|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad.2 zazdroszczę , ja tak jak dziewczyny zaraz sprawdzam boczki ad.3 czarny, szary ,biały ![]() Cytat:
chodzę z siebie dumna jak paw
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty schudłaś , 8 kg to bardzo dużo , szok normalnie Kiecka z linka nie w moim stylu, jakaś taka nieciekawa, zwyczajna, oczywiście według mnie , nie ma tego czegoś, no i długość nieakceptowana przeze mnie Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-05-05 o 14:47 |
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez weekend waga poszła o 1 kg do góry Ale jutro powinno być ok.Ja nie mam rzeczy z takimi dekoltami, jak w tej sukience - zwykłymi, półokrągłymi. A okazuje się, że bardzo mi taki pasuje - super eksponuje biust i ramiona. Ja muszę mieć sukienkę dopasowaną, bo w luźniejszej wyglądam idiotycznie. Musiałabym być chudzielcem i mieć nieco więcej wzrostu, żeby dobrze wyglądać w takim kroju. Jakie sukienki Ci się podobają, które mają dla Ciebie to "coś"? |
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
oooo i co mi powiesz na jego temat?? tzn jestes zadowlona??
mnie kręci na samsungi : corby(najbradziej mi sie jego wygląd podoba), avila (mój tata ma), monte (TZ będzie sobie teraz brał). co do jedzenia i wagi to ja nie piję w ogóle napoi gazowanych (nie lubię) tylko herbatki owocowe lub z zielonej herbaty i wodę niegazowaną. Fast foodów tez nie jadam, bo wole jedzonko domowe, choc ostatnio jestesm w czarnej rozpaczy bo nie moge żadnego obiadu robic, bo nic nie pokroję (a lewą ręką nie potrafię) wiec jem to co zrobią rodzice lub tesciowa ech.. A bardzo mi brakuje tych potraw, które zawsze robiłąm w Holandii. Tylko ostatnio (a własciwie to od jakis 2 miesięcy) non stop pałaszuje słodycze. |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=asiuk;19046448]Seks się przydał, bo to z jego powodu były ostatnie nieporozumienia... Zresztą u nas co jakiś czas wraca jak bumerang ten temat w kontekście problemu.
Przez weekend waga poszła o 1 kg do góry Ale jutro powinno być ok.Ja nie mam rzeczy z takimi dekoltami, jak w tej sukience - zwykłymi, półokrągłymi. A okazuje się, że bardzo mi taki pasuje - super eksponuje biust i ramiona. Ja muszę mieć sukienkę dopasowaną, bo w luźniejszej wyglądam idiotycznie. Musiałabym być chudzielcem i mieć nieco więcej wzrostu, żeby dobrze wyglądać w takim kroju. Jakie sukienki Ci się podobają, które mają dla Ciebie to "coś"?[/QUOTE] Asuk skoro ma być dopasowana i sexi to proszę taka np. Sexowna i kobieca http://aukcjewp.wp.pl/item1020034529...omen_deni.html |
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w tym roku dwa wesele. 3 lipca i 31 lipca (wiec juz wiem co będe robiłą w naszą pierwsza rocznice slubu bawiła sie na poprawinach i odsypiała wesele)
|
|
|
|
|
#3097 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do butów to te różowe ćwieki są super! Załóż czarne spodnie lub jeansy, czarna marynarka lub jakiś czarny sweterek i te buty Cytat:
A co do sukienki to ta z New Looka bardzo mi się podoba ale bardzie widzę ją nie na wesele ale w lecie do japonek czy sandałków ![]() Cytat:
Nie wiem czy miałaś wcześniej telefon dotykowy bo ja nie miałam. W zimie wkurzało mnie że musiałam zdjąć rękawiczki żeby wysłać smsa Jest łatwy w obsłudze, robi ładne zdjęcia i bateria długo trzyma. Co Cię jeszcze interesuje?
|
|||
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wygodny jest jak się go trzyma?? Nie jest za bardzo jajkowaty Z tych trzech tez mi się własnie corby wizualnie podoba najbardziej. |
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znajomi zawsze się śmieją że ja mam telefony "różowe mydełka" Hmm czy polecam, no ja bym już chyba drugi raz nie wzięła telefonu dotykowego ale tylko ze względu na to że wolniej się wszystko robi a ja należy do osób prędkich
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zestawie jest czarna obudowa + 2 jakiegos koloru który sie wybierze (wersja czysta i w kółka) tak??
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Też myślałam o dotykowym, ale nie wzięłam pod uwagę, że wolniej się obsługuje taki
|
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
ech ja wezmę chyba samsunga, tylko pytanie którego
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przeciwnie do Was, gdybym brała drugi raz, to też wzięłabym dotykowy. Dla mnie moja dotykowa avila jest szybsza niż niedotykowy telefon. Smsy pisze mi się szybciej...fajny jest, ja jestem z niego szalenie zadowolona
![]() Co do sukienek, Asiuk, ta którą pokazałaś nie bardzo mi się podoba...jest zbyt dziewczynkowata... Za to ta,którą pokazałą Dori jest super bardzo kobieca
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Butter no własnie ja jestem napalona na dotykowy, ale nie wiem który
corby, monte, avila nigdy nie potrafię się zdecydowac na jeden.
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze,ale masakra być w pracy o takiej godzinie...bleee... |
|
|
|
|
#3108 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Cytat:
![]() U nas też powody do narzekania Wykluło się dużo wydatków i już się martwię jak damy radę. Na dodatek parę dni temu przehulałam ok.350zł na bluzki,maseczki,kolczyki i pierdoły.Już nie wspomnę ile nas kosztował długi weekend imprezowo-grillowy. Teraz mam wyrzuty sumienia, bo nie były to niezbędne rzeczy Cytat:
Cytat:
dawno cię nie było Cytat:
tez bym poszła Cytat:
![]() Cytat:
Sukienka też nie w moim stylu Ja odliczam do weekendu, bo jakoś w tym tyg. nie mogę się pozbierać
|
|
#3109 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale się dziś rozpisałyście!!! no a mnie nie było prawie cały dzień.Miałam dziś wolne na załatwienie różnych spraw "urzędowych" i przy okazji byłam na zakupach. Oczywiście NIC sobie nie kupiłam. Spodni fajnych nie znalazłam - bo problem w tym że teraz moda na takie wąziutkie nogawki a to krój nie dla mnie ![]() Za to synkowi zawsze coś upatrzę Cytat:
mam to samo, dziś to się normalnie zmęczyłam chodzeniem po sklepach. Nawet nie przeglądałam wszystkich wieszaków tylko porozglądałam się i wychodziłam. Cytat:
Cytat:
co do fuksjowej torebki - piękny kolor, do czarnego, szarego, białego i granatu
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, nie kupię raczej fuksjowych butów
Poza tym nie jestem przesadną maniaczką dobierania torebki idelanie pod kolor butów ![]() No skoro wszytskie tak mówicie, to chyba kupię tę torebkę... ![]() Szukam też teraz butów ślubnych i muszę powiedzieć, że są same okropne
|
|
|
|
#3111 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te z podwiniętą nogawką to są nasze spodnie uniformowe a te drugie, babki często biorą, bo są bardzo wygodne. Koszulki fakt, faktem są drogie - dlatego zamierzam się obkupić na wyprzedaży Ale patrząc tak ogólnie uważam, że nasz sklep ma jedną z lepszych kolekcji Cytat:
jedno i drugie jest nieestety bardzo zgubne ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
jakiś czas temu pisałam, że byłam u psychologa i babka po testach stwierdziła, że nie widzi problemu. 2-3 miesiące temu rozpoczęłam spotkania takie "diagnozyjne"w zupełnie w innym ośrodku - miałam robione m.in. testy które wypełniałam w poprzednim ośrodkuku i tutaj wyszło, że problem jednak jest i że terapia jest jak najbardziej wskazana.niestety jak to u nas w PL bywa muszę czekać, bo nie ma wolnych miejsc, a na prywatne wizyty mnie nie stać.
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jodie, Novo, jak chcecie dietkę, to podajcie maila ![]() Mi wczoraj w pracy kolega powiedział, że super wyglądam, że jakaś jestem taka promienna na twarzy...haaa...a to moja dietka
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ciągle pada...
|
|
|
|
#3114 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() kurczaki...... robię zadania z exela i za chiny mi to nie idzie. Mam filmik instruktażowy jak zrobić tabelę przestawną i taką jak to jest tam pokazane bym zrobiła, ale takiej jak profesor chce to już nie
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
w ten deszczowy dzień :/ Cytat:
![]() podeślę maila na prv? cio?
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zuza czyli na zakupach nie kupiłaś sobie nic ? ![]() Novo zgadza się Stravi ma świetną kolekcję letnią Wiadomość dla Madlen- Włosy mam ciemniejsze sporo niż miałam, zobaczymy jak się będą zmywać , za to odcień jest doskonały, poprzednie były za złote...teraz weszłam w beż ![]() Ale pogoda beznadziejna |
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, pogoda beznadziejna. A ja mam dziś tyle rzeczy na mieście do załatwienia . na szczęscie dzis TZ nie jechał w trase tylko jest na miejscu (rozwozi towar do klientów) wiec powiedział,z e bedzie moim szoferem
hehenajpierw na 12 jade na rehabilitację a potem po 13 bede roznosiła resztę CV jakie mi zostały. Mam nadzieje, że uda mi sie juz wszystkie w miejscie rozdac. |
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trudno, nie mam weny do zakupów - oduczyłam się chyba ![]() szkoda, że u nas nie ma tego sklepu ![]() a właśnie miałam Ci pisać - szukałam kremu i na KWC znalazłam Dermike 2010- widziałam nawet Twoją recenzję i kupiłam - tyle że ten na noc (akurat była promocja w Rossmannie). Kurcze jestem w szoku ! jaką mam promienną buźkę po nim - rewelacja!
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio nie mam jakos ochoty na zakupy
hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

wiec takie dwie zakupilam 

, nie ma tego czegoś, no i długość nieakceptowana przeze mnie 

Schudnąć schudłam, ale nadal mam tłuszcz na brzuchu, co mnie strasznie wkurza
tez bym poszła
no a mnie nie było prawie cały dzień.
wylewające się boczki ze spodni i ze stanika