|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Nigdzie nie znajdziesz w necie prac dr Bromy. Nie udostępnia ich w necie. Zobaczyć je możesz tylko na konsultacji.
|
#962 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
jestem pół roku po zabiegu blizn już dawno nie widać, piersi się ułożyły i od dawna jak moje ![]() Oczywistą bzdurą jest, że przy komplikacjach trzeba ciąć pod piersią - wszelkie reoperacje wykonuje się tą samą drogą ( przez otoczkę ) , nie wykonując dodatkowych blizn. Dr Broma nie ma na stronie galerii, a ja po niemiłych doświadczeniach już zdjęc nie wstawiam pozdrawiam |
|
|
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź Jaki jest koszt konsultacji u dr Bromy? |
|
|
|
|
#964 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Przy takim cięciu jest ( malutkie ale zawsze ) ryzyko przecięcia przewodów mlecznych jednakże kojarze pare dziewczyn po takiej implantacji, które bez problemów karmią swoje maluszki Koszt konsultacji jednorazowy 200PLn ( możesz mieć jedną konsultację a z reguły sa to 2-3 przed zabiegiem, kolejne rzecz jasna bezpłatne) |
|
|
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No coz ... byl czas przywyknac do niektorych glupotek ![]() magda, u mnie tez blizn juz nie widac, wszystko zagoilo sie super i z nabytkow jestem baaardzo zadowolona Aaaa robilam oczywiscie u Bromy. Co do ewentualnego uszkodzenia kanalow mlecznych to istnieje taka mozliwosc, na rownie z tym, ze kanaly pozostana nieuszkodzone. Na roznych forach znajdziesz pacjentki, ktore mialy wykonane to ciecie, a potem bezproblemowo karmily swoje dzieci piersia ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Misia, ale synchron
|
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
rozwiałyście dużo moich wątpliwości zastanawiam się teraz nad Kasprzykiem i Bromą ale to pewnie po konsultacji ustalę. Dziękuję kochane
|
|
|
|
#967 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zadałam pytanie dot. w/w kwestii jakiś czas temu właśnie bezpośrednio Miskaa78, ale nigdy nie otrzymałam odpowiedzi. trafiło w kosmos, ale cieszę się, że tym razem w tak ekspresowym tempie rozwiano moje wątpliwości (mam nadzieję, że czytelne jest, iż słowo "chyba" informuje w wystarczającym stopniu o istnieniu tejże wątpliwości )witam
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
Hej Maceratka;-)
Jak miło ze znowu nas odwiedziłas;-) Troszke mało ciebie tu ;-(
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko do "maceraty", gdyż mam wyznaczony termin do dr Skwiercz na 17 maja i chciałam się zapytać czy jesteś zadowolona z zabiegu? ile dochodziłaś do siebie po operacji? a jeszcze mam pytanko o połykanie rutinoscorbinu ile razy dziennie trzeba go przyjmować wiem że zacząć trzeba dwa tygodnie przed zabiegiem?
|
|
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
ooo to trzeba rutinoscorbin brać???
oj magera chyba dziewczyny mają rację i szkoda wydać te 14 tys na lekki zabieg kosmetyczny, 305 to faktycznie za mało, pisałam do dr maila ale nie odpowiada juz dość długo jutro dzwonię Moje wymiary to 168 cm wzrostu, jakieś 74cm pod biustem a wbiuście 91cm, noszę rozmiar miseczki C(pełne C) albo D(małe D), jestem po dwóch karmieniach, mój problem to brak jędrności, w koncu jak karmilam to miałam duże E w sumie to nie chcę bardzo dużych,najlepsze byłyby takie DD (małeE) ale konieczne mają być pełne olgawro przekonałaś mnie, skoro z dużego B masz duże C po 400cc, to ja też muszę zaszaleć, bo efektu nie bedzie
|
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no, to super ![]() tak, jestem bardzo zadowolona, z dr, z opieki, z całokształtu, kliniki itd..itp.. w sumie nie było źle, po wypisaniu z kliniki przejechałam sama pół PL pociągiem, do którego zapakowała mnie MyaDiva (u mnie nikt nie wiedział o op.) i dalej też jakoś dałam rady, choć wiem,że niektórzy jeszcze lżej to przechodzą ![]() pierwszy tydzień był dość ciężki, ale p/bólowe więłam tylko kilka razy w środku nocy, więc chyba nie było źle ![]() dr pokazuje takie "ćwiczenia", które w dużym stopniu pomagają rozruszać mięśnie za każdym razem, gdy powraca dyskomfort, wielokrotnie w ciągu dnia, i to wiele ułatwia. rutinoscorbin-jeśli dobrze pamiętam- 2x dziennie po 2 tabl. moje cycuchy są fajowe, ale na razie nierówne, bo w jednym mięsień trzyma mocno, a w drugim puścił bardzo szybko. ma się to wyrównać w ciągu najbliższego miesiąca, po którym pojadę na ponowne oględziny ![]() i tu w sumie to, co b.ważne: jestem zadowolona nie tylko z samej op., ale i z "prowadzenia" po op. taki spokój, i zaufanie. wrażenie, że dr naprawdę wie co robi. mam nadzieję, że i Ty dołączysz do grona zadowolonych a jaki rozmiarek Ci się szykuje, jeśli można wiedzieć? ![]() pozdrawiam
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
a i magera mam mieć implanty anatomiczne Mentor CPG 332 (width:11,5; height:12; projekcja 4,9) choć zastanawiam się teraz nad CPG 333_ 380cc
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- kurcze dziewczyny, czuję się taka zagubiona, w sumie to ja chyba nic nie wiem ...albo do reszty paraliżuje mnie zbliżający się termin ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- wiecie, zrobiłam sobie wlaśnie test ![]() mam taki silikonowy biustonosz samonośny (nawet 2 ) i te cztery wkladki zwazyłam ważą 260g i zapakowałam do jednej miseczki i mam wtedy pełne D, zakładając, ze częsć się jakoś schowa to myślę, że dla mnie tak 350cc to będzie git
Edytowane przez agawa32 Czas edycji: 2010-05-05 o 17:59 |
|
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój rozmiar to 300cc hp, troszkę się stresuje że mogę mieć za małe cycuszki ale Pani doktor powiedziała, że ten rozmiar najlepiej będzie odpowiadała do mojej sylwetki. Mam 165 cm zwrostu, ważę 48 kg i pod biustem 70cm. Czym bliżej zabiegu tym bardziej się denerwuję, najbardzięj boję się ze długo będę dochodzic do siebie po operacji a mam w tym roku obronę i muszę dokończyc moją pracę licencjacką. Dlatego mam pytanko kiedy mogłaś spokojnie usiąsć do komputera i pisać na klawiaturze? Serdecznie Cię pozdrawiam |
|
|
|
|
#975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też nosze podobnie jak Ty rozmiar miseczki 75C lub 70D jestem po karmieniu czyli brak jędrności i opadnięcie byłam na konsultacji u dr Jarlińskiego dwa razy i pierwszym razem zaproponował mi coś ponad 400cc z anatomów a na drugiej 400cc okragłe. A ja mam obawy czy to mi wystarczy by wypełnić skóre. Wczoraj też miałam wycinanego guzka którego wykryło USG i dr przesuął mi termin z 22maja na 17czerwca.Nie widziałam twoich piersi ale może musisz brać te większe cpg333-380cc , w dodatku anatomy wychodza na troszkę mniejsze. Ja sie zamartwiam czy zaproponowane 400cc okrągłe wystarczą.
|
|
#976 |
|
Przyczajenie
|
Cześć jestem tu nowa, operację miałam 2 tyg temu i wszystko byłoby super gdyby nie to że wyczówam nierówności. Mam wrażenie że implant się pofałdował czy ty miałaś coś takiego?
|
|
|
|
#977 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
Bardzo wam dziękuję za te wszystkie odpowiedzi ![]() Cytat:
Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. Trzymam kciuki co by ten uparciuch jeden wrzucił na luz... ![]() Cytat:
No właśnie, nie ma na to reguły... a szkoda i to wielka!!! O ile byłybyśmy "zdrowsze", gdybyśmy nie musiały tak w głowę zachodzić co by tu wsadzić, żeby było idealnie ![]() Cytat:
Tak sama się zastanawiam już od kilku dni czy nie zdecydować się na ciut większe, a może okrągłe..? Mix we łbie.. ![]() Trzymam kciuki bardzo mocno za trafną decyzję ![]() Ehh dziewczynki... I tak nic nie wiem ![]() Pozdrawiam mocno wszystkie Was ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Ciężko, ojjjjjjjjjjjj ciężko
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
MAGERA
Mysle ze powinnas zdac sie na lekarza moze nie az tak 100% ale to oni są specjalistami nie my i chyba wiedza lepiej.Mysle ze jesli masz swojego gruczołu to nie będą małe tylko srednie ale to tylko moje zdanie.Tak sobie mysle ze gdybym nie wsłuchała się w siebie i wpakowała te 750cc które proponował mi DR to bym chyba wyciągneła je na drugi dzien.Ciesze sie ze posłuchałam siebie i swojego rozumu.Widziałas moje cycki a ja nie miałam nic gruczołu i mysle ze 400cc by mi tez starczyło chociaz tydzien temu myslałam ze mogły byc większe ale jak patrze w lustro to wiem ze jednak się ciesze ze są jakie są.Masz kupe czasu pomysl przeciez zawsze mozesz cos utargowac.Widziałas juz fotki podobnych wyjsciówek z 350cc?? Pozdrawiam cię cieplusio i nie zamyslaj sie bo nerwicy sie nabawisz;-)
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-05-05 o 20:42 |
|
|
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() żeby się poźniej nie okazało, że nie ma innych żeby mi włożyć w sumie na pierwszej konsultacji w listopadzie w tamtym roku mówił wlasnie o takich dużych implantach- wtedy mnie wystraszył i odpuściłam......ale pragnienie wraca ![]() Ilma a jakiego rozmiaru piersi się spodziewasz po operacji???? (z takimi implantami) kiedy byłaś na drugiej konsultacji??? i dlaczego zaproponował Ci teraz okrągłe??? no własnie te guzki dasz radę ! , ja już mam ściągnięty szew (wczoraj) i nie jest źle- teraz myslę tylko o operacji i mnożą się problemy...Magera - damy rade, myslę że dolozymy sobie więcej niż 305 ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Magera zerknij na to: http://www.paulbelt.com.au/breast_augmentation case 34 teraz jestem pewna, że nie bedzie to 305 ...... |
|
|
|
|
#980 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nerwice to ja juz mam![]() Aaaaaa przepraszam............. ile dr chciał Ci zaimplantować????? Matko kochana.... Niech żyje jednak umiar Agunia, ja oglądałam już chyba milion zdjęć... I pomimo, że bylo ich milion, tylko 2 odpowiadały mojej wyjściówce... Oczywiście mówię tu też o możliwości zerknięcia jaki implant wpakowano... No i szok, bo wcale implanty nie byly duże do osiągniętego efektu, który absolutnie mnie satysfakcjonuje...Cytat:
![]() Trzymam kciuki za boski efekt Agawa.... pewnie, że damy.... ![]() Informuj na bieżąco w razie jakby cos się zmieniło u Ciebie co do rozmiaru ![]() Buziam mocno
|
|
#981 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-05-05 o 22:04 |
|
|
|
|
#982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#983 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiscie ze to było bez plastyki ale jesli mówie ze chce średnie nie za duze proponowanie 750cc czy 800cc to chyba nie bardzo.
Nie wiem czy z 750cc wyszły by mi srednie.Moze mój Dr jest inny ale on powiedział ze tyle mi w życiu by nawet nie zaproponował bo ja az taka postawna nie jestem tym bardziej ze wiedział ze chce normalnej sredniej wielkosci implant,zresztą to juz nie ma znaczenia,jestem mega zadowolona nawet z moim uskokiem na cyckach i ciesze sie ze posłuchałam siebie;-) Magera Fajne takie akurat bardzo naturalnie wyszło Tak pozatym nie wszyscy chcą robic piersi o 3 numery większe są kobiety które chcą mniejsze piersi bo takie im sie podobaja i ze płacą 10 tys za numer większe to ok,ważne zeby byc zadowolonym z efektu. Życze wam wszystkim przed abyscie były super zadowolone to wam ma sie podobac a my mozemy tylko podpowiadac
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-05-05 o 22:16 |
|
|
|
#984 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poczytalam... faktycznie 800 robi wrażenie ![]() a jak to jest, że jeden lekarz zaproponował wkładki 800 bez plastyki, a drugi wlożył 450 i jest pieknie????? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Nie pasi raczej do mnie zbyt wiele Dobrze, że nie zdecydowałaś się na te 800-tki A który dr proponował Ci takie wkładki??? bo chyba nie doczytalam...
|
|
#985 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
pierwszy chciał włożyć 500 z plastyką kumasz? czyli drugi bez plastyki też musiałby wlożyć dużo więcej żeby był jakikolwiek efekt ![]() Magera podpierasz sie widzą ze skalpelika - zobacz tam właścicielka ma 750 cc |
|
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Teraz juz to nie wazne mój Dr tez mi wycioł kawał otoczki(to tez w sumie plastyka) bo miałam wielkie ale zrobił to bo sam powiedział ze 800cc nie pasowało by do mnie.Nie płaciłam za to zrobił to bo nie chciał mi zrobic za duzych i dzięki mu za to;-)
Mysle ze kazda z nas jest inna jedna lubi to druga tamto i fajnie ze tak jest.Powiem wam ze kręgosłup mi troche siada i nie wiem czy moze to byc spowodowane ze mam prawie kilo więcej z przodu;-)
|
#987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie podpieram się absolutnie niczym i nie sugeruję niczego. Polecam stronke jako info co do implantacji (jakie opcje), zalecenia przed i po, absolutnie techniczne informacje... Jak na pewno zauważyłaś ona nie poleca żadnych wkładek... Opisuje tylko same fakty. Zawsze dobrze poczytać taką obszerna informację zwłaszcza z autopsji...
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
Magera ja tez tam siedze czasami ;-)
I podczytuje Dobrej nocy
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-05-05 o 22:40 |
|
|
|
#989 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc i do usłyszonka
Buziam
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś drobniutka, i pewnie jeszcze nie rodziłaś,więc taki sobie rozmiarek na początek, będzie o.k. zobaczysz, będzie ślicznie Kocurek uwierz, że zasiadanie do komputera i pisanie na klawiaturze to będzie jedna z pierwszych czynności, do których będziesz zdolna na początek jakiś fotel i coś pod plecy (np.duży zagłówek, cokolwiek ) takie usadowienie, które umożliwi zmianę pozycji (lewym bokiem/prawym ) bo na początku kończyny górne szybko się męczą. i uwierz, takie udogodnienia przez pierwszych kilka dni tylko stosowałam, bardzo szybko mogłam o nich zapomnieć. nawet gdybyś przechodziła wszystko trochę ciężej, i tak w okresie rekonwalescencji komputer jest taką w miarę optymalną "rozrywką",dasz rady ![]() bo leżenie w łóżku na dłuższą metę jest nie do zniesienia, więc raz wypełznąwszy w porannych bólach wcale się nie chce do niego wracać, a z pozycji siedzącej można zawsze łatwo wstać, się rozruszać nic się nie przejmuj.. ![]() no, jedynym niebezpieczeństwem jest, że zamiast skupiać się na pisaniu pracy lic. będziesz przed lustrem wysiadywała podziwiając nowe nabytki mam nadzieję, że dostarczą Ci one dodatkowej inspiracji pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Aaaa robilam oczywiscie u Bromy. Co do ewentualnego uszkodzenia kanalow mlecznych to istnieje taka mozliwosc, na rownie z tym, ze kanaly pozostana nieuszkodzone. Na roznych forach znajdziesz pacjentki, ktore mialy wykonane to ciecie, a potem bezproblemowo karmily swoje dzieci piersia

mój rozmiar to 300cc hp, troszkę się stresuje że mogę mieć za małe cycuszki ale Pani doktor powiedziała, że ten rozmiar najlepiej będzie odpowiadała do mojej sylwetki. Mam 165 cm zwrostu, ważę 48 kg i pod biustem 70cm. Czym bliżej zabiegu tym bardziej się denerwuję, najbardzięj boję się ze długo będę dochodzic do siebie po operacji a mam w tym roku obronę i muszę dokończyc moją pracę licencjacką. Dlatego mam pytanko kiedy mogłaś spokojnie usiąsć do komputera i pisać na klawiaturze? Serdecznie Cię pozdrawiam
którego wykryło USG i dr przesuął mi termin z 22maja na 17czerwca.
dasz radę ! , ja już mam ściągnięty szew (wczoraj) i nie jest źle- teraz myslę tylko o operacji i mnożą się problemy...