|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
niech siedzi po tamtej stronie
bardzo miłe miejsce ![]() Mam jeszcze do napisania prace mag. a wiem, że po porodzie to będzie niemożliwe...
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Ale rodzyneczki ma wiecej pierdół
![]() http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11612773 |
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Ale świetnie!
Jak pamietacie wczoraj pisalam maila jakie kolory tych topow sie rozciagaja jak bialy, a wiecie co oni mi odpisali! : witam prosze odeslac, mysle ze najlepszym rozwiazaniem jest zwrot pieniedzy za ta bluzke pozdrawiam No super. Zajefajnie.. a kurcze np jakby ta fioletowa byla rozciągliwa to bym chetnie ją wzięla, tez by pasowal pod czerwona i rozowa bluzke.. |
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przesyłke kurierska niezależnie d ilości mają 13 zł też chyba się u nich zaopatrze....
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A przed ostatnia ta brązowa to niezly erotic podoba mi sie
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- żabka mam 105 w brzuchu dwa tygodnie temu było 102
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o jakąś pomoc finansową, to wiem, że jakieś drobne mi się może będą należeć, ale chyba nic wielkiego.
|
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o tych rzeczach.. Ehh te kasy.. Ja wogole mam tak- mowie mezowi ze ide do kasy specjalnej bo mam prawo, a ten sie upiera ze nie. Ze przy innej bedziemy tyle samo stac. Ja sie wkurzam-bo mam prawo, a ten swoje. Albo mowie stan na miescu dla inwalidow-nie mowie ze jestem inwalidą-ale czytalam w gazecie wlasnie o tych specjalnych miejscach, kasach, ustepowaniu itp i pisalo ze to ze widnieje tylko znaczek z czlowiekiem na wozku to wcale nie oznacza ze tylko dla inwalidow, ale dla uprzywilejowanych, wiec takze kobiet w ciazy. -no ale moj napewno tam nie stanie chocbym miala isc 3 km. A jeszcze lepiej. Np przy tesco jest miejsce do parkowania dla inwal+ ludzi z dziecmi. - a powiedzmy ze jedziemy bez małej- i mowie zeby tam stanął, bo w koncu mam dziecko w brzuchu, ze nie narodzone to co z tego i tak jest to dziecko nasze a ten sie uparl ze nie stanie! Normlanie walić głową ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- zielone slodkosci! |
|
|
|
|
#1599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nic z tym nie robiłam,bo to groszowe sprawy i szkoda zachodu.
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wózek mogę prowadzić jedną ręką. Skrętne koło jest super Oczywiście sprawdzałam tylko na włochatym dywanie w domu Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-05-05 o 16:22 |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
kupiono za 780 zł + koszt wysyłki
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-05-05 o 16:28 |
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie doczytalam gdzie sie cycaki wystawia? ![]() No a w pizamce nie pozwola ci chodzic... a sadze ze w koszuli bedzie ci wygodniej po cc.. nie beda cie spodnie ugniatac... A oni to wiesz co badanie to tylko koszula do gory itp.. wiec pewnie spodenki odpadaja- przynajmniej u mnie. Wogole u nas jak sie lezy z brzuszke np na podtrzymaniu, czy przed porodem to tez wszystkie laski w koszulach.. bo tez co rano badanie na stole, wiec majtule sie zostawia w pokoju albo sciaga przed wejsciem w lazience i tylko kiecula do gory... Ale pizamka i koszula bomba! Musze nad nimi pomyslec
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję, że mi nie pomylą rozmiaru majtek, bo np. takie S czy M to na jedna nogę mi wejdą Ale masz rację- o takie coś nie warto robić zadymy skoro inne rzeczy ok ![]() Ja póki co- czekam na pakę od nich
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
No mam jednak wrażenie, że mimo wszystko i tak zarabiam za dużo
|
|
#1607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mówiłam o świadczeniach z MOPSu dla samotnych matek.
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie wrocilam z pracy
zjadlam obiad i mam okropna zgage ;/ Juz prawie zapomnialam jak to jest, a tu prosze...wrocila frania ![]() Zauwazylam gdzies w 5 miesiacu, ze stan mojej cera sie polepszyl, to samo z wlosami i paznokciami. Wczesniej bylo bez rewelacji. karolcia, pilotka, hd, marta, misiulka, anuszka, alguien, wiolek,ania,itakasia dziekuje dziewczyny za gratulacje, ciesze sie jak dziecko ![]() trzymam kciuki za wizyte! ![]() A to fakt, JANA to malo popularne imie, choc bardzo stare bo staroslowianskie. I wbrew pozorom to nie to samo co Janina choc zdrobnienia juz prawie takie same Nie chcemy teraz sie zarzekac, ze tak wlasnie damy na imie bo moze sie okazac, ze jak ją juz zobaczymy to wymyslimy zupelnie cos innego. Poki co jestesmy zakochani w Jance Lece nadrabiac reszte
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, oczywiscie tez sama placilam za wszystko
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
To ja Cie ciagle gonie
Brzuszek 104 ,a waga 12 tylko jestem 5 dni mlodsza ,ze tak powiem :p Ktos pytal o rozmiar 56 ja mam dosc malo rzeczy w tym rozmiarze: - 6 par spodenek (w tym 2 polspiochy) - 4 body - 2 kaftaniki - 5 pajacykow - 2 czapeczki - 4 pary skarpetek Za to na 62 mam bardzo duzo ,w tym chyba z 3 kurteczki sportowe Maly mial strasznie dlugie nozki na USG i moj M. tez urodzil sie wysoki wiec mysle ,ze tyle narazie starczy,najwyzej mojego M. po cos wysle. I mysle o jakims ladnym zestawie na wyjscie ze szpitala. Moze ten z serii zabkowej z H&M ,no jeszcze zobacze.
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
Sliczny!
Az zazdroszcze normalnie tej kreseczki ciązowejj... Ja juz raz sądzilam ze chyba zaczyna mi sie robic.. ale to jednak chyba tylko żyłka dawala taki cien.. A teraz nadal nic. Ciekawe, heh ze w pierwszej mialam bodajze od 29 tyg.. a teraz nadal nic , moze nie bedzie? ![]() Wogole mam bardzo zylaty brzuch... Ja juz nie moge wrzucac arbuzów! Bo nie ma TAKICH DUZYCH! |
|
|
|
#1613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mieli 2 rozmiary do wyboru: 38-40 i 40-44.Wzięłam na wszelki wypadek większe,a oni przysłali mi mniejsze,ale mam nadzieję,że się zmieszczę.Widocznie uznali,że przeceniłam rozmiary swoich czterech literek
|
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bym chciała wiedzieć na 100% jakiej płci jest moje dzieciątko ![]() Dzięki, mam nadzieję, że będzie ok i dowiem się co z tymi wynikami moczu... Imię jak najbardziej oryginalne
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
o rany jaki fajniusi
, ale ty śliczna jesteśserduszkoiz ja już właściwie mm pościel do wózka, a czy wykorzystam to się dopiero okaże
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wzięłam majtasy L/XL też liczę, że w tym tygodniu przyjdzie, wczoraj zrobiłam przelew, a w końcu to kurierem więc powinno być ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
hmmm ja mam wizyte 21 maja.. czyli 33 i 2d. A ciekawe kiedy potem następna..
Dzis pełne 31 tygodni.. czyli jutro zaczynamy 32. Juz czekam na sobote, bo będzie 8, czyli zostana 2 miesiace do "terminu" porodu. A i jeszcze rocznica, 6 lat razem.. Heh męczylam ostatnio meza czy pamieta co bedzie bedzie 8go.. heh i nie wiedzial! Pewnie sie nie domysli. A ze raczej nie przyjedzie wiec albo bedzie sms z zyczeniami ode mnie: "juz 6 lat sie ze mna męczysz" , albo rozmowa
|
|
|
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tesco chcesz płacić w kasie do 10 artykułów to możesz mieć nawet 5 kostek tego samego sera, pięć butelek tego samego napoju. Chodzi o artykuły a nie przedmioty. Wiem, bo zdarzyło mi się kiedyś pracować w tesco... zaraz po maturze.
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
Macie moze namiary jakies na allegro (lub gdzie indziej) na skrzynie takie duze, ogromne platikowe, z krzykrywką (bez dziur). Nie umiem znalezc ani jednej, nie wiem jak wogole to nazwac? Ani pudelka, pudla, kartony, skrzynie, zadne slowa nie pomagaja.. A bym potrzebowala na ubrania. W sklepach sa dosc drogie, a dosc troche bym ich potrzebowala. Narazie nie bede miala półek a niczego innego w garderobie, dopoki mąż nie znajdzie czasu, kasy, kupi material i zrobi (a najpierw musimy jeszcze tez wymyslec co i jak zrobic by jak najwiecej weszlo ubran...).
Ale póki co przeciez nie bede miala ciuchow moich i dzieci (akurat maluchy maja swoje szuflady, wiec bardziej o nasze chodzi) w kartonach papierowych ![]()
|
|
|
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
idealnecialo też mamy rocznicę w tym tygodniu- siódmego 4 lata razem
Ciekawe czy TŻ coś zaaranżuje...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

nio to tylko brakuje ci malenstwa po tej stronie brzucha
bardzo miłe miejsce
a wiem, że po porodzie to będzie niemożliwe...

i przesyłke kurierska niezależnie d ilości mają 13 zł też chyba się u nich zaopatrze....

Ale nic z tym nie robiłam,bo to groszowe sprawy i szkoda zachodu.

tylko jestem 5 dni mlodsza ,ze tak powiem :p 
, ale ty śliczna jesteś