wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-05, 14:45   #3091
jodie
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ok, no to może ja

Jeśli w stylu hiszpańskim, to mi się z Carmen kojarzy - czyli długa falbaniasta spódnica, bluzka z falbanami albo w zasadzie fason mniej istotny, skoro na czarno. Do tego kwiat we włosach i chusta - ja bym ten czarny przełamała czerwienią - jeśli można.

A lata 60, to koniecznie styl pin-up - grochy - jakaś słodka sukienka krótka. Mocne krechy na oczach i czerwone usta. Albo wpisz sobie w google lata 60 i pooglądaj zdjęcia, wyskakuje cała masa inspiracji.
dzięki Miskowa

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Jodie jeśli chodzi o przebranie to nie pomogę. Nigdy nie byłam na takiej imprezie przebieranej i nawet kiedyś myślałam że z pewnością nie miałabym się w co ubrać
ja też nie mam ale dobrze ze ma jeszcze trochę czasu , coś wykombinuję, musze sie tylko zagłebić w opisy

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Podaj maila, to zaraz Ci przesle
Wbrew pozorom wszystkie potrawy sa na prawde smaczne...

A propos figury, ja na wczorajszych zakupach odkryam, ze na prawde dobrze wygladam w dopasowanych sukienkach wiec takie dwie zakupilam

I mam do Was jeszcze jedno pytanie: zakochalam sie w torebce...ale mam watrpliwosci co do niej ze wzgledu na kolor - fuksjowy!! Do czego ja to zaloze?!
Co prawda cena jest kuszaca, niecale 70 zl...kroj torebki przecudny...byla tez czerwona, ale to juz nie bylo to...ta fuksja mnie polozyla na lopatki...tylko do czego?Jak sadzicie?Warto?Doradzcie cos...
ad1. ja też poproszę o tą dietkę
ad.2 zazdroszczę , ja tak jak dziewczyny zaraz sprawdzam boczki
ad.3 czarny, szary ,biały

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No widzisz Ty chociaż grzeszysz konkretnie, a ja ? Nic słodkiego, żadanych gazowanych, żadnych soków, jak cola to light
No wybaczcie ale czasem muszę wciągnąć tortillę z Maca czy pizzę
to ja się pochwale - już 3 tygodnie bez kropli gazowanych napoji, tylko woda i ziółka chodzę z siebie dumna jak paw maca i fastfoodów unikam jak ognia wczoraj tylko w drodze do domu na śniadanie wpadliśmy do maca i zjadłam tosta - to kompletnie nie ma smaku
Stary 2010-05-05, 14:46   #3092
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Głównie spacerowaliśmy, chodziliśmy na obiadki (dieta poszła w odstawkę, ale bez przesady), na wieczorne drinki do klimatycznych knajp, zwiedziliśmy Ostrów Tumski, ogród japoński, wiele uliczek... T. się rozchorował już pierwszego dnia, więc nie byliśmy na żadnej imprezie w klubie. Ale przynajmniej wieczory były romantyczne. I dużo seksu było Apartament na rynku to super sprawa, świetne miejsce wypadowe!
Wczoraj już doszłam do normalności, ale na wyjeździe non stop bym się rzucała na TŻ Prawiłam mu komplementy, gapiłam się na niego zakochanym wzrokiem

U nas też bywa nerwowo przez pracę, głównie pracę TŻ. Z racji, że pracuje w domu, trudno mu rozgraniczyć czas spędzony w robocie i czas wolny. Zdarza mu się wysyłać maile o północy lub w niedzielę

Ale przynajmniej masz bliżej do weekendu

Zazdroszczę zakupów, ja też potrzebuję paru rzeczy, a pieniędzy brak...

Nigdy nie byłam na diecie oczyszczającej. Jesz pieczywo? Ja po odstawieniu chleba czuję się lekko, nie mam wzdęć ani uczucia wypchania.

Ja czuję potrzebę co miesiąc - 1,5.
Mi się nie chce buszować w sklepach, najchętniej kupiłabym jakieś Avanti, wybrała coś dla siebie i poszła po konkrety
Mi się podobają takie spodnie, ale niestety nie są dla mnie.

Mimo, że schudłam ponad 8 kg, to nadal mam boczki i "bryczesy" na udach Ale już mi aż tak nie przeszkadzają.

Poszukuję bezskutecznie sukienki na wesele. Znalazłam jedną fajną w New Look, ale chyba nie nadaje się na taką okazję, poza tym rozm. 36 był jednak trochę za mały, a 38 zabrakło Ten dekolt wygląda bosko!!!

http://www.newlook.com/browse/produc...duct=195532712

Teraz, jak na nią patrzę, to bym ją bez wahania wzięła, gdyby była trochę większa
Asiuk to wspaniałą rocznice mieliście no i ten sex w nadmiarze
Ale Ty schudłaś , 8 kg to bardzo dużo , szok normalnie
Kiecka z linka nie w moim stylu, jakaś taka nieciekawa, zwyczajna, oczywiście według mnie , nie ma tego czegoś, no i długość nieakceptowana przeze mnie

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-05-05 o 14:47
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 14:59   #3093
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk to wspaniałą rocznice mieliście no i ten sex w nadmiarze
Ale Ty schudłaś , 8 kg to bardzo dużo , szok normalnie
Kiecka z linka nie w moim stylu, jakaś taka nieciekawa, zwyczajna, oczywiście według mnie , nie ma tego czegoś, no i długość nieakceptowana przeze mnie
Seks się przydał, bo to z jego powodu były ostatnie nieporozumienia... Zresztą u nas co jakiś czas wraca jak bumerang ten temat w kontekście problemu.
Przez weekend waga poszła o 1 kg do góry Ale jutro powinno być ok.
Ja nie mam rzeczy z takimi dekoltami, jak w tej sukience - zwykłymi, półokrągłymi. A okazuje się, że bardzo mi taki pasuje - super eksponuje biust i ramiona.

Ja muszę mieć sukienkę dopasowaną, bo w luźniejszej wyglądam idiotycznie. Musiałabym być chudzielcem i mieć nieco więcej wzrostu, żeby dobrze wyglądać w takim kroju.

Jakie sukienki Ci się podobają, które mają dla Ciebie to "coś"?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 15:10   #3094
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hej
dawno nic nie pisałam
Madziu ja mam różowego Samsunga Corby
oooo i co mi powiesz na jego temat?? tzn jestes zadowlona??

mnie kręci na samsungi : corby(najbradziej mi sie jego wygląd podoba), avila (mój tata ma), monte (TZ będzie sobie teraz brał).

co do jedzenia i wagi to ja nie piję w ogóle napoi gazowanych (nie lubię) tylko herbatki owocowe lub z zielonej herbaty i wodę niegazowaną.

Fast foodów tez nie jadam, bo wole jedzonko domowe, choc ostatnio jestesm w czarnej rozpaczy bo nie moge żadnego obiadu robic, bo nic nie pokroję (a lewą ręką nie potrafię) wiec jem to co zrobią rodzice lub tesciowa ech.. A bardzo mi brakuje tych potraw, które zawsze robiłąm w Holandii.

Tylko ostatnio (a własciwie to od jakis 2 miesięcy) non stop pałaszuje słodycze.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 15:10   #3095
dorinka30
Zakorzenienie

[QUOTE=asiuk;19046448]Seks się przydał, bo to z jego powodu były ostatnie nieporozumienia... Zresztą u nas co jakiś czas wraca jak bumerang ten temat w kontekście problemu.
Przez weekend waga poszła o 1 kg do góry Ale jutro powinno być ok.
Ja nie mam rzeczy z takimi dekoltami, jak w tej sukience - zwykłymi, półokrągłymi. A okazuje się, że bardzo mi taki pasuje - super eksponuje biust i ramiona.

Ja muszę mieć sukienkę dopasowaną, bo w luźniejszej wyglądam idiotycznie. Musiałabym być chudzielcem i mieć nieco więcej wzrostu, żeby dobrze wyglądać w takim kroju.

Jakie sukienki Ci się podobają, które mają dla Ciebie to "coś"?[/QUOTE]

Asuk skoro ma być dopasowana i sexi to proszę taka np. Sexowna i kobieca
http://aukcjewp.wp.pl/item1020034529...omen_deni.html
Stary 2010-05-05, 15:18   #3096
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Asuk skoro ma być dopasowana i sexi to proszę taka np. Sexowna i kobieca
http://aukcjewp.wp.pl/item1020034529...omen_deni.html
bardzo ładna przydałaby mi sie taka

Mam w tym roku dwa wesele. 3 lipca i 31 lipca (wiec juz wiem co będe robiłą w naszą pierwsza rocznice slubu bawiła sie na poprawinach i odsypiała wesele)

Stary 2010-05-05, 15:29   #3097
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
No widzisz Ty chociaż grzeszysz konkretnie, a ja ? Nic słodkiego, żadanych gazowanych, żadnych soków, jak cola to light
No wybaczcie ale czasem muszę wciągnąć tortillę z Maca czy pizzę

No własnie czarny i granat wydaje się najlepszym tłem do żywych kolorów, czarnych rzeczy mam też full, może wreszcie się odważę założyć te ćwieki
Ja to fast foody normalnie kocham
A co do butów to te różowe ćwieki są super! Załóż czarne spodnie lub jeansy, czarna marynarka lub jakiś czarny sweterek i te buty

Cytat:
Mimo, że schudłam ponad 8 kg, to nadal mam boczki i "bryczesy" na udach Ale już mi aż tak nie przeszkadzają.

Poszukuję bezskutecznie sukienki na wesele. Znalazłam jedną fajną w New Look, ale chyba nie nadaje się na taką okazję, poza tym rozm. 36 był jednak trochę za mały, a 38 zabrakło Ten dekolt wygląda bosko!!!

Teraz, jak na nią patrzę, to bym ją bez wahania wzięła, gdyby była trochę większa
Zazdroszczę 8 kg!
A co do sukienki to ta z New Looka bardzo mi się podoba ale bardzie widzę ją nie na wesele ale w lecie do japonek czy sandałków

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oooo i co mi powiesz na jego temat?? tzn jestes zadowlona??

mnie kręci na samsungi : corby(najbradziej mi sie jego wygląd podoba), avila (mój tata ma), monte (TZ będzie sobie teraz brał).
Telefon jest bardzo ładny wizualnie co ma dla mnie wielkie znaczenie Nie wiem czy miałaś wcześniej telefon dotykowy bo ja nie miałam. W zimie wkurzało mnie że musiałam zdjąć rękawiczki żeby wysłać smsa Ja piszę bardzo dużo smsów więc czas napisania smsa na tel dotykowym jest znacznie dłuższy Jest łatwy w obsłudze, robi ładne zdjęcia i bateria długo trzyma. Co Cię jeszcze interesuje?
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 15:32   #3098
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Telefon jest bardzo ładny wizualnie co ma dla mnie wielkie znaczenie Nie wiem czy miałaś wcześniej telefon dotykowy bo ja nie miałam. W zimie wkurzało mnie że musiałam zdjąć rękawiczki żeby wysłać smsa Ja piszę bardzo dużo smsów więc czas napisania smsa na tel dotykowym jest znacznie dłuższy Jest łatwy w obsłudze, robi ładne zdjęcia i bateria długo trzyma. Co Cię jeszcze interesuje?
czyli generalnie polecasz?? Nigdy nie miałam dotykowego, tata ma avile, ale bawiłam sie nia tylko w domu.
A wygodny jest jak się go trzyma?? Nie jest za bardzo jajkowaty
Z tych trzech tez mi się własnie corby wizualnie podoba najbardziej.

Stary 2010-05-05, 15:39   #3099
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
czyli generalnie polecasz?? Nigdy nie miałam dotykowego, tata ma avile, ale bawiłam sie nia tylko w domu.
A wygodny jest jak się go trzyma?? Nie jest za bardzo jajkowaty
Z tych trzech tez mi się własnie corby wizualnie podoba najbardziej.
Trzyma się go wygodnie, kształt ma fajny chociaż ja ogólnie lubię jajkowate telefony znajomi zawsze się śmieją że ja mam telefony "różowe mydełka"
Hmm czy polecam, no ja bym już chyba drugi raz nie wzięła telefonu dotykowego ale tylko ze względu na to że wolniej się wszystko robi a ja należy do osób prędkich
Stary 2010-05-05, 15:41   #3100
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Trzyma się go wygodnie, kształt ma fajny chociaż ja ogólnie lubię jajkowate telefony znajomi zawsze się śmieją że ja mam telefony "różowe mydełka"
Hmm czy polecam, no ja bym już chyba drugi raz nie wzięła telefonu dotykowego ale tylko ze względu na to że wolniej się wszystko robi a ja należy do osób prędkich
w zestawie jest czarna obudowa + 2 jakiegos koloru który sie wybierze (wersja czysta i w kółka) tak??

Stary 2010-05-05, 15:47   #3101
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
w zestawie jest czarna obudowa + 2 jakiegos koloru który sie wybierze (wersja czysta i w kółka) tak??
Dokładnie tak 3 obudowy.
Stary 2010-05-05, 15:49   #3102
dorinka30
Zakorzenienie

Też myślałam o dotykowym, ale nie wzięłam pod uwagę, że wolniej się obsługuje taki
Stary 2010-05-05, 15:52   #3103
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Też myślałam o dotykowym, ale nie wzięłam pod uwagę, że wolniej się obsługuje taki
a jednak Przynajmniej w moim przypadku
Dlatego nigdy więcej nie wezmę innego tel niż nokia
Stary 2010-05-05, 16:15   #3104
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ech ja wezmę chyba samsunga, tylko pytanie którego

Stary 2010-05-05, 17:12   #3105
ButterBear
Zakorzenienie

A ja przeciwnie do Was, gdybym brała drugi raz, to też wzięłabym dotykowy. Dla mnie moja dotykowa avila jest szybsza niż niedotykowy telefon. Smsy pisze mi się szybciej...fajny jest, ja jestem z niego szalenie zadowolona

Co do sukienek, Asiuk, ta którą pokazałaś nie bardzo mi się podoba...jest zbyt dziewczynkowata...
Za to ta,którą pokazałą Dori jest super bardzo kobieca

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 17:14   #3106
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter no własnie ja jestem napalona na dotykowy, ale nie wiem który corby, monte, avila nigdy nie potrafię się zdecydowac na jeden.

Stary 2010-05-05, 19:04   #3107
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter no własnie ja jestem napalona na dotykowy, ale nie wiem który corby, monte, avila nigdy nie potrafię się zdecydowac na jeden.
Madziu, no tak jak mówię, mam avilę i jestem bardzo zadowolona...ale decyzję musisz podjąć sama

Kurcze,ale masakra być w pracy o takiej godzinie...bleee...

Hania

Stary 2010-05-05, 19:50   #3108
goosia207
Zakorzenienie

cześć,

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
U mnie trochę do czeka mnie kilka miesięcy czekania na wolne miejsce , a tak mi zależy, aby już coś poszło do przodu
znowu ciężko mi się za cokolwiek zabrać
Weekendu majowego nie poczułam wcale- w pt w pracy na popołudnie, w nd w pracy niemal cały dzień i dzisiaj na rano. ale biorąc pod uwagę pogodę, nie specjalnie mam czego żałować
W temacie sylwetki - zastój Schudnąć schudłam, ale nadal mam tłuszcz na brzuchu, co mnie strasznie wkurza
No to sobie ponarzekałam
Gdzie wolne miejsce, bo chyba coś przeoczyłam

U nas też powody do narzekania Wykluło się dużo wydatków i już się martwię jak damy radę. Na dodatek parę dni temu przehulałam ok.350zł na bluzki,maseczki,kolczyki i pierdoły.Już nie wspomnę ile nas kosztował długi weekend imprezowo-grillowy. Teraz mam wyrzuty sumienia, bo nie były to niezbędne rzeczy

Cytat:
Ale się rozgadałyście

ja dzisiaj do fryzjera idę po pracy z czego się bardzo cieszę

Ciekawe kiedy Hania wraca ?
Ja idę za 2,5 tygodnia

Cytat:
hej
dawno nic nie pisałam
Madziu ja mam różowego Samsunga Corby

Byłam wczoraj na zakupach i wróciłam z niczym! Mierzyłam fajne tuniki do getrów w Top Secret ale niestety muszę się najpierw wziąć za swoje boczki!!!
hej dawno cię nie było

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
cześć.

ja za sprawą - mam dwie imprezy przebierankowe
jedna w stylu hiszpańskim - ale mam być na czarno , druga w stylu lat 60. co proponujecie do ubrania ?
Ale fajne imprezki tez bym poszła

Cytat:

Podaj maila, to zaraz Ci przesle
Wbrew pozorom wszystkie potrawy sa na prawde smaczne...

A propos figury, ja na wczorajszych zakupach odkryam, ze na prawde dobrze wygladam w dopasowanych sukienkach wiec takie dwie zakupilam

I mam do Was jeszcze jedno pytanie: zakochalam sie w torebce...ale mam watrpliwosci co do niej ze wzgledu na kolor - fuksjowy!! Do czego ja to zaloze?!
Co prawda cena jest kuszaca, niecale 70 zl...kroj torebki przecudny...byla tez czerwona, ale to juz nie bylo to...ta fuksja mnie polozyla na lopatki...tylko do czego?Jak sadzicie?Warto?Doradzcie cos...
Super kolor, ale też miałabym problem do dopasowania czegoś.Chyba, że kupisz sobie jakieś sandałki w tym kolorze

Cytat:

Fajnie, że znowu zaczyna się u was układać
Sukienka też nie w moim stylu w ogóle myślałam, że to spódnica i bluzka.Trochę brakuje jej elegancji (może na żywo lepiej się prezentuje) natomiast sukienka Dorinki cudna

Ja odliczam do weekendu, bo jakoś w tym tyg. nie mogę się pozbierać
Stary 2010-05-05, 20:24   #3109
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć
ale się dziś rozpisałyście!!! no a mnie nie było prawie cały dzień.
Miałam dziś wolne na załatwienie różnych spraw "urzędowych" i przy okazji byłam na zakupach. Oczywiście NIC sobie nie kupiłam. Spodni fajnych nie znalazłam - bo problem w tym że teraz moda na takie wąziutkie nogawki a to krój nie dla mnie
Za to synkowi zawsze coś upatrzę

Cytat:
Madlen jak wczoraj pisałam, moim zdaniem bluzki najlepsza cena co do jakości w Reserved- dużo przecen ja ostatnio upolowałam fajną odlotową za 29 zł. Spodnie moim zdaniem w Stravivariusie są extra- ja też jestem ostatnio leniwa i nie łażę po wszystkich sklepach, jak kiedyś, wchodzę do 2 i wychodzę z zakupami. Przestałam lubić shopping chyba , odzwyczaiłam się skutecznie

mam to samo, dziś to się normalnie zmęczyłam chodzeniem po sklepach. Nawet nie przeglądałam wszystkich wieszaków tylko porozglądałam się i wychodziłam.

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
to ja się pochwale - już 3 tygodnie bez kropli gazowanych napoji, tylko woda i ziółka chodzę z siebie dumna jak paw maca i fastfoodów unikam jak ognia wczoraj tylko w drodze do domu na śniadanie wpadliśmy do maca i zjadłam tosta - to kompletnie nie ma smaku
no jeżeli jesteś na odwyku to gratulacje, ja w ogóle nie pijam nic gazowanego

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Sukienka też nie w moim stylu w ogóle myślałam, że to spódnica i bluzka.Trochę brakuje jej elegancji (może na żywo lepiej się prezentuje) natomiast sukienka Dorinki cudna
zgadzam się

co do fuksjowej torebki - piękny kolor, do czarnego, szarego, białego i granatu brałabym bez zastanowienia a jak jeszcze cena ok to już w ogóle

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 20:32   #3110
ButterBear
Zakorzenienie

Gosiu, nie kupię raczej fuksjowych butów Poza tym nie jestem przesadną maniaczką dobierania torebki idelanie pod kolor butów

No skoro wszytskie tak mówicie, to chyba kupię tę torebkę...
Szukam też teraz butów ślubnych i muszę powiedzieć, że są same okropne

Hania

Stary 2010-05-06, 00:20   #3111
novocaine870
Rozeznanie

Cześć

Cytat:
.........

Dziewczyny, powiem Wam, że jestesmy z TŻ na 7-dniowej diecie oczyszczającej (podobno ma też odchudzać... ) - dziś 3-ci dzien... i powiem Wam, że juz widze b. dużą poprawę cery-jestem mega glaziuśka
TŻ jeszcze nie, ale nie wiem czy w pracy nie podżera
Możesz i mi przesłać tę dietkę na @

Cytat:
Asiuk to super, że wychodzicie na prostą i że weekend we Wrocławiu udany, co robiliście tam fajnego ?

Ale fajnie mieliście i sąsiedztwo morza , bezcenne

To mnie zaskoczyłaś brakiem nazwy , myślałam że one jakąś nazwę mają, swoją drogą strasznie duży wybór tych portek macie i cena spoko tylko 89 zł. - kupiłam jasne jedne, z podwiniętą nogawką i paskiem wiązanym w talii, a drugie ciemny dżins- z gumą szeroką na dole-pewnie wiesz
Za to koszulki, t-shirty momi zdaniem macie drogie, byle jaka kosztuje 50 zł. co do bluzek zdecydowanie wolę Reserved (tam znowu mają spodnie za krótkie na mnie)

Cześć

Liczyłam dzisiaj na torebkę, a będzie jutro- ostatnio szybciej poszło, może wczoraj nie robili wysyłek ze względu na przedłużony weekend?
Wiem, wiem o które chodzi Te z podwiniętą nogawką to są nasze spodnie uniformowe a te drugie, babki często biorą, bo są bardzo wygodne. Koszulki fakt, faktem są drogie - dlatego zamierzam się obkupić na wyprzedaży Ale patrząc tak ogólnie uważam, że nasz sklep ma jedną z lepszych kolekcji

Cytat:
Moje boczki niestety wciąż rosną zamiast maleć Cały czas mam ochotę na rzeczy typu kebab, hot dog, pizza itd. Najgorsze jak wczoraj mierzyłam do jeansów obcisłą bluzkę, odwracam się a w lustrze co widzę wylewające się boczki ze spodni i ze stanika MASAKRA!
Ja ostatnio na fast foody średnio mam ochotę, za to uzależniłam się od białej czekolady Toblerone
jedno i drugie jest nieestety bardzo zgubne czemu te boczki nie znikają równie szybko jak się rozsrastają

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
cześć,

Gdzie wolne miejsce, bo chyba coś przeoczyłam

U nas też powody do narzekania Wykluło się dużo wydatków i już się martwię jak damy radę. Na dodatek parę dni temu przehulałam ok.350zł na bluzki,maseczki,kolczyki i pierdoły.Już nie wspomnę ile nas kosztował długi weekend imprezowo-grillowy. Teraz mam wyrzuty sumienia, bo nie były to niezbędne rzeczy
Nie przeoczyłaś jakiś czas temu pisałam, że byłam u psychologa i babka po testach stwierdziła, że nie widzi problemu. 2-3 miesiące temu rozpoczęłam spotkania takie "diagnozyjne"w zupełnie w innym ośrodku - miałam robione m.in. testy które wypełniałam w poprzednim ośrodkuku i tutaj wyszło, że problem jednak jest i że terapia jest jak najbardziej wskazana.niestety jak to u nas w PL bywa muszę czekać, bo nie ma wolnych miejsc, a na prywatne wizyty mnie nie stać.

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 08:19   #3112
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Jodie, Novo, jak chcecie dietkę, to podajcie maila

Mi wczoraj w pracy kolega powiedział, że super wyglądam, że jakaś jestem taka promienna na twarzy...haaa...a to moja dietka

Hania

Stary 2010-05-06, 08:26   #3113
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

ciągle pada...

Stary 2010-05-06, 08:35   #3114
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Cześć

Mi wczoraj w pracy kolega powiedział, że super wyglądam, że jakaś jestem taka promienna na twarzy...haaa...a to moja dietka
wysłałam na priv

kurczaki...... robię zadania z exela i za chiny mi to nie idzie. Mam filmik instruktażowy jak zrobić tabelę przestawną i taką jak to jest tam pokazane bym zrobiła, ale takiej jak profesor chce to już nie

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 08:52   #3115
miskowa
Zakorzenienie

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 09:01   #3116
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

w ten deszczowy dzień :/

Cytat:
Cześć

ja bym też poprosiła
podeślę maila na prv? cio?

Stary 2010-05-06, 09:03   #3117
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Zuza czyli na zakupach nie kupiłaś sobie nic ?

Novo zgadza się Stravi ma świetną kolekcję letnią

Wiadomość dla Madlen- Włosy mam ciemniejsze sporo niż miałam, zobaczymy jak się będą zmywać , za to odcień jest doskonały, poprzednie były za złote...teraz weszłam w beż

Ale pogoda beznadziejna
Stary 2010-05-06, 09:07   #3118
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Oj tak, pogoda beznadziejna. A ja mam dziś tyle rzeczy na mieście do załatwienia . na szczęscie dzis TZ nie jechał w trase tylko jest na miejscu (rozwozi towar do klientów) wiec powiedział,z e bedzie moim szoferem hehe

najpierw na 12 jade na rehabilitację a potem po 13 bede roznosiła resztę CV jakie mi zostały. Mam nadzieje, że uda mi sie juz wszystkie w miejscie rozdac.

Stary 2010-05-06, 09:08   #3119
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Zuza czyli na zakupach nie kupiłaś sobie nic ?

Novo zgadza się Stravi ma świetną kolekcję letnią

Wiadomość dla Madlen- Włosy mam ciemniejsze sporo niż miałam, zobaczymy jak się będą zmywać , za to odcień jest doskonały, poprzednie były za złote...teraz weszłam w beż

Ale pogoda beznadziejna
nic nie kupiłam no trudno, nie mam weny do zakupów - oduczyłam się chyba
szkoda, że u nas nie ma tego sklepu

a właśnie miałam Ci pisać - szukałam kremu i na KWC znalazłam Dermike 2010- widziałam nawet Twoją recenzję i kupiłam - tyle że ten na noc (akurat była promocja w Rossmannie). Kurcze jestem w szoku ! jaką mam promienną buźkę po nim - rewelacja!

Stary 2010-05-06, 09:10   #3120
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja tez ostatnio nie mam jakos ochoty na zakupy nie pamiętam nawet kiedy biegałam aby sobie coś kupic. Chyba się w faceta zmieniam hehe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości