|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Dziewczyny a tych peep toe w zeberke jeszcze nie ma?
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzę dziś do h&m w Arkadii na chwilę, bo mam rozmowę w innym sklepie, cos komuś zobaczyć ?
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie widzialam i ogolnie co do peep toe to nic nowego sie nie pojawilo a szkoda:/
A dla mnie dobre duszyczki klikna
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam M, wolisz S?? Bo jeszcze dzisiaj mogę ci ja wymienić, jadę za jakies 15 minutek, to daj mi znać pleaseeeee ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ależ prosze bardzo i prosze o to samo ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------
Fitnesuję od 12.10.2009. teraz 3 razy w tygodniu ![]() Codziennie godzinny spacerek z Abi Bez słodyczy od 07.04.2010 Edytowane przez budgetka Czas edycji: 2010-05-05 o 17:01 |
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wydaje sie duza czy normalna?Edit: wezme ta Mke tak czy siak.Nie lubie bardzo obcislyych kiecek Dziękuję Ci slicznie podaj mi dane to przeleje pieniazki
Edytowane przez wiolaraczka Czas edycji: 2010-05-05 o 17:04 |
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
S 37 i 41 czyli różnica 3 cm ![]() wieczorkiem przesle ci wszystkie dane
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na Marszałkowskiej
![]() Spódniczek z grubymi pasami z Divided była cała rozmiarówka, kilka bokserek w kwiaty tych po 19 zł jasnych i czarnych i sporo wisiorków-lusterek, jakby któraś z Was go jeszcze szukała ![]() Na Woman pojawiła się nowa, czerwona wersja tej sukienki z gumką za 24 zł - nawet ładnie wyglądała i materiał wydawał się w niej jakiś lepszy gatunkowo niż w szarej czy czarnej ![]() Ja zrobiłam zakupy tak dla odmiany na dziale młodzieżowym ![]() Kupiłam nową, białą wersję tej sukienki z marszczeniem i zipem na biuście za 39 zł, spódniczkę grubą, bandażową przecenioną na 39 zł oraz cienką, gładką tunikę oversized w kolorze pudrowego różu
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Pokazałabyś tunikę?
![]() Ja dzis przymierzałam się do zakupu tej pudrowej spódniczki marszczonej,ale mama mnie skutecznie zgasiła,mówiac,ze juz taka mam(taaa,jest duzo ciemniejsza i ma zupelnie inny fason,wykonczenia i materiał...).No sama nie wiem... |
|
|
|
#823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz moze jakies zdj?
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam, że ponoć są w Katowicach. Dziewczyny na innym forum pisały, że je widziały. Czy któraś z Was jest może z Katowic i mogłaby mi takie kupić?
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zobaczyć w takim razie tą czerwoną sukienkę za 25zł
|
|
|
|
#827 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny orientujecie sie czy sa juz te sukienki w h&mie?
Zachorowalam na nia od kad zobaczylam ja a necie |
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#829 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
tez mi się wydaje że 20 maja
![]() poszukać jutro wam coś w h&m???
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#833 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W prawdzie robione na szybko i w nie najlepszym już oświetleniu, ale są w miarę wyraźne ![]() Tunika jest najprostsza, na zdjęciu wygląda bezkształtnie, ale fason ma podobny do tych słynnych srebrnych i złotych z dłuższym tyłem tj. wąskie rękawy, tak samo skrojone i szeroka całość. Nie ma tylko dłuższego tyłu. Biała sukieneczka z zipem jakby ktoś był ciekawy. Czarną mam tą z kolekcji Holiday marszczoną z zipem na całej długości więc wybór nie był trudny Mam zamiar nosić ją też pod spódnicę jako top (i zastanawiam się nad obcięciem ramiączek )Spódniczka również wydaje mi się, że powinna być znana. Kiedyś była jej wersja z zipem z tyłu, ja mam bez Metki niestety nie udało mi się odkleić, żeby zobaczyć cenę pierwotną niemniej jej wygląd wskazywał by na to, że była przeceniona.I w bonusie kolczyki, których zdjęcie wczoraj obiecałam
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Z którego działu te kolczyki róże? Po ile i w którym H&M kupione? Szukam takich czerwonych od jakiegoś czasu i jak są, to jakieś dziwne
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda przyzwoicie bardzo cenę mogłabyś jeszcze podać?
|
|
#837 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zdradź proszę cenę tuniki, marzy mi się taka jutro będę w hm to będę jej wypatrywać możesz napisać jaki ona ma skład?sukieneczka wygląda ładniej niż ta czarna, nawet ten zamek można przeżyć, ktory mi się nie podoba, ale niestety zwykle w wakacje jestem mocno opalona i wyglądam w białym mega tandetnie bardzo dobry pomsł, aby nosić ją jako top![]() a i słodkie kokardki kokardki kocham![]()
|
|
|
|
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogólnie dużo nowych fajnych rzeczy dziś widziałam. Sukienki z zipem mnie nie fascynują, byłam ich "fanką" 2 lata temu , spódniczki w wąskie paski - sporo, natomiast w szerokie nie widziałam. Poza tym mnóstwo fajnej biżuterii i dodatków.
Edytowane przez FFashionistkAA Czas edycji: 2010-05-05 o 19:12 |
||
|
|
|
#839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam je wczoraj w Reducie Z tymże one się są w kolorze typowej czerwieni, a raczej koralowe ![]() Cytat:
![]() zdradź proszę cenę tuniki, marzy mi się taka jutro będę w hm to będę jej wypatrywać możesz napisać jaki ona ma skład?sukieneczka wygląda ładniej niż ta czarna, nawet ten zamek można przeżyć, ktory mi się nie podoba, ale niestety zwykle w wakacje jestem mocno opalona i wyglądam w białym mega tandetnie bardzo dobry pomsł, aby nosić ją jako top![]() a i słodkie kokardki kokardki kocham![]() [/QUOTE]Nie ma za co Jest bardzo fajna, ma cieniutki, a jednocześnie przyjemny w dotyku materiał więc na lato do legginsów będzie jak znalazł Kosztuje 59 zł, występuje tylko w jednym rozmiarze, co dla drobniejszych lub w drugą stronę bardziej potężniejszych osób może być minusem ![]() miss_love, wg metki to 100% wiskoza ![]() Co do sukienki z zipem, to też miałam jej nie kupować, zwłaszcza że czarną mam, a tej odblaskowej różowej nie chciałam , ale jak zobaczyłam białą, to nie mogłam się oprzeć Zawsze właśnie jako top może się przydać do większej ilości zestawów ![]() Cytat:
Pochwal się koniecznie, jakie jeszcze tuniki kupiłaś! ![]() Moja miłość do zipów też już pomału mija, mimo to czasami jeszcze na jakąś rzecz z nimi się skuszę
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-05-05 o 19:17 |
|||
|
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
jezu dziewczyny, bardzo was przepraszam. ja jakaś niejarząca jestem! oczywiscie we wrocławiu nie ma peep toe w ZEBERKE tylko w PANTERKĘ! :/ bardzo was przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie wiem jak ja czytam. dopiero jak A_s_i_u_l_a do mnie pw napisała to coś mi zaswitało
jeszcze raz przepraszam, ale dam znać jak tylko zobaczę ; )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

Bo nie dostaniecie swoich bluzeczek, spódniczek itd.

bardzo dobry pomsł, aby nosić ją jako top