|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9
puk puk
bella najlepszosci dla meza, ja tez tylam sporo - ok 17kg ja bardzo bym chciala was poznac ale pewnie mam male szanse ![]() Ann ja mam tez plus 9 ale ja mam jeszcze przeszlo 2 mies do konca. ale powiem szczerze ze jestem zadowolona. oczywiscie tluszczyk sie odlozyl tu i tam ale sadze ze przytyje mniej niz w poprzednich ciazach. a to dla mnie sukces
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez miejsce obojętne w zasadzie
urlop planuje na wrzesien/październik resztę miesięcy mam wolne
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2010-05-04 o 19:26 |
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł!
Buziole dla Moniki i życzenia dla małża Belli CO do zlotu to ja w czerwcu mam wesele brata i w połowie wypada mi jeden wekend... Miejsce - jak dla mnie W-wka lub Łódź ![]() Iwonko, na 100% 30 maja będę w Łodzi- chłopcy jadą na turniej. JAk będę wiedziała gdzie się będzie odbywał to dam znać |
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spróbuję dotrzeć na zlot... ale nie obiecuję bo różnie bywa.
Również bardzo chciałabym Was poznać ![]() Dobrej nocki ...
Edytowane przez Agaw'a Czas edycji: 2010-05-04 o 20:39 |
|
|
|
|
#4895 |
|
Zadomowienie
|
Jaki zlot?
Też bym chciała ![]() To dopiero gratka spotkać się na żywo i pogadać,ale byłoby tematów Byłam dziś na siłowni i dałam popalić moim mięśniom.Pogadałam sobie z takim fajnym chłopaczkiem ,zdziwił się że jestem Polką widział mnie wiele razy ale obstawiał Italię ![]() Po siłowni jajecznica i sałata A ja się bujam po necie miałam prasować ale nie mam weny ![]() Bella naj dla małża
|
|
#4896 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale chodzi o to żeby każda się mniej więcej wypwoiedziała odnosnie m-ca i miejsca, bo tak sie jeszcze z kilka lat będziemy spotykać. No własnie jak tam komunia? Juz pytalam, ale nic nie pisalas? kiedy bedzie?Itakasiu, a czemu niby nie?? prosta droga z Torunia do centrum pociagiem Tez mam 164cm ![]() Cytat:
Cytat:
odnosnie konca maja to w tym momencie nie wiem jeszcze czy dostane wolne i pojade z rodizcami, czy nie, wiec ok.15 bede juz wiedziala to dam Ci znac ![]() No stadiony to ja znam raptem dwa: ŁKSu i Widzewa czy Radek Majdan tez będzie chetnie go zapoznam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też bym obstawiala Italie ![]() Myślę, że fajnie byłoby sie spotkać latem, bo dzien dluzszy i cieplo i na powietrzu w ogrodku jakims czy cus mozna posiedziec Na razie czerwiec tak sobie wypada. Myslę, że w tym momencie, tak mocno wstepnie nadawalby sie np. lipiec. Co Wy na to??Mnie czerwiec do 15 lipca to srednio, bo mam sesje, a ze mam dwie szkoly to czasu mi braknie, ale w lipcu po 5 to juz jakos dalabym rade gdzies podjechac mam nadzieje, ze wroca Inter Regio ![]() EDIT: Takie buty zamiaruję sobie jutro kupić to tak a propos mojej ostatniej fascynacji turkusem http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=989896 akuratne do ciekania, obcasik jest ok. 6-8cm
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-05-04 o 23:10 |
|||||
|
|
|
|
#4897 | |||||
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() Cytat:
latem takie przedpremierowe, dla tych co bedą mogły, a potem jesienią oficjalne z Ann i Lide (Lide gdzieś w okolicach Szczecina w PL zawitasz?), no i może Rzabbką? chyba że Rzabbka latem?Cytat:
będzie 16, nic nie mam nic nie wiem, nie przejmuję się ![]() Cytat:
![]() Itakasiu a kiedy ty masz termin? Cytat:
![]() dzień dobry ![]() znowu pada
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2010-05-05 o 05:47 |
|||||
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze raz w sprawie siłowni. Czy jest jakaś machina na uda i biodra? Jesli tak to opiszcie ją proszę albo jakieś zdjęcie, to zobaczę czy jest na mojej siłowni. Tak się zastanawiam, że wczoraj trener nic mi własnie nie zaproponował konkretnego na te partie ciała, a mnie na nich najbardziej zależy. Na brzuch pokazał tylko brzuszki, ale tutaj to mi nie zależy bo czuję, że coś mam, a wymiary mnie satysfakcjonują. Chcę zniwelować (zmniejszając tyłek) różnicę między największym wcięciem w talii a biodrami, bo jest ponad 30cm. Różnica między talią a udem też jest mniej 10 cm ... jakaś taka niewymiarowa jestem
Tylko jak się pozbyć tej dużej A poza tym, to u nas znowu pada! Słońce się schowało i musiałam światło świecić do śniadania, dawno tak ponuro rano nie było tej wiosny. KAWY ! ( i tabletki na alergię aapsik )
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o mnie to najbliżej mam do Łodzi,no chyba,że P-ń
![]() co do terminu to naprawdę nie wiem najwcześniej lipiec chyba-nim dojdę do siebie po super atrakcjach porodowych i wypracuję sobie jakiś harmonogram,zobaczę jak bardzo młoda jest upierdliwa etc. ale pode mnie to Wy spotkania nie układajcie,bo nie mogę obiecać,że w ogóle dotrę-a jeśli już to z jednym ssakiem na cycu ![]() Xal-na uda i doopkę to wszelkie przysiady,wykroki ze sztangą/sztangielkami najlepsze-IMO Itakasiu-to ja jestem niższa jakieś1-2cm czyli się wyrównuje ![]() tak czy siak też uważam,że nieźle choć jak patrzę w lustro to już nie jestem taka pewna ![]() pociesza mnie tylko fakt,że to będzie lato-dużo na dworze,mniej jedzenia,może nie będzie tak źle ![]() no,ale z kolei wszystkie zwisy odkryte ![]() może nie będę miała czasu,żeby się zbytnio nim przyglądać dziekuję za kawkę i zmykam na szczęście słoneczko pięknie świeci |
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie leje obrzydliwie
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyłek ok. 90, talia okolice 60, a udko coś koło 50 ![]() edit: Zauważyłam, że z wiekiem coraz więcej akceptacji mam dla tych moich babskich kształtów i zaczynam je nawet lubić.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2010-05-05 o 08:31 |
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... przez brzydką dołującą pogodę zeżarłam rogala z makiem na śniadanie
Xal, ja właśnie przysiady robię na siłowni (między innymi) biorę sobie w łapki 5 lub 10 kg, staję w rozkroku (coś jak sumo) i robię przysiady (3 serie po 15 przysiadów). Na pupę i uda mam jeszcze takie urządzenie, że jakby klękam i opieram ręce na łokciach a stopę wkładam w takie miejsce i wyciskam do góry (obciążenie można regulować, Ostatnio robiłam z 35 kg 3 serie po 10 powtórzeń na każdą nogę). Na uda martwy ciąg też jest podobno dobry, ale nie robiłam nigdy. I mam jesze takie urządzenie że siada się jak na krześle, tylko w taki sposób, że nogi prostujesz jakby do góry. też zakłąda się obciążenie i robisz jakby odwrotność przysiadów... tzn ruszasz nogami a tułów jest nieruchomo. U mnie na siłce też większy wybór jest na górne partie... brakuje mi kilku urządzeń typu motylki (na nogi) lub takich linek, które nogami się "ciągnie" jak się leży na boku... |
|
|
|
|
#4903 |
|
sophisticated
|
xal rozejrzyj się może tu http://www.kulturystyka.pl/atlas/
na ruchomych obrazkach pokazane, co na jakie partie mięśni ![]() dokładniej rzecz biorąc tu http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.asp#3 Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2010-05-05 o 08:56 |
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale zimno, brrr Brewko ja mam termin 20 lub 26 lipca. a 164 to bardzo bobiecy wzrost prawda? ![]() Iwonko nie chodzi o transport bo ja akurat jestem zrosnieta z moim samochodem
|
|
#4905 |
|
Rzabbocop
|
Czesc
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Rzabbko
|
|
#4907 |
|
Rzabbocop
|
jeszcze pot mi po tylku cieknie ale wsunelam II sniadanko i powoli szykuje sie do treningu
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4909 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Ja spróbuję po południu poćwiczyć trochę
Ostatnio czasowo nie wyrabiam ![]() A a'propos żelazka, to zapomniałam Wam coś wkleić http://www.dobrzemieszkaj.pl/p/887,Z...,urzadzamy_domNiezła cena
|
|
#4910 |
|
Rzabbocop
|
skoro hormony sa przeciwko mnie to musze im dac popalic
no i ciagle jeszcze nie moge cwiczyc silowo, bo tak to by bylo duzo latwiej
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stamtąd pochodzę Dzień nieciekawy ,szary ,Tz mnie wczoraj wkurzył znowu jest zazdrosny ,bo jutro jadę tłumaczyć negocjacje z jakimś kolesiem Polakiem.On jest jednak niereformowalny
|
|
|
#4912 |
|
Rzabbocop
|
Helena ma szkole do 23 lipca, wiec postaramy sie dotrwac do tego czasu
![]() ogolnie to mnie nie bierzcie pod uwage, jesli w tym czasie bede w PL to dojade gdziekolwiek |
|
|
|
|
#4913 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę że nieźle śmigasz na siłowni Oj umnie też leży góra prasowania i jakoś nie mam ochoty ale moze dziś się zbioręCytat:
![]() U mnie rano lało aż syn nie chciał do szkoły iśc (ale musiał) tym bardziej że starszy sobie spał w najlepsze bo matury i licealiści mają wolne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja zaraz na zakupki zmykam i za obiadek trzeba się zabrać ja oczywiście sobie robię oddzielnie bo moi chłopcy nie chcą takich,, wynalazków" jaść jak ja -tak mówią ![]() A u mnie dziś na obiad zapiekanka z kurczaka z warzywami Dla mnie obiad najłatwiej przygotować ale już nie wiem co wymyslać na śniadania podwieczorki? A co Wy jecie? u mnie zazwyczaj rano owsianka ,placki otrębowo-owsiane zna różny sposób ale czasami ma się tego już dosyć |
|||||
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika
rozumiem ze samo prasuje i uklada do szaf?
|
|
#4915 |
|
Rzabbocop
|
Domi
to ja za samochod kilka razy mniej zaplacilam ![]() u mnie na sniadanie najczesciej jajecznica, choc owsianka bywa |
|
|
|
|
#4916 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Niezły bajer co? Jakby samo prasowało, to bym się chyba pokusiła
Już nawet mogę potem w szafkach układać, ale niestety ...
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc ślicznotki
Ja w biegu ja proponuje jeden w lipcu inne mogą być np. we wrzesniu, paźzdzierniku?? co Wy na to?? sorki, więcej odpsizę wieczorkiem bo mam kocioł.
|
|
#4918 | ||||
|
Zadomowienie
|
Czesc Slicznotki
U mni tez dzisiaj popadalo Cytat:
ale na przyszly tydzien to juz musze ![]() Cytat:
Cytat:
Dlamnie na sniadanie to najlepszy tunczyk - bo ja nie sniadaniowa a taki maly tunczyczek to mi wejdzie ![]() Omlet nadziewany albo nie, jajowa z pieczarkami, z pomidorami, z szynka, cottage cheese z roznymi dodatkami, chuda wedlina z duza iloscia dodatkow, ja lubie galarety/galantyny z kurczaka (to na podwieczor), ryby wedzone (u nas tylko losos bo innych prawie ze niet, co jeszce sie je.................... a jak mi zabraknie pomyslu to wtedy zawsze mam "pitne" jedzenie w zapasie ![]() Cytat:
A ja dostalam zaproszenie na Mother's Day Lunch.............. w Melbourne - tak ze jutro makowiec i pierogi musowo - jak na zlosc nie mam grama maku a chcialam zrobi chociaz nadzienie
This is Australia ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2010-05-05 o 12:46 |
||||
|
|
|
|
#4919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja takiego urządzenia nie mam, nastepnym razem idę na inną siłownię dal porównania. Wykroki i przysiady to muszę uważać bo ja nie wiem sama co w moich kolanach siedzi ... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko - komunia 16 maj???? czy czerwiec?
Lide - fajna okazja Ci sie szykuje ![]() Xal - a ile masz w biodrach? ja mam 93cm i uważam, że szczupła jestem w tym miejscu te cm to przez odstający tyłek Dobra lecę już, odezwę się wieczorem poźnym bo dzis lecę do kina na "Wyspe tajemnic"
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

urlop planuje na wrzesien/październik resztę miesięcy mam wolne 

będzie 16, nic nie mam nic nie wiem, nie przejmuję się

Ostatnio czasowo nie wyrabiam

to ja za samochod kilka razy mniej zaplacilam