|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
NicNieMusisz - ah .
![]() Mariettax3 - no ładne masz te opisy niektóre. (; ![]() wdupiemajaca - jak na nową, to całkiem nieźle. powodzenia w przyszłości :P . ! . itstoolatex3 - "po pierwsze nie pluj, a po drugie patrz na mnie jak mówię do Ciebie. " uśmiałam sie. ![]() proszę, kradnij ![]() inquiring, ładne tooo ;o ![]() jak się czujesz z tym gdy widzisz miłość w moich oczach Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
no to pozwolę sobie! IMPREEEZAAAAA ![]() ![]() ![]() pijeeemy za twoje zdróófko, talent i wgl ![]() ![]() ![]() najlepszego HOOOT'ko ! ;********* * * *
blisko bądź, kochaj mnie. zrobię strajk! nie polityczny ani nic z tych rzeczy. taki mój do Ciebie. stanę Ci pod domem z transparentem i będę żądac byś wrócił do mnie. ' dobrze że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. IRONIA. Faceci chcą, by dziewczyny były wierne ! A jak już są, to oni je zostawiają i idą do zwykłych *cenzura*. Omijam ławkę, na której na mnie czekałeś. Gdy na nią spojrzę, widzę tam Ciebie, jak się cieszysz że wreszcie jestem. SMS! Biegnę do telefonu, nadal mam nadzieję że to Ty. Patrzę... Nie, nie ty. Tym razem koleżanka, przed chwilą z sieci jakaś reklama...
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-05-05 o 14:09 Powód: hmm .. ;p |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zadomowienie
|
;*****************
kochanie ;-*
whoawhoa, przecież ja Ci nawet do pięt nie dorastam <3 _________________________ __ czujność śpi, trochę mdli, jak szarlotka z rana
był samotnikiem, mówił, że czeka na samego siebie, ale ja, cóż, zawsze byłam kusicielką ;-) mówiłeś słowa wolniutkie w półśnie: k o c h a m c i ę
#3843 |
Raczkowanie
|
O co byś prosił, gdybyś miał tylko jedną okazję zobaczyć spadającą gwiazde?
Miłość to nie konkurencja, ale i tak to ja wygrywam. the soud of missing you tytuł piosenki która mnie prześladuje "...jednak ciągle boję się wykonać pierwszy ruch by odzyskać Cię znów..."jula chodź..weź sobie tą swoją miłość! i nie wracaj! "...nim to lato sie skończy bede przysięgał Tobie: na wieki.." a najbardziej to ja lubie...twój TYŁEK ![]()
#3844 |
Zadomowienie
|
'nie musimy już na siebie patrzeć.
'jej dawne życie poprostu przepadło. 'a ja nadal śpie w Twojej koszulce, którą zastawiłeś. 'znowu zastanawiam się co ona czuje zatapiając się w Twoich ustach. 'ona jest słońcem, które teraz gaśnie. " Nawet jeśli w przyszłości będę z kimś na stałe, Ty i tak będziesz moim ideałem." 'Zostaw mnie, nie kuś, nie mów, nie wołaj. ; (
#3845 |
Przyczajenie
|
Marzyła, aby jego spojrzenie działało jak ukojenie, Aby błękit jego oczu, patrzył na nią nieustannie. Aby jego dotyk, działał jak narkotyk, i aby każdy jego gest, Był jak najpiękniejszy sen. `jak szary pionek ustawiony na szachownicy życia, przesuwany palcem losu...` [...] a złudne szczęście maluje Ci dzień, kolorami uśmiechów na twarzach ![]() Myślami przez ocean błądziła po niemej ścieżce życia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zadomowienie
|
xsxs-najlepszego
![]() -------------------------------------------------- Usiadła na zimnej marmurowej podłodze, włożyła słuchawki do uszu, zapaliła papierosa i wzięła telefon do ręki, zaczęła czytać wiadomości od niego. z każdym nowo otwartym sms'em, wracało coraz więcej wspomnień. przez długie godziny czytała jego kłamstwa. łzy napływały do jej oczu, z coraz większą częstotliwością. była zbyt słaba, aby usunąć, wspomnienia, którymi dławiła się co dnia. żyła przeszłością, żyła nim. pomimo tego, że kłamał, pomimo tego, że ja zostawił. ---------------------------------------------------------------------------- A<3 Edytowane przez katrin_love Czas edycji: 2010-05-05 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Rozeznanie
|
Bezkarnie się uśmiecha, a spojrzeniem próbuje zaczarować chwilę
łapać chwile ulotne. pamiętasz? bo to miejsce magiczne. Bezkarnie się uśmiecha, a spojrzeniem próbuje zaczarować chwilę. z mojego tzw dzienniczka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zadomowienie
|
beautiful_lie - niepotrzebnie
![]() chcialam byc - ![]() ![]() NieZTejBajki - aa tam, wcale nie ![]() ![]() Paralogiczna - bardzo mi miło ![]() istny_paradoks, katrin_love, m4dziar4, Mariettax3 - okradłam ![]() ____________________
Bezczelna egoistka, która nie widzi nic więcej poza czubkiem własnego nosa. Złośliwa siostra. Mówili o Niej "rozpieszczony dzieciak", ale Ona woli określenie "księżniczka tatusia". Dużo mówi, dużo za dużo i wulgarna bywa. Ostatnie zdanie zawsze należy do Niej pomimo tego, iż nie ma racji. Naprawdę tak trudno to pojąć, że w bluzie z kapturem też jestem kobietą? No więc niespodzianka, to prawda.
#3849 |
Raczkowanie
|
xsxs - Szczęścia
![]() _____________________ Warm me up And breathe me... Rozgrzej mnie I oddychaj mną... Ponieważ umieram, kiedy mnie opuszczasz...
#3850 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() + no to poszalejemy nieźle ![]() spełnienia marzeń, wielu orgazmów i dobrej wódki, weny ogromnej jak mój tyłek i wgl. wszystkiego naj kochanie ![]() sto lat! ![]() _______________ Ciężar egzystencji mnie przytłacza. jestem doskonała w swojej samotności. w kubku kawy zielona herbata - absurd jest rzeczą naturalną. mam masę argumentów przemawiających za tym żeby silniejszymi przyjaciółmi były szklanki wypełnione po dno dobrocią, które nie zadrżą kiedy się na nie krzyczy bądź źle się odezwie w towarzystwie. obojętność, daje wiele możliwości zacznie godzić się z nicością, kiedy ciszej brzmią piosenki, i mówi o tym, że lepiej nie bawić się z miłością. chciałabym trochę szczęścia nieść w kapturze
Ze mną jest chyba coś nie tak, bo do tej pory nie znalazłam niczego, dzieki czemu przeszłabym do historii. Żadnej szczepionki na AIDS. Żadnego sposobu teleportacji. Orgazmu w pigułce. coraz częściej bratam się z publicznością która w niemych brawach objawia radość daną mi przez los, zamarzając między koncertami odgrywanych z jedną zapałką schowaną na potem nieprzemokniętą i nie zdającą sobie sprawy z rangi dokonywanych czynów kocham cię tak mocno że zaraz pęknie mi serce !
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
- Nie chce pani znać stanu swego zdrowia?
- Wiem, jaki jest - odparła - Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy. Gdy ktoś kocha różę, której jedyny okaz znajduje się na jednej z milionów gwiazd, wystarczy mu na nie spojrzeć, aby być szczęśliwym. Mówi sobie: ‘na którejś z nich jest moja róża… Czego pragniesz od życia poza facetem w odpowiednich bokserkach? Mordercy, psychopaci, anioły, każdy ma swój punkt widzenia Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem. Życie to rola a wielu ludzi nie dostało scenariusza.
![]() |
#3853 |
Raczkowanie
|
bajkowa - miłoo
![]() 'Życie brać pół żartem, doprawić słodko-kwaśnym sosem' Miał być słonecznym dniem po sezonie deszczowym.. Pragnę poczuć te motylki w brzuchu, mocniej bijące serce w klatce piersiowej. Chcę mieć gęsią skórkę i ciarki, ogarniające całe moje ciało. Zasmakować Ciebie. Jeszcze raz, jak kiedyś.
#3854 |
Rozeznanie
|
Wybacz, dziś nie będzie pomysłu na nową mnie.
Nie chce udawać kogoś kim nie jestem. Weź to obczaj . Nie warto było tracić czasu, to był tylko głupi niefortunny i dziecinny związek dwojga dorosłych ludzi .
#3855 |
Rozeznanie
|
ani grama perfekcji nie zawieram.
Dopasowana tylko do siebie ! Idealna kombinacja- kobieta i mężczyzna lubie nie doskonałości! Podniosłeś mnie wyżej i rozświetliłeś mrok ahhh... myślała sobie: Będe Księżniczką, a tu będzie MÓJ zamek... opisy:
z piosenki z główki usłyszane |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Rozeznanie
|
Groszek rozwalił dzisiaj matmę na maturze i z radości powrócił na trochę ^^
Mrs Unfabulous, Cholerna_Realistka, marikab, Beciorz, dresowa, NieidealnaJa - dziękuje za wyróżnienia ![]() One for all - zatkało mnie w sposób bardzo pozytywny!-widzę swój opis w Twoim podpisie! ![]() Byłam tak zmęczona myśleniem o Tobie, że to aż bolało. Is it any lovely day? // ang. Czy to jakiś cudowny dzień? opowiedz mi o smaku chleba razowego z pastą awokado! `I'm just a simple man, I do the best I can - that's all!`// ang. [wolne tłumaczenie] Jestem tylko prostym facetem, robię wszystko co w mojej mocy - to wszystko. Wiecie kiedy płaczemy? Kiedy pocieramy gwałtownie oko, a ono broni się przed naszą agresją, chociaż nic byśmy sobie sami nie zrobili. Płaczemy kiedy dzieje się nam krzywda - łzy to taki wewnętrzny miecz, który bronić chce przed zranieniem ze strony tych najbardziej zaufanych. Łzy to miecz, który nie rani - jest zbyt delikatny bo zbyt kocha tych, co zadają ból. Łzy po prostu w subtelny sposób mówią jak bardzo mnie boli Twoje "nie dzisiaj", "nie mam czasu" i "zapomniałem". everything reminds me of you. // ang. wszystko przypomina mi o Tobie. - nie wiedziałam dotąd co to jest miłość. - a teraz już wiesz? - wiem. ty jesteś miłość.
#3857 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Szukam faceta, który nie myśli penisem, nadajesz się? |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Wtajemniczenie
|
-Jesteś niesamowita-powiedział to tak jakby nie był tym zupełnie zdziwiony, jakby stwierdzał kolor ubrań, które mam na sobie.
![]() |
#3859 |
Raczkowanie
|
pamiętasz te razem spędzone chwile ? nasze wygłupy ? a może pamiętasz tą okropną zimę , w której szedłeś do mnie na pół zamarźnięty , bez rękawiczek , a gdy już sie widzieliśmy siadałam Ci na kolana a potem namiętnie całowałam ? pamiętasz te wszystkie chwile do cholery ? nie ? a to masz dobrze , bo ja jakoś próbuje zapomnieć a nie moge; / bo my jesteśmy flip i flap :P malutki bachor , który przeżył już wszystko . Twe spojrzenie oczarowało mnie . Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-05 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Raczkowanie
|
ach.
![]() na odległość kochać uczą się. A to ja ja ja ja prawdziwym jestem królem, Bo ty wybrałaś właśnie mnie! Nie ufaj choć chcesz.. Tylko tego jest mi brak Przytul mnie mocno tak Stało się tak jak chciałam, taka noc raz w życiu zdarza się. 'Gdy podchodzisz myślę 'nie!' Trzymaj się z daleka bo spalimy się' 'Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie.'
#3861 |
Rozeznanie
|
xsxs- słońce ty moje. Najlepszego, miłości, weny i smacznego tortu
![]() ![]() Movement - ![]() Dziewczęta. Jeśli piszecie opisy, dodawajcie swoje pomysły. Może nie będą najlepsze, ale `trening czyni mistrza`. ![]() `Życie zatrzymaj się! Tu jestem. `Czego chcesz? Przecież nie wiesz czym jest miłość. Możesz tylko o niej pomarzyć. `Specjalistka od spraw sercowych. Szkoda, że sama nic na ten temat nie wie. `Cały czas. Non stop.I na dodatek na zawsze. Niestety to absurdalna obietnica.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-05-05 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Raczkowanie
|
Dam ci tyle szacunku, ile dostałem od ciebie! .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Raczkowanie
|
beautiful_lie - mała lesbijeczka, ale ojeeeju, odwzajemniam twoje zakochanie! :* :D
włożę cię do portmonetki,
razem z resztą uczuć. nie martw się; do twarzy ci w czerni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
Patrysiowa - śmieszku Ty ;p ;*
Jej drobna, biała dłoń bezwładnie zwisa z łózka, a oczy beznamiętnie spoglądają w okno. Nie, nie jest martwa. Po prostu tęskni... Śnieg przestał cieszyć, skoro nie bawimy się nim razem. Uwielbiam te dni, kiedy pomimo pochmurnego nieba chce mi się uśmiechać do każdego i cieszyć się, tak po prostu tym co mam. zatańczyć z tobą w deszczu, szukać na niebie tęczy, na karuzeli z tobą w tą miłość się wkręcić. ;* masz główną rolę w moich snach . < 3 Chciałabym, aby motyle, które odleciały z mojego brzucha, usiadły na Twoich powiekach i pomogły Ci otworzyć oczy, abyś zobaczył co straciłeś. boli kiedy mówisz jak piękne mam oczy patrząc w mój biust.
#3865 |
Raczkowanie
|
Czy warto tak nieprzerwanie gonić, nie oglądając się za siebie, ponieważ to co za nami, czego tak pragnęliśmy i z takim wysiłkiem zdobywaliśmy, jest jak mały pagórek, który zdobyty służy tylko po to, aby stojąc na nim, wyraźniej dostrzec kolejne szczyty?! Diament jest zwykłym kamieniem,to ludzki umysł nadaje mu wartości.. [!] Czas pozwala jedynie nauczyc się najpierw przetrwać, a potem żyć z tymi ranami. Ale każdego ranka, natychmiast po otwarciu oczu czuje się te rany. I zawsze, do ostatniej chwili życia będzie się czuło obecną nieobecność. Od niej można uciekać, ale nie można uciec... _________________________ _ Czasami są takie godziny, gdy on jest w każdej godzinie, i takie godziny gdy jest w każdej minucie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zadomowienie
|
bajkowa - jak w każdej bajce można doszukać się morału, tak samo w Twoich opisach. mianowicie: jesteś Genialna, oczarować potrafisz! mojeee bajkowe słonko.
![]() xsxs - wszystkiego co najlepsze dla mojej Najlepszej! ![]() *
jesteś moją nieuleczalną wadą serca. - dlaczego nie było Cię cały tydzień w szkole? - chciałam się wyleczyć.. - a na co byłaś chora? - na chłopaka dwie ławki przede mną, proszę Pani. może coś się wydarzy - błąd - na pewno coś się stanie. [uwielbiam tą reklamę 7daysa ![]() ej słonko wyluzuj, to tylko jedna impreza, kilka wściekłych, nie buduj na tym przyszłości. bajki nie odnajdują się w rzeczywistości, nie jestem już Twoją księżniczką. skrzywienie po studiach ekonomicznych = biorę Nasz związek pod lupę, robię analizę SWOT - wypisuję mocne i słabe strony, szanse i zagrożenia. chociaż, bez względu na wynik, zamierzam w to brnąć. przestaję się starać, mam dość porażek. ![]() nie bądź już taki, pozwól mi zamieszkać w Twoim sercu. ![]() ostatnio nie potrafię być miła, doceń że się chociaż uśmiecham. zniszczyłam każdą możliwość kontaktu z Tobą, na wypadek gdybym kiedyś zbyt dużo wypiła. ![]()
#3867 |
Raczkowanie
|
..Zamienię ból na wolność i rany na marzenia... |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
Primadonna - jak zawsze, wiesz ![]() ___ gdy w twojej głowie taka cisza, że boisz się nawet odetchnąć, odwrócić wzrok. mam wrażenie, że słyszysz jak szybko krew przypływa do moich policzków i spowolniony dźwięk bicia mojego serca. nie pomoże nawet to, że namalujesz moje imię na ścianie.
#3869 |
BAN stały
|
a się podjarałam.
![]() ![]() Cholerna_Realistka, Guziki xD, Czarny_Aniolek - aaaaaaa! :ek: <3 mówię Ci, przegrałeś.
Houston, we have a party! ![]() niewyobrażalnie wielkie słowa. wszystko bym dla Niego zrobiła, nawet byłabym grzeczna, przez chwilę. ![]() po co trzymać bąka w dupie, niech polata po chałupie ![]() uuuh, sorki, na szybko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Brakowało jej , jego obecności jego słodkiego uśmiechu .. pomimo tego że nigdy nie był jej.
strasznie mnie wkurza, kiedy wszyscy mówią, że czas leczy rany, a jednocześnie powtarzają, że im dłużej kogoś nie ma, tym bardziej się za tym kimś tęskni Po kokainie przeżywa się sny o potędze i jest się dzieckiem znacznie lepszego Boga Ale jej myśli ulatywały daleko. Poza tym pracowała powoli. Nie dlatego że była leniwa, ale marzenia potrzebują czasu. Popatrzyła w słońce , jakby szukała rady w jego złotym blasku , ale ono jedynie ja oślepiło. Wiedziała , że on jest gdzieś niedaleko, odgadywała jego bliskość. Tych dwoje łączyła tak silna więź że takie porozumiewanie bylo możliwe. Nic nie daje większej wiary w życia sens Że na końcu swojej drogi spotkam cię Ale zadzwoniła głównie po to by usłyszeć jego głos. Wtedy przestawało być tak strasznie. Mogę być wszystkim i robić wszystko, ale też mogę być nikim i robić niewiele.... byle bym Cię czuł i był blisko.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.