|
|
#3271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lakiery O.P.I - zna ktoś?
Juz dawno zachwałałam te kropelki
, widzę, ze Te, które się skusiły za moja namową, też są zachwycone.![]() Ja je wprost uwielbiam, pazury suche błyskawicznie, po kilku minutach juz wszystko mozna robic. Mariolu, pokrywasz cały paznokiec kropelkami, oczywiscie, że czesc scieknie. Ja od razu wokol skorek daje oliwke i dookoloa wszystko wmasowuje.
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() p4w Nie zrozumiałaś tego co napisałam, chodzi mi o to, że zamiast iść w poniedziałek do banku/poczty i wpłacić pójdę we wtorek, bo zapomniałam że jest długi weekend. Nie płaciłam teraz. A co do odbioru osobistego to mi ogólnie o zakupy przez neta chodziło, np. w Empiku.
|
#3273 |
|
Zadomowienie
|
Miałam te kropelki wysuszajace w obserwowanych.....juz wszystkie wykupione
, wizażanki wyczerpały zapasy ![]() A VB powinnam dostac rabat za reklame hahahaha.....
|
#3274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam szczęścia, kolory które najbardziej chciałam są niedostępne...
|
|
#3275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trudno, może innym razem. Na pocieszenie kliknęłam sobie na all wysuszacz 30 sekundowy Sally Hansen. Do tej pory dla mnie rewelacyjny. Nie to co Top Coat Inglota
|
|
#3276 | ||
|
Moderator
|
hehe no niestety niestety
moja OPIczkowa kolekcja się rozrosła błyskawicznie i liczy już sobie 11 kolorków, nie mam pojęcia kiedy ja to zużyję. najwyżej całej babskiej części rodzinki będę usilnie latem malowała pazurki no a na liście kolejne 4 kolory i oryginalne Nail Envy - zwariuję Cytat:
Cytat:
lakierek superancki a kropeleczki takie maciusieńkie... mam nadzieję że będą braki na stronie uzupełnione bo coś czuję że przy tych wszystkich OPIkach które teraz posiadam, będę często malowała paznokcie
|
||
|
|
|
#3277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pomysł żeby Pan sam dostarczył to juz naprawde ukłon by klient był zadowolony, pełen profesjonalizm ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wcale, ale to wcale nie wysuszają moich pomalowanych paznokci. Narazie nr1 jest Sally Hansen InstaDri. Jeszcze się sępię na Seche Vite, ale podobno ma glutowatą konsystencję i trochę się boję, że nie będę umiała sie nimi posłużyc i rozmażę wszystko. A skoro polecacie kropelki OPI to jak będą dostępne na VB to się skuszę |
|
|
|
|
#3279 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3282 | |
|
Moderator
|
Cytat:
jedyny co rozumie, nas, biedne kosmetykoholiczki ja mam to zawsze... niby mogę żyć bez lakierów, cieni MACa, szminek i błyszczyków, z tym co mam to chyba by do trzeciego pokolenia starczyło ale jak coś zamawiam to nagle taka chcica mnie ogarnia że się zastanawiam jak ja w ogóle mogłam funkcjonować bez tego jednego konkretnego koloru i chcę mieć dostarczony "na wczoraj"
|
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się liczę z tym, ze jak kupuję w sieci to muszę poczekać, więc w sumie nie zależało mi specjalnie na czasie, ale to nie zmienia faktu, ze byłam po prostu w szoku
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna OPI-zainfekowana zgłasza się
,szkoda że dopiero terz odnalazłam te lakierowe wątki,jakoś nie przyszło mi do głowy szukać .Dziewczę ta,nie wiecie może jak to jest z tymi sephorowskimi OPI?Czy one wogóle bedą u nas?
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w to szczerze wątpię
W Sephorach i tak są trzy kolory na krzyż zazwyczaj więc nie chce mi się wierzyć, że mieli by zadbać jakoś o ten asortyment.. Poza tym, w stanach mają różne różniaste firmy, które produkują coś "dla Sephory" i jakoś nigdy niemalże to nie trafia do Europy
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze,szkoda
.Coś mi sie obbiło o uszy,że są w Europie ale możliwe że to tylko plotka była.Bardzo mi sę podoba Metro Chic(jak orygnalnie ),ale chyba pozostanie mi polować na CG Channelesque.Czy ma już któraś z Was shrekowy lakier w shrekowym zielonym kolorze?Jestem cieakwa jak wygląda na żywo a widziałam do tej pory tylko jedno zdjęcie w sieci. |
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Te strony widziałaś?
http://www.vampyvarnish.com/2010/04/...atches-review/ http://www.alllacqueredup.com/2010/0...mparisons.html http://www.manicuremommas.com/2010/0...er-review.html Tam są pokazane shreki
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedze i gapiąc sie na swatche Scrangie i Polishaddict robię wielką listę wszystkiego co mi się podoba... upadłam na głowę! Po ostanich zakupach ( Dating a Royal OPI i Grape Pop Chg) postawiłam sobie szlaban, ale liste porządna trzeba miec!
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko które za swatchy oddają nalepiej kolor bo sporo się różnią. |
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Oj niestety
trzeba przejrzeć z 10 różnych swatchy jednego koloru, żeby mniej więcej uchwycić jak on w rzeczywistości wygląda
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
witam serdecznie!
jako, że macie zapewne większe ode mnie doświadczenie jeśli chodzi o OPI na VB, zwracam się z prośbą o informacje - jakie macie spostrzeżenia co do tempa uzupełniania braków magazynowych? napaliłam się na 3 lakiery, a tutaj zonk-nie ma. jest sens czekać czy raczej zamawiać gdzie indziej (nie ukrywam, drożej) będę bardzo wdzięczna za poradę
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.Na niektórych zdjęciach bardzo mi się podoba a na innych wygląda niepokojąco sraczkowato-nieciekawie
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć załatwiają
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w zalaczniku Opi-Funky Dunkey+ Essie Matte about you
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Donkey Cytat:
|
||
|
|
|
#3299 |
|
Moderator
|
Na moje podziękowanie Pan mi napisał, że jakby było większe zamówienie a czegoś by nie mieli na stanie to kompletują zamówienie bezpośrednio w US. Ale nie wiem czy to wtedy idzie do mnie na domowy adres od razu? bo jeśli tak to zawsze mogą mnie oclić, nie? tu by się jednak zgadzało, że jeśli coś jest w Szczecinie to idzie bezpośrednio stąd a jeśli nie ma to ze Stanów i wtedy idzie dłużej, około 14 dni właśnie...
|
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() To i ja się przyłączę do klubu kolekcjonerek lakierów OPI na razie skromnie: Sahara Sapphire, In My Back Pocket, Parlez-vous OPI. Ale już jutro dotrą do mnie od VB kolejne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

, widzę, ze Te, które się skusiły za moja namową, też są zachwycone.

, wizażanki wyczerpały zapasy 

Trudno, może innym razem. Na pocieszenie kliknęłam sobie na all wysuszacz 30 sekundowy Sally Hansen. Do tej pory dla mnie rewelacyjny. Nie to co Top Coat Inglota 

Lush & China Glaze lover! 
Na pewno o wiele szybciej przez bank; oczywiście zależy jaki bank i o której godzinie puścisz przelew ale z reguły pieniądze dochodzą w ten sam albo na drugi dzień.

W Sephorach i tak są trzy kolory na krzyż zazwyczaj więc nie chce mi się wierzyć, że mieli by zadbać jakoś o ten asortyment..