|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() i fajnie, że materac ma zamek, bo przy maluszku to chyba nawet ceratka pod prześcieradełkiem nie pomoże ![]() my się właśnie zastanawiamy nad wenge albo naturalną sosną. Mój Mateusz ma sosnowe meble i bardzo je lubię, a znowu wenge są takie śliczne, w dużym pokoju mamy wenge Też kupię komodę (4 szuflady) z przewijakiem, tak żeby te mebelki tworzyły komplet. |
|
|
|
|
#1532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Wiem,że takie ceny są.Dlatego my też zamawialiśmy z allegro.Chcieliśmy jednak trochę taniej,więc wybraliśmy takie żeby były i tanie i ładne w miarę i od jednego sprzedawcy (oszczędziliśmy na przesyłce).Mamy takie komplety i rożek
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama nigdy wcześniej do takiej kasy nie stawałam, nawet jak nie było kolejki przypomniało mi się jak kiedyś stanęliśmy do kasy "Tylko 10 rzeczy", a mięliśmy dokładnie 30 rzeczy (byliśmy w 3) i kobieta za nami zaczęła się awanturować |
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam taki uniwersalny komplecik, zolty od ochraniacza, baldachimu po przybornik
wiec nie kupuje![]() Ale wasze sa sliczne
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1535 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
ola
ups, ja kupilam posciel 4el nino a wypelnienie feretti
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam z tej firmy tylko 14-elementową, też kremową ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- o taką : http://allegro.pl/item1012716081_14c...ka_gratis.html |
|
|
|
|
#1538 |
|
Raczkowanie
|
to może powiedz coś więcej. jaki materiał, czy wygląda tak jak na zdjęciach?a najlepiej wstaw foto jak masz już założone na łóżeczko
|
#1539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest super
|
|
#1540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też mam kolo domu bazarek ale jakoś nie zauważyłam aby ceny tam były korzystniejsze jeśli chodzi o ubrania... warzywka jak najbardziej są tansze!
|
||
|
|
|
#1541 |
|
Zadomowienie
|
ja jakoś nie jestem przekonana do baldachimu i nie będzie dla Kubusia, może to i praktyczne - bo chroni od komarów i much w nocy jak się zasłoni łóżeczko, ale jakoś nieee
i jeszcze zapomniałam pochwalić mojego męża - kupił farby i wymalował pokój dla Kuby mamy Gwiezdny Kwarc i Noc Kairu (fajne nazwy co może ta Noc Kairu nie jest super chłopięca, no ale pasuje do reszty domu) , ale przy wybieraniu kolorów była niezła wymiana zdań ... najlepsze, że kłóciliśmy się o kolory, których akurat nie było na półkach ...
|
|
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem wartoA łóżeczko rozstawią mi jak pojadę rodzić ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
My też niedługo będziemy malować. Mamy Pocałunek Słońca ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- A noc kairu to fiolet, też może być dla chłopca
|
||
|
|
|
#1543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dobrze wiedzieć że materiał jest dobry i że zdjęcia nie kłamią
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
anuszka ważne, że się odezwała ta od polarka
![]() misiulka odpoczywaj a paciorkowiec oby nawet w głowie nie siedział ![]() itakasia te do szpitala bardzo ładne a ta oddychająca ja mam trzy koszule od szwagierek i jedna ze szlafrokiem kupiona do szpitala...wystarczy ale taka oddychajaca po domu by sie przydała ale to jak wróce do formy ![]() agravka śliczne ciuszki olakola fajne łóżeczko i pościel |
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze przygotowania ida pelna para, u mnie obiad wstawiony
Mam czasem dosyc tego siedzenia w domu, do miasta mam kawalek, a tu pusto ludzi brak...ach..jeszcze mojemu M nie chce sie isc do szkoly rodzenia, myslalam ze choc na chwile gdzies sobie wyjde...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To idź sama
|
|
|
|
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wrzucam ja swojego arbuzka ![]() Dziś 30tc 3 dni |
||
|
|
|
#1549 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nic nie robię cały dzień,siedzę samiutka w domu i zostaje mi tylko internet i telewizor
Ale takie lenistwo jest męczące.Nawet posprzątać nie mogę i obiadu zrobić,a przynajmniej nie powinnam... W dodatku pogoda taka,że mam humor kiepski i z jednej strony nic mi się nie chce,a z drugiej nudzi i zła jestem Tylko mała zadowolona chyba,bo fika strasznie
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ferminka - ja mam podobnie...ile mozna.... papeteria - pięknie wygladasz, ja tez tak chcem
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-05 o 14:57 |
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam kalafiorowa bo nie mialam pomysłu na inny obiad
a nie przepadam ....
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
na początek: śliczna z Ciebie dziewczyna
Nie mogę się napatrzeć. potem: Brzuszek zgrabniutki, okrągły. Ach: nic dodać nic ująć |
|
|
|
#1554 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie , wieki nie pisalam ale czytam was z tym ze rzadko moge nadrobic bo zasypiam nad laptomem jak mam 15 stron do nadrobienia wieczorkiem
no ja juz 29tc 2 dni na plusie okolo 8 kg , brzuch 94 cm co do zaparc bo widzialam ten temat na mnie dziala kukurydza i brokuly lactuloze probowalam i dzialala ale nie mam mozliwosci jej teraz kupic ![]() a czopki mam ale jakos nie jestem do nich przekonana, fatalne uczucie agravka jaki malutki slodziutki brzusio ![]() Cytat:
bardzo ladny brzus dziewczynki z wy kupujecie moze posciel do wozka do gondoli??
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dostalam posciel do wozka, mam tez kocyk i taki spiwor na jesien, zime...wiec starczy, ale latem mysle ze lepszy bedzie kocyk, choc zobaczymy jaka pogoda bedzie...
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niebieska - NAJLEPSZA ( i w środku jaka ładniutka )inne kolory - nie dla mnie a tak ogólnie to ja lubię torebki niższe (i mogą być szersze), bo w takich głębokich to zawsze mam kłopot z szukaniem; no chyba, że jest to torebka typu "duży worek" szeroka i głęboka, żeby tam wrzucić masę wszystkiego, ale takie rzadko noszę już niedługo lato i pojawi się więcej materiałowych torebek - uwielbiam letnie kolory, kwiatki i motyle na torebkach .... |
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki duzy brzuch i jaka krecha dluga, ja to lubie jak wy mi takie brzuszki wklejacie bo czuje, ze nie jestem sama ze swoim gigantem ;P
|
|
|
|
#1558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prześliczny ten arbuzek mam nadzieję że w 30tym też taki będę mieć zgrabny
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
a szparagi biale uwielbiam je a jak je obierasz? bo je trzeba obrac troszke jak marchewke zaczynajac jakies 2cm od glowki ja obieram taka skrobaczka jak do innych warzyw do gotowania daje troszke soli i cukru i sa pycha wlasnie niedawno jadlam ![]() GRATULUJE Cytat:
Cytat:
Cytat:
piekny ten arbuzek i gdzie masz te 13kg chyba we wlosach :P sliczna kobieta z ciebie i do tego wygladasz jak by juz lato w pelni bylo bo ladnie "musnieta sloncem jestes" hd sliczne torebki ta pierwsza poprostu rewelacja a mozna sobie u ciebie taka np w innym kolorze zamowic? i jaka jest cena??ja bylam dzisiaj u ginki wszystko ok tylko bialka z krwi mam troche ponizej normy i kazala mi stosowac diete wysoka w bialko i jesc warzywa moczopedne wiec szparagi jak najbardziej wskazane kolejna wizyta 2 czerwa a to juz bedzie 35tc mowila ze wtedy bedzie trzeba zrobic jakis wymaz z pochwy zeby sprawdzic czy nie ma zadnych bakteri groznych dla maluszka w czasie porodu i ze jest to odplatne chyba ze chce nie placic to polozy mnie na jeden dzien do szpitala i wtedy bede miala to zrobione za darmo ale jakos nie napawa mnie optymizmem lezenie w szpitalu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

o ile kumpela nie zmieni zdania bo ma mi zamiar ją kupić 

Ale takie lenistwo jest męczące.Nawet posprzątać nie mogę i obiadu zrobić,a przynajmniej nie powinnam... W dodatku pogoda taka,że mam humor kiepski i z jednej strony nic mi się nie chce,a z drugiej nudzi i zła jestem
a nie przepadam ....

a szparagi biale uwielbiam je a jak je obierasz? bo je trzeba obrac troszke jak marchewke zaczynajac jakies 2cm od glowki ja obieram taka skrobaczka jak do innych warzyw do gotowania daje troszke soli i cukru i sa pycha wlasnie niedawno jadlam
mowila ze wtedy bedzie trzeba zrobic jakis wymaz z pochwy zeby sprawdzic czy nie ma zadnych bakteri groznych dla maluszka w czasie porodu i ze jest to odplatne chyba ze chce nie placic to polozy mnie na jeden dzien do szpitala i wtedy bede miala to zrobione za darmo ale jakos nie napawa mnie optymizmem lezenie w szpitalu