Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 21:31   #2611
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
no taaa
o tym nie pomyslałam,
wyslij mi papier , mailem co ma byc na tym, ja ci wydrukuje i odeslę proste?
Bajecznie. Dzieki mala, ale chyba nie bede ci zawracac gitary, bo znalazlam winietki po 20gr i zaraz jeszcze z mama pogadam, ale chyba te wezmiemy. A jak tam twoj Misio? Przekonalas go do przejazdzki w celu obczajenia sniadkow z czarnymi srodkami?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 21:34   #2612
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Dołaczam sie do życzeń dla Monik Bo sama mam dzis, ale urodziny
Sto lat i wszystkiego naj naj na
Również życzenia imieninowe Mój chrześniak też ma dzisiaj imieniny. Kto zgadnie jak ma na imię???

A my dzisiaj byliśmy spisać protokół przedmałżeński i w niedzielę spadamy z ambony
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 21:36   #2613
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Bajecznie. Dzieki mala, ale chyba nie bede ci zawracac gitary, bo znalazlam winietki po 20gr i zaraz jeszcze z mama pogadam, ale chyba te wezmiemy. A jak tam twoj Misio? Przekonalas go do przejazdzki w celu obczajenia sniadkow z czarnymi srodkami?
kurde nie chce mu się
ale co obiecujesz że pokazałbys je z bliska?
e no jak po 20gr to spoko

u nas nadal goście to wielka niewiadoma, no może mniejsza, bo z mojej storny wychodzi mi 30 osób z planowanych 38 jeden kolega nie wiem bo nie odbiera wiec może się obraził
u tżta nadal cisza
natomiast moja tść (teściowa)irytuje mnie normlanie
zapytala mnie wczoraj jakie nazwisko wezmę, ja na to że dodam a ona że może bym została przy swoim bo to tyle zachodu przy zmienianiu no po prostu zniewaga
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 21:42   #2614
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
kurde nie chce mu się

u nas nadal goście to wielka niewiadoma, no może mniejsza, bo z mojej storny wychodzi mi 30 osób z planowanych 38 jeden kolega nie wiem bo nie odbiera wiec może się obraził
u tżta nadal cisza
zapytala mnie wczoraj jakie nazwisko wezmę, ja na to że dodam a ona że może bym została przy swoim bo to tyle zachodu przy zmienianiu no po prostu zniewaga
okropna!! jak mogła Ci coś takiego powiedzieć??
ja już się nie mogę doczekać zmiany...mam trudne nazwisko i zawsze muszę je 5 razy powtarzać. Ostatnio jak odbieraliśmy robota wieloczynnościowego ze sklepu to był nadruk fakturowy na kartonie i był skrót- 3 pierwsze litery imienia i 3 nazwiska...
i wyszło Ale Kał
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 21:44   #2615
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Dziekuje dziewczyny za życzenia

Któraś pisała, ze choroba ją rozłożyła, głowa do góry mi wyskoczyła dziś opryszczka i wygladammasakryc znie
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 21:46   #2616
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
okropna!! jak mogła Ci coś takiego powiedzieć??
ja już się nie mogę doczekać zmiany...mam trudne nazwisko i zawsze muszę je 5 razy powtarzać. Ostatnio jak odbieraliśmy robota wieloczynnościowego ze sklepu to był nadruk fakturowy na kartonie i był skrót- 3 pierwsze litery imienia i 3 nazwiska...
i wyszło Ale Kał
no wiem, ze to może dla Ciebie mało zabawne, ale nawet wyszło śmiesznie
ja mam akurat ładne nazwisko, ale jednak coś się w życiu zmienia, więc dlatego będę miała dwuczłonowe i nic nikomu do tego
Stary 2010-05-04, 21:48   #2617
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
no wiem, ze to może dla Ciebie mało zabawne, ale nawet wyszło śmiesznie
ja mam akurat ładne nazwisko, ale jednak coś się w życiu zmienia, więc dlatego będę miała dwuczłonowe i nic nikomu do tego
no pewnie!
Stary 2010-05-04, 21:57   #2618
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ale moj tz niestety by nie zrozumial tego bo on ogólnie sie boi wody

A gdzie byscie chcieli najbardziej?
No myślimy w rejony Hiszpanii - ale jak będzie za drogo to Turcja.

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta, ja tu się wcześniej pojawiłam ale zwiałam na troszkę na inny wątek, zatem nadszedł czas na reaktywacje tak piąte przez dziesiąte poczytałam co tu się dzieje najlepsze życzenia dla żonek 2010, bo widzę że są już wśród nas
Witaj sammi24 dziękuję (w sensie bo ja żonka od ponad tygodnia )
Stary 2010-05-04, 22:00   #2619
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
i wyszło Ale Kał
U mnie odrotnie,już się nie moge doczekać zmiany nazwiska,mam takie sobie. A tż ma piękne,niespotykane ale i też problematyczne. No,ale się tym w ogole nie przejmuje.
A co do wytluszczonego,to sorki ale

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Mój chrześniak też ma dzisiaj imieniny. Kto zgadnie jak ma na imię???
Jak ma na imie???

Cytat:
A my dzisiaj byliśmy spisać protokół przedmałżeński i w niedzielę spadamy z ambony

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-04 o 22:01
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:06   #2620
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
U mnie odrotnie,już się nie moge doczekać zmiany nazwiska,mam takie sobie. A tż ma piękne,niespotykane ale i też problematyczne. No,ale się tym w ogole nie przejmuje.
A co do wytluszczonego,to sorki ale
wiem, wiem...my tez umieraliśmy...ale kurde
Stary 2010-05-04, 22:14   #2621
BlackAngel
Adwokat diabła

Hej! Przyszłam się przywitać i pożegnać zarazem!
Wracam do szarej rzeczywistości jutro, odezwę się wieczorkiem

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:26   #2622
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde nie chce mu się

u tżta nadal cisza
Pokazalabym z bliska, ale tym go pewnie nie przekonasz A mnie sasiad wkurza, mama poszla dzis do nich, a on mowi, ze zobaczy i na razie nie wie, kurde jak to zobaczy? Ja jestem w stanie sobie zaplanowac co bede robic za tydzien. Ciolki jedne, ja ich grzecznie zaprosilam, a oni takie numery. A ta twoja tesciowa to normalnie.... na taka to tylko walek kupic i lac regularnie za te glupoty co wygadujePo co w ogole sie w malzenstwo pakowac, przeciez to tez mnostwo zachodu
Stary 2010-05-04, 22:39   #2623
madmuazelle
BAN stały

elin,no rozumiem że się wkurzyłaś/liście.

Oglądałam sobie na youtubie filmiki ze ślubu/wesela pewnej pary.Weszłam na ich profil youtubowy i tam też jest filmik ze zdjęciami z brzuszkiem, a na końcu są zdjęcia jak już urodziła.Jaka śliczna dziewczynka.
http://www.youtube.com/user/malgosia3664

Czas edycji: 2010-05-04 o 22:40
Stary 2010-05-04, 22:43   #2624
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
tak, to będzie 1 przymiarka wiem... ekscytuję się jak dziecko,a le myślałam, że zadzwonią po 25 maja gdzieś, a tu taka miła niespodzianka

zdrówka
Oj, ja też nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moją suknię!
dziękuję

Cytat:
Beznadziejna baba. Spodziewalabym się raczej, że powie, że musisz przyjąć ich nazwisko...
Cytat:
Któraś pisała, ze choroba ją rozłożyła, głowa do góry mi wyskoczyła dziś opryszczka i wygladammasakryc znie
Tak to ja- gardło mnie strasznie boli i szyja i głowa i w ogóle kości!
Współczuję opryszczki, mam nadzieję, że szybko zejdzie. Oby tylko żadna z nas nie dostała jej na ślub
Cytat:
Super, gratulacje! My się chyba zajmiemy sprawami urzędowymi i zapowiedziami od przyszłego tygodnia, bo to już będzie niecałe 3 miesiące
Dziś jest 3 m-ce i 3 dni czyli 95dni!

Dziewczynki, jeśli nie sprawiłoby to Wam kłopotu to proszę o codzienne kliki w mój banerek

Pamiętacie jak pisałam o bracie TŻta i jego wrednej dziewczynie, która ciągle się mnie czepiała i wszystko od nas zżynali? Otóż nie odzywają się do siebie już od 3 tygodni i nie wiadomo czy coś dalej z tego będzie. A zamówili już salę, zespół(wszystko to samo co my) powpłacali zaliczki ona chyba sobie kogoś znalazła, tzn. nie wiemy tego ale tak przypuszczamy. Zrobiła scenę u nich w domu i pod byle pretekstem kazała się odwieźć do domu. To TŻta ojciec ją odwiózł i tyle ją widzieli. Nie żebym się specjalnie cieszyła z takiego obrotu spraw, bo szkoda mi chłopaka, że po raz kolejny mu nie wyszło- już 2 raz miał się żenic, ale mam wrażenie, że wszyscy odetchnęli jakby z ulgą....
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:47   #2625
sammi24
Zadomowienie

matko, kobity jak Wy zasuwacie tutaj na wątku a mam pytanie, nagrywacie sobie scenki z ubierania się do ślubu? no generalnie z przygotowań, bo ja jakoś nie mogę się przełamać...
tak czytam o tych teściowych to dziękuje niebiosom za moją chociaż nigdy nie wiadomo czy po ślubie jej różki nie wyjdą (albo mnie )
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:50   #2626
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Tak to ja- gardło mnie strasznie boli i szyja i głowa i w ogóle kości!
Współczuję opryszczki, mam nadzieję, że szybko zejdzie. Oby tylko żadna z nas nie dostała jej na ślub
U mnie opryszcza wyskakuje w róznych porach roku, ale chyba bym oszalała gdyby w dniu slubu mi wyskoczyła
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:53   #2627
madmuazelle
BAN stały

gospella,oj nieładnie z teściowej strony,że tak powiedziała.

lusi,to nieciekawie ma brat tz-ta.Ma facet pecha do takich głupich kobiet
Kliknełam.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
U mnie opryszcza wyskakuje w róznych porach roku, ale chyba bym oszalała gdyby w dniu slubu mi wyskoczyła
U mnie przeważnie wtedy gdy mój organizm jest osłabiony.Przeważnie wyskakuje przed,w trakcie bądz po @. Całe szczęście,że nie co miesiąc.
Stary 2010-05-04, 23:49   #2628
gospella
Wtajemniczenie

najgorsze że nie wiaodmo jako reagować, zresztą ja jakoś nie spodziewam się, a nawet jesli to nie wiadomo w co uderzy
chyba mnie moja mama za dobrze wychowała
no ale ona po prostu rzadzić chce a ja uwielbiam tez rzadzić, ale mna nie można
plan strategiczny juz mam na sobotę ślubną: mój ojciec pojedzie po mamusię tżcika, hehe przynajmiej nie będzie za wcześnie,
w ogóle to mam śmieszną sytuację, bo mój ojciec ma laskę, i mowi, że nie wiadomo co z nią zrobić na błogosławieństwie, ja mówie weź ją- mi i tak luz, a ojciec że najwyzęj postawi sie ją w kącie to jakos przetrzyma błogosławieństwo
nie wiem czy ktoś zrozumiał, ale ja się ubawiłam
Stary 2010-05-05, 00:03   #2629
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
najgorsze że nie wiaodmo jako reagować, zresztą ja jakoś nie spodziewam się, a nawet jesli to nie wiadomo w co uderzy
chyba mnie moja mama za dobrze wychowała
no ale ona po prostu rzadzić chce a ja uwielbiam tez rzadzić, ale mna nie można
plan strategiczny juz mam na sobotę ślubną: mój ojciec pojedzie po mamusię tżcika, hehe przynajmiej nie będzie za wcześnie,
w ogóle to mam śmieszną sytuację, bo mój ojciec ma laskę, i mowi, że nie wiadomo co z nią zrobić na błogosławieństwie, ja mówie weź ją- mi i tak luz, a ojciec że najwyzęj postawi sie ją w kącie to jakos przetrzyma błogosławieństwo
nie wiem czy ktoś zrozumiał, ale ja się ubawiłam
Po prostu w stosunkach z tesciowa musisz sie stac mistrzem cietej riposty, niby z humorem, niby na powaznie i nigdy nie bedzie wiedziala czy sie obrazic czy to tylko zarty, ja tak robie i dziala Co do ojca to niezle chce sie poswiecic dla image'u Moja babcia nie chce laski nosic, tylko udaje, ze sie zanosi na deszcz i parasolem sie podpiera
Stary 2010-05-05, 00:07   #2630
justynaw1982
Zadomowienie

Witam dziewczyny jakoś trafiłam na ten wątek ) ślub mam we wrześniu i już mam wszyściutko zalatwione więc do końca sierpnia mam wolne

Cytat:
U mnie opryszcza wyskakuje w róznych
porach roku, ale chyba bym oszalała gdyby w dniu slubu mi wyskoczyła
A tak apropos waszych opryszczek to znam ten ból, ale też poznałam rewelacyjny lek na nią......tylko na receptę ale mi po takiej kuracji miesięcznej nie wyskoczyła od chyba roku...lek nazywa się heviran są to tabletki bierze się je przez dłuższy czas ale pomaga niesamowicie!!!!a ja też jestem strasznie narażona i oczywiście nie tylko na ustach mi wyskakiwała bardzo polecam!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 00:12   #2631
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witaj Justynko
Powiedz nam coś o was no i pochwal się co macie załatwione, jaką masz sukienkę, salę, zaproszenia i w ogóle wszystko!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 00:24   #2632
madmuazelle
BAN stały

Szukam/czytam o zabawach oczepinowych,co by podac zespołowi.
http://www.youtube.com/watch?v=cvky-...eature=related co za głupia zabawa.

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny jakoś trafiłam na ten wątek ) ślub mam we wrześniu i już mam wszyściutko zalatwione więc do końca sierpnia mam wolne
Witam wrześniową Panne Młodą.
O,to masz fajnie, że masz/macie już wszystko załatwione.

Nie spotkałam się/nie słyszałam jeszcze o takim rozpoczęciu wesela polonezem
http://www.youtube.com/watch?v=4-eYS...eature=related

Czas edycji: 2010-05-05 o 00:34
Stary 2010-05-05, 07:43   #2633
ultraradiola
Wtajemniczenie

witka

ale dziś zimno, mokro, pochmurno, śpiąco i buro chce jednym słowem do domu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 08:02   #2634
asiulek1705
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19017826]nigdy w życiu Was nie nadrobię...
dzis wróciliśmy z Egiptu, było super! Nurkowaliśmy z butlą na rafach, potrm snurkowaliśmy na najpiękniejszej rafie w Egipcie która była na naszej plaży hotelowej (dlatego ten hotel wybraliśmy) - ławice ryb pływały obok, płaszczki koralowce cudne ... jakby się pływało w akwarium morskim
Pojechaliśmy na safari na pustynię, pojeździlismy na wielbłądach... echhh szkoda, że tak krótko...
i wracamy do rzeczywistosci po trochu...[/QUOTE]
Super Zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Zadzwonili z salonu,że czekają na dostawę mojej sukni i jak tylko przyjdzie to zapraszają na przymiarkę ale jestem podekscytowana!!!
Ale fajnie Ja dopiero w lipcu idę na zdjęcie miary
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Nigdy w zyciu bym nie chciala sprobowac hehe
Czyżby lęk wysokości?

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość

A tak apropos waszych opryszczek to znam ten ból, ale też poznałam rewelacyjny lek na nią......tylko na receptę ale mi po takiej kuracji miesięcznej nie wyskoczyła od chyba roku...lek nazywa się heviran są to tabletki bierze się je przez dłuższy czas ale pomaga niesamowicie!!!!a ja też jestem strasznie narażona i oczywiście nie tylko na ustach mi wyskakiwała bardzo polecam!!!
Witaj
Co do heviranu to muszę się nie zgodzić...Oczywiście każdy organizm jest inny, ale ja heviran brałam przez ok. 4 miesiące, a jak tylko go odstawiłam, w niedługim czasie pojawiła się opryszczka Masakra! W ostatnim miesiącu wyskakuje mi w różnych miejscach. Także o d rozbić ten heviran. Tylko mi żołądek podrażnił
Stary 2010-05-05, 08:11   #2635
Ellin_ak
Rozeznanie

Dokładnie...straszna pogoda, zimno i chce się wrócić pod kołdrę a tu trzeba siedzieć w pracy...
Wczoraj rozmawiałam z Kochaniem. Było bardzo smutno, ale dał radę. Na stypie żona taty nie pytała o nic, nawet nie pisnęła o całej nieprzyjemnej sytuacji. Może z wyrachowania, może ze stresu- nie wiem. W każdym razie dobrze. Znajomi taty którzy mnie nie poznali, pytali Tżcika o ślub, jak mam na imię i na jakim etapie są przygotowania. Reszta gratulowała. Ale Tż nie mówił, że dla taty przyspieszaliśmy wszystko. Może to i dobrze. Sama nie wiem.
Jeszcze 2 dni rozłąki- dziś i jutro- w piątek ok 5:00 ma być rano i na 8:00 do pracy
jak się żegnaliśmy, Tż powiedział, że mam śnić o czymś przyjemnym- czyli o swoim mężu
Stary 2010-05-05, 08:23   #2636
83mika
Raczkowanie

Hej na wstępie dziekuje za życzonka
Dzisiaj jadę do kontroli, ciekawe czy dostanę jeszcze zwolnienie?
Wczoraj bylismy u znajomych, którzy w weekend byli na weselu, sam ślub i wesele im sie podobalo, ładne dekoracje, piękna panna młoda z długim welonem ale jak stwierdzili goście dali plamę. To wesele odbywało sie w zamku a tam było dużo zakamarków gdzie można było sobie usiąść i goście porozchodzili się. Tak troche przykro, bo "My" młodzi robimy wszystko, żeby goście dobrze się bawili a oni nawet dla Nas nie chcą się troszkę postarać, dać cos od siebie. Ja mam fajną rodzinke, z młodszym pokoleniem się dogadujemy więc myślę, że w 100% możemy na nich liczyć
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 08:25   #2637
metkaa
Zakorzenienie

silvyetta justynaw1982 witajcie,

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
metkaa śliczner zdj. kiedy ciąg dalszy?I powiedz mi jeszcze, miałaś koło w sukience?

Co do podziekowania dla rodziców na na chwilę obecną jestem nastawiona na kosze z różami.
A nie pochwaliłam się już postanowione dekoracja sali będzie biało zielona, już rozmawialiśmy z dziewczyną, która nam pomoże, zrobiliśmy wycenę ...
Pare dni temu kupilam takie szklane kubeczki z których zrobie świeczniki, zaraz postaram się zrobic taki jeden prowizoryczny
I dzisiaj będę drukowała zawieszki na alkohol, jak przyjda wstążki to biorę się za produkcję
dziekuje, tak mialam koło, nawet 2 tzn jedno wyzej drugie na dole,
my tez dalismy rodzicom kosze z kwiatami (byly tez tam czekoladki) i wino,
a i dekoracje sali mialam zielono, boalo, kremowa i bombowo to wygladało

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Ja też sie cieszę i jak narazie wszyscy sie rwą do zabawy, jest kilku wujków i ciotek, ktorzy regularnie chodzą na bale, więc będzie komu się bawić
A to mój mini zestaw, tak wyglądało zaproszenie, i do kompletu świecznik i w podobnym stylu zawieszki na alkoholJak się podoba?
mi sie bardzo podoba,

mariiasia najlepiej podobaja mi sie srebrne zaproszenia,

Cytat:
kurde nie chce mu się

u tżta nadal cisza
no przegiela chyba troszke,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 08:57   #2638
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dziekuje, tak mialam koło, nawet 2 tzn jedno wyzej drugie na dole,
my tez dalismy rodzicom kosze z kwiatami (byly tez tam czekoladki) i wino,
a i dekoracje sali mialam zielono, boalo, kremowa i bombowo to wygladało

mi sie bardzo podoba,

mariiasia najlepiej podobaja mi sie srebrne zaproszenia,

no przegiela chyba troszke,
I jak sobie radziłaś z tymi kołami?jak zabawa, wsiadanie do auta?
gospella to ma chyba jakąś nienormalną tą teściówkę, jak można coś takiego powiedzieć, tak jakby powiedziała jej prosto w oczy, że jej nie chce w rodzinie, masakra
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:18   #2639
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Po prostu w stosunkach z tesciowa musisz sie stac mistrzem cietej riposty, niby z humorem, niby na powaznie i nigdy nie bedzie wiedziala czy sie obrazic czy to tylko zarty, ja tak robie i dziala Co do ojca to niezle chce sie poswiecic dla image'u Moja babcia nie chce laski nosic, tylko udaje, ze sie zanosi na deszcz i parasolem sie podpiera
no chyba tak bede musiała czynić, ale ja to mistrzem nie jestem, spięta przy niej jestem i już

a co do ojca on nie ma laski- laski tylko laskę kobietę w sensie towarzyszkę życia stąd moje rozbawienie

ale ty też nieźle skojarzyłas hihihi

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Dokładnie...straszna pogoda, zimno i chce się wrócić pod kołdrę a tu trzeba siedzieć w pracy...
Wczoraj rozmawiałam z Kochaniem. Było bardzo smutno, ale dał radę. Na stypie żona taty nie pytała o nic, nawet nie pisnęła o całej nieprzyjemnej sytuacji. Może z wyrachowania, może ze stresu- nie wiem. W każdym razie dobrze. Znajomi taty którzy mnie nie poznali, pytali Tżcika o ślub, jak mam na imię i na jakim etapie są przygotowania. Reszta gratulowała. Ale Tż nie mówił, że dla taty przyspieszaliśmy wszystko. Może to i dobrze. Sama nie wiem.
Jeszcze 2 dni rozłąki- dziś i jutro- w piątek ok 5:00 ma być rano i na 8:00 do pracy
jak się żegnaliśmy, Tż powiedział, że mam śnić o czymś przyjemnym- czyli o swoim mężu
dobrze że tylko 2 dni
Stary 2010-05-05, 09:21   #2640
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
W takie dni jak dzisiaj powinno być ustawowo zarządzone, że do pracy przyjeżdza się dwie godziny poźniej ...
Nie mogłam się rano dobudzić ....
W nocy miałam tak durne sny, a raczej koszmary, że się obudziłam z bólem głowy ... masakra ...

Jeszcze w dodatku zaraziłam TZcika i w nocy tak kaszlal, że budził mnie co chwilę .... Był właśnie u lekarza i ma wolne do 11 maja .....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości