Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-05, 10:41   #2461
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ja bym chyba wolała taką wirowkę, a takie pralki tez są, że są samym wiaderkiem, a nie musisz do nich wlewać wody - moze takiej poszukaj? Cena podobna

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 10:42   #2462
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Ja bym chyba wolała taką wirowkę, a takie pralki tez są, że są samym wiaderkiem, a nie musisz do nich wlewać wody - moze takiej poszukaj? Cena podobna
samym wiaderkiem ??

Chyba jednak pozostaje mi pranie ręczne drogie pralki są kurde
Stary 2010-05-05, 10:47   #2463
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
samym wiaderkiem ??

Chyba jednak pozostaje mi pranie ręczne drogie pralki są kurde
W sensie, że się składają z kilku części (góry używasz jako pralki i wiaderka jednoczeście)- znalazłam zdjęcie

noo drogie są, ale ja bym chyba wolała wirówkę wolnostojącą (czyli taką jak ta pralka co pokazałaś)

Stary 2010-05-05, 10:49   #2464
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
W sensie, że się składają z kilku części (góry używasz jako pralki i wiaderka jednoczeście)- znalazłam zdjęcie

noo drogie są, ale ja bym chyba wolała wirówkę wolnostojącą (czyli taką jak ta pralka co pokazałaś)
no ja to bym w ogóle wolała wirówkę i pralkę w jednym

A takie cudo widzę pierwszy raz na oczy
Stary 2010-05-05, 10:53   #2465
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
no ja to bym w ogóle wolała wirówkę i pralkę w jednym

A takie cudo widzę pierwszy raz na oczy
http://nowygrass.s3.pl/?id=2&p=5.166 To się nazwa pralka kubełkowa ^^

No są różne rzeczy - a tego co szukasz to pralko-wirówka, tańsza od pralki, no ale miejsce zabiera
http://www.allegro.pl/listing/search...o-wir%C3%B3wka

Stary 2010-05-05, 11:09   #2466
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dostałam staż jako grafik

Ojaaaaaa jaka jestem szczęśliwa
GRATULACJE!!!

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Aniołku gratuluję I zazdroszczę, ja właśnie jestem jedną z tych, która już któryś miesiąc szuka pracy i nie może znaleźć, nawet mnie na rozmowy nie zapraszają, chyba mnie nie lubią
A poza tym właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółką ze studiów i ona ma taką samą sytuację jak ja, więc sobie ponarzekałyśmy. Chyba zły kierunek studiów wybrałyśmy, trza było iść na informatykę
Wcale tak różowo nie jest jak się wydaje. Mój tż od 3 czy 4 miesięcy szuka nowej pracy i nadal nic. A na koniec czerwca straci pracę i za co mieszkanie opłacimy?
medeline stasznie mi smutno jak czytam co u Ciebie. Twój Tż powinien dorosnąć wreszcie i odciąć pępowinę. Trzymam kciuki za Ciebie, żebyś dała radę
Cytat:
Napisane przez malgorzatek85 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!wpadlam tylko na moment.chcialam napisac,ze juz nie bede udzielala sie u was.kilka dni temu rozstalam sie z tz.to boli!!!
moze wpadne za jakis czas,jak bede zakochana w kims innym.
powodzenia,a wszystkim zazdrosnica zycze szybkiego zapierscionkowania!!!
Nie załamuj się. Wiem, że jest ciężko ale jeszcze będziesz szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Gwizdak, i to jest najfajniejsze (hehe), że mimo jakiś kłótni i nieporozumień, mimo czekać itp. Ty i ja wiemy, że nasi faceci tworzą z nami najlepsze związki, jakie można dlatego wszystko musi się ułożyć.
Mój związek też jest najlepszy!
Wczoraj ni z tego ni z owego TŻ zaczął pytać jak wyobrażam sobie budżet domowy i wyszło nam, że założymy sobie wspólne konto jedzenie, rachunki itd. A tak z ciekawostek przyrodniczych: kuzynka TŻ-ta usłyszała od swojego męża, że wydaje za dużo pieniędzy i od przyszłego miesiąca będą mieć osobne półki w lodówce. Nie wiem tylko z której półki dziecko będzie mogło brać jedzenie. Kurde ale patologia.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 11:26   #2467
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Aleks No, pewnie zrobią mu osobną półeczkę, będą składać się na pół na nie i żreć, że ten wydał za dużo, bo po co batoniki itd...

No własnie. Czym będzie dorośnięcie i odcięcie pępowiny? Pójsciem do pracy + studia (co w jego przypadku nie ma racji bytu) czy po prostu taka banalna zmiana podejścia i przytwierdzenie matki do muru, coś w stylu "zachowuj się kobieto! to moja madzia"? Ech...
Nie umiem zerwać

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 11:28   #2468
madziamacius8786
Zakorzenienie

medeline bo ciągle wierzysz ,że to sie zmieni i Go Kochasz trudna sytuacja

A mi Tż ma dać znać jak uda mu sie auto zrobić, wiec nasze spotkanie dzisiaj nie jest do końca pewne
Stary 2010-05-05, 11:47   #2469
najfajniejsza
Zakorzenienie

Aleks, no patologia niezła... a Wam gratuluję tego kroku, jakim jest wspólne konto i cała reszta

Rain, a czemu Ty z nim nie chcesz zamieszkać? ze względu na rodziców?
ja wiem, że u nas zamieszkanie wspólne nie podobało się jego rodzicom z moimi jest bardziej skomplikowana sprawa (niby chcieli, ale jak przyszło co do czego, to...). Teraz jest OK.
No i nie brałam pod uwage, czy zaręczyny będą wcześniej czy później - myślę jednak, że dojdzie do nich prędzej, niż jakbyśmy nie mieszkali. no i nie wyobrażam sobie nie mieszkać z nim dlatego, że to moze opóźnić zaręczyny. kocham - to się liczy
oczywiście jeśli są inne powody, to jasne piszę tylko o tych, które pierwsze mi się nasunęły.
ja już dawno wyrosłam z randek... nie umiałam ich po prostu znieść. tak jest o wiele lepiej...

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

med, wiesz... niby do tańca trzeba dwojga. on na pewno dojrzeje, przecież nie da się nie dojrzeć także główka do góry. natomiast pytaniue brzmi, ile masz cierpliwości? na początek moim zdaniem powinien stawać po Twojej stronie. to bardzo ważne. no ale droga daleka... natomiast jestem pewna, że jest sens nią iść
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 11:52   #2470
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

med, wiesz... niby do tańca trzeba dwojga. on na pewno dojrzeje, przecież nie da się nie dojrzeć także główka do góry. natomiast pytaniue brzmi, ile masz cierpliwości? na początek moim zdaniem powinien stawać po Twojej stronie. to bardzo ważne. no ale droga daleka... natomiast jestem pewna, że jest sens nią iść
niektórzy dojrzewają ale nie do takich wniosków do jakich powinni dojrzeć..
Stary 2010-05-05, 11:54   #2471
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Aleks, no patologia niezła... a Wam gratuluję tego kroku, jakim jest wspólne konto i cała reszta

Rain, a czemu Ty z nim nie chcesz zamieszkać? ze względu na rodziców?
ja wiem, że u nas zamieszkanie wspólne nie podobało się jego rodzicom z moimi jest bardziej skomplikowana sprawa (niby chcieli, ale jak przyszło co do czego, to...). Teraz jest OK.
No i nie brałam pod uwage, czy zaręczyny będą wcześniej czy później - myślę jednak, że dojdzie do nich prędzej, niż jakbyśmy nie mieszkali. no i nie wyobrażam sobie nie mieszkać z nim dlatego, że to moze opóźnić zaręczyny. kocham - to się liczy
oczywiście jeśli są inne powody, to jasne piszę tylko o tych, które pierwsze mi się nasunęły.
ja już dawno wyrosłam z randek... nie umiałam ich po prostu znieść. tak jest o wiele lepiej...

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Moi rodzice jakbym mieszkala bez ślubu to by mnie wydziedziczyli Tzn mama, bo tacie to wsio ryba.

A co do TŻ... no mnie dobija fakt, że tak będzie conajmniej jeszcze kilka lat. A nie mam przyjemności znosić to jeszcze 2-3 lata, a potem pakować się w większe problemy Bo niby jego by wspierali, ale potem będzie tak jak ostatnio - nie dali mu na semestr, bo to jego problem, a jeszcze przygotowania do ślubu, zaręczyny, spotkania rodziców.... Wizja mnie przeraża Jak mam siąść do stołu z kimś, kto mnie ignoruje? A co potem? Ola mi ładnie to ujęła ostatnio - to Adam będzie miał dzieci, to jego będą pytać o zdrowie dzieci, Adam to, Adam tamto. ja będę z boku. I boję się takiej samotności.

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-05-05, 12:02   #2472
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Moi rodzice jakbym mieszkala bez ślubu to by mnie wydziedziczyli Tzn mama, bo tacie to wsio ryba.

A co do TŻ... no mnie dobija fakt, że tak będzie conajmniej jeszcze kilka lat. A nie mam przyjemności znosić to jeszcze 2-3 lata, a potem pakować się w większe problemy Bo niby jego by wspierali, ale potem będzie tak jak ostatnio - nie dali mu na semestr, bo to jego problem, a jeszcze przygotowania do ślubu, zaręczyny, spotkania rodziców.... Wizja mnie przeraża Jak mam siąść do stołu z kimś, kto mnie ignoruje? A co potem? Ola mi ładnie to ujęła ostatnio - to Adam będzie miał dzieci, to jego będą pytać o zdrowie dzieci, Adam to, Adam tamto. ja będę z boku. I boję się takiej samotności.
wydziedziczyli? skoro rodzice mojego lubego go nie wydziedziczyli, to Twoi Ciebie na pewno nie
poza tym nawet jeśli - moje życie, moje decyzje. skoro coś takiego powoduje ”wydziedziczenie”, to o nich świadczy. ja moim musiałam intensywnie tłumaczyć, jaki jest mój punkt widzenia, i zrozumieli - moje życie, nikogo nie krzywdzę. i już.

co do reszty... wiesz, moim zdaniem Ty masz mieć w NIM wsparcie, jego rodzinie możesz nie odpowiadac, mogą Cię nie lubić, bo nie. i już. żadnych argumentów. ale On ma być dla Ciebie kims, kto im nie pozwoli Ciebie obrażać, kto będzie im mówił o WASZYCH decyzjach itp. mam nadzieję, że on do tego dojrzeje.

moja psiacióła po sześciu latach randek wymiękła - zaczynają szukać mieszkanka jego wypłatę będą odkładać na budowę domu (nim się wybudują miną 3-4 lata - jeszcze tyle randkowania żadne z nich nie wytrzyma ).

nie ma rzeczy niemożliwych - wystarczy chcieć. ale chcieć muszą obie strony.
Stary 2010-05-05, 12:10   #2473
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Nie chcę rodziny, która mnie lekceważy i nie szanuje. lubić nie musi, ale chociaż tyle...

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-05-05, 12:14   #2474
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
najważniejsze to to żeby Tż zawsze z Tobą był. Skoro jego rodzina Cie nie akceptuje to ich problem, to z nimi coś jest nie tak nie z Tobą

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Nie chcę rodziny, która mnie lekceważy i nie szanuje. lubić nie musi, ale chociaż tyle...
ale z nimi nie bedziesz mieszkać tylko z Tż choć domyślam sie co czujesz
Stary 2010-05-05, 12:15   #2475
Claris
Zakorzenienie

hej
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 12:21   #2476
najfajniejsza
Zakorzenienie

moim zdaniem, med, jeśli on im da wyraźnie do zrozumienia, że nie wolno Cię traktować źle, skoro niczym im za skórę nie wlazłaś, to jeśli im na nim zależy, będą dla Ciebie lepsi. siłą rzeczy.
więcej zależy od niego.

no i wyobraź sobie, że jest między wami perfekcyjnie bez mała, a jego rodzina jest, jaka jest mimo wszystko - i co? powiedziałabyś ”nie” na oświadczynach? nie wierzę

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

hej, Britni, co u Cie
Stary 2010-05-05, 12:26   #2477
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
hej
Cześć co u Ciebie?
Stary 2010-05-05, 12:27   #2478
carmelova
Zakorzenienie

Madeline moim zdaniem on powienien postawić sprawę jasno i powiedzieć im, że jesteś jego wybranką, z Tobą chce spędzić resztę życia, że jest szczęśliwy i oni powinni się cieszyć jego szczęściem. Jeżeli jest inaczej, to oni mają problem, nie Ty.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 12:29   #2479
madziamacius8786
Zakorzenienie

zgadzam sie z Carmi. Twój Tż musi coś z tym zrobić. Może pojedźcie razem do jego rodziców i niech przy Tobie im tak powie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 12:30   #2480
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Ilsa, zobaczymy. Co pieczesz?
Skimos, to trochę miałaś
piekę snickersa teraz czekam aż ostudzi się krem jajeczny, którym mam przełożyć te warstwy. Zapomniałam do jednego ciasta wsypać łyżkę kartoflanki ale to nic. Jezu kobitki jakie to ładne wyszło skoczę zaraz zrobić fotki przekrojonego ciasta, chociaż nie jest jeszcze gotowe. Mięciusie to takie jak ze sklepu cieszę się ale i boję że mnie posądzi o kupno tego ciasta
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Aaa dostałam 5 z koła z dermatologii
oj Ty zdolniacho TŻ nie musi się martwić o Twoje studia
Cytat:
pojemność 1,5 kilo ? A byłaś kiedyś w lumpeksie ? ( W sensie że się kupuje na wagę i widac co ile ma) Wsadzisz 3 swetry i trzeba będzie wstawiać następne pranie. Dzisiaj doszła nam nowa pralka bo stara się zepsuła i tata wspominał że kosztowała ok. 1000 zł. Może warto wziąć nawet na raty ale się nie biedzić z tym maleństwem ?
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
A tak z ciekawostek przyrodniczych: kuzynka TŻ-ta usłyszała od swojego męża, że wydaje za dużo pieniędzy i od przyszłego miesiąca będą mieć osobne półki w lodówce. Nie wiem tylko z której półki dziecko będzie mogło brać jedzenie. Kurde ale patologia.
taaaa, on wyda mniej ale żywiąc się pewnie samymi jajkami na twardo i herbatą po czym wyda krocie na tabletki
Cytat:
nie musisz ich odwiedzać

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-05-05 o 12:31
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 12:31   #2481
Claris
Zakorzenienie

naj a u mnie w porządku, dziś poprawiałam jeden przedmiot i mam nadzieję, ze zaliczyłam, za godzinkę jadę po wpis... Ogólnie jestem na etapie zbierania wpisów, bo zajęcia właśnie skończyłam
Praca mgr jakoś powoli się pisze, może nawet dzisiaj wieczorkiem uda mi się siąść i dokończyć wstęp i wysłać promotorowi, niech sprawdza To zostanie mi jeszcze tylko dyskusja wyników (mam już 1,5 strony), cel (czyli 2 zdania) i wnioski.
Gorzej, że nadal nie dostaliśmy listy zagadnien na obronę, bo nadal wszyscy nie przeslali swoich tematów prac do dziekanatu
Z tżtem sielankowo A w sb. jedziemy na pożegnalnego grilla do mojej koleżanki z grupy i nocujemy w namiocie

medeline ja już pisałam nieraz, że Ty juz nic sama nie zmienisz w podejściu jego matki i ciotki do Ciebie, to on musi się postawić i powiedzieć im jasno, że na zawsze wybiera Ciebie czy im się to podoba czy nie. I jak coś nadają na Ciebie to im zwracać uwagę, a nie puszczać to mimo uszu, żeby w końcu za którymś razem to do nich dotarło. Dopóki nie dojrzeje do postawienia się im, to się nic nie zmieni

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-05-05 o 12:33
Stary 2010-05-05, 12:36   #2482
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

No tak, tylko mnie ignoruje przy nim. Odzywa się do niego, nie do mnie. I jego też nie szanuje raczej. Więc Claris, masz rację. To on powinien coś zrobić, ale nie robi nic więcej niż "masz coś do magdy? Nie? Acha, ok". I nie chce mi sie już czekać, źle mi z tym wszystkim. Bo nie jestem byle kim, żeby mnie tak traktowała...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-05-05 o 12:38
Stary 2010-05-05, 12:42   #2483
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, tylko mnie ignoruje przy nim. Odzywa się do niego, nie do mnie. I jego też nie szanuje raczej
nie widzę powodu żeby spędzać z nią święta czy odwiedzać bo tak wypada. Niech sobie wydziedziczają ile chce, Twój spokój jest najważniejszy a przy niej będziesz załamana !

Załącznik 3082517 Załącznik 3082518
tata trochę niezdarnie to przeciął ale kwiczałam z radości jak dotykałam tego ciasta

Stary 2010-05-05, 12:48   #2484
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie widzę powodu żeby spędzać z nią święta czy odwiedzać bo tak wypada. Niech sobie wydziedziczają ile chce, Twój spokój jest najważniejszy a przy niej będziesz załamana !

tata trochę niezdarnie to przeciął ale kwiczałam z radości jak dotykałam tego ciasta
Wygląda bosko Tak mięciusio, mrrr, skąd masz przepis?
Stary 2010-05-05, 12:51   #2485
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, tylko mnie ignoruje przy nim. Odzywa się do niego, nie do mnie. I jego też nie szanuje raczej. Więc Claris, masz rację. To on powinien coś zrobić, ale nie robi nic więcej niż "masz coś do magdy? Nie? Acha, ok". I nie chce mi sie już czekać, źle mi z tym wszystkim. Bo nie jestem byle kim, żeby mnie tak traktowała...
No ale co zrobisz, chyba go nie rzucisz? To by tylko dało satysfakcję jego rodzince, a Wy bylibyście jeszcze bardziej nieszczęśliwi bez siebie
Stary 2010-05-05, 12:52   #2486
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

Bo to bardzo miłe, że on będzie spędzał świeta osobno, beze mnie, nie? nie odetnie teraz pepowiny i tego nie powie, dlatego tak mnie to dobija i mam dość. Ja wiem przecież, co powinien zrobić, nie raz mu to mówiłam. I nie poweidział tego. Nie mozna wiecznie czekać, aż ktoś dorośnie, kolejne lata spędzać na tym, że "a może tym razem będzie inaczej" Nawet taka głupia kwestia, że on nie zerwie kontaktu bliskiego z ciotką, która tak strasznie na mnie najeżdża "bo ona tylko tak sobie gada" ale to jego ciotka i już. Nie wypada tak, bo co powie mama, wszyscy się poobrażają. O to chodzi, że jest z nimi zbyt zżyty, żeby coś się zmieniło. oni będą robić co chcą, ja będę na tym cierpieć. I takie to gadanie, że nie muszę mieć z nimi do czynienia... Jak on nie chce urazić nikogo z tamtych

Claris, ja już nie wiem sama Ale wg mnie to tak się nie da dalej tego ciągnąć długo... Zanim on będzie niezależny, moze mieszkał daleko, to minie baardzo długo. A ja nie mam tyle łez i nerwów. Mam jakąś swoją godność i nie chcę, by mi ktoś w kółko to deptał. To nie ja powinnam łapać A.

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-05-05 o 12:54
Stary 2010-05-05, 12:54   #2487
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wygląda bosko Tak mięciusio, mrrr, skąd masz przepis?
bo jest mięciusi, mogłabym tego dotykać i dotykać przepis: http://karolinka335.blogerki.pl/2010...ers_aibgj.html

do tego jeszcze dojdzie masa jajeczna, na to inna warstwa ciasta w którym w zasadzie funkcję mąki pełnią drobniutko zmielone orzeszki (kupiłam takie obtoczone w karmelu), na to kładę kajmak a na to drugą część tego mięciusiego

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Bo to bardzo miłe, że on będzie spędzał świeta osobno, beze mnie, nie? nie odetnie teraz pepowiny i tego nie powie, dlatego tak mnie to dobija i mam dość. Ja wiem przecież, co powinien zrobić, nie raz mu to mówiłam. I nie poweidział tego. Nie mozna wiecznie czekać, aż ktoś dorośnie, kolejne lata spędzać na tym, że "a może tym razem będzie inaczej" Nawet taka głupia kwestia, że on nie zerwie kontaktu bliskiego z ciotką, która tak strasznie na mnie najeżdża "bo ona tylko tak sobie gada" ale to jego ciotka i już. Nie wypada tak, bo co powie mama, wszyscy się poobrażają. O to chodzi, że jest z nimi zbyt zżyty, żeby coś się zmieniło. oni będą robić co chcą, ja będę na tym cierpieć. I takie to gadanie, że nie muszę mieć z nimi do czynienia... Jak on nie chce urazić nikogo z tamtych
no trudno, jeżeli jego cieszą wizyty u rodziny to niech sobie jeździ bo nie sądzę by mieli kiedyś się zmienić. I też dziwna sytuacja że ludzie, którzy Cię ignorują mieliby przepadać za wnukami nie wpychaj się tam jeżeli przez to cierpisz, może TŻ kiedyś zobaczy, że święta spędza się z rodziną a nie z ludźmi wśród których się urodziło. Tzn można ich kochać ale mam nadzieję, że rozumiesz co mam na myśli i kto ma być jego rodziną

Stary 2010-05-05, 12:59   #2488
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

oj Ty zdolniacho TŻ nie musi się martwić o Twoje studia
Kochana jesteś on o moje studia sie nie martwi tylko chce żebym szybko je skonczyła

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
naj a u mnie w porządku, dziś poprawiałam jeden przedmiot i mam nadzieję, ze zaliczyłam, za godzinkę jadę po wpis... Ogólnie jestem na etapie zbierania wpisów, bo zajęcia właśnie skończyłam
Praca mgr jakoś powoli się pisze, może nawet dzisiaj wieczorkiem uda mi się siąść i dokończyć wstęp i wysłać promotorowi, niech sprawdza To zostanie mi jeszcze tylko dyskusja wyników (mam już 1,5 strony), cel (czyli 2 zdania) i wnioski.
Gorzej, że nadal nie dostaliśmy listy zagadnien na obronę, bo nadal wszyscy nie przeslali swoich tematów prac do dziekanatu
Z tżtem sielankowo A w sb. jedziemy na pożegnalnego grilla do mojej koleżanki z grupy i nocujemy w namiocie
fajne macie plany na sobote ja sie zawsze bałam spać w namiocie

Cytat:
może porozmawiaj z jego mamą? O co jej tak naprawde chodzi,czemu z Tobą nie rozmawia tylko z Tż?

Cytat:

łoooo ale smakowicie wygląda dobrze ma Twój Tż z Tobą dasz kawałeczek?
Stary 2010-05-05, 13:04   #2489
carmelova
Zakorzenienie

Ilsa jak ja nie lubię ciast z masami, to Twoje bym chetnie pożarła Ale staram się ograniczać Dzisiaj włożyłam spodnie, w których nie chodziłam ze 2 miesiące i są luźne
Stary 2010-05-05, 13:11   #2490
madziamacius8786
Zakorzenienie

Carmi super wytrzymujesz bez słodkiego?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości