|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
BAN stały
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Świr – a może ciebie tak boli i piecze bo albo on się niedokładnie myje albo ty ?
Bo jeśli miala byś uczulenie na latex to takich legins’ów też byś nie mogł nosić bo by cię wszystko swędziało a nie tylko tam. Dear – cześć Sandra jestem. Morf – w sumie sama nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale tego już za dużo. Może się wkońcu opamięta trochę. Klau - ;* Magda i tak pewnie na to pytanie nie odpowie bo nie nadrobi :P i go po prostu nie przeczyta . Sardelka – no właśnie, on mi na nic nie pozwala, chce żebym tylko z nim była i nikim innym się nie spotykała. Ale ciezko mi się z nim rozstać wkońcu to półtora roku a nie miesiąc Ej to ty się nie źle załatwiłaś. Mogłaś nie biegac. I napisz jutro jak było w Oświęcimiu. Bo też chcę się wybrać. Uni – no napisałam do Magry chyba wszystko to co chciałam napisać ;* I masz głupie te ćwiczenia . tak się ciesze ze ja mam zwolnienie. Nierealna – a ty uważasz, że sex w wieku 16 lat to za wcześnie ? Mari - ![]() Wobby ;* A gdzie Martyś ? |
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Smarkulo - Tak, tak uważam. ; )
|
|
|
|
#543 |
|
BAN stały
|
Aha. Mi się wydaje, że jeśli ktoś jest odpowiedzialny i wie co robi to to nie jest zła decyzja.
|
|
|
|
#544 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak skończysz to pokaż <33 ale i tak jest już mega. u tej laski coś mi oczy nie pasują trochę, takie ciut martwe, przepraszam za szczerosc :P Lepsze tabletki niż dziecko :P Wiesz co, jak tak można nie chodzić na chemię? No jak musisz to mozesz mówić do mnie nawet cukiereczku Cytat:
|
||||
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
Kinga znów się minęłyśmy?
![]() Cali pewnie, że opowiem ![]() nierealna zaraz napiszę do Cb
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Morf brakowała mi tu Ciebie
![]() Inf co jest? Uni ja się nawet do takich konkursów nie zgłaszam I wiesz? Jesteś miszcz! ![]() Vo sukienka fajna, myślałam, żeby kupić coś w podobie ![]() Kejt jak to żałosna? Mari zgadzam się z Tobą... Patka sieeema ;* ![]() Bound widzę, że Wy tu sobie konferencje bez nas urządzacie Będzie foch! Albo i nie, bo muszę sobie paznokcie pomalować i nie mam czasu ![]() Sardelka nie chodź nigdzie, bo będzie jeszcze gorzej! ![]() Cali nie jesteś sprawiedliwa w tym, że tylko staruszki nadrabiają ![]() A książka "Dziewczyna, która igrała z ogniem" To jest kryminal, ale ogólnie chodzi o to, że jest sobie dziennikarz, który chce zdemaskować tych z sekshandlu, że przywozili do Szwecji dziewczyny (nie za ich zgodą) i robili z nich dzi...wki i ktoś zabija tego dziennikarza i tą dziewczynę, główna bohaterka jest podejrzana i potem jakoś się kręci Ogólnie książka ciężka do czytania, tak samo jak pierwsza część - > "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", nie wiem czy gdybym wiedziała o tym wcześniej zaczynałabym ją czytać. ![]() Rozstałaś się z R. ... Nie wiem co powiedzieć... Myślę, że podjęłaś słuszną decyzję ;* Mid PS. Kocham Cię muszę przeczytać ![]() Kinga trzymaj się <3 Zawsze możesz na priv ;*<3 Kasia A kiedyś gg podawałaś Skoro uważasz, że nie powinnaś to dlaczego się zdecydowałaś? Co do gotowości dziewczyny wszystko już napisały, zgadzam się ![]() Nie wiem której to napisać, ale też mam zimne dłonie Suuuper Dzisiaj na angielskim musiałam być w grupie z najgorszymi chłopakami z klasy (prawie) booosko ![]() Klau powiesz czy książki fajne, bo jak przeczytam moje 800 brutalnych stronic to znowu nie będę miała co czytać Pamiętnik księżniczki - obowiązkowo wszystkie części Niektóre po parę razy nawet :Ej sorry, coś mi się tu pomieszało i o sobie w środku napisałam... GG oczywiście sobie wasze wzięłam Jadę na prześwietlenie zębów, bo chyba mi chyba stałe piątki nigdy nie urosną i trzeba będzie wyrwać i będę miała aparat stały... Trzymajcie się <3
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#547 | |||||||
|
Rozeznanie
|
puszczaj go
![]() ja też miałam prawie puste i dostałam 2= , a poprawiłam na 5= oczywiście wszystko od kujona klasowego przepisałam ![]() A mi Anastazja z postaciami z bajki nie wiem dlaczego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego się rozstaliście ? Kurde idiota skończony, a Ty dalej coś do niego czujesz? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jestem taka zabiegana, że masakra. ![]() ![]() A tak serio to próbowałam wszystko nadrobić. Wgl. napisałam do K. na telefon (udało mi się od kolegi zdobyć) , " ze wczoraj głupio wyszło bo on sobie gdzieś poszedł " cos takiego , a on do mnie "spotkamy się dziś?" ja wgl. w szoku. No , ale ok spotkałam się z nim i wzięłam pannę.M on tez był z kolegą , ale potem zostaliśmy sami No i się zaczęło wiecie rozmowy itd. mi było zimno dał mi kurtkę potem mnie przytulił i wgl. no i na pożegnanie zaczął mnie całować i mamy się spotkać w sobotę bo on pracuje w tygodniu. Nie wiem co z tego będzie , ale narazie to są tylko spotkania. Znowu wieczorem Was nadrobię , bo siostra ma maturę i muszę dać jej kompa. Ps. kurde nie zacytowało mi wszystkiego :| Mari, Inf,Vo ,Wob, Claudia ,Mid, Smarkula, Kinga, Uni , Kashte, Retro, Bound, just, pati,Morf ![]() ![]()
Uspokaja się biorąc kąpiel w blasku świec. Edytowane przez blanka16 Czas edycji: 2010-05-04 o 16:08 |
|||||||
|
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
blanka ;* huu, to widzę, że miło dzisiaj było
Może coś z tego będzie ![]() Kashte aparaty są fajne
|
#549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mów tego lepiej Bound, bo niewiadomo jak to sie skonczy. Bound - mistrzyni orgii Gdzie jest puszcza bolimowska, wgl co to jest? xd Boże, jestem taka noga z geo ;/ A co robilscie za projket czy co? Noszenie aparatu podobno boli PS Jestem w domu, NARESZCIE xD |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Kasthe..pioncha! ja mam staly na gorze ;p uff..juz rok minal takze blizej niz dalej do konca ;D
Blanka..widze ze cos z kroi z tym K. ;D Sardelka..aparaty moze i niezle ale meczace ;p Morf..boli tylko przy podkrecaniu lub po zalozeniu bo wtedy najbardziej ciagnei za zeby..ale luuuz..ja tam jakos strasznie tego nie przezywalam.. dziewczyny czesto piszecie ze zaczynacie o sobie pisac i wracacie do odpisywania..ale przeciez o osbie tez mozna ...po to to forum zeby sie dzielic tym co u Was..wiec jesli ktos pisze o osbie ale zarazem odp innym i nikogo nie olewa to cud miod i orzeszki!
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2010-05-04 o 16:23 |
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Marakuia no tak, nie wiem jak to jest, bo nie miałam nigdy
wgl u mnie w klasie 3 dziewczyny miały aparaty, a teraz mają takie proste zęby
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Sardelka...jest troche meczacy ale da sie przezyc..ja to mialam takie krzywulce ze to ostatni ratunek byl..ale na gorze tylko mam..na dole tak nie widac i sa duzo mniej krzywe..ale rodzice nie maja tyle kasy zeby mi dol zasponsorowac..wazne ze gora jako tako bedzie wygladala..
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia to chodziło o mnie, nie o Inf
też lubię starą Chylińską, a do Piotrkowa nie idę, do mnie, do Pna się wybieram. im bliżej tym lepiej![]() Cali przepraszam, że to piszę, ale on jest na prawdę dziwny.. i mam nadzieję, że robisz dobrze, jest zbyt chamski z tego co piszesz i pisałaś. życzę Ci jak najlepiej ![]() Magda nadrobiłaś? nie Kasia chylę czoło, że nadrobiłaś Klau będę jutro trzymać za Cb kciuki i też mnie głowa boli;/ przeczytaj sobie Samotność w sieci ![]() Uni pięknie to napisałaś <33 nie powinniście czegoś takiego robić na wf ![]() Pati słodki jest, na 5 min i przyleciał Łiiii![]() Mari mów co u Ciebie Kashte ![]() Blanka Ty, to z nim już jesteś? ![]() Dear, Mid ( już jestem ), Morf, nierealna, Sardelka - czeeeeeeeeeść uff...
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-05-04 o 16:31 |
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Marakuia ja tylko kiedyś w podstawówce miałam taki zakładany na noc i jak w domu jestem, ale to na zgryz, bo miałam dolną szczękę wysuniętą na górną. Zęby mam nadzwyczaj proste więc nie potrzebuję. Zgryz mi się naprawił na szczęście
Ale miałam taką zrąbaną ortodontkę, że masakra. Ja się bałam do niej chodzić, bo ona miała takie humor jak baba w ciąży. Raz taka miła, a raz jak wściekła się zachowywała. Raz się z moją mamą pokłóciła, bo ta się darła do mnie, że nie umiem aparatu założyć, jak pierwszy raz go zobaczyłam na oczy i następnym razem na mojej karcie miałam nazwisko na czerwono podkreślone i napisane koło tego stwarza problemy ;oo mamo
|
#555 |
|
Rozeznanie
|
Bound!
|
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Bound czeeeeeść
;**
|
#557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja dermatolog za to wali non stop teskty w stylu: usiądzie pani albo nie... przyjdzie pani za tydzień... ja: za tydzień? ona: no dobra, za miesiąc! wizyta trwa zwykle 2 do 5 minut xD |
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Bound..nie lubie pisac o sobie..wiesz..
..a co tam u Cb ? a i nie masz sie co wysilac MADZIA za chiny nie przeczyta..a DEAR to swoja droga taka sama jest...Sardelka..ja tez kiedys wkladany nosilam ale mi nic nie pomogl..moze dlatego ze malo go nosilam..a ta ortodontka to fakt jakas zrabana...
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Mari z grzeczności nie zaprzeczę
a o sobie też nie lubięnie no, miałam nie przeklinać, tak? więc dzisiaj 3 razy powiedziałam brzydkie słowo nie liczę tych po innych językach typu: fak oraz szajse![]() Morf takie wizyty to ja bym chciała mieć ;d Sardelka to jest najgorsze, bo ona Ciebie jeszcze bardziej zniechęca do noszenia -.-''
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
Marakuia, może po prostu je ignorujmy?
Bo widzisz, ze nasze wzburzenie na nie nie dziala...
|
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Morfi
i wgl ona założyła na korytarzu kamerę, bo powiedziała, że jej dzieci tapety drapią, no ludzie. A sama kretynka, miała przyjmować od 7.30, a przychodziła o 8 i jeszcze kawe szła sobie zrobić---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Bound wiem, moja mama tak mówiła, że wgl jak taka osoba może być lekarką, tylko zniechęca. Wgl wszyscy ludzie taką niechęcią do niej pałali i trudno się dziwić
|
#562 | |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
jaak będziesz królewno na gg to daj znać, opowiem Ci co ii jak..
aaaa! <wiesza się na szubienicy> too odezwij się, albo numer gg podeśliij mi Cytat:
co do tego K. too fajnie się układaa
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Bound..nie ladnei grzesznico!
przeklinac?! to nie przystoi dziewczynie... sluchaj sluchaj ..mowi to osoba ktora wogole nie przeklina!![]() Morf..masz racje..najlepiej ignorowac..ale jak Madzia bedzie wtedy kiedy ja..to napisze jej w sposob kulturalny jak sie zachowuje...
|
|
#564 |
|
Zadomowienie
|
Kinga! nie wieszaj się - jestem!
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Mari poważnie? w ogóle?
ja tego nie lubię, nienawidzę jak ktoś to robi..
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
Morfina my to cwiczenie pierwszy raz robiliśmy, no i takie akcje odchodziły że niewiadomo czy się śmiac czy płakac
![]() Mari z tą fryzurą to do Wob chyba też miałam taki zakładany na noc i nie bardzo w nim chodziłam więc muszę teraz sobie założyc stały ja mam jeden tylko taki krzywy ale będę musiała coś z nim zrobic![]() Blanka uuu coś się szykuje![]() Bound i reszta
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga<3!
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
a no rychło w czas odgryzłam ;D
<33
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

Sandra jestem. 

a u mnie spokojnie 
ja na rowerze się często wywalałam jak byłam mała

też lubię starą Chylińską, a do Piotrkowa nie idę, do mnie, do Pna się wybieram. im bliżej tym lepiej
), Morf, nierealna, Sardelka - czeeeeeeeeeść