę na deszczu krzycząc "kocham Cię życie!" *Kogo widzisz, patrząc na mnie?
|
#3714 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny, tym razem silniejszy porwał jej apaszkę, noszoną jak talizman. I znów przyniósł jej szczęście. To właśnie ON ją złapał...
Los mi ułożył scenariusz życia, tak trudną rolę gram, lecz najgorsze jest to, że mój scenariusz to plagiat Romea i Julii... tylko czekam na zakonczenie... Zawsze mi powtarzałeś, że wyglądam bosko z rozpuszczonymi włosami... Niestety teraz ona idzie z Tobą i ma rozpuszczone włosy... Wczoraj spotkałam miłość... Pędziła tak szybko... O mało co mnie nie przejechała... -No więc ile? -Cztery? -Nie. -Pięć? -Nie. -To w koncu ile? -Sześć miesięcy jesteśmy razem. -Oj ja tam nie wiem, szczęśliwi czasu nie liczą ![]() Dłonie zaciśnięte w pięści... Zgrzytanie zębami... I te błyskawice sypiące się z oczu... Tak wtedy wyglądał gdy go po raz kolejny zdradziłam... Nie rozumiem czemu stwierdził, że jest zły. Wyglądał tak słodko... Wiedziałam, że to nie jest wyjście dla mnie, lecz dla niego, będzie mógł spokojnie z nią być, gdy ja umrę. Tylko nie rozumiem dlaczego oglądając ich z piekła stwierdziłam, że jest nieszczęśliwy i nie wiem po co codziennie odwiedzał mój grób... Jedna, druga, trzecia, czwarta, piata, szósta, siódma, ósma, dziewiąta, dziesiąta, jedenasta, dwunasta, trzynasta, czternasta, piętnasta, szesnasta, siedemnasta, osiemnasta, dziewiętnasta i dwudziesta. Miałam nadzieję, że dwadzieścia tabletek Ketonalu wystarczy... Opadam... w nicość... nie ma już nic... zabieram się stąd... lecz to nie jest straszne... nie wiedziałam, że droga do piekła jest tak przyjemna i lekka... -Witaj w piekle! -O jak tu miło... -Zaskoczona? -Tak. -Czego szukasz? Tak się rozglądasz... -Szukam kogoś. Miał tu na mnie czekać. -Kto taki? Może mam w rejestrze. -Dawid *********. i co jest? -Ah... niestety, on poszedł do nieba. -Dlaczego? Mieliśmy popełnić samobójstwo i spotkać się tutaj. Jak za to mógł trafic do nieba? -Nie zabił się. Potrącił go samochód. I wiesz co ci powiem. Nie warto zabijać się z miłości. ___________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, kim jestem. Nie wiem, kim chciałabym być. Razem z Tobą odeszła cała moja życiowa stabilność. rewelacja.
|
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
o mnie chodzi?
Jeśli tak to dziękuję baaardzo.! Daria_96 , RozowaSkeyterka - cieszę się że się podoba istny_paradoks - najwyższy czas spojrzeć prawdzie w oczy, aniołku snowball - where are you? ![]() _______ sranie w banie, ku$%a. setki tysięcy ulotnych chwil, które zdarzyły się raz i niepowtórzą nigdy.
|
|
#3717 |
|
Wtajemniczenie
|
beautiful_lie- wszystko było by ok, tylko nie mam toyoty .
![]() istotka z bajki - cudnaś <3 nienaruszona- dziękuję Kochana <3 ![]() w dzisiejszych czasach miłość to gacie w serduszka. baw się dobrze zanim złamię Ci serce. gdzie jesteś, że marznie mi szyja?
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-05-04 o 17:17 |
|
|
|
#3718 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=blondii69;19014061]
i postanowiłam powiedzieć Ci wszystko, ale ten wzrok po raz kolejny sprawił, że przeszłość stała się nieważna. liczyło się tu i teraz. Potrafisz wszystko.. kochać, marzyc, śmiać się z głupich żartów . . .
Ale WYBACZYĆ nie potrafisz.. ![]() |
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję pierniczki.
* powodzenia maturzystom ![]() ***** Jestem za blisko, żeby mu się śnić. Nawet w jego milczeniu były błędy językowe. Ból przecierpiałeś przecierp teraz szczęście Często rozum nie ma szans z nastawieniem. w dzisiejszych czasach miłość to gacie w serduszka. baw się dobrze zanim złamię Ci serce.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-05-04 o 17:49 |
|
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia
![]() __________________ Odwraca się do mnie z uśmiechem. Jak on się ładnie uśmiecha: prosto w moje serce. — William Wharton
Tato
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

.