Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 22:03   #1381
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

dzięki dziewczynki za mile slowa
Ja chyba cos przekąsze i do lozka lece\

Ale mi odpisali :
prosze odeslac, dolaczyc krotki opis zwrotu,
pozdrawiam

Odpisalam im czy odeślą mi większt top + zwrot wysylki tego malego..

ciekawe co wymysla.. Wiekszosc zawsze jak sie pomyli to od razu proponuja by odeslac, zwrocą za wysylke i wysla poprawny przedmiot. Ciekawe jak teraz to zadziala..
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:04   #1382
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Moje zakupy tak średnio się udały- wybór farb był żaden. Podobał mi się kolor "plaster limonki", ale było tylko jedno wiaderko, a potrzebujemy dwa. Wzięłam "słoneczny pocałunek"- niby mi się podoba, ale w kuchni jest miodowy i to bardzo podobny chyba będzie- jestem trochę zła, bo nie chciałam mieć pokoju takiego jak kuchni. Dla TŻ najważniejsze, żeby było odświeżone, a kolor był mu obojętny
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:05   #1383
idealnecialo
Zadomowienie

dzidziadziumdzia sadze ze pisalas w imieniu nas wszystkich (lub prawie).
Ja sie zgadzam z tym co piszesz.
Lazurowa masz nas i na nas zawsze mozesz polegac!
Stary 2010-05-04, 22:06   #1384
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dzięki, powiem, żeby zapytał

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

lazurowa ja nie umiem Cię pocieszyć Mam tylko nadzieję i wierzę, że kiedyś będzie dobrze
Anuszka ja nie oczekuję, że każda z Was mnie będzie pocieszała.
Dla mnie wiele znaczy, że mnie nie odrzuciłyście, nie osądziłyście przez pryzmat popełnionych błędów, a zaakceptowałyście mnie i mogę się Wam wyżalić i wielu rzeczy się od Was nauczyć.
Dziękuję.
Stary 2010-05-04, 22:07   #1385
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

na wątku mamuś majowo-czercowych już 13 rozpakowanych

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:08   #1386
hd2005
Zakorzenienie

Kochane
lecę do łóżka
to sobie zażartowałam z tym "lecę" ... emerytka

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:09   #1387
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
dzidziadziumdzia sadze ze pisalas w imieniu nas wszystkich (lub prawie).
Ja sie zgadzam z tym co piszesz.
Lazurowa masz nas i na nas zawsze mozesz polegac!
Dzięki Idealneciało.
Stary 2010-05-04, 22:11   #1388
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Dla TŻ najważniejsze, żeby było odświeżone, a kolor był mu obojętny
Heh u mnie to moja mama mowi zawsze: "no fajnie, byle odswiezone". To juz wtedy u niej znaczy ze jej sie nie podoba i pewnie jeszcze w duchu po czesci sadzi ze nam tez nie hehe

Ja mam malowane nobilesem 4pory roku malej pokoj, goscinny, kuchnie, Snieżką (tez gotową) sypialnie-ale farba daremna, cuchnela i majty robila 4 razy kuzyn (fachowiec) nią malowa i nadal zle wychodzilo i smierdzialo ze myslal ze umrze. Nobiles juz lepszy. A jeszcze lepszy Bondex-mam w przedpokoju syfit, wybor gotowych farb(kolorow) jest ograniczony, ale palaleta ktora oferuja na zyczenie jest ogromna-ale wiadomo to trik, jak sie nie podoba gotowa farba-kilka kolorow, to sie bierze na zamowienie ale wtedy jeszcze raz tyle drozej. Ale farba juz konkretna

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Pytanie brzmialo :
Przyslecie mi większy + zwrot za koszt wysylki tego za malego??

A odpowiedz ze normalnie zabic!:

najpierw musimy otrzymac zwrot, zeby go zobaczyc,jesli rozni sie tak jak pani pisze otrzyma pani zwrot

<Masakra! a potem mi wcisną jeszcze kit moze ze byla dobra:/

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-05-04 o 22:13
Stary 2010-05-04, 22:14   #1389
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Kochane
lecę do łóżka
spokojnej nocy....myślałam o Tobie w week
oj napewno wcale nie aż taka emerytka.... dobranoc

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

lazur---
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:15   #1390
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Nawet nie mam siły rozłożyć sobie łóżka, tak uszła ze mnie energia i chęć do życia...
Poza tym wiem, że jak się tylko położę to zaraz będę płakać.
Stary 2010-05-04, 22:15   #1391
idealnecialo
Zadomowienie

Chciałam zrobic foto czarnego topu na bialym by bylo widac roznice i im wyslac! I szooooooooooook!!!!!!!! one są identyczne w cm! Wiecie w czym rzecz! biała się naciągnąć dac-rozciąga sie ladnie przy ubieraniu. A czarna ani drgnie!
Stary 2010-05-04, 22:15   #1392
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dla mnie wiele znaczy, że mnie nie odrzuciłyście, nie osądziłyście przez pryzmat popełnionych błędów, a zaakceptowałyście mnie i mogę się Wam wyżalić i wielu rzeczy się od Was nauczyć.
Dziękuję.
Nie mamy prawa Cię osądzać, po to tutaj jesteśmy, żebyś miała wsparcie!
Stary 2010-05-04, 22:16   #1393
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
spokojnej nocy....myślałam o Tobie w week
oj napewno wcale nie aż taka emerytka.... dobranoc

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

lazur---
Xawciu-
Stary 2010-05-04, 22:17   #1394
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Dzidzia. Chciałabym żeby było tak jak piszesz, żeby ta miłość matczyna przyszła sama, żeby to było uczucie, które samo się we mnie pojawi.
Czasami mam wrażenie, że moje posty mogą być odbierane jako ciągłe biadolenie, użalanie się i często mam ochotę za to przepraszać...
Pierwsze- ja sama wierzę, że ta miłość mnie jeszcze zaskoczy. I będę intensywnie myśleć też nad tym, by pojawiła się u Ciebie . Wierząca nie jestem, więc modlić się nie potrafię, ale może coś z tego będzie.

Za uczucia się nie przeprasza. Od tego są, by się nimi dzielić. Z kim to robisz- to już Twój wybór. A że w dużej mierze robisz to tutaj, to tak na prawdę dobrze dla nas świadczy, bo oznacza stabilną mini społeczność do której wszystkie należymy .

Cytat:
Dziękuję.
Odrzuciłyście? Osądziłyście? No wiesz? Ja nie będę pisać ile głupich decyzji i błędów popełniłam w życiu i jak wielu z nich żałuję.
Gdybym zaczęła, to jeszcze dziś wieczorem spaliłabym się ze wstydu.

Ale pocieszę Cię ( o ile to pocieszenie)- sypiałam z kimś kogo nie kochałam i również było podejrzenie ciąży. Głupio mi się udało, bo miesiączka z nigdy mi niespotykanym opóźnieniem jednak nadeszła (testy były negatywne, więc raczej wtedy nie poroniłam). Dziś wiem, że to była głupota. Ale żeby tak to ocenić, potrzebowałam ładnych kilku lat...
Ty JUŻ wiesz, gdzie popełniłaś błąd. To jak się dalej potoczy Wasze życie, zależy już tylko od Ciebie.
Buziaki

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:17   #1395
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Heh u mnie to moja mama mowi zawsze: "no fajnie, byle odswiezone". To juz wtedy u niej znaczy ze jej sie nie podoba i pewnie jeszcze w duchu po czesci sadzi ze nam tez nie hehe

Ja mam malowane nobilesem 4pory roku malej pokoj, goscinny, kuchnie, Snieżką (tez gotową) sypialnie-ale farba daremna, cuchnela i majty robila 4 razy kuzyn (fachowiec) nią malowa i nadal zle wychodzilo i smierdzialo ze myslal ze umrze. Nobiles juz lepszy. A jeszcze lepszy Bondex-mam w przedpokoju syfit, wybor gotowych farb(kolorow) jest ograniczony, ale palaleta ktora oferuja na zyczenie jest ogromna-ale wiadomo to trik, jak sie nie podoba gotowa farba-kilka kolorow, to sie bierze na zamowienie ale wtedy jeszcze raz tyle drozej. Ale farba juz konkretna

-
hehe, moja mama ma to samo Ale Marek mówi szczerze
Ja mam duluxa, kupiłam, bo już sprawdzony chociaż kusił mnie decoral bo było dużo więcej odcieni,ale bałam się ryzykować.
Stary 2010-05-04, 22:17   #1396
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Kochane
lecę do łóżka
dobranoc babinko

Cytat:
Chciałam zrobic foto czarnego topu na bialym by bylo widac roznice i im wyslac! I szooooooooooook!!!!!!!! one są identyczne w cm! Wiecie w czym rzecz! biała się naciągnąć dac-rozciąga sie ladnie przy ubieraniu. A czarna ani drgnie!
to niezle. czyli pewnie nie uznaja ci reklamacji i jeszcze za przesylke stracisz. bez sensu ze jedna sie rozciaga a druga nie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:18   #1397
agravka
Wtajemniczenie

bylam dzis na szkole rodzenia-pierwszy raz i najpierw byla pogadanka psychologa a pozniej zajecia z rehabilitantem. Powiem Wam, ze chyba nie bedziemy dalej chodzic, bo przejrzalam plan i nie ma zadnego tematu zwiazanego z opieka dzidzi takich jak kapanie, przewijanie itp. same durnoty (jak dla mnie) czyli cwiczenia oddechowe czy fazy pordu-tego nie chce sie uczyc, bo jak nie bede miala cesarki, to wole isc na zywiol. Przykro mi, bo Wy pisalyscie, ze mialyscie jakies fajne zajecia, a ja trafilam na jakies beznadziejne. Do tego cwiczenia, ktore jeszcze moglabym zniesc chociaz czulam sie jak slonik
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:20   #1398
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
konkretna

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Pytanie brzmialo :
Przyslecie mi większy + zwrot za koszt wysylki tego za malego??

A odpowiedz ze normalnie zabic!:

najpierw musimy otrzymac zwrot, zeby go zobaczyc,jesli rozni sie tak jak pani pisze otrzyma pani zwrot

<Masakra! a potem mi wcisną jeszcze kit moze ze byla dobra:/
Ciekawe jak masz im udowodnić, że jest za mała. Co za debilizm.
Albo, że jest z innego materiału niż tamta. Ech... sprawiedliwość.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-04, 22:23   #1399
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Obejzalam KSD i ide sie po przytulac do Tz do juterka
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:25   #1400
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Pierwsze- ja sama wierzę, że ta miłość mnie jeszcze zaskoczy. I będę intensywnie myśleć też nad tym, by pojawiła się u Ciebie . Wierząca nie jestem, więc modlić się nie potrafię, ale może coś z tego będzie.

Za uczucia się nie przeprasza. Od tego są, by się nimi dzielić. Z kim to robisz- to już Twój wybór. A że w dużej mierze robisz to tutaj, to tak na prawdę dobrze dla nas świadczy, bo oznacza stabilną mini społeczność do której wszystkie należymy .

Odrzuciłyście? Osądziłyście? No wiesz? Ja nie będę pisać ile głupich decyzji i błędów popełniłam w życiu i jak wielu z nich żałuję.
Gdybym zaczęła, to jeszcze dziś wieczorem spaliłabym się ze wstydu.

Ale pocieszę Cię ( o ile to pocieszenie)- sypiałam z kimś kogo nie kochałam i również było podejrzenie ciąży. Głupio mi się udało, bo miesiączka z nigdy mi niespotykanym opóźnieniem jednak nadeszła (testy były negatywne, więc raczej wtedy nie poroniłam). Dziś wiem, że to była głupota. Ale żeby tak to ocenić, potrzebowałam ładnych kilku lat...
Ty JUŻ wiesz, gdzie popełniłaś błąd. To jak się dalej potoczy Wasze życie, zależy już tylko od Ciebie.
Buziaki
Dużo dla mnie znaczą Twoje słowa.
Zaufałam Wam bardzo, bo tak naprawdę oprócz Was są dwie, może trzy osoby, które wiedzą aż tyle.
Teraz często zastanawiam się dlaczego to robiłam bez miłości. Ja- ta romantyczka, wierszokletka, zafascynowana poezją małolata z ideałami, z celami w życiu... Teraz już wiem, że się pogubiłam. Odwróciłam się na moment od wartości jakie szanowałam, które były wyznacznikiem mojego życia. Teraz wróciłam do tych wartości i chciałabym przy nich wytrwać, chciałabym nauczyć moje dziecko, że nie warto nigdy odrzucać miłości, prawdy, dobra, piękna, nadziei i wiary.
Stary 2010-05-04, 22:26   #1401
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Ja idę spać, oczy mi się kleją. Dobranoc dziewczyny

lazurowa spokojnej nocy i postaraj się nie płakać
Stary 2010-05-04, 22:29   #1402
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Obejzalam KSD i ide sie po przytulac do Tz do juterka
Cytat:
Ja idę spać, oczy mi się kleją. Dobranoc dziewczyny

lazurowa spokojnej nocy i postaraj się nie płakać
Dobranoc.
Stary 2010-05-04, 22:30   #1403
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
hehe, moja mama ma to samo Ale Marek mówi szczerze
Ja mam duluxa, kupiłam, bo już sprawdzony chociaż kusił mnie decoral bo było dużo więcej odcieni,ale bałam się ryzykować.
U mnie wlasnie ten kuzyn-fachowiec (teraz najczesciej maluje itp u grubych ryb, na super materialach) ma wiele rzeczy sprawdzonych z roznych firm od najtanszych po bardzo drogie. I wlasnie najbardziej duluxa odradzal. Mowil ze traci kolor po czasie, ze łuski odchodzą itp. No ale sadze ze tak tragicznie znow nie bedzie. Wiadomo ze np drozsza (bardziej chodzi mi o gatunek niz cene ale akurat to najczesciej idzie troche w tym wypadku w parze) pomaluje sie raz czy 2 razy i jest git.. A np nobilesem 3 razy malowal (widac czasem majty) , a śniezką 4 razy i jeszcze majty byly straszne i zostaly takie. A np bondexem - najtansza z wyzszej polki- dwa i wyszlo super.
Stary 2010-05-04, 22:30   #1404
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
bylam dzis na szkole rodzenia-pierwszy raz i najpierw byla pogadanka psychologa a pozniej zajecia z rehabilitantem. Powiem Wam, ze chyba nie bedziemy dalej chodzic, bo przejrzalam plan i nie ma zadnego tematu zwiazanego z opieka dzidzi takich jak kapanie, przewijanie itp. same durnoty (jak dla mnie) czyli cwiczenia oddechowe czy fazy pordu-tego nie chce sie uczyc, bo jak nie bede miala cesarki, to wole isc na zywiol. Przykro mi, bo Wy pisalyscie, ze mialyscie jakies fajne zajecia, a ja trafilam na jakies beznadziejne. Do tego cwiczenia, ktore jeszcze moglabym zniesc chociaz czulam sie jak slonik
u mnie w szkole też była kiszka,a za ćwiczenia to bym polowie ćwiczącym jedynke postawiła ..... booo źle wykonywały hehehe.......zboczenie zawodowe
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:32   #1405
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Ciekawe jak masz im udowodnić, że jest za mała. Co za debilizm.
Albo, że jest z innego materiału niż tamta. Ech... sprawiedliwość.
A co najlepsze material wyglada na taki sam!, na metce tez pisze 95% tego 5% tego.. tak samo.. nawet w dotyku ten sam.. Ale kurcze jak oni przyłożą uznaja ze jest taka sama. Albo wogole stwierdza ze to ile sie material naciaga ich nie obchodzi-to by bylo! Ale by mieli negatywa!
Stary 2010-05-04, 22:32   #1406
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo dla mnie znaczą Twoje słowa.
Zaufałam Wam bardzo, bo tak naprawdę oprócz Was są dwie, może trzy osoby, które wiedzą aż tyle.
Teraz często zastanawiam się dlaczego to robiłam bez miłości. Ja- ta romantyczka, wierszokletka, zafascynowana poezją małolata z ideałami, z celami w życiu... Teraz już wiem, że się pogubiłam. Odwróciłam się na moment od wartości jakie szanowałam, które były wyznacznikiem mojego życia. Teraz wróciłam do tych wartości i chciałabym przy nich wytrwać, chciałabym nauczyć moje dziecko, że nie warto nigdy odrzucać miłości, prawdy, dobra, piękna, nadziei i wiary.
I nauczysz. Ale pamiętaj, że wybór drogi należy już tylko do Niego. Zrób jednak tak, byś nigdy nie żałowała, że czegoś dziecku nie przekazałaś.

Ja też zrobię wszystko, by moje dziecko moich błędów nie powtórzyło. Chcę by było pod tym względem równie nieskazitelne i doskonałe, jak jego ojciec. Z zasadami, na całe życie. Bez odstępstw i wyskoków. Pewne siebie i swoich decyzji.
I chcę, by za 20 lat powiedziało, że oboje rodzice właśnie tego go nauczyli. I jeśli tylko będę potrafiła, z chęcią wskażę mu tę "lepszą" drogę.
I Ty na pewno też temu podołasz .
I jeśli masz beczeć w łóżku, to ewentualnie zgadzam się..Pod warunkiem, że będziesz beczeć ze szczęścia, że jednak są na tym świecie ludzie, którzy Cię wspierają i na których MOŻESZ LICZYĆ!!!

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-04, 22:34   #1407
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
to niezle. czyli pewnie nie uznaja ci reklamacji i jeszcze za przesylke stracisz. bez sensu ze jedna sie rozciaga a druga nie
Jakies anomalia!

Napisalam im teraz w mailu ze w cm jest ok, ale nie naciąga sie dlatego nie idzie jej zalozyc. Ciekawe co odpisza. o tak im napisalam:

Przyczyną tej roznicy rozmiarowej jest to ze top bialy ladnie sie naciąga o dosc duzo, a czarny prawie nie drgnie. Na plasko cm są te same ale rozciągliwosc w czarnym prawie 0. A bylo mowione ze się naciągaja. Wiec nie wiem jak będzie z tą reklamacją, czy aby to uwzględnicie? Nie chciałabym ponosci kosztow topu, przesyłyki i jeszcze zwrotu do was, a dodatkowo nie otrzymac większego (a zalezy mi rowniez na tym czarnym topie)
Stary 2010-05-04, 22:35   #1408
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

A co najlepsze material wyglada na taki sam!, na metce tez pisze 95% tego 5% tego.. tak samo.. nawet w dotyku ten sam.. Ale kurcze jak oni przyłożą uznaja ze jest taka sama. Albo wogole stwierdza ze to ile sie material naciaga ich nie obchodzi-to by bylo! Ale by mieli negatywa!
A w aukcji było coś, że jest "elastyczna"?
Bo jak tak, to proponuję zapobiegawczo wysłać maila do allegro, że będzie taka sprawa i dopiero wtedy odesłać. Bo Ci potem powiedzą, że masz pokryć drugi raz koszt wysyłki.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-04, 22:37   #1409
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
U mnie wlasnie ten kuzyn-fachowiec (teraz najczesciej maluje itp u grubych ryb, na super materialach) ma wiele rzeczy sprawdzonych z roznych firm od najtanszych po bardzo drogie. I wlasnie najbardziej duluxa odradzal. Mowil ze traci kolor po czasie, ze łuski odchodzą itp. No ale sadze ze tak tragicznie znow nie bedzie. Wiadomo ze np drozsza (bardziej chodzi mi o gatunek niz cene ale akurat to najczesciej idzie troche w tym wypadku w parze) pomaluje sie raz czy 2 razy i jest git.. A np nobilesem 3 razy malowal (widac czasem majty) , a śniezką 4 razy i jeszcze majty byly straszne i zostaly takie. A np bondexem - najtansza z wyzszej polki- dwa i wyszlo super.
My malujemy duluxem i jest super Ściany są takie aksamitne i kolor wcale a wcale nie płowieje Ta farba do najta nszych nie należy, nie wiem jak ten bondex, ale w prównaniu do nobilesa i śnieżki dulux jest droższy

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

dobra ja uciekam, bo łeb mi spada
Stary 2010-05-04, 22:38   #1410
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
I nauczysz. Ale pamiętaj, że wybór drogi należy już tylko do Niego. Zrób jednak tak, byś nigdy nie żałowała, że czegoś dziecku nie przekazałaś.

Ja też zrobię wszystko, by moje dziecko moich błędów nie powtórzyło. Chcę by było pod tym względem równie nieskazitelne i doskonałe, jak jego ojciec. Z zasadami, na całe życie. Bez odstępstw i wyskoków. Pewne siebie i swoich decyzji.
I chcę, by za 20 lat powiedziało, że oboje rodzice właśnie tego go nauczyli. I jeśli tylko będę potrafiła, z chęcią wskażę mu tę "lepszą" drogę.
I Ty na pewno też temu podołasz .
I jeśli masz beczeć w łóżku, to ewentualnie zgadzam się..Pod warunkiem, że będziesz beczeć ze szczęścia, że jednak są na tym świecie ludzie, którzy Cię wspierają i na których MOŻESZ LICZYĆ!!!
Z tym płakaniem ze szczęścia może być problem, ale na pewno pomyślę o Was i o tym, że mogę na Was liczyć.

Rozłożę w końcu to łóżko i kładę się spać.

Dobranoc.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości