` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX ` - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 15:14   #541
Smarkula666
BAN stały

Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `

Świr – a może ciebie tak boli i piecze bo albo on się niedokładnie myje albo ty ?
Bo jeśli miala byś uczulenie na latex to takich legins’ów też byś nie mogł nosić bo by cię wszystko swędziało a nie tylko tam.
Dear – cześć Sandra jestem.
Morf – w sumie sama nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale tego już za dużo. Może się wkońcu opamięta trochę.
Klau - ;* Magda i tak pewnie na to pytanie nie odpowie bo nie nadrobi :P i go po prostu nie przeczyta .
Sardelka – no właśnie, on mi na nic nie pozwala, chce żebym tylko z nim była i nikim innym się nie spotykała.
Ale ciezko mi się z nim rozstać wkońcu to półtora roku a nie miesiąc
Ej to ty się nie źle załatwiłaś. Mogłaś nie biegac.
I napisz jutro jak było w Oświęcimiu. Bo też chcę się wybrać.
Uni – no napisałam do Magry chyba wszystko to co chciałam napisać ;*
I masz głupie te ćwiczenia . tak się ciesze ze ja mam zwolnienie.
Nierealna – a ty uważasz, że sex w wieku 16 lat to za wcześnie ?
Mari -
Wobby ;*

A gdzie Martyś ?
Smarkula666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 15:17   #542
nierealnaaa
Zakorzenienie

Smarkulo - Tak, tak uważam. ; )
nierealnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 15:38   #543
Smarkula666
BAN stały

Aha. Mi się wydaje, że jeśli ktoś jest odpowiedzialny i wie co robi to to nie jest zła decyzja.
Smarkula666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:04   #544
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Cytat:
Napisane przez nierealnaaa Pokaż wiadomość
Napisałam mojemu z tymi zimnymi rękami, że jestem podobno dobra, a on na to ; 'Łał. ;DD Dobrze wiedzieć. ;*' xDD
hahaha, no widzisz, zna sie chłopak na rzeczy i na pewno w przyszłości będzie chciał to sprawdzić

Cytat:
Napisane przez pati7624 Pokaż wiadomość
Woob. <3333

Uni, no okropniee..nie lubię tych ćwiczeń...do potem;**

Świr, do potem

Morf;***<3
będę oglądać oczywiściee;D
hah...następna
wgl dodałam Cię do znajomych na fbl
Ja Cb też <3 ;* oglądaj, oglądaj, tam jest wszystko, co musimy wiedizeć o życiu! ;d
Cytat:
Napisane przez midnight16 Pokaż wiadomość
Morf masz mega kumpli hahaha okej będe patrzeć w zielone dzisiaj np patrzyłam na jej włosy bo ona taką czupryne czarną ma a co do faceta z rysunku to jeszcze jest nieskończony brakuje mu zarysu mięśni, spodni i tego zboża całego ;X
Świr dla mnie to nie do przyjęcia żeby w wieku 16 lat kupowac dla siebie tabletki antykoncepcyjne i niszczyć organizm. no cóż co kto lubi. a nr nie podam, bo nie podaje nr osobom, których nie znam i do których nie mam zaufania. koniec.
Pati ajajaj fajnie z jego strony a u mnie spokojnie dużo roboty, jutro sprawdzian z chemii i chyba nie pójdę na chemie dzisiaj dla odmiany loki mam, a nie proste, a właściwie pozostałości z loków

co do książek ostatnio kupiłam sobie `wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie`- Federico Moccia pooooolecam na prawde świetna taka w sam raz dla nas a obecnie czytam PS. Kocham Cię hahah a co do zimnych rąk to mój A. zawsze ma zimne i mówi, ze jak ma ciepłe to znaczy, że jest chory ; o ja tak samo mam zawsze z zimnymi rękami i nogami łazę xD
Się wie, oni mają dużo 'inteligentnych' tekstów, którymi rozbawiają miliony xD Ostatnio u nich na drzwiach otwartych w LO byłam, a oni zaczęli śpiewać na scenie 'rape me' [zgwałć mnie xD] ja sie pytam: a gdzie nauczyciele?
Jak skończysz to pokaż <33 ale i tak jest już mega. u tej laski coś mi oczy nie pasują trochę, takie ciut martwe, przepraszam za szczerosc :P
Lepsze tabletki niż dziecko :P
Wiesz co, jak tak można nie chodzić na chemię? Ej, ja chcę Cię w loczkach zobaczyć. Ej, no wlasnie, Ty masz fbl? Bo ja juz się zgubilam kto ma xD
No jak musisz to mozesz mówić do mnie nawet cukiereczku
Cytat:
Napisane przez Smarkula666 Pokaż wiadomość
Aha. Mi się wydaje, że jeśli ktoś jest odpowiedzialny i wie co robi to to nie jest zła decyzja.
w 100% sie zgadzam
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:04   #545
Sardelka
Zadomowienie

Kinga znów się minęłyśmy?
Cali pewnie, że opowiem
nierealna zaraz napiszę do Cb

Sardelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:04   #546
Kashte
Zadomowienie

Morf brakowała mi tu Ciebie

Inf co jest?

Uni ja się nawet do takich konkursów nie zgłaszam I wiesz? Jesteś miszcz! Ale beznadziejny wf miałaś

Vo sukienka fajna, myślałam, żeby kupić coś w podobie

Kejt jak to żałosna?

Mari zgadzam się z Tobą...

Patka sieeema ;*

Bound widzę, że Wy tu sobie konferencje bez nas urządzacie Będzie foch! Albo i nie, bo muszę sobie paznokcie pomalować i nie mam czasu

Sardelka nie chodź nigdzie, bo będzie jeszcze gorzej!

Cali nie jesteś sprawiedliwa w tym, że tylko staruszki nadrabiają
A książka "Dziewczyna, która igrała z ogniem" To jest kryminal, ale ogólnie chodzi o to, że jest sobie dziennikarz, który chce zdemaskować tych z sekshandlu, że przywozili do Szwecji dziewczyny (nie za ich zgodą) i robili z nich dzi...wki i ktoś zabija tego dziennikarza i tą dziewczynę, główna bohaterka jest podejrzana i potem jakoś się kręci Ogólnie książka ciężka do czytania, tak samo jak pierwsza część - > "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", nie wiem czy gdybym wiedziała o tym wcześniej zaczynałabym ją czytać.
Rozstałaś się z R. ... Nie wiem co powiedzieć... Myślę, że podjęłaś słuszną decyzję ;*

Mid PS. Kocham Cię muszę przeczytać

Kinga trzymaj się <3 Zawsze możesz na priv ;*<3

Kasia A kiedyś gg podawałaś Skoro uważasz, że nie powinnaś to dlaczego się zdecydowałaś? Co do gotowości dziewczyny wszystko już napisały, zgadzam się

Nie wiem której to napisać, ale też mam zimne dłonie Suuuper

Dzisiaj na angielskim musiałam być w grupie z najgorszymi chłopakami z klasy (prawie) booosko Ja pierd.lę oni tylko o jednym, ej. Po za tym pół religii siedziałam z takim co kiedyś pisałam, że my za sobą nie przepadamy i ... nie było źle. Aż się zdziwiłam, że tak na luzie było, bez spięć. A w piątek za tydzień mam rajd jakiś i muszę przygotować konkurs o puszczy bolimowskiej... bosko

Klau powiesz czy książki fajne, bo jak przeczytam moje 800 brutalnych stronic to znowu nie będę miała co czytać Też bardzo dużo czytam Pamiętnik księżniczki - obowiązkowo wszystkie części Niektóre po parę razy nawet :

Ej sorry, coś mi się tu pomieszało i o sobie w środku napisałam... GG oczywiście sobie wasze wzięłam Jadę na prześwietlenie zębów, bo chyba mi chyba stałe piątki nigdy nie urosną i trzeba będzie wyrwać i będę miała aparat stały...

Trzymajcie się <3
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
Kashte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:05   #547
blanka16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sardelka Pokaż wiadomość
a ja już idę narka szparka
'puszczam brata'

puszczaj go

Cytat:
Napisane przez Infallible Pokaż wiadomość
Pati ja ćwiczenia z geografii to mam puste. ; O
ja też miałam prawie puste i dostałam 2= , a poprawiłam na 5= oczywiście wszystko od kujona klasowego przepisałam

Cytat:
Napisane przez niegrzecznaaa Pokaż wiadomość
no to jaak?

anastazja to mi się z dziii.wką kojarzy
A mi Anastazja z postaciami z bajki nie wiem dlaczego

Cytat:
Napisane przez inspiR Pokaż wiadomość
Witam Moje imię Emilia, jestem z okolic Łodzi (no przynajmniej woj.łodzkie) mam tż oczywiście, zmartwienie egzaminami itd.
Jestem miła sympatyczna a ile w tym prawdy to same zobaczycie

A Tu mnie można obejrzeć :
http://inspiration.flog.pl/

Pozdro
Hej Emila mów mi Blanka

Cytat:
Napisane przez be unique Pokaż wiadomość
a teraz wam coś powiem, tylko się nie śmiejcie ja na rowerze się często wywalałam jak byłam mała nie żebym jeździc nie umiała
te wakacje też oczywiście zaliczyłam ale to przez brata, bo ja jechałam a on wyszedł se na drogę i chciał mnie zatrzymac no i ja szybko jechałam i on tak wylazł pod rower i sruuu.. kolano, biodro i łokiec miałam zbite
biedactwo

Cytat:
Napisane przez MaRaKuIa Pokaż wiadomość
mialam nie pisac..ale cos mnie natchnelo zeby jednak to zrobic...
czytalam wszystko ale troche pozapominalam co komu odp takze tak z grubsza..

co do trzeciego imienia to widze ze duzo Marii jest..ja wzielam Amelia...
a Magda i Kasia..pewnie tego nie przeczytaja dlatego napisze..czy one naprawde nie zauwazyly tej ironi ? nie no dobre sa...

jesli bede tu nadal sie udzielac to obiecuje ze kazdej odpisze..
tymczasem dziekuje Wam: Vo i Bound..Wy mnie rozumiecie
słowa prawdy Mari , ale niestety nie zauważone przez te osoby, ktore powinny zauważyć.

Cytat:

Blanka –
a nie możesz do teo K. na nk napisać smsa albo cuś? No bo skoro taki fajny to może i fajna by była znajomość z nim :P
A ja o tej teori nie słyszałam :P
Słyszałam natomiast, że dziewice zawsze mają zimne ręce :P

Już napisałam do niego opiszę to niżej

Cytat:
Bo bo w sobote byłam z nim na takim grodzie.
No i wszystko było ładnie pięknie. Ale potem jak się bawiliśmy na parkiecie on czaił taka jedną typkę. Tak wymiatała tyłkiem, że szok.
I ja mówię do niego, że idziemy. A on że nie bo chce popatrzyć. I stali z nami jeszcze jego kumpel i jego dziewczyna. I ta dziewczyna do mnie, że co ja chce od tej dziewczyny a ja że nic do niej nie mam, ale r. sie na nia za bardzo gapi.
I do R., że idziemy. A on że mam przestać odwalać szopki jakieś i wgl i że on nigdzie nie idzie. Wkurzyłam się i poszłam. Siadłam sama sobie na końcu ławeczek i on nie wiedział gdzie ja jestem. I potem zaczął smsy pisać i wydzwaniać i wgl. Jeszcze szedł jego brat z dziewczyna i się zatrzymali i powiedzieli że on mnie szuka i że tu napewno mnie nie znajdzie bo mnie nie widać wgl. I tak gadałam z nimi. W końcu R. mnie znalazł.
Wczoraj się z nim też widziałam i było ok
I dziś się pytał czy się widzimy to powiedzialam, że nie bo muszę młodego przypilnować żeby się nauczył bo jestem z nim sama bo wszyscy zagranicą. Był troche zły, ale było oke.
Ale przyjechała dziewczyna kuzyna, a dziadek młodego zabrał na obiad, więc my pojechałysmy na pizze pisalam do R czy chce z nami jechac to pojedziemy po niego, ale on ze nie bo jest u ciotki, ale jak mu napisalam zeby napisal u której to przyjade mu dac buzi to nie chciał powiedzieć.
Potem ja my juz pizze zamowiłyśmy to on wtedy ze jest w domu i ze mozemy po niego przyjechać to ja mowie , ze nie bo teraz niema jak i zeby on przyjechal to on ze nie. Potem jednak przyjechał ale dzowni, że mam 5 minut zeby wyjsc z pizzeri i jechac z im do niego. to ja mowie ze nie bo nie zostawie Reni samej. No i zeby przyszedl na pizze. Ale on nie to my poszlysmy do niego a on mi zabrał tel i wgl tylko karte mi rzucił. i potem ja wyiadlam z tego jego auta i my pojechalysmy i on zaczal za nami jechac. jezdził tal za nami chyba z godzine. Tarasowa nam droge i wgl.
Pełno krzywych akcji. Pisał ze zadzwoni do mojego dziadka i tak nagada ze przez rok z domu nie wyjde i wgl.
Wkurzylam się na niego

Dlatego się rozstaliście ? Kurde idiota skończony, a Ty dalej coś do niego czujesz?

Cytat:
Magda, czy ty w ogóle nadrabiasz? obchodzi Cię co u nas czy myślisz że jesteś taka och i ach, że wystarczy że podzielisz się z nami pierdołami jakie ty robisz i będzie ok?w pierwszym poście jest napisane że to forum i obowiązują Cię pewne zasady, m.in. czytanie i odpisywanie innym jeśli ty chcesz byc traktowana tak samo..poza tym pisałyśmy o Tobie wczoraj, jak widac nie nadrobiłaś
sory ale wszystkie nas coś strzela jak czytamy twoje posty-.- mało nas obchodzi że się nie nauczyłaś ale narąbałaś.
a teraz puenta:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post19006293

Cytat:
Napisane przez nierealnaaa Pokaż wiadomość
Blanka - Ja mam zimne dłonie i stopy zawsze. To znaczy ,że jestem dobra w łóżku? świetnie. ;DDD zaraz to powiem chłopakowi. ^^
No ja nie wiem czy tak jest , ale tak słyszałam.

Jestem taka zabiegana, że masakra.
A tak serio to próbowałam wszystko nadrobić. Wgl. napisałam do K. na telefon (udało mi się od kolegi zdobyć) , " ze wczoraj głupio wyszło bo on sobie gdzieś poszedł " cos takiego , a on do mnie "spotkamy się dziś?"
ja wgl. w szoku. No , ale ok spotkałam się z nim i wzięłam pannę.M on tez był z kolegą , ale potem zostaliśmy sami No i się zaczęło wiecie rozmowy itd. mi było zimno dał mi kurtkę potem mnie przytulił i wgl. no i na pożegnanie zaczął mnie całować i mamy się spotkać w sobotę bo on pracuje w tygodniu. Nie wiem co z tego będzie , ale narazie to są tylko spotkania.

Znowu wieczorem Was nadrobię , bo siostra ma maturę i muszę dać jej kompa.

Ps. kurde nie zacytowało mi wszystkiego :|

Mari, Inf,Vo ,Wob, Claudia ,Mid, Smarkula, Kinga, Uni , Kashte, Retro, Bound, just, pati,Morf

Edytowane przez blanka16
Czas edycji: 2010-05-04 o 16:08
blanka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:13   #548
Sardelka
Zadomowienie

blanka ;* huu, to widzę, że miło dzisiaj było Może coś z tego będzie
Kashte aparaty są fajne

Stary 2010-05-04, 16:18   #549
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Cytat:
Napisane przez Kashte Pokaż wiadomość
Morf brakowała mi tu Ciebie

Nie wiem której to napisać, ale też mam zimne dłonie Suuuper

Dzisiaj na angielskim musiałam być w grupie z najgorszymi chłopakami z klasy (prawie) booosko Ja pierd.lę oni tylko o jednym, ej. Po za tym pół religii siedziałam z takim co kiedyś pisałam, że my za sobą nie przepadamy i ... nie było źle. Aż się zdziwiłam, że tak na luzie było, bez spięć. A w piątek za tydzień mam rajd jakiś i muszę przygotować konkurs o puszczy bolimowskiej... bosko

Ej sorry, coś mi się tu pomieszało i o sobie w środku napisałam... GG oczywiście sobie wasze wzięłam Jadę na prześwietlenie zębów, bo chyba mi chyba stałe piątki nigdy nie urosną i trzeba będzie wyrwać i będę miała aparat stały...
Mi Ciebie też
Nie mów tego lepiej Bound, bo niewiadomo jak to sie skonczy. Bound - mistrzyni orgii

Gdzie jest puszcza bolimowska, wgl co to jest? xd Boże, jestem taka noga z geo ;/
A co robilscie za projket czy co?

Noszenie aparatu podobno boli

PS Jestem w domu, NARESZCIE xD
Stary 2010-05-04, 16:21   #550
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Kasthe..pioncha! ja mam staly na gorze ;p uff..juz rok minal takze blizej niz dalej do konca ;D
Blanka..widze ze cos z kroi z tym K. ;D
Sardelka..aparaty moze i niezle ale meczace ;p
Morf..boli tylko przy podkrecaniu lub po zalozeniu bo wtedy najbardziej ciagnei za zeby..ale luuuz..ja tam jakos strasznie tego nie przezywalam..

dziewczyny czesto piszecie ze zaczynacie o sobie pisac i wracacie do odpisywania..ale przeciez o osbie tez mozna ...po to to forum zeby sie dzielic tym co u Was..wiec jesli ktos pisze o osbie ale zarazem odp innym i nikogo nie olewa to cud miod i orzeszki!

Edytowane przez MaRaKuIa
Czas edycji: 2010-05-04 o 16:23
MaRaKuIa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:24   #551
Sardelka
Zadomowienie

Marakuia no tak, nie wiem jak to jest, bo nie miałam nigdy wgl u mnie w klasie 3 dziewczyny miały aparaty, a teraz mają takie proste zęby

Stary 2010-05-04, 16:27   #552
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Sardelka...jest troche meczacy ale da sie przezyc..ja to mialam takie krzywulce ze to ostatni ratunek byl..ale na gorze tylko mam..na dole tak nie widac i sa duzo mniej krzywe..ale rodzice nie maja tyle kasy zeby mi dol zasponsorowac..wazne ze gora jako tako bedzie wygladala..
Stary 2010-05-04, 16:29   #553
boundlessly
Zakorzenienie

Emilia to chodziło o mnie, nie o Inf też lubię starą Chylińską, a do Piotrkowa nie idę, do mnie, do Pna się wybieram. im bliżej tym lepiej
Cali przepraszam, że to piszę, ale on jest na prawdę dziwny.. i mam nadzieję, że robisz dobrze, jest zbyt chamski z tego co piszesz i pisałaś. życzę Ci jak najlepiej
Magda nadrobiłaś? nie
Kasia chylę czoło, że nadrobiłaś
Klau będę jutro trzymać za Cb kciuki i też mnie głowa boli;/ przeczytaj sobie Samotność w sieci tylko filmu nie oglądaj
Uni pięknie to napisałaś <33 nie powinniście czegoś takiego robić na wf
Pati słodki jest, na 5 min i przyleciał Łiiii
Mari mów co u Ciebie
Kashte byłyście niedostępne! ale następnym razem uważajcie z zakładaniem, bo tego nie da się skasować -.-'' na pewno wygrasz konkurs!
Blanka Ty, to z nim już jesteś?
Dear, Mid ( już jestem), Morf, nierealna, Sardelka - czeeeeeeeeeść

uff...

Edytowane przez boundlessly
Czas edycji: 2010-05-04 o 16:31
boundlessly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:32   #554
Sardelka
Zadomowienie

Marakuia ja tylko kiedyś w podstawówce miałam taki zakładany na noc i jak w domu jestem, ale to na zgryz, bo miałam dolną szczękę wysuniętą na górną. Zęby mam nadzwyczaj proste więc nie potrzebuję. Zgryz mi się naprawił na szczęście Ale miałam taką zrąbaną ortodontkę, że masakra. Ja się bałam do niej chodzić, bo ona miała takie humor jak baba w ciąży. Raz taka miła, a raz jak wściekła się zachowywała. Raz się z moją mamą pokłóciła, bo ta się darła do mnie, że nie umiem aparatu założyć, jak pierwszy raz go zobaczyłam na oczy i następnym razem na mojej karcie miałam nazwisko na czerwono podkreślone i napisane koło tego stwarza problemy ;oo mamo

Stary 2010-05-04, 16:33   #555
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Bound!
Stary 2010-05-04, 16:34   #556
Sardelka
Zadomowienie

Bound czeeeeeść ;**

Stary 2010-05-04, 16:36   #557
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Cytat:
Marakuia ja tylko kiedyś w podstawówce miałam taki zakładany na noc i jak w domu jestem, ale to na zgryz, bo miałam dolną szczękę wysuniętą na górną. Zęby mam nadzwyczaj proste więc nie potrzebuję. Zgryz mi się naprawił na szczęście Ale miałam taką zrąbaną ortodontkę, że masakra. Ja się bałam do niej chodzić, bo ona miała takie humor jak baba w ciąży. Raz taka miła, a raz jak wściekła się zachowywała. Raz się z moją mamą pokłóciła, bo ta się darła do mnie, że nie umiem aparatu założyć, jak pierwszy raz go zobaczyłam na oczy i następnym razem na mojej karcie miałam nazwisko na czerwono podkreślone i napisane koło tego stwarza problemy ;oo mamo
przperaszam, ale to śmieszne.
Moja dermatolog za to wali non stop teskty w stylu: usiądzie pani albo nie... przyjdzie pani za tydzień...
ja: za tydzień?
ona: no dobra, za miesiąc!
wizyta trwa zwykle 2 do 5 minut xD
Stary 2010-05-04, 16:37   #558
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Bound..nie lubie pisac o sobie..wiesz....a co tam u Cb ? a i nie masz sie co wysilac MADZIA za chiny nie przeczyta..a DEAR to swoja droga taka sama jest...
Sardelka..ja tez kiedys wkladany nosilam ale mi nic nie pomogl..moze dlatego ze malo go nosilam..a ta ortodontka to fakt jakas zrabana...
Stary 2010-05-04, 16:41   #559
boundlessly
Zakorzenienie

Mari z grzeczności nie zaprzeczę a o sobie też nie lubię
nie no, miałam nie przeklinać, tak? więc dzisiaj 3 razy powiedziałam brzydkie słowo nie liczę tych po innych językach typu: fak oraz szajse
Morf takie wizyty to ja bym chciała mieć ;d
Sardelka to jest najgorsze, bo ona Ciebie jeszcze bardziej zniechęca do noszenia -.-''

Stary 2010-05-04, 16:41   #560
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Marakuia, może po prostu je ignorujmy? Bo widzisz, ze nasze wzburzenie na nie nie dziala...
Stary 2010-05-04, 16:46   #561
Sardelka
Zadomowienie

Morfi wiem, że to jest śmieszne. Ale jak z tatą raz przyszłam to taka milutka, a jak z mamą to tylko darła morde i wgl ona założyła na korytarzu kamerę, bo powiedziała, że jej dzieci tapety drapią, no ludzie. A sama kretynka, miała przyjmować od 7.30, a przychodziła o 8 i jeszcze kawe szła sobie zrobić

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Bound wiem, moja mama tak mówiła, że wgl jak taka osoba może być lekarką, tylko zniechęca. Wgl wszyscy ludzie taką niechęcią do niej pałali i trudno się dziwić

Stary 2010-05-04, 16:46   #562
niegrzecznaaa
Rozeznanie

Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥

Cytat:
Napisane przez midnight16 Pokaż wiadomość
Kinguś co się wczoraj stało?
jaak będziesz królewno na gg to daj znać, opowiem Ci co ii jak..

Cytat:
Kinga znów się minęłyśmy?
aaaa! <wiesza się na szubienicy>

Cytat:
Napisane przez Kashte Pokaż wiadomość
Kinga trzymaj się <3 Zawsze możesz na priv ;*<3
too odezwij się, albo numer gg podeśliij mi

Cytat:
Napisane przez blanka16 Pokaż wiadomość
A mi Anastazja z postaciami z bajki nie wiem dlaczego

Jestem taka zabiegana, że masakra.
A tak serio to próbowałam wszystko nadrobić. Wgl. napisałam do K. na telefon (udało mi się od kolegi zdobyć) , " ze wczoraj głupio wyszło bo on sobie gdzieś poszedł " cos takiego , a on do mnie "spotkamy się dziś?"
ja wgl. w szoku. No , ale ok spotkałam się z nim i wzięłam pannę.M on tez był z kolegą , ale potem zostaliśmy sami No i się zaczęło wiecie rozmowy itd. mi było zimno dał mi kurtkę potem mnie przytulił i wgl. no i na pożegnanie zaczął mnie całować i mamy się spotkać w sobotę bo on pracuje w tygodniu. Nie wiem co z tego będzie , ale narazie to są tylko spotkania.
(...) Kinga (..)
ja chciałam na K. (bo mam już takie dwa imiona), albo na A. (bo by do nazwiska było) xD
co do tego K. too fajnie się układaa

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing

niegrzecznaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:47   #563
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Bound..nie ladnei grzesznico! przeklinac?! to nie przystoi dziewczynie...sluchaj sluchaj ..mowi to osoba ktora wogole nie przeklina!
Morf..masz racje..najlepiej ignorowac..ale jak Madzia bedzie wtedy kiedy ja..to napisze jej w sposob kulturalny jak sie zachowuje...
Stary 2010-05-04, 16:50   #564
Sardelka
Zadomowienie

Kinga! nie wieszaj się - jestem!

Stary 2010-05-04, 16:51   #565
boundlessly
Zakorzenienie

Mari poważnie? w ogóle? ja tego nie lubię, nienawidzę jak ktoś to robi..

Stary 2010-05-04, 17:04   #566
niegrzecznaaa
Rozeznanie

Cytat:
Kinga! nie wieszaj się - jestem!
<odgryza line z szyi> jestem

Stary 2010-05-04, 17:07   #567
be unique
Wtajemniczenie

Morfina my to cwiczenie pierwszy raz robiliśmy, no i takie akcje odchodziły że niewiadomo czy się śmiac czy płakac
Mari z tą fryzurą to do Wob chyba też miałam taki zakładany na noc i nie bardzo w nim chodziłam więc muszę teraz sobie założyc stałyja mam jeden tylko taki krzywy ale będę musiała coś z nim zrobic
Blanka uuu coś się szykuje
Bound
i reszta

[ori_bas]571882[/ori_bas]
be unique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:07   #568
Sardelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niegrzecznaaa Pokaż wiadomość
<odgryza line z szyi> jestem
moja wybawczyni - jesteś

Stary 2010-05-04, 17:09   #569
be unique
Wtajemniczenie

Kinga<3!

[ori_bas]571882[/ori_bas]
be unique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:14   #570
niegrzecznaaa
Rozeznanie

Cytat:
moja wybawczyni - jesteś
a no rychło w czas odgryzłam ;D
<33

Cytat:
Kinga<3!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości