|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Bajecznie. Dzieki mala, ale chyba nie bede ci zawracac gitary, bo znalazlam winietki po 20gr i zaraz jeszcze z mama pogadam, ale chyba te wezmiemy. A jak tam twoj Misio? Przekonalas go do przejazdzki w celu obczajenia sniadkow z czarnymi srodkami?
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Sto lat i wszystkiego naj naj na
Również życzenia imieninowe Mój chrześniak też ma dzisiaj imieniny. Kto zgadnie jak ma na imię???A my dzisiaj byliśmy spisać protokół przedmałżeński i w niedzielę spadamy z ambony
|
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale co obiecujesz że pokazałbys je z bliska? ![]() e no jak po 20gr to spoko ![]() u nas nadal goście to wielka niewiadoma, no może mniejsza, bo z mojej storny wychodzi mi 30 osób z planowanych 38 jeden kolega nie wiem bo nie odbiera wiec może się obraził![]() u tżta nadal cisza natomiast moja tść (teściowa)irytuje mnie normlanie zapytala mnie wczoraj jakie nazwisko wezmę, ja na to że dodam a ona że może bym została przy swoim bo to tyle zachodu przy zmienianiu no po prostu zniewaga
|
|
#2614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja już się nie mogę doczekać zmiany...mam trudne nazwisko i zawsze muszę je 5 razy powtarzać. Ostatnio jak odbieraliśmy robota wieloczynnościowego ze sklepu to był nadruk fakturowy na kartonie i był skrót- 3 pierwsze litery imienia i 3 nazwiska... i wyszło Ale Kał |
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za życzenia
Któraś pisała, ze choroba ją rozłożyła, głowa do góry mi wyskoczyła dziś opryszczka i wygladam masakryc znie
|
|
|
|
#2616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam akurat ładne nazwisko, ale jednak coś się w życiu zmienia, więc dlatego będę miała dwuczłonowe i nic nikomu do tego
|
|
#2617 |
|
Rozeznanie
|
no pewnie!
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję (w sensie bo ja żonka od ponad tygodnia )
|
|
#2619 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A tż ma piękne,niespotykane ale i też problematyczne. No,ale się tym w ogole nie przejmuje. ![]() A co do wytluszczonego,to sorki ale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-04 o 22:01 |
|||
|
|
|
#2620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Adwokat diabła
|
Hej! Przyszłam się przywitać i pożegnać zarazem!
Wracam do szarej rzeczywistości jutro, odezwę się wieczorkiem
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po co w ogole sie w malzenstwo pakowac, przeciez to tez mnostwo zachodu |
|
|
|
|
#2623 |
|
BAN stały
|
elin,no rozumiem że się wkurzyłaś/liście.
Oglądałam sobie na youtubie filmiki ze ślubu/wesela pewnej pary.Weszłam na ich profil youtubowy i tam też jest filmik ze zdjęciami z brzuszkiem, a na końcu są zdjęcia jak już urodziła.Jaka śliczna dziewczynka. http://www.youtube.com/user/malgosia3664
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-04 o 22:40 |
|
|
|
#2624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję opryszczki, mam nadzieję, że szybko zejdzie. Oby tylko żadna z nas nie dostała jej na ślub ![]() Cytat:
My się chyba zajmiemy sprawami urzędowymi i zapowiedziami od przyszłego tygodnia, bo to już będzie niecałe 3 miesiąceDziś jest 3 m-ce i 3 dni czyli 95dni! Dziewczynki, jeśli nie sprawiłoby to Wam kłopotu to proszę o codzienne kliki w mój banerek ![]() Pamiętacie jak pisałam o bracie TŻta i jego wrednej dziewczynie, która ciągle się mnie czepiała i wszystko od nas zżynali? Otóż nie odzywają się do siebie już od 3 tygodni i nie wiadomo czy coś dalej z tego będzie. A zamówili już salę, zespół(wszystko to samo co my) powpłacali zaliczki ona chyba sobie kogoś znalazła, tzn. nie wiemy tego ale tak przypuszczamy. Zrobiła scenę u nich w domu i pod byle pretekstem kazała się odwieźć do domu. To TŻta ojciec ją odwiózł i tyle ją widzieli. Nie żebym się specjalnie cieszyła z takiego obrotu spraw, bo szkoda mi chłopaka, że po raz kolejny mu nie wyszło- już 2 raz miał się żenic, ale mam wrażenie, że wszyscy odetchnęli jakby z ulgą....
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
matko, kobity jak Wy zasuwacie tutaj na wątku
a mam pytanie, nagrywacie sobie scenki z ubierania się do ślubu? no generalnie z przygotowań, bo ja jakoś nie mogę się przełamać...tak czytam o tych teściowych to dziękuje niebiosom za moją
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2627 | |
|
BAN stały
|
gospella,oj nieładnie z teściowej strony,że tak powiedziała.
![]() lusi,to nieciekawie ma brat tz-ta.Ma facet pecha do takich głupich kobiet ![]() Kliknełam. ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Całe szczęście,że nie co miesiąc.
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Wtajemniczenie
|
najgorsze że nie wiaodmo jako reagować, zresztą ja jakoś nie spodziewam się, a nawet jesli to nie wiadomo w co uderzy
![]() chyba mnie moja mama za dobrze wychowała no ale ona po prostu rzadzić chce a ja uwielbiam tez rzadzić, ale mna nie możnaplan strategiczny juz mam na sobotę ślubną: mój ojciec pojedzie po mamusię tżcika, hehe przynajmiej nie będzie za wcześnie, w ogóle to mam śmieszną sytuację, bo mój ojciec ma laskę, i mowi, że nie wiadomo co z nią zrobić na błogosławieństwie, ja mówie weź ją- mi i tak luz, a ojciec że najwyzęj postawi sie ją w kącie to jakos przetrzyma błogosławieństwo nie wiem czy ktoś zrozumiał, ale ja się ubawiłam
|
#2629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do ojca to niezle chce sie poswiecic dla image'u Moja babcia nie chce laski nosic, tylko udaje, ze sie zanosi na deszcz i parasolem sie podpiera |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny jakoś trafiłam na ten wątek
) ślub mam we wrześniu i już mam wszyściutko zalatwione![]() A tak apropos waszych opryszczek to znam ten ból, ale też poznałam rewelacyjny lek na nią......tylko na receptę ale mi po takiej kuracji miesięcznej nie wyskoczyła od chyba roku...lek nazywa się heviran są to tabletki bierze się je przez dłuższy czas ale pomaga niesamowicie!!!!a ja też jestem strasznie narażona i oczywiście nie tylko na ustach mi wyskakiwała bardzo polecam!!!
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Justynko
Powiedz nam coś o was no i pochwal się co macie załatwione, jaką masz sukienkę, salę, zaproszenia i w ogóle wszystko!
|
#2632 | |
|
BAN stały
|
Szukam/czytam o zabawach oczepinowych,co by podac zespołowi.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=cvky-...eature=related co za głupia zabawa. Cytat:
![]() O,to masz fajnie, że masz/macie już wszystko załatwione. ![]() Nie spotkałam się/nie słyszałam jeszcze o takim rozpoczęciu wesela polonezem http://www.youtube.com/watch?v=4-eYS...eature=related
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-05 o 00:34 |
|
|
|
|
#2633 |
|
Wtajemniczenie
|
witka
ale dziś zimno, mokro, pochmurno, śpiąco i buro chce jednym słowem do domu
|
#2634 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19017826]nigdy w życiu Was nie nadrobię...
dzis wróciliśmy z Egiptu, było super! Nurkowaliśmy z butlą na rafach, potrm snurkowaliśmy na najpiękniejszej rafie w Egipcie która była na naszej plaży hotelowej (dlatego ten hotel wybraliśmy) - ławice ryb pływały obok, płaszczki koralowce cudne ... jakby się pływało w akwarium morskim ![]() Pojechaliśmy na safari na pustynię, pojeździlismy na wielbłądach... echhh szkoda, że tak krótko... i wracamy do rzeczywistosci po trochu...[/QUOTE] Super Zazdroszczę ![]() Cytat:
Ja dopiero w lipcu idę na zdjęcie miary Czyżby lęk wysokości? ![]() Cytat:
![]() Co do heviranu to muszę się nie zgodzić...Oczywiście każdy organizm jest inny, ale ja heviran brałam przez ok. 4 miesiące, a jak tylko go odstawiłam, w niedługim czasie pojawiła się opryszczka ![]()
|
|
#2635 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie...straszna pogoda, zimno i chce się wrócić pod kołdrę a tu trzeba siedzieć w pracy...
Wczoraj rozmawiałam z Kochaniem. Było bardzo smutno, ale dał radę. Na stypie żona taty nie pytała o nic, nawet nie pisnęła o całej nieprzyjemnej sytuacji. Może z wyrachowania, może ze stresu- nie wiem. W każdym razie dobrze. Znajomi taty którzy mnie nie poznali, pytali Tżcika o ślub, jak mam na imię i na jakim etapie są przygotowania. Reszta gratulowała. Ale Tż nie mówił, że dla taty przyspieszaliśmy wszystko. Może to i dobrze. Sama nie wiem. Jeszcze 2 dni rozłąki- dziś i jutro- w piątek ok 5:00 ma być rano i na 8:00 do pracy jak się żegnaliśmy, Tż powiedział, że mam śnić o czymś przyjemnym- czyli o swoim mężu |
|
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
Hej na wstępie dziekuje za życzonka
![]() Dzisiaj jadę do kontroli, ciekawe czy dostanę jeszcze zwolnienie? ![]() Wczoraj bylismy u znajomych, którzy w weekend byli na weselu, sam ślub i wesele im sie podobalo, ładne dekoracje, piękna panna młoda z długim welonem ale jak stwierdzili goście dali plamę. To wesele odbywało sie w zamku a tam było dużo zakamarków gdzie można było sobie usiąść i goście porozchodzili się. Tak troche przykro, bo "My" młodzi robimy wszystko, żeby goście dobrze się bawili a oni nawet dla Nas nie chcą się troszkę postarać, dać cos od siebie. Ja mam fajną rodzinke, z młodszym pokoleniem się dogadujemy więc myślę, że w 100% możemy na nich liczyć
|
|
|
|
#2637 | |||
|
Zakorzenienie
|
silvyetta justynaw1982 witajcie,
Cytat:
my tez dalismy rodzicom kosze z kwiatami (byly tez tam czekoladki) i wino, a i dekoracje sali mialam zielono, boalo, kremowa i bombowo to wygladało ![]() Cytat:
mariiasia najlepiej podobaja mi sie srebrne zaproszenia, Cytat:
|
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gospella to ma chyba jakąś nienormalną tą teściówkę, jak można coś takiego powiedzieć, tak jakby powiedziała jej prosto w oczy, że jej nie chce w rodzinie, masakra
|
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do ojca on nie ma laski- laski tylko laskę kobietę w sensie towarzyszkę życia stąd moje rozbawienie![]() ale ty też nieźle skojarzyłas hihihi---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogłam się rano dobudzić .... W nocy miałam tak durne sny, a raczej koszmary, że się obudziłam z bólem głowy ... masakra ... Jeszcze w dodatku zaraziłam TZcika i w nocy tak kaszlal, że budził mnie co chwilę .... Był właśnie u lekarza i ma wolne do 11 maja ..... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

, mailem co ma byc na tym, ja ci wydrukuje i odeslę

Mój chrześniak też ma dzisiaj imieniny. Kto zgadnie jak ma na imię???

no po prostu zniewaga

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)