Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 16:57   #3061
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

monarika...coś Twój link nie działa

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:04   #3062
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

czesc włąsnie wróciłam do domku, męza jeszcze nie ma. Ale mam nadzieje, niedługo będzie

Rozniosłam CV, ale jeszcze nie wszystkie. Potem byłam na rehebilitacji (50 minut trwała) (juz wiem dlaczego mam zimne palce, bo ręka od srodka jest opuchnieta i mnie uciska ) Potem z rehabilitacji wróciłam z tesciową do domu. tzn do jej domu, bo mnie na obiad zaprosiła, a potem odwiozła mnie do mojego domku

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a teraz pytanie z innej beczki

kliknęłam w link z nk w wycieczki: http://www.eximtours.pl/ to możliwe, żeby wycieczka na tydzień na jedną osobę wyniosła 1200 zł z wyżywieniem??? czy to jakiś pic na wodę?

zakochałam się w tej Turcji
Turcja jest super (tam była nasza podróz polsubna) słyszałam, ze teraz przez ten wulkan to wszystkie wycieczki są tanie
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no wlasnie poluje na okazje, bo cala szafa do wymianki

DZIEWCZYNKI dzis mam wizyte u innego gina celem konsultacji i potwierdzenia (mam nadzieje), ze wszystko w porzadku z malenstwem takze prosze o modly

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:07   #3063
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka bolace piersi i spoznajacy sie okres to wiesz co moze oznaczac?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:08   #3064
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
komu moglam to klilam.. mam tylko jedna prosbe.. nie piszcie tu wszystkie codziennie PROSZE KLIKNIJ bo sie watek spamow zrobi... umawiamy sie ze widzac banek klikamy na niego BEZ BLAGANIA I PROSZENIA bo to naprawde troche przeszkadza w rozmowach...
zgadzam sie

a jak tam korale doszły??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:19   #3065
domi7ks
Zakorzenienie

AgatkaL, myszka oraz monarik klik

Bzyczka mowisz, ze Cie cysie bolą?

My dzis idziemy w koncu spisac do konca ten protokol

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:39   #3066
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez egorska85 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!!!Moje przypuszczenia się sprawdziły i wywołali mi poród!!jestem już w domku z malutką córeczką 2600 gram.Po 8 godzinach od przebicia wód okazało się że mam tylko 5 cm rozwarcia i tętno dziecka zaczęło słabnąć i padła decyzja o cesarce.W drodze na salę operacyjną nagle zrobiło mi się ponad 8 cm i urodziłam siłami natury.Cały szpital się chyba zleciał bo jeszcze takich cudów nie widzieli!!!
grtulacje!!! ciesze sie, ze z Toba i dzidzi wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
bo pisałam wam ze mamy taki tynk pomalowany pomarańczowa bejcą zacierki takie i zeby przemalowac trzeba najpierw na biało i tego dziadostwa nie da sie od razu dwie warstwy białego i dalej pomarancz widac

a i maz w sobote powiedział jutro edziemy na wycieczke do czech

nie chciał powiedziec gdzie dokładnie tylko powiedział ze bedzie fajnie
w koncu powiedział ze jedzemy tu o : http://www.adamski.pl/gory/skalne-miasto/

no ale ni pojechalismy bo lało i balismy sie ze tam tez bedzie brzydko

pogodzilismy sie w sumie tylko ze na krótko
no i do wczoraj było miło i czule i wogóle....

pojechalismy do znajomych na grilla tam chlopaki wypili kilka piwek
i w pewnym momencie zaczeli komentowac serial usta-usta ze niby tamta to ku.... i szma... bo ma dziecko a nie wie z kimi ze go tak potraktowala i maż palnął tekstemze w sumie nei ma dziwne bo to kobieta i ze kazda tak robi ze siepuszcza a potem nei wiadomo co a ja oczy jak 5 zł muwie mu
kr.... nie pij wiecej bo zaczynasz pieprzyc od rzeczy
on czerwony mnie glupio kolezanka zamilkła a on tylko jeszcze no co przeciez tak mowią ze kobieta to jak chorągiewka

wiec mu mowie zastanów sie co i przy kim mowisz tak to sobie mozecie na warsztacie piperzyć z nie przy nas kobietach takie debilismy mowić

tak sie dretwo zrobiło ze po poł godzinie kazałam mu wsiadac do auta i wrocilismy do domu (w sumie tez pozno było a do przejechania 100km

miałam mu ochote w pysk dac -jak nigdy
potem całą droge sieni odzywał a w łóżku zaczął przepraszac ze tak nei chciał powiedziecdziec jak powiedział ze ze głupio to wyszło
ale powiedziałam tylko dobranoc i sie odwróciłam

nie odzywam sie do niego

znow....
oj to macie troszkę malowania...

a zachowanie męża no cóż... pewnie nikogo z obecnych nie chciał obrazić, ale wyszło nie za dobrze... faceci to czesto gadają bezsensu - mnie też wkurza takie ocenianie no a wiadomo, facetom wszystko wolno , a skok w bok to tylko o nich samych dobrze świadczy- tak przynajmniej mysla (och i male rozumki)

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
anika222 Ty to masz przeboje z tym swoim
Oni chyba biorą sobie za bardzo ten serial do serca, bo mojemu się odechciało oglądać jak ta pocałowała tego, a tamta z innym w łóżku, bo to jest już ku*** mówię mu, jak się nie podoba, nie oglądaj! Tak jest w życiu niestety, że wiele jest takich przypadków, ale to nie powód żeby zaraz takich słów używać i obrażać serial który bardzo lubię.

KSD też lubię, ale jak już usłyszał, że się puszczają i w ogóle to też wyzwał, że dzi**k nie będzie oglądał normalnie szok!!! z facetami to istny cyrk na kółkach!!
Faceci to świnie, bo jak kobieta skacze z kwiatka na kwiatek to jest już od razu dzi***, szm*** itp ale jak facet zmienia co chwilę i się chwali jaką pukał to jest super gość i w ogóle!
a tak w ogole to ja lubie i usta usta i KSD - ale męzus nie chce ze mną oglądac- zawsze się smieje, ze naoglądam się seriali a pozniej głupotki mi w głowie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
oto moje szaszłyczki wczorajsze
oraz zapełniony nowy grill
też wczorajszy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no laski ja tez wzielam udzial w 1 konkursie na wizazu jak macie och9te to kliknijcie w banerek
kliwia i pozostałe dziewczeta biorace udział w konkursach - poklikałam wszystkim

Cytat:
Nie zaluj sobie, poznij bedziemy sie razem odchudzac

P.S.

wklejam moje pierwsze ciezarowkowe zakupy spodnie, spodnica i pas sa z all - chyba wszystkie na mamusiowym mamy ten zestaw za 120 zl a reszta z normalnych sklepow i nic nie kosztowalo wiecej niz 20 zeta
wow, jakie zakupy.... super

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
z mężem może być , ostatnio bardzo jestem z niego zadowolona coraz więcej czasu poświęca dziecku i mam trochę czasu dla siebie i na odpoczynek, jestem mega zadowolona z niego
miło to słyszeć

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Hey laseczki

Dziś byłam na usg i w koncu moge być spokojna !!! Moja ciąża rozwija sie prawidłowo skarbek ma 43 mm Serduszko mu bije bardzo głośno , a jaki jest ruchliwy . Ma piekne raczki i nózki aż mi sie łezka zakręciła jak zobaczyłam maluszka na ekranie .

A co do weekendu to było brzydko i padało .
super, ze wszystko OK i ,mlenstwo prawidlowo sie rozwija

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Apropo kliczków to może załóżmy w klubie wątek klikaczek, wrzucicie linki i zainteresowane będą Wam klikać do woli.
Po co zaśmiecać ten wątek

popieram!!!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
No i kupiłam sobie depilator, jeszcze go nie wypróbowałam bo włoski mam za krótkie, jak troche zarosne to będe testować
O taki
wygląda łandie, oby działał bezboleśnie
Stary 2010-05-04, 17:42   #3067
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
monarika...coś Twój link nie działa
dzięki już dodałam linka pod spodem

Kurcze dziewczyny popsuł nam się aparat mamy taki jak na zdjęciu i nie wiem co się stało ale jak robi się zdjęcia to na ekraniku są takie normalne ale jak zrzuci je się na kompa to pojawiają się takie pasy a poza tym nie otwiera nam się też klapka z lampą błyskową nie wiem co się mogło stać bo ani nam nie padł ani nic mu się nie stało z takich uszkodzeń mechanicznych jedyny serwis Fuji jest w Warszawie i boje się, że wysyłka aparatu i naprawa mogłyby przewyższyć koszty jakiegoś nowego aparatu a zdjęcia wychodzą takie

Miała już może któraś tak z aparatem??
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 18:18   #3068
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 18:20   #3069
kliwia
Zakorzenienie

rosette nadrabiaj nadrabiaj

monarika nieciekawie to wyglada, nie wiem co Ci poradzic.
Stary 2010-05-04, 18:37   #3070
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kurcze ciśnie mnie na ten corby Czytam testy i całkiem spoko (tak mi sie wydaje) jest ten telefonik. Tylko jaki kolor o matko, dziewczyna to ma zawsze problem biały, rózowy, pomarańcz czy zółty??

w zestawie jest wersja czarna + 2 obudowy np rózowy cały i w kółka itp.)

a wam który kolor się najbardziej podoba??

dodam, ze przód jest zawsze czarny a wymienna jest tylna obudowa

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-05-04 o 18:45
Stary 2010-05-04, 18:45   #3071
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kurcze ciśnie mnie na ten corby Czytam testy i całkiem spoko (tak mi sie wydaje) jest ten telefonik. Tylko jaki kolor o matko, dziewczyna to ma zawsze problem biały, rózowy, pomarańcz czy zółty??

czarny ewentualnie biały
Stary 2010-05-04, 18:47   #3072
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
czarny ewentualnie biały
edytowałam tamtego posta, bo chodzi o to, ze przednia obudowa jest zawsze czarna, chodzi tylko o tylna. w kazdym zestawie jest tylna czarna + jakis kolor cały i w kółka wiec w sumie 3 obudowy.

Mąz mówi, ze biały najlepiej pasuje

Stary 2010-05-04, 18:51   #3073
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

kółka

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 18:52   #3074
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja właśnie przedłużałam sobie umowę niedawno i też mi pani proponowała tego Corbi i też mi się na początku podobał jak go widziałam na zdjęciach, ale jak go zobaczyłam na żywo to jakoś mi się odwidział no ale każdy ma inny gust nie? W końcu wzięłam lg GD510 a co do koloru to ja bym wzięła żółty
Stary 2010-05-04, 18:54   #3075
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
kółka
ale który kolor??

Bo kółka tak czy siak będę miała jesli wezme rózowy to bede miała rózowy sam, rózowy kółka + czarny. jesli wezme biały to beda białe same, białe kółka i czarny itp.

kwestia wyboru koloru

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ja właśnie przedłużałam sobie umowę niedawno i też mi pani proponowała tego Corbi i też mi się na początku podobał jak go widziałam na zdjęciach, ale jak go zobaczyłam na żywo to jakoś mi się odwidział no ale każdy ma inny gust nie? W końcu wzięłam lg GD510 a co do koloru to ja bym wzięła żółty
a dlaczego ci się odwidział?? chodzi o wygląd tzw jajko??

Stary 2010-05-04, 19:00   #3076
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

zdecydowanie czarny lub biały bo inne kolory to wybacz, ale kojarzą mi się conajmniej dziecinnie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:05   #3077
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ale który kolor??

Bo kółka tak czy siak będę miała jesli wezme rózowy to bede miała rózowy sam, rózowy kółka + czarny. jesli wezme biały to beda białe same, białe kółka i czarny itp.

kwestia wyboru koloru

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

aaaaaaaaa czyli bialy lub czarny

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:26   #3078
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
bzyczka bolace piersi i spoznajacy sie okres to wiesz co moze oznaczac?
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
AgatkaL, myszka oraz monarik klik

Bzyczka mowisz, ze Cie cysie bolą?

My dzis idziemy w koncu spisac do konca ten protokol
No właśnie wiem co może oznaczać...ale nie chcę się nastawiać i czekam dalej na okres. Mam jakieś plamienie takie ale trwa już 2 dzień a zazwyczaj dostawałam okres tego samego dnia co plamienie tylko kilka godzin później poczekamy, zobaczymy

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
dzięki już dodałam linka pod spodem

Kurcze dziewczyny popsuł nam się aparat mamy taki jak na zdjęciu i nie wiem co się stało ale jak robi się zdjęcia to na ekraniku są takie normalne ale jak zrzuci je się na kompa to pojawiają się takie pasy a poza tym nie otwiera nam się też klapka z lampą błyskową nie wiem co się mogło stać bo ani nam nie padł ani nic mu się nie stało z takich uszkodzeń mechanicznych jedyny serwis Fuji jest w Warszawie i boje się, że wysyłka aparatu i naprawa mogłyby przewyższyć koszty jakiegoś nowego aparatu a zdjęcia wychodzą takie

Miała już może któraś tak z aparatem??
Kurcze, ale się porobiło. Gwarancji już nie macie? Popytaj może na forach fotograficznych, oni tam się bardziej znają. Albo napisz do serwisu maila z załącznikiem może będą wiedzieli o co chodzi.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:28   #3079
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:29   #3080
Rybulka
Zakorzenienie

Egorska, gratuluję córuni Rzeczywiście, poród z przygodami Zazdroszczę, że już po Uściski dla małej od ciotki

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
(...)
a ja sie dzisiaj nie wyspałam, tak mi sie strasznie niechciało wstawać do pracy po tych wszystkich wolnych.
Pochwalę sie wam, będę ciocią, moja najlepsza przyjaciółka jest w ciąży Udało sie im za pierwszym razem. Teraz tylko czekamy aby dzidzia przetrwała bo ja brzuch boli i bieże leki na podtrzymanie. Wczoraj próbowałyśmy namówić mojego meża na dzidzię, bo zawsze chciałyśmy być razem w ciąży, ale się nie dał niestety. ale śmiechu było dużo.
Super Trzymam kciuki co by wszystko było dobrze z maleństwem
Mąż ma silną wolę

anika, to Twój mężulo pojechał...

Cytat:
też wczorajszy
Ja wprawdzie wczoraj zaspokoiłam swoją ochotę na kiełbachę z grilla, ale jak widzę to

Cytat:
nie noja tam moge klikac na banerki z kodami w koncu chcemy wygrac cos dla wizazowych dzieciakow
(...)
TŻ jak dzisiaj zobaczył, że klikam na Bobovicie zapytał się co robię, jak mu wytłumaczyłam, to się śmiał, że wizażanki jak się zawezmą, to jeszcze puszczą Bobovitę z torbami

Cytat:
(...)
wklejam moje pierwsze ciezarowkowe zakupy spodnie, spodnica i pas sa z all - chyba wszystkie na mamusiowym mamy ten zestaw za 120 zl a reszta z normalnych sklepow i nic nie kosztowalo wiecej niz 20 zeta
Noooo, ładne zakupy ciążowe
Trzymam kciuki za wizytę

kasiuher, cieszę się, że mąż daje Ci powody do radości Widocznie musiał się oswoić z nową sytuacją

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
(...)
Dziś byłam na usg i w koncu moge być spokojna !!! Moja ciąża rozwija sie prawidłowo skarbek ma 43 mm Serduszko mu bije bardzo głośno , a jaki jest ruchliwy . Ma piekne raczki i nózki aż mi sie łezka zakręciła jak zobaczyłam maluszka na ekranie . (...)
Niech dalej zdrowo rośnie

Martuś, polecam Ondine Tzn. mnie się podobała
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:29   #3081
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Gdzie ja byłam, jak powstawał ten wątek!!!???
Przyjmiecie mnie?
Jestem mężatką od 18.04.2009 i szczęsliwą mamusią Aluni 21.01.2010.
Azzis, strippi witam (st-lut 2010)
I Domi mi się obiła gdzieś o oczy, chyba w zdjęciach ciążowych!
Buziaki.
witam
ale wkupne musi byc

Cytat:
Napisane przez egorska85 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!!!Moje przypuszczenia się sprawdziły i wywołali mi poród!!jestem już w domku z malutką córeczką 2600 gram.Po 8 godzinach od przebicia wód okazało się że mam tylko 5 cm rozwarcia i tętno dziecka zaczęło słabnąć i padła decyzja o cesarce.W drodze na salę operacyjną nagle zrobiło mi się ponad 8 cm i urodziłam siłami natury.Cały szpital się chyba zleciał bo jeszcze takich cudów nie widzieli!!!
super
gratuluje ze malutka jest juz z Toba

Cytat:
też wczorajszy
super
a co dajesz do szaszlykow?
to biale co cebula ?

Cytat:

agus pychotka! a powiedz ten grill to jest gazowy??? bo moj mezus chce taki duzy grill, ale juz gazowy
bo wiesz gazowy to full wypas

Cytat:

supcio

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

z mężem może być , ostatnio bardzo jestem z niego zadowolona coraz więcej czasu poświęca dziecku i mam trochę czasu dla siebie i na odpoczynek, jestem mega zadowolona z niego
super ze maz sie poprawil

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-05-04 o 19:31
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:32   #3082
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki troche mnie tu nie było troche nadrobiłam ale wszystkiego nie jestem w stanie
W czwartek po pracy pojechaliśmy do teściów do Krk mieliśmy wyjechac po obiedzie ale chyba dopiero ok 18 wyjechalismy wiec bylismy ok 21 na miejscu odiedził nas sąsiad Tż rozpaliliśmy grila i upiekliśmy pstrąga co nam tesc wczesniej kupił takie mielismy życzenie i po piwku
W piątek wstaliśmy ok 9 ale lenistwo i potem prasowanie koszul i na rozdanie dyplomów uroczyście w auli byli dziekani i rektor ds studenckich dostalismy swoje dyplomy a po rozdaniu dziekan zaprosił nas na lampke wina i poprosił zeby kazdy powiedział co robi co sie zmieniło od obrony chodziło głownie o podjeta prace i az mi sie głupio zrobiło bo wiekszosc wstala i mowi bezrobotny lub szukam pracy a ja wyskoczyłam do dzis jestem inspektorem a od jutra znaczy 1 maja zostaje kierownikiem laboratorium az sie dziwili ze tak szybko no i Tż wyskoczył mam super prace i chce isc na doktorat az ja sie zdziwiłam ze on tak na powaznie a po rozdaniu nastąpiła czesc nieoficialna i picie piwka drinków ale to juz nie na moja glowe skonczylismy ok 12 w nocy ikilega nas odebrał z miasteczka studenckiego i usnełam w samochodzie a spalismy do 14 dnia następnego i co w sobote były tego kolegi co nas odbierał urodziny i grill i znów drinkowanie ale lepiej sie trzymałam
Wróciliśmy do domku w poniedziałek naszczescie dzis jeszcze wolne w pracy za sobote ale jutro juz koniec lenistwa
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:33   #3083
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Dziewczynki- te wasze dzidziolki są cudowne

a ja ostatnio juz myslalam ze w ciazy jestem. odstawilam hormony i myslalam ze albo okres dostane w termninie albo mi sie spozni- co bylo bardzo prawdopodobne. wstaje rano w piatek -dzien wyjazdu na słowację-patrzę a tam okres= tydzien przed terminem- (zdziwiłam sie na maxa-nigdy w zyciu nie dostaalm okresu przed terminem- zazwyczaj mialam dlugie cykle- a czesto jeden dłuzszy od drugiego). wyjachalismy z domku- ja troszke wkurzona bo zamierzalismy z mezem ciutke poszalec - i moj okres zanikl.....hmmm i tak pierwszego dnia, drugiego pojawilo sie troszke i znow znilo - przerazilam sie co sie dzieje bo nigdy tak nie mialam....no ale wczraj sie rozkrecilo ma maxa (az za bardszo nawet ;/) wiec to nie ciaza... chociaz i tak byla malo prawdopodbna ale wiadomo- nigdy na sto procent nie wiadomo....a przerazilo mnie to bo ostatnio mialam 2 razy przeswietlenie robione, jedno nawet w tamtym tyg wiec wiecie..... no ale chyuba moge byc spokojna...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:40   #3084
mikakrolikowa
Zakorzenienie

A i oczywiście klikam wam w banerki i Domiks na Pole tez starałam sie klikać
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:41   #3085
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

https://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja....php?id=195248 - klik klik
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:44   #3086
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:48   #3087
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabciu gwiazda chyba na każdym możliwym wątku wciska się z tym swoim klik klik chyba dawno bana nie miała za zaśmiecanie forum.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 19:52   #3088
kliwia
Zakorzenienie

ech
ide sie myc juz od godziny i mnie wizaz wciagnal
Stary 2010-05-04, 20:16   #3089
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

Właśnie kształt mi nie przypadł do gustu, jest taki nie wiem...szeroki, źle leżał mi w dłoni
Stary 2010-05-04, 20:21   #3090
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się podobają te w kółka żółty

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości