Rocznik '92 cz. XV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 23:09   #1741
mousedream
Zadomowienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XV

hmm czego nie kapujesz?? tej widziałyście w tym konkursie laska ma 300cos glosow... jak ona to zrobila?? a nasz lily tez jest w rankingu:d

hmm mt tez mielismy za 1 razem problem... i ja tez na nim musialam usiasc... bolec bolalo ale bylo warto dla tych przyjemnosci co teraz sa hmm no fakt jak teraz nie biore anty o strach przed okresem jest wielki no ale to cio:p

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 23:14   #1742
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
niekoniecznie, bardzo często się tak zdarza dziewicom :p
Ajc, ja nie doczytalam, ze to za 1 razem, myslalam, ze dzisiaj znowu to robil. Ale i tak pewnie byla spieta i za malo gry wstepnej, wiadomo jak to za 1 razem...

Mysmy na misjonarza 1 raz zrobili.

Wogole jakie pozycje teraz preferujecie. Ja zauwazylam, ze szybko dochodze od tylu (na pieska lub na srojaco), na siedzaco od przodu, lyzeczki. Wogole lubie z moim tz wszystkie, ale np. boli mnie jak robimy to z "nogami na jego barkach". Moj tz jest dobrze wyposazony, nie mowie zeby sie chwalic, ale poprostu mnie to bardzo boli bo jest wtedy strasznie gleboko. Kiedys jezdziec tez mnie bolal, ale teraz juz nie. Ja chyba wszystkie znane pozycje wyprobowalam.
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 23:15   #1743
linka2007
Rozeznanie

no mój tż też ma duuużo pieprzyków, zwłaszcza na twarzy i tez już mu powiedziałam, że je kiedyś policzę

nie no, suuucha to ja nie byłam
pewnie jakoś podświadomie się spięłam, bo nie byłam też bardzo mocno skrępowana

haha,w ogóle jaki lolek,
powiem Wam coś śmiesznego:

jak byliśmy już po, to tak lezeliśmy, przytulalismy sie i ten tego śmego... i ja chciałam włożyć mu rękę w bokserki, a on ma łaskotki na brzuchu.
i ja tak powoli się przymierzam, już rączka w dół...przejechałam po brzuszku i... nagle słysze śmiech tż i tekst 'ja mam łaskotki" i moje pełne (nie wiem czemu) przerażenia pytania 'nie mogę tam...?'
Stary 2010-05-04, 23:16   #1744
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
hmm czego nie kapujesz?? tej widziałyście w tym konkursie laska ma 300cos glosow... jak ona to zrobila?? a nasz lily tez jest w rankingu:d
Na szarym koncu, chyba poj ebie ten konkurs. Bo jest watek "klikomaniaczek" i one tam sobie nawzajem klikaja, ja bylam w "2", a jak wyszlam do kosciola to juz mnie nie bylo wogole w pierwszej 90, wiec pewnie i tak odpadne...
Stary 2010-05-04, 23:17   #1745
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Wogole jakie pozycje teraz preferujecie. Ja zauwazylam, ze szybko dochodze od tylu (na pieska lub na srojaco), na siedzaco od przodu, lyzeczki. Wogole lubie z moim tz wszystkie, ale np. boli mnie jak robimy to z "nogami na jego barkach". Moj tz jest dobrze wyposazony, nie mowie zeby sie chwalic, ale poprostu mnie to bardzo boli bo jest wtedy strasznie gleboko. Kiedys jezdziec tez mnie bolal, ale teraz juz nie. Ja chyba wszystkie znane pozycje wyprobowalam.
ja lubie najbardziej od tyłu jeszcze na łyzeczke, na żabke :d , klasycznie, na jeźdzca ale juz mniej, na biurku , na poczatku probowalismy wiele, ale teraz skupiamy sie na kliku intensywnie

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 23:23   #1746
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
no mój tż też ma duuużo pieprzyków, zwłaszcza na twarzy i tez już mu powiedziałam, że je kiedyś policzę

nie no, suuucha to ja nie byłam
pewnie jakoś podświadomie się spięłam, bo nie byłam też bardzo mocno skrępowana

haha,w ogóle jaki lolek,
powiem Wam coś śmiesznego:

jak byliśmy już po, to tak lezeliśmy, przytulalismy sie i ten tego śmego... i ja chciałam włożyć mu rękę w bokserki, a on ma łaskotki na brzuchu.
i ja tak powoli się przymierzam, już rączka w dół...przejechałam po brzuszku i... nagle słysze śmiech tż i tekst 'ja mam łaskotki" i moje pełne (nie wiem czemu) przerażenia pytania 'nie mogę tam...?'
Moj tz ma prawie wszedzie laskotki. Czasem np. wkladam mu reke do spodni i... laskocze go po pachwinach jak sie tego nie spodziewa. Ale na brzuszku nie ma, nie wiem co bym zrobila jakbym nie mogla smyrac jego "paseczka" od pepka do... ("bananka")

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
ja lubie najbardziej od tyłu jeszcze na łyzeczke, na żabke :d , klasycznie, na jeźdzca ale juz mniej, na biurku , na poczatku probowalismy wiele, ale teraz skupiamy sie na kliku intensywnie
Jak to jest na zabke? Domyslam sie, ale rozwiej me watpliwosci.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Jem torcik, juz 2 kawalek. Bede wstertnym grubasem!!! :brzydal Ale sie komuś wodeczki chlapnelo

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-05-04 o 23:22
Stary 2010-05-04, 23:23   #1747
linka2007
Rozeznanie

ja właściwie nie znam żadnych nazw pozycji, wiem tylko że klasyczna to jak on na niej, czyli na misjonarza, tak?
no i 69
Stary 2010-05-04, 23:25   #1748
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak to jest na zabke? Domyslam sie, ale rozwiej me watpliwosci.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------
jak się jest na jeżdzca to połoz się na tż, i wtedy on sie rusza

Stary 2010-05-04, 23:27   #1749
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
ja właściwie nie znam żadnych nazw pozycji, wiem tylko że klasyczna to jak on na niej, czyli na misjonarza, tak?
no i 69
Polecam "na kroliczki" (moja nazwa), tak jak na lyzeczki, tylko na brzuchu. I ty musisz miec nogi "w srodku", a on na zewnatrz (zeby bylo Ci bardzo ciasno i przyjemnie, choc w wersji z zamienionymi nogami jest chyba troche glebiej i tez fajowsko).
My z tz lubimy jeszcze tak, ze on siada, np, nakrzesle, toalecie, lozku, stolku a ty przodem do niego...

A pieska znasz?

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
jak się jest na jeżdzca to połoz się na tż, i wtedy on sie rusza
O, a ja myslalam, ze jak na kowbojke tylko ze ty kucasz i tak "hopkasz". Mysly chyba kiedys tak probowali ale cos nam nie szlo, moze sprobujemy ponownie
Stary 2010-05-04, 23:30   #1750
linka2007
Rozeznanie

aaa, na pieska jeszcze wiem jak jest
moja siostra mi kiedyś mówiła, że tak lubi

dostałam od siostry gumki
wzięłam bananowe
Stary 2010-05-04, 23:37   #1751
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
aaa, na pieska jeszcze wiem jak jest
moja siostra mi kiedyś mówiła, że tak lubi

dostałam od siostry gumki
wzięłam bananowe
Moja siostra jest cnotliwa, ona nie ma faceta ani nic...

Ale podejrzewam ze raz slyszala, bo bylismy sami w domu a ona w pokoju obok i lozko nam skrzypialo jak cholera...

A znasz na hiszpana?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Dostalam od cioci super cienie do powiek, marzylam o nich przez ostatnie pol roku, ale zawsze mi kasy bylo szkoda...
Stary 2010-05-04, 23:37   #1752
eMCe
Wtajemniczenie

na hiszpana, to pomiedzy piersiami ?

a wgl ostatnio z tż mielismy smakowe, i po bardzo mnie piekło ;/ i nie wiem czy to od tych smoakowych czy od tego moze ze nie bylam zbyt mokra ?

Stary 2010-05-04, 23:38   #1753
linka2007
Rozeznanie

moja siostra jest 6 lat starsza i od roku jest mezatka
druga siostra jest 3 lata starsza,
i mam o tyle dobrze,
ze moge z nimi o wszystkim pogadac.
o wygodnej pozycji, i tym czy o tamtym,
o na serio wszystkim

na hiszpana?;>
Stary 2010-05-04, 23:41   #1754
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
na hiszpana, to pomiedzy piersiami ?

a wgl ostatnio z tż mielismy smakowe, i po bardzo mnie piekło ;/ i nie wiem czy to od tych smoakowych czy od tego moze ze nie bylam zbyt mokra ?
a na wlocha- pod pache (tego nie probowalam)

A Ty nie biezesz juz tabsow?

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
moja siostra jest 6 lat starsza i od roku jest mezatka
druga siostra jest 3 lata starsza,
i mam o tyle dobrze,
ze moge z nimi o wszystkim pogadac.
o wygodnej pozycji, i tym czy o tamtym,
o na serio wszystkim

na hiszpana?;>
Linka, wiesz, moze narazie robcie to na misjonarza, albo na lyzeczki. Zebyście poczuli taka wielka bliskosc miedzy Wami? Ja np. lubie pozycje, gdzie tż mnie tuli, bo wtedy czuje sie bezpiecznie i tak... kochanie. Ale za to w tych bardziej "niegrzecznych" jest mega przyjemnie, co nie znaczy, ze te "przytulane" sa dla mne gorsze...
Stary 2010-05-04, 23:44   #1755
linka2007
Rozeznanie

nie no, ja narazie nie zamierzam próbować innych pozycji,
jak narazie chciałabym zostać przy tej klasycznej,
bo jak mnie przytulał, było mi tak...hmm...bezpiecznie?
bardzo miło się czułam
a nie tak, że wiesz, coś typu "zalicze i sprawdze, jak to jest", tylko tak jakby mu zalezało na tym, żeby i mi było dobrze.
poza tym, był baardoz czuły i pytał czy nie boli czy coś tam
Stary 2010-05-04, 23:48   #1756
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
a na wlocha- pod pache (tego nie probowalam)

A Ty nie biezesz juz tabsow?
.
biore, ale troche sie spinam zeby sprobowac bez, zreszta moj tż tez, bo ja oczywiscie mam takie przypadki ze porafie zapomniec o tabletce -.-

na włocha probowaliśmy, ale dla smiechu

Stary 2010-05-04, 23:55   #1757
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
nie no, ja narazie nie zamierzam próbować innych pozycji,
jak narazie chciałabym zostać przy tej klasycznej,
bo jak mnie przytulał, było mi tak...hmm...bezpiecznie?
bardzo miło się czułam
a nie tak, że wiesz, coś typu "zalicze i sprawdze, jak to jest", tylko tak jakby mu zalezało na tym, żeby i mi było dobrze.
poza tym, był baardoz czuły i pytał czy nie boli czy coś tam
No ja pamietam, ze moj pytal czy wszystko dobrze i gladzil mnie po glowie. To bylo takie fajne. Teraz tez kocham czuc taka bliskosc (w sumie, kto nie kocha ) miedzy nami, nie tylko jesli chodzi o seks. Np. wczoraj jego rodzinka pojechala do parku 15 km za miasto a mysmy zostali sami, rozebralismy sie (ja mialam majtki --> okres), polozylismy na kanapie, on mi dal glowe na kolana i karmilam go deserkie, ktory jego mama dla nas zrobila.
Jak widze ze miedzy nami jest super, ze jestemy zgodni, tacy "dopasowani" (nie tylko w kwestii seksu) to jestem najszczesliwsza istotka na ziemi!!!

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
biore, ale troche sie spinam zeby sprobowac bez, zreszta moj tż tez, bo ja oczywiscie mam takie przypadki ze porafie zapomniec o tabletce -.-

na włocha probowaliśmy, ale dla smiechu
I jak wrazenia?

My tylko tabsy. Wiesz, jakby moj tz mial wczesniej inne panny to ja bym sie bala. Nie wiem czemu ale tak mam i mowilam mu to. Niy kazdy ma na sobie jakies rozne rzeczy, ktore sa dla niego neutralne a innemu moga zaszkodzic, ale ufam mojemu tz i mialam cytologie, wiec jestem jesli chodzi o te sprawy spokojna.
Stary 2010-05-04, 23:56   #1758
linka2007
Rozeznanie

a ja sie troszke dzisiaj zasmucilam.
bo...
mój tz ma w klasie taka dziewczyne, nigdy jej nie widzialam, tylko na nk, ale obralam sobie dla jaj ją jako cel mojej zazdrosci,
na poaczatku dla jaj...
potem mi sie troche wkrecilo,
no i dzisiaj pytalam tż z iloma dziewczynami sie calowal,
i... wymienil kilka, w tym ją.
mowil, ze to bylo rok temu,
wiem, ze to dawno i w ogole,
ale teraz to mi sie dopiero zazdro wlaczylo..

on zawsze co prawda powtarza, ze ona jest blachara i ze zero inteligencji, no ale jest ladna (jest ladna, co prawda kilo tapety, ale ma ladna twarz) i kur wa za*** iaszczo big, a nawet huge boobsy :/
Stary 2010-05-05, 00:01   #1759
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:

I jak wrazenia?

My tylko tabsy. Wiesz, jakby moj tz mial wczesniej inne panny to ja bym sie bala. Nie wiem czemu ale tak mam i mowilam mu to. Niy kazdy ma na sobie jakies rozne rzeczy, ktore sa dla niego neutralne a innemu moga zaszkodzic, ale ufam mojemu tz i mialam cytologie, wiec jestem jesli chodzi o te sprawy spokojna.
haha nie wiedzielismy jak mamy sie ustawic do tego , a do tego ja mam wrazliwe pachy

no niestetyy moj tż mial wiele partnerek, gadalam z nim o tym to mowil ze zawsze uzywal gumki ..

Cytat:
bo...
mój tz ma w klasie taka dziewczyne, nigdy jej nie widzialam, tylko na nk, ale obralam sobie dla jaj ją jako cel mojej zazdrosci,
na poaczatku dla jaj...

on zawsze co prawda powtarza, ze ona jest blachara i ze zero inteligencji, no ale jest ladna (jest ladna, co prawda kilo tapety, ale ma ladna twarz) i kur wa za*** iaszczo big, a nawet huge boobsy :/
to tylko całowanie, no nie przesadzaj, jak mi tż powiedzial, ze wczesniej byl z dziewczynami tylko dal seksu, albo chodzil na balety i z jakimis przypadkowymi dziewczynami to dziwnie sie czulam i bez kitu nikomu tego nie zycze ;P

Stary 2010-05-05, 00:01   #1760
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
bo...
na poaczatku dla jaj...

Zasmuce cie troszke, ale faceci czesto tak mowia. Np. niedawno, mowilam Wam z reszta, ze gadama z tesciowka o mojej "przyjaciolce" i tz, ona mowila, ze jej maz kiedys mial w robocie jakas babeczke, ze mowil jaka ona glupia i pusta, a jak byly imprezy z pracy, to ona widziala jak on na nia patrzy, w koncu sie wkurzyla i powiedziala ze wali te imprezy, no i z czasem sie sprawa po kosciach rozeszla... Ja czasem widze, jak tz np. gada z moimi kumpelami z klasy, zaczepia je i wogole a pozniej mi mowi, ze one nie sa zbyt inteligentne albo cos... Jestem zazdrosna tylko o moja "przyjaciolke". Bo to ona sie podwala. Ale jesli chodzi o inne panny to juz wyluzowalam, tzn. kontroluje (przygladam sie, wypytuje sie go itp) ale juz nie mam swira jak kiedys... Wiadomo, jak sobie pomysle o jakis jego bylych to mnie trafia, ale wiem, ze mnie kocha, ze sypia ze mna z milosci, a z innymi sie tylko calowal (np. w podstawowce) itp. zadnej nie kochal, to ja jestem jego pierwsza i taka prawdziwa miloscia.

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-05-05 o 00:07
Stary 2010-05-05, 00:06   #1761
yes
Zakorzenienie

Cytat:
ja zazwyczaj na solarium ide jak skads wracam wiec zmywam podklad przed, ale juz po nie nakladam, bo od solarium do domu mam z klika minut i takimi ulicami gdzie nikt nie chodzi
taa pewnie kanałami płyniesz
Stary 2010-05-05, 00:08   #1762
linka2007
Rozeznanie

no ja wiem, ze calowanie to tylko calowanie, no ale wiesz, jak go pytalam kiedys, czy na nia lecial, to sie zapieral nogami, rekoma, ze nie,ze gdzie tam, nie ma na co leciec.

a ona ma cyce jak wiaderka.
i do tego, ladna jest.
przynamnije na fociach z nk;p

ale mowil, ze ma juz nawet opinie wyrobiona niezla w szkole.

moj tz na szczescie nie spal z zadna inna
i mam nadzieje, ze tak juz zostanie
Stary 2010-05-05, 00:09   #1763
eMCe
Wtajemniczenie

moze tak jest naprawde, bo tż mi mowi jak on to nie lubi tych dziewczyn ze swojej klasy, ze sa brzydki i wgl blee (wedlug mnie sa ładne ) a potem idzie na piwo klasa (jego klasa to te dziewczyny i kolega ) i jeszcze mi mowi ze on wcale nie chce isc, no ale pojdzie , mi to lotto niech chodzi sobie, ale nie lubie zakłamania

Stary 2010-05-05, 00:09   #1764
yes
Zakorzenienie

Cytat:
no ja wiem, ze calowanie to tylko calowanie, no ale wiesz, jak go pytalam kiedys, czy na nia lecial, to sie zapieral nogami, rekoma, ze nie,ze gdzie tam, nie ma na co leciec.

a ona ma cyce jak wiaderka.
i do tego, ladna jest.
przynamnije na fociach z nk;p

ale mowil, ze ma juz nawet opinie wyrobiona niezla w szkole.

moj tz na szczescie nie spal z zadna inna
i mam nadzieje, ze tak juz zostanie
on jest w Twoim wieku, tak?

ja chyba nie chcę wiedzieć czy mój tż miał partnerski seksualne i jeśli tak (myślę że tak, bo niezły z niego przystojniak ) to tymbardziej nie chcę wiedzieć ile.
Stary 2010-05-05, 00:13   #1765
linka2007
Rozeznanie

w moim wieku, w moim
chodziliśmy razem do jednej klasy z podstawówce i gimnazjum.

nie no, nie bede sobie juz wkrecac nic z nią.
niech się goni leszczka.
sssssssssdanra. w ogole co to za imie?! -.-
dzifka.
Stary 2010-05-05, 00:14   #1766
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
on jest w Twoim wieku, tak?

ja chyba nie chcę wiedzieć czy mój tż miał partnerski seksualne i jeśli tak (myślę że tak, bo niezły z niego przystojniak ) to tymbardziej nie chcę wiedzieć ile.
no ale jak juz ze soba troche bedziecie to napewno zejdzie na ten temat, w nieswiadomosci zyc nie mozna , zreszta ja o ilosc nie pytałam na szczescie bo nie chce wiedziec, tż o byłych nie lubi gadać,wiem ze jestem jego pierwsza młodsza dziewczyną, wiec jednak w czyms jestem pierwsza

Stary 2010-05-05, 00:15   #1767
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
taa pewnie kanałami płyniesz
O lol, zdechlam
Stary 2010-05-05, 00:16   #1768
linka2007
Rozeznanie

Cytat:
no ale jak juz ze soba troche bedziecie to napewno zejdzie na ten temat, w nieswiadomosci zyc nie mozna , zreszta ja o ilosc nie pytałam na szczescie bo nie chce wiedziec, tż o byłych nie lubi gadać,wiem ze jestem jego pierwsza młodsza dziewczyną, wiec jednak w czyms jestem pierwsza

Stary 2010-05-05, 00:20   #1769
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
w moim wieku, w moim
chodziliśmy razem do jednej klasy z podstawówce i gimnazjum.

nie no, nie bede sobie juz wkrecac nic z nią.
niech się goni leszczka.
sssssssssdanra. w ogole co to za imie?! -.-
dzifka.
Hihi Własnie, nie to co np. Natalia, imie dla grzecznej i kochanej dziewczynki

Ej wiecie jaki zal, pamietacie jak mowilam, ze ide z przyjaciolka na jej 3-osobowa 18 (ja tz i ona)? No to wyobrazcie sobie, nie mowilam Wam chyba, ze poszlam do kibelka, wracam a ona siedzi tak podparta łokciem i trzyma w buz maly palec i patrzyla mojemu facetowi w oczy... AUTENTYCZNIE!!! I jak zobaczyla ze sie zblizam udala ze odgarnia wlosy. No ale przysiegam ze miala ten palec w buzi i sie na niego "tak' gapila!!!
Stary 2010-05-05, 00:26   #1770
oluskaaa922
Zakorzenienie

mnie zastanawia czasami jak to jest z moimi niektorymi kolegami w tych sprawach, ale przeciez nie zapytam..
eMCe a ile on ma lat?
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości